- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.721
hayır canım hiç olmadı bir iki sefer belki bulanmıştır o kadar yani
göğüslerimdeki hassasiyet hala devam ediyor o kadar belirti sadece bu yani
hamile olduğumuda hiç anlamadım ki
tatile gitmiştim döndüğümde reglim gecikti hava değişikliğinden diye düşündüm
bayağı bi beklemiştim test yapmak için
sonrada doktora gittim kesede bir sıkıntı yok dedi kalp atışlarınıda gördük çok şükür ama dinletmedi 2 hafta sonra gel dinleriz dedi
aynı karar gidiyorum işte hiç bir değişikliğim yok o günden bu yana
ay gerçektenmi yaaa 3 gecedir sabahı sabah ettim resmen ağladım çok teşekkür ederim nasıl yapıcaz acaba sirkeyi sulandırıp mı sürücez ?
travozol diye bir krem verdi doktor ama nafile hiç faydası olmadı
zaten psikolojim bozuk
arkadaşlarım çok tuhaf senin niye miden bulanmıyor demeki bebek gelişmiyor demezmi
bütün iyi düşüncelerim bir anda gitti
moralim sıfır oldu
gebeliğin sağlıklı gittiğinin en büyük belirtisi mide bulantısymış sen cumartesi bekleme hemen git dediler
çok canım sıkkın yaaa
Selam kizlarrr ya bu insanlar bazen cok patavatsiz oluyor kusura bakma tatlim arkadaslarinmis ama anlamiyorum yani dertleri ne oyle seyler soylenirmi gelismiyo demekki bilmem ne sen hic takma onlari allah askina tip literaturunun hangi sayfasinda yaziyormus bu bulanti olmuyorsa bebek gelismiyor demekki diye ya yok oyle bir sey herkes de bulanti olacak diye bir sey yok her bunye kendisine ozel canim sen migdem bulanmiyor diye hic uzulme bence sevin bile cunku bulantilar cok perisan ediyor insani takma sen doktorlarina guven onlardan daha iyi kimse bilemez tadini cikar hamisliginin bu gunler en guzel ve en ozel zamanlarimiz
bide sanirim en yakin arkadaslarimiz bile olsa herseyi paylasmamak gerekiyor kimin ne niyetle yaklastigi belli olmuyor sen iyi niyetle en ozel anlarini paylasiyorsun pat diye moralini bozuyorlar
Birde benim progesteron testim 13 çıkmıştı 5.haftada
doktorum çok düşük dedi
hafif lekelenmelerimde vardı
açıkcası hepsini bir arada düşününce
yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu düşünüyorum
Selam kizlarrr ya bu insanlar bazen cok patavatsiz oluyor kusura bakma tatlim arkadaslarinmis ama anlamiyorum yani dertleri ne oyle seyler soylenirmi gelismiyo demekki bilmem ne sen hic takma onlari allah askina tip literaturunun hangi sayfasinda yaziyormus bu bulanti olmuyorsa bebek gelismiyor demekki diye ya yok oyle bir sey herkes de bulanti olacak diye bir sey yok her bunye kendisine ozel canim sen migdem bulanmiyor diye hic uzulme bence sevin bile cunku bulantilar cok perisan ediyor insani takma sen doktorlarina guven onlardan daha iyi kimse bilemez tadini cikar hamisliginin bu gunler en guzel ve en ozel zamanlarimiz
bide sanirim en yakin arkadaslarimiz bile olsa herseyi paylasmamak gerekiyor kimin ne niyetle yaklastigi belli olmuyor sen iyi niyetle en ozel anlarini paylasiyorsun pat diye moralini bozuyorlar
tatlm benimde hamile oldugumu ögrendigimde prosgesteron 13 cıkmstı dr bana düsük falan demedi kaç olması gerekiyormus
alt sınır 15 miş canım o yüzden bu ilacı verdi bana günde 3 defa alıyorum
canım moral verdiğin için Allah razı olsun
şuan iş yerindeyim inan dokunsalar ağlayacak durumdayım
kendimi çok kötü hisstmeye başladım
alt sınır 15 miş canım o yüzden bu ilacı verdi bana günde 3 defa alıyorum
canım moral verdiğin için Allah razı olsun
şuan iş yerindeyim inan dokunsalar ağlayacak durumdayım
kendimi çok kötü hisstmeye başladım
bana dr ilaç falan vermedi tatlm benimkide 13 mesela.bu haftadan haftaya degişiyormuymus?cok sükür lekelenmem yada kanamam yok benimm
Ya işte güya beni uyarıyolar daha öncede 2 tane kimyasal gebelik gecirdim
o yüzden sanırım bundan da kimsenin umudu yok ...yok bebek ölür seni zehirler anlamassın
yok bilmemne hormonların yükselmiyor demekki falan filan
anlatmak paylaşmak ihtiyacı hissediyosun söylüyosun işte
aslında sadece burda yazmak daha mantıklı çünkü herkes hamile ve senin hassas olduğun tüm konulara onlarda hassas
ama kızlar inanın bütün gücümle tutunmak istedikçe bu şeyleri duydukça kendimi çok kötü hissettim inanılmaz derecede moralim bozuldu eşime söyledim oda evham yapma ne olur diyo ama ne yapayım ilk başlardaki umutlarım kalmadı
Allahım kalp ferahlıhı versin cidden kendimi çok kötü hissediyorum
canım ben gebelik testini 5 haziranda yaptım progesteron testini 16 haziranda yaptım
arada 11 gün fark var eğer hamile olduğum gün 13 çıksaydı normaldi
ama 5.haftaya girmiştim artık 60-70 çıkması lazımdı
o yüzden çok endişeliym
Ahh canimm yaa hic merak etme sen kimyasal tehlikesini atlatmissin canim benim kalbide gorulmus zaten allahin izniyle melegin seninle progesteron hapida kullaniyormussun oda belli bir seviyenin uzerine cikmistir zaten lekelenme konusuna gelince bende de oldu 1 hafta lekelenme ama cok normalmis lekelenmelerde lekelenmelerden 1-2 hafta sonra ultrasona girdim bende cok korkmustum ama cok sukur her sey yolundaydi
bizleri su asamalarda bizlerden baskasi anlayamaz inan ayni anda ayni heyecani yasayip paylasmak babambaska bide ayni psikolojideyiz birbirimize nasil destek verebilecegimizi en iyi su asamada bizler biliyoruz
Rabbime sigin bol bol dua et insallah sana bagislayacaktir melegini bide kac tane anne adayiyiz bu topikte hepimizde dualarimizla destek oluruz insallahh
Boyle uzulerek meleginide uzuyorsun annesi uzme melegini de
Merhaba canlar, benim kasıklarımda çok sık ağrı oluyor. Bu dönemde normal mi acaba yoksa doktora mı görünsem? Biraz uzanınca geçiyor ama özellikle otururken veya çok gezinirsem ya da ani kalktığımda falan oluyor.
tatlm dr sadece hamile oldugum gün bana kan tahlili yaptı.adetm 3 gün gecmşti ozaman.beta hcg 1394 progesteronda 13 cıkmstı normal mi bilmiyorum ama bana ilaç falan vermedi sadece folik asit dısında heralde kötü bir durum olsaydı söylerdii.bidahada kan testi falan yapmadı keseyi gördükten sonra artık blemiorum ne derece dogru.takma kafana canmm yaa sen stres yapma yeterrr cünkü bebegi stres etkilerr
benim progesteron testi yaptığımda beta 10 bin civarıydı progesteron 13 çıktı
seninki normal çıkmış sende bir sorun yok canım
gnydn kızlar doktordan geldim az önce karından muayene ile kesecik göründü kalp atışları için c.tesi çağırdı bakalım inş onuda duyarız hayırlısıyla bu arada bana folik asiti günde iki kere kullan ddedi garip geldi sizede böyle söyleyen varmı folbiol kullanıyorm. Sladı benide ekler misin listeye cnm
yaşadığı yer:istanbul
ilk bebek
sat:12 mayıs
beklenen doğum tarihi:19.02.2013
cinsiyet tahmini kız
kilom 54
Merhaba tiwinky, bendede oluyordu canim kasik agrilari ama dedigin gibi anlik gelip gidiyor dr. umun dedigine gore ilk gebeligim oldugu icin rahim bebek icin hazirlik yapiyormus yani genisliyormus bu sirada bu tarz agrilar olabilirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?