- 5 Aralık 2011
- 172
- 13
- 118
- 47
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.761
ben varım canım
7.haftanın içindeyim ve midem hiç bulanmıyor
bir tek göğüslerim canımdan bezdiriyor
o da uçları değil tamamı felaket acıyor
yorgunluk ve bel ağrısı bende de oluyor
merhaba tatlim hosgeldin aramiza.ama bilgilerin gerekli ilk sayfada tablomuz var tabloya bak ve bilgilerini yaz seni listeye alalim.iyi paylasimlar canim.
Arkadaşlar mide bulantısı bende hat safhadagünlük hayatımı çok etkiliyor günün yarısı yatıyorum ve işkence gibi bir mide bulantısı hiç geçmiyor 2 kez doktorun verdiği ilacı kullandım istemeyerek olsada ama oda gecirmedi.
ablamın hiç mide bulantısı olmamıştı,cok rahattı günlük hayatını yaşayabiliyordu.
Bu bulantı için bildiginiz bi tedavi şekli varmı? cok ihtiyacim var...
kızlar bişi daha sorucam. eşim hamile olduğumu biliyor ama ailelere söylemedik siz ne yaptınız söylediniz mi? kalp atışını çok şükür duyduk ama ne yapacağımı bilmiyorum
aminnn canmmm yaa allahım kucagımıza aldıgımız ggünüde göstersn.tatlm bendede önce azdı sonra aniden cogaldı arttı berbat bişi. mide bulantısı için dr hap verdi onu içiorum yoksa agzıma tek lokma koyamıordm .artık azda olsa yiyebiliyorumm.ilerde cok bulantın olursa dr söyle bosuna cekme sıkıntı canm
sladı benide listeye eklermisin.
24 yaşındayım
sat 02 mayıs
çoğalacak canım hissediyorum 2 haftayada tatile gideceğiz inşşallah çoğalmaz da bende isteyeceğim hap en azında o ara kullanırım rezil olmam
Tek ben değilmişim yani mide bulantısı olmayan ve lekenmesi olan
en azından bu beni biarz ferahlattı demekki sadece bana mahsus bir durum değil bu
tatilinizi keske ramazandan sonraya erteleseymiştnz daha rahat tatl yapardın tatlm 3 ayın dolmus olurdu.bencede tatile gitmeden önce hap yazdır yoksa tatiliniz zehir olur size.cok zor inan mahvoldum günlerce biara tansiyonum düstü benim.hap sayesinde daha iyiyimmm cok sükür
öyle canı ya ama ben bu ay beklemiyordum o kadar emindimki diğer ay hamile kalacağıma süpriz oldu yurt dşından ablamlarda gelcek malesef erteleyemiyoruz hapla idare ederim artık
merhaba kızlar nasılsınız,ben hic iyi degilim valla mide bulantıları beni öldürecek hic halim yok zorla is yapıyorum,yarın doktora gidecegim ilac da kullanmak istemiyorum aslında ama cok fena yaptı beni bu bulantılar..
bebiş bizede süpriz yaptıbende beklemiordm tatile gidicektik artık ramazandan sonraya bakıcaz.öyle yap ozaman hap kurtarır insallah seni yoksa yatmaktan baska bişi yapamıosun.en etkili olanı zofran 4 mg miş.umarım onu verir rahat edersn.şimdiden iyi tatller tatlm
sağol canım haftaya doktara gidince soarım bu hapı seninki iyi olmuş ya rahat rahat gidersin
okis tatlim duzeltirim.evet ALLAH soyletti.ay nasil olsa hepimizde kese gorundu degisip kalp duyuldu olucak,ya neden sorunumuz olsunki.tatlm ben kese görüldü yazmıstım sen kalbini duyduk yazmıssn yanlıs olmus ama allah mı söyletti ne insallah o günüde görürüzzz
okis.senin bilgileri eklerim.cinsiyet tahminini minuremi yapti?beautyflake
26
istanbul
ilk
2.mayıs
6.şubat
kalbini duydum
cinsiyet tahmini kız
bilgilerini aldim canim birazdan eklerim.tam bilgi vereyim canım..kalbini duyduk.doğum tarihi 06.02.2013 ..isim erkek olursa BERK
tatlim benide mide bulantilari mahv ediyor 2 gun sonra doktora gidicem,doktor mutlaka mide bulantisi icin biseyler yazicaktir.ama neyapalim bebisimizin yaranmasi bitene kadar boyle olmasi gerekiyor.merhaba kızlar nasılsınız,ben hic iyi degilim valla mide bulantıları beni öldürecek hic halim yok zorla is yapıyorum,yarın doktora gidecegim ilac da kullanmak istemiyorum aslında ama cok fena yaptı beni bu bulantılar..
okis tatlim duzeltirim.evet ALLAH soyletti.ay nasil olsa hepimizde kese gorundu degisip kalp duyuldu olucak,ya neden sorunumuz olsunki.
okis.senin bilgileri eklerim.cinsiyet tahminini minuremi yapti?
bilgilerini aldim canim birazdan eklerim.
tatlim benide mide bulantilari mahv ediyor 2 gun sonra doktora gidicem,doktor mutlaka mide bulantisi icin biseyler yazicaktir.ama neyapalim bebisimizin yaranmasi bitene kadar boyle olmasi gerekiyor.
simcik sana izah ediyim o zaman.tabloda minurenin tahminleri yaziliyor.yani kendisi doktor kromosom hesaplamasiyla ultrasondan once cinsiyeti soyluyor.dogruluk payi 95% yani kime soylediyse dogru cikmis bizde oyuzden cinsiyet tahmini yeri actik.ultrason sonrasi eslestiricez.istersen satini ve dogum gunun ve tarihini yaz.minure hesaplama yapinca cevabi soyler.cnm minure ne demek? yooo benim tahminim kız :) anlamadım şimcik
cnm minure ne demek? yooo benim tahminim kız :) anlamadım şimcik
ne??? 5mg cok ya.normalda ilk hamileliginde bebekte anomali oldugu halde 5mg yuksek doz yazilir.yani diger hamilelerde 04 veya 0,5mg yazilir.bende ilk bebekte spina bifida oldugu icin 5aydir yuksek doz 5mg folik asit kullaniyorum.gunde sadece bikere.sende 5mg gune 2 kere neden yazsinki?arkadaşlar kafam fena karıştı şu folik asit meselesine folbiol 5 mg ve marttan beri kullanıyorum sizce doktorun dediğini yapıp günde iki keremi almalıyım ne yapayım bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?