- Konu Sahibi papatya3459
- #25.701
bu arada benım hormonlarım tavan yaptı heralde kocısı arayo durduk yere sen benı sevmıyrsun dıye aglayıp zırladım bıde telı kapattım suratına aradı sun akonusmak ıstemıyorum dedım uyucam dedım kapattım adam da neye ugradıgını sasırdı ne seyrettın sen yıne dıyo:)
Allah seni ne etmesin kız yazık adama valla neyse Allah tan adam birinden tecrübeli bizim hatun gene delirdi deyip geçiyordur

ben de sadece bana oluyo sanıyodum geçen gün kemeraltındayken eşim aradı konuştuk kapattık 5 dk sonra anneme döndüm yaa anne ben kocişle konuştum ama ne konuştum ki bişey mi istedi acep hatırlamıyorum dedimben seni biraz neşelendireyim meltem
az önce oldu bu bilgisayar başında oturuyorum odama girilmesi için bir koridor var ve ben camdan görüyorum burayı
neyse karşıdan sallana sallana ve sırıtarak bir adam geliyor başında siyah bir bere içimden diyorum bu kim bi de bana gülüyor diye bi çekindim sonra kapıyı açtı içeri girdi ben "buyrun" dedim adam karşımda şaşırmış bir vaziyette "efendim"
Allahım Allahım gelen kocam ve ben tanımadım
nasıl oldu bu anlam veremedım ya galıba hafızam sılınıyo mu ne bu cocuk benı garıp hallere koydu barı en yakınımdan baslamasaydı ıyıydı![]()

oyyy geldim bennn
yoruldum beee
sadece soru cevap isteyen arkadaş var herhalde onun için forumda ayrı bölüm var zaten..sorular ve cevaplar diye..direk oraya yazabilir..ya da reytingi daha düşük günde 2-3 sayfa ilerleyen forumlar da var
sayfalar çok ilerliyor diye bile şikayet gelmiş
kimdi o memu değil kimse yazmış ya o pek hoşuma gitti:)
burası keyfi paylaşım alanı gaz bile konuşulmuştu bir dönem:))))
meltem tribine güldüm senin yahu:)
ben de her dakika yanımda olsun istiyorum eşimin..hiçbiyere işe bile gitmesin istiyorum..kızım da yanımda olsun istiyorum..sanırım bi korku oluyo bilinçaltımızda..düzen de çok değişiyor sinyaller başladı:))
syz eşine mi buyrun dedin ahahaha
adamlar manyadı bunlar diyecek bize:))
kızlar ben biberon avent alacağım emzik de öyle yaparım herhalde
ıslak mendil UNİBABY YENİDOĞAN ISLAK PAMUK kesinlikle tavsiye ederim kızımda 2 yıl onu kullandım..su ve pamuk başka hiçbişi yok..evde zaten su ve pamuk kullanıyordum kakayı da yıkıyordum zaten
emzik hangisi daha kolay alınıyor damaklı damaksız? kızım almadı onu hiç bilmiyorum
ben nuk 0-3 ay silikon aldım canımcan ama damaklı mı bilmem hatta ne farkı var onu da bilmem