• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bu arada benım hormonlarım tavan yaptı heralde kocısı arayo durduk yere sen benı sevmıyrsun dıye aglayıp zırladım bıde telı kapattım suratına aradı sun akonusmak ıstemıyorum dedım uyucam dedım kapattım adam da neye ugradıgını sasırdı ne seyrettın sen yıne dıyo:)

Allah seni ne etmesin kız yazık adama valla neyse Allah tan adam birinden tecrübeli bizim hatun gene delirdi deyip geçiyordur :1: karikatür e gelince buradan giremiyorum akşam face den eklerim :1:

ben seni biraz neşelendireyim meltem
az önce oldu bu bilgisayar başında oturuyorum odama girilmesi için bir koridor var ve ben camdan görüyorum burayı
neyse karşıdan sallana sallana ve sırıtarak bir adam geliyor başında siyah bir bere içimden diyorum bu kim bi de bana gülüyor diye bi çekindim sonra kapıyı açtı içeri girdi ben "buyrun" dedim adam karşımda şaşırmış bir vaziyette "efendim"
Allahım Allahım gelen kocam ve ben tanımadım
nasıl oldu bu anlam veremedım ya galıba hafızam sılınıyo mu ne bu cocuk benı garıp hallere koydu barı en yakınımdan baslamasaydı ıyıydı :37:
ben de sadece bana oluyo sanıyodum geçen gün kemeraltındayken eşim aradı konuştuk kapattık 5 dk sonra anneme döndüm yaa anne ben kocişle konuştum ama ne konuştum ki bişey mi istedi acep hatırlamıyorum dedim :52: sonuç eşimi geri aradım sen biraz önce bana telde ne dedin diye o da şemsiye alcaktın unutma dedim dedi. sonuç annemle birlikte bana 10 dk güldüler :52:

oyyy geldim bennn
yoruldum beee

sadece soru cevap isteyen arkadaş var herhalde onun için forumda ayrı bölüm var zaten..sorular ve cevaplar diye..direk oraya yazabilir..ya da reytingi daha düşük günde 2-3 sayfa ilerleyen forumlar da var
sayfalar çok ilerliyor diye bile şikayet gelmiş
kimdi o memu değil kimse yazmış ya o pek hoşuma gitti:)
burası keyfi paylaşım alanı gaz bile konuşulmuştu bir dönem:))))

meltem tribine güldüm senin yahu:)
ben de her dakika yanımda olsun istiyorum eşimin..hiçbiyere işe bile gitmesin istiyorum..kızım da yanımda olsun istiyorum..sanırım bi korku oluyo bilinçaltımızda..düzen de çok değişiyor sinyaller başladı:))

syz eşine mi buyrun dedin ahahaha
adamlar manyadı bunlar diyecek bize:))

kızlar ben biberon avent alacağım emzik de öyle yaparım herhalde
ıslak mendil UNİBABY YENİDOĞAN ISLAK PAMUK kesinlikle tavsiye ederim kızımda 2 yıl onu kullandım..su ve pamuk başka hiçbişi yok..evde zaten su ve pamuk kullanıyordum kakayı da yıkıyordum zaten
emzik hangisi daha kolay alınıyor damaklı damaksız? kızım almadı onu hiç bilmiyorum

ben nuk 0-3 ay silikon aldım canımcan ama damaklı mı bilmem hatta ne farkı var onu da bilmem :52:

merak ettım bak sımdıııııııııııııııııı
kızlar bu konu gereksız uzadı bence ısın sonu bızım sohbetlerımıze kadar dayandı kesınlıkle tartısma ıcın yazmıyorum bunları sahsı fıkırlerımı soyluyorum
1. si burada sadece hamılelık belırtılerı ve sıkayetlerı hakkında yazarsak sadece topıgın devamlılıgı kalmaz kımse cevap yzmaz topıgı takıp etmez dolayısıyla sorular havada kalır
2. sı sahsım adına burada sorulan sorulara elımden geldıgınce cevap verırım , eger vermıyorsam kesınlıkle karsı tarafı yanlış yonlendırmemek ıcındır
3. bende 2. bebege hamıleyım 9 seneden sonra tecrubelı sayılırım ama bırcok seyı burdan bende arkadaslarımdan ögrenıyorum sızler gıbı unutmayın her hamılelık ve bebek yenı bır tecrube dır ve bır oncekı tecrublerı gecersız kılar

ben tammuz ayından berı bu topıkteyım bız burdaki arkadaslar la gercekten kardes gıbı olduk acı tatlı herseyı paylaşıyoruz sorunlarımızı dertlerımızı alısverıslerımız korkularımızı bu sebebten sayfaların ılerlemesı normaldır ki diğer annelerin aylarındakı topıklere bakın 9 ayda ortalama sayfa sayıları bırbırıne yakın demekkı bu bızım toıge has olan bısey degıl bı ornek vereyım bugun aralık annelerınden bırı esının aldatmasını yazmıs ne alaka ozaman gebelık topıgınde ama 9ayıda beraber gecırınce ılk derdınızı burada paylasıyorsunuz neyse uzatmayayaım bu mevzunun bası sonu yok

alınganlık yapan arkadaslar , lutfen alınmayın cevap verılmemısse gozden kacmıstır arada kaynamıstır
bızım sohbetlerımız yuzunden dışlanmıs hısseden arkadaslar sıze en basıt ornegı vereyım pofıkcı arkadasımız bızden kac ay sonra uye oldu ve 2. gunun sonunda hepımızle kankaydı tamamen sıze baglı ortama gırmek yanı...
ÜSLÜBUMUZDA BİR KUSUR OLDUYSA AFFOLA:)

bu arada ben chıcco bpa ıcermeyen bıberon ve nuk emzık aldım amam bılınclı olarak almadım o yuzden kımseyı yonlendıremem bu konuda
bebek bezı prıma yenıdogan
ıslak mendıl prıma
sampuan bakım setı de bubchen yenı dogan aldım
pofıkcı hatun burda:)))

Allah seni ne etmesin kız yazık adama valla neyse Allah tan adam birinden tecrübeli bizim hatun gene delirdi deyip geçiyordur :1: karikatür e gelince buradan giremiyorum akşam face den eklerim :1:

ben de sadece bana oluyo sanıyodum geçen gün kemeraltındayken eşim aradı konuştuk kapattık 5 dk sonra anneme döndüm yaa anne ben kocişle konuştum ama ne konuştum ki bişey mi istedi acep hatırlamıyorum dedim :52: sonuç eşimi geri aradım sen biraz önce bana telde ne dedin diye o da şemsiye alcaktın unutma dedim dedi. sonuç annemle birlikte bana 10 dk güldüler :52:

ben nuk 0-3 ay silikon aldım canımcan ama damaklı mı bilmem hatta ne farkı var onu da bilmem :52:
valla sorma bıde sarlkıya taktım dınledıkce sarıyorum bu arada bu halı daha guzelmıs sarkının
Yüreğine Sor-Sen Yarim İdun - YouTube

bu arada benım hormonlarım tavan yaptı heralde kocısı arayo durduk yere sen benı sevmıyrsun dıye aglayıp zırladım bıde telı kapattım suratına aradı sun akonusmak ıstemıyorum dedım uyucam dedım kapattım adam da neye ugradıgını sasırdı ne seyrettın sen yıne dıyo:)

ay kendimi gördüm bi anda :9::9::9::9:

kızlar,

bebişlerin kıyafetlerini yıkadınızmı ya da ne zaman yıkıcaksınız

daha ahım şahım bi kıyafetimiz yok biraz daha biriksin özellikle babanemiz hastane çıkışı alacaktı bi o gelsin ozaman annemle hepsini yıkıycaz ütülüycez çantamızı hazırlıycaz :32:

kızlar meraba ya ben göbüşümden şu tüyleri temizlemekte zorlanıyorum ama önceye nazaran daha azaldıda rahatladım azalan tüylerimin formülünü paylaşabilirim ...

balıklama olcak konuyla alakası olmayabilir ama sizinle paylaşmak istedim kadınların her ay şu gıcık temizle temizle yine çıkan tüyleri başa beladır bilirsiniz... .amaaa evde kolayca bulabileceğiniz soğanın suyu derdinize deva :9: 2 3 aydır incelme seyrelme gözlemledim denemenizi tavsiye ederim tek yapmanız gereken epiasyonla kılları kökünden alıyosunuz gece yatmadan evvel rendelediğiniz soğanın suyunu pamukla sürmek sabahta yıkamak bu kadar 2 3 gece sürün sonra uzayınca tekrarlayın...:34: ok. denemesi bedava:1: hemde masrafsız...

[COLOR=#666666 !important]merhaba yukarıda belırtılen sıaprıs nosu ıle yaptıgım alısverıste wollex marka bebek arabası sıparısımde teslımata hazır denmesıne ragmen urun kargoya verılmıyor sebebını ogrenebılırmıyım
[COLOR=#666666 !important]20.11.2012 00:22:49[/COLOR]​

[/COLOR]
[COLOR=#666666 !important]Cevap: Siparişinizde bulunan ürününüz tedarik edilmiş olup paketlenme sürecindedir. Paketlenme sürecinde olan ürünleriniz en kısa süre içerisinde faturalandırılarak tarafınıza gönderilmek üzere kargoya teslim edilecektir.

Ürününüz kargolandığında üyeliğinizde belirttiğiniz cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.

Saygılarımızla.

[COLOR=#666666 !important]20.11.2012 12:29:56[/COLOR]​

[/COLOR]
[COLOR=#666666 !important]Soru: ben bu urunu 9 kasımda sıparıs vermıstım o gunden berı urun teslımata hazır denılıyor kargolama yapılmıyor urunun acıklamasına gıttıgımde ıse 25 kasımda stoklara gırecegı yazıyor aradakı celıskıyı anlayamadım
[COLOR=#666666 !important]21.11.2012 14:02:03[/COLOR]​

[/COLOR]
[COLOR=#666666 !important]Cevap: Siparişiniz de ki hazır durumunda olan ürününüz / ürünleriniz kısa süre içerisinde paketlenip kapanış işlemleri yapılarak tarafınıza gönderilmek üzere kargoya verilecektir.
Ürününüz kargolandığında üyeliğinizde belirttiğiniz cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.
Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...

[/COLOR]

kuşlar napıosunuz ben yeni geldim eve
pazartesi yemin töreni var onun provası vardı anca bitti,

bu arada boğazım çok acıyo sanırım şişecek hemen
iğrenç bir karışım yaptım ıhlamur, kabuk tarçın,
bal ve bir tutam karabiber, yeterki ilaç kullanmadan iyileşeyim
sizin de önereceğiniz yöntemler var mı ?

bi geçmiş yapıp geliyorum hemen :)

kızlar meraba ya ben göbüşümden şu tüyleri temizlemekte zorlanıyorum ama önceye nazaran daha azaldıda rahatladım azalan tüylerimin formülünü paylaşabilirim ...

balıklama olcak konuyla alakası olmayabilir ama sizinle paylaşmak istedim kadınların her ay şu gıcık temizle temizle yine çıkan tüyleri başa beladır bilirsiniz... .amaaa evde kolayca bulabileceğiniz soğanın suyu derdinize deva :9: 2 3 aydır incelme seyrelme gözlemledim denemenizi tavsiye ederim tek yapmanız gereken epiasyonla kılları kökünden alıyosunuz gece yatmadan evvel rendelediğiniz soğanın suyunu pamukla sürmek sabahta yıkamak bu kadar 2 3 gece sürün sonra uzayınca tekrarlayın...:34: ok. denemesi bedava:1: hemde masrafsız...
ben deyarın gıdıcem temızken mı suruluyor sogan suyu kokmuyormu gece esıne flalan

Back
X