2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
:
ozaman bi sıkıntın yoktur canım zaten kalp atımıda duyulduysa bitmiştr olay hiç skma canını.kimisinin 9 ay boyunca bulanıyo kimisinin hiç bulantısı olmuyo bünyeden bünyeye degişiyormuss.önemli olan mide bulantısı olupta biranda bıcak gibi bulantısı kesilenlermiş işte ozaman dr gidin diyorlar.allahm insallah kucagımıza aldıgımız günüde gösterir insaallah güzel hamilelikler geciririzzz aminnnnn

Selam kizlarrr ya bu insanlar bazen cok patavatsiz oluyor kusura bakma tatlim arkadaslarinmis ama anlamiyorum yani dertleri ne oyle seyler soylenirmi gelismiyo demekki bilmem ne sen hic takma onlari allah askina tip literaturunun hangi sayfasinda yaziyormus bu bulanti olmuyorsa bebek gelismiyor demekki diye ya yok oyle bir sey herkes de bulanti olacak diye bir sey yok her bunye kendisine ozel canim sen migdem bulanmiyor diye hic uzulme bence sevin bile cunku bulantilar cok perisan ediyor insani takma sen doktorlarina guven onlardan daha iyi kimse bilemez tadini cikar hamisliginin bu gunler en guzel ve en ozel zamanlarimiz

bide sanirim en yakin arkadaslarimiz bile olsa herseyi paylasmamak gerekiyor kimin ne niyetle yaklastigi belli olmuyor sen iyi niyetle en ozel anlarini paylasiyorsun pat diye moralini bozuyorlar

haklısın canm bak ben buna katılıyorum hamile oldugumu ögrendktan 2 gün sonra henüz bulantılarım yoktu banada aynısını yaptılar acaba cocuk gelisimi durmus mu yada kalbı atmıcak mı diye bende cok korkmustum ama sonra arastrdım okudum dr sordum ve gercekleri ögrendmm.bulantım basladı sonradan ama bulantınız hiç olmadıysa sevinin cünkü böyle günler gecmiyor dısarı bişe cıkamıyorum benn.bide en yakın arkadasınız bile sizi kıskanabilir dikkat edinn.burda herhes şeffaf kimse kimseyi kıskanmıyor herkes samimi

tatlm benimde hamile oldugumu ögrendigimde prosgesteron 13 cıkmstı dr bana düsük falan demedi kaç olması gerekiyormus

Ya işte güya beni uyarıyolar daha öncede 2 tane kimyasal gebelik gecirdim
o yüzden sanırım bundan da kimsenin umudu yok ...yok bebek ölür seni zehirler anlamassın
yok bilmemne hormonların yükselmiyor demekki falan filan
anlatmak paylaşmak ihtiyacı hissediyosun söylüyosun işte
aslında sadece burda yazmak daha mantıklı çünkü herkes hamile ve senin hassas olduğun tüm konulara onlarda hassas

ama kızlar inanın bütün gücümle tutunmak istedikçe bu şeyleri duydukça kendimi çok kötü hissettim inanılmaz derecede moralim bozuldu eşime söyledim oda evham yapma ne olur diyo ama ne yapayım ilk başlardaki umutlarım kalmadı
Allahım kalp ferahlıhı versin cidden kendimi çok kötü hissediyorum

tatlm benimde hamile oldugumu ögrendigimde prosgesteron 13 cıkmstı dr bana düsük falan demedi kaç olması gerekiyormus

alt sınır 15 miş canım o yüzden bu ilacı verdi bana günde 3 defa alıyorum

canım moral verdiğin için Allah razı olsun
şuan iş yerindeyim inan dokunsalar ağlayacak durumdayım

kendimi çok kötü hisstmeye başladım

bana dr ilaç falan vermedi tatlm benimkide 13 mesela.bu haftadan haftaya degişiyormuymus?cok sükür lekelenmem yada kanamam yok benimm

takma kafana canm ya asıl stres bebegi etkiler gerisini bosver hem ne güzel kalp atımınıda duymussunn

bana dr ilaç falan vermedi tatlm benimkide 13 mesela.bu haftadan haftaya degişiyormuymus?cok sükür lekelenmem yada kanamam yok benimm

canım ben gebelik testini 5 haziranda yaptım progesteron testini 16 haziranda yaptım

arada 11 gün fark var eğer hamile olduğum gün 13 çıksaydı normaldi
ama 5.haftaya girmiştim artık 60-70 çıkması lazımdı
o yüzden çok endişeliym

Merhaba canlar, benim kasıklarımda çok sık ağrı oluyor. Bu dönemde normal mi acaba yoksa doktora mı görünsem? Biraz uzanınca geçiyor ama özellikle otururken veya çok gezinirsem ya da ani kalktığımda falan oluyor.

Ahh canimm yaa hic merak etme sen kimyasal tehlikesini atlatmissin canim benim kalbide gorulmus zaten allahin izniyle melegin seninle progesteron hapida kullaniyormussun oda belli bir seviyenin uzerine cikmistir zaten lekelenme konusuna gelince bende de oldu 1 hafta lekelenme ama cok normalmis lekelenmelerde lekelenmelerden 1-2 hafta sonra ultrasona girdim bende cok korkmustum ama cok sukur her sey yolundaydi
bizleri su asamalarda bizlerden baskasi anlayamaz inan ayni anda ayni heyecani yasayip paylasmak babambaska bide ayni psikolojideyiz birbirimize nasil destek verebilecegimizi en iyi su asamada bizler biliyoruz
Rabbime sigin bol bol dua et insallah sana bagislayacaktir melegini bide kac tane anne adayiyiz bu topikte hepimizde dualarimizla destek oluruz insallahh
Boyle uzulerek meleginide uzuyorsun annesi uzme melegini de

gnydn kızlar doktordan geldim az önce karından muayene ile kesecik göründü kalp atışları için c.tesi çağırdı bakalım inş onuda duyarız hayırlısıyla bu arada bana folik asiti günde iki kere kullan ddedi garip geldi sizede böyle söyleyen varmı folbiol kullanıyorm. Sladı benide ekler misin listeye cnm

yaşadığı yer:istanbul
ilk bebek
sat:12 mayıs
beklenen doğum tarihi:19.02.2013
cinsiyet tahmini kız
kilom 54

tatlm dr sadece hamile oldugum gün bana kan tahlili yaptı.adetm 3 gün gecmşti ozaman.beta hcg 1394 progesteronda 13 cıkmstı normal mi bilmiyorum ama bana ilaç falan vermedi sadece folik asit dısında heralde kötü bir durum olsaydı söylerdii.bidahada kan testi falan yapmadı keseyi gördükten sonra artık blemiorum ne derece dogru.takma kafana canmm yaa sen stres yapma yeterrr cünkü bebegi stres etkilerr

Canım Allah razı olsun öyle böyle atlatıcaz herhalde bilmiyorum ki nasıl gecicek bu günler
Rabbim hepimizin meleğini korusun inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin dayanma gücü versin ne yapalım
Herşey Allahtan
Eskiden olsa böyle kimseyi dinlemezdim kulaktan dolma bilgileri
ama şuan o kadar hassasım ki herşeyi kafaya takıyorum
burdada bir kaç topikte okudum bazı şeyler hepten moralim bozuldu
bu hafta zor gecicek bana sanırım

Merhaba tiwinky, bendede oluyordu canim kasik agrilari ama dedigin gibi anlik gelip gidiyor dr. umun dedigine gore ilk gebeligim oldugu icin rahim bebek icin hazirlik yapiyormus yani genisliyormus bu sirada bu tarz agrilar olabilirmis.

benim progesteron testi yaptığımda beta 10 bin civarıydı progesteron 13 çıktı

seninki normal çıkmış sende bir sorun yok canım

benim progesteron testi yaptığımda beta 10 bin civarıydı progesteron 13 çıktı

seninki normal çıkmış sende bir sorun yok canım

tatlm sendede bir sorun yok gibi zaten progesteron için ilaç içiyormussun oda düzenlerr.bide aslında hep netten bişiler okumak iyi gelmio insana cünkü hep kendinle kıyaslıyorsun esim bu sebeple nete girmemi istemio benim.aslında herkesn gebeliği farklı bünyesi farklı cokta karsılastırma yapma tatlm yaparsanda takma kafana dr ne diyosa onu dinle

Tebrikler canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bende Pazartesi gidicem kalp atışı için. ben de folbiol kullanıyorum ama günde yarım tablet yeterli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…