- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.541
kızım mısırda şeker var naptın sennben ağzıma surmuyorumm
kız yazma buraya nolur nolmaz halka acık paylasım sayfası koocan gormustur nıckını gırıp baksa uye olmasına bıle gerk yok okuması ıcın
neeeee
amaaaannn beee onu yeme bunu yemeee valla ağlayasım geliyoooo
allahtan çok yemedim dişimi acıtıyo kabuğu diye as bişii yedim
kızlarrrr sakın bı yere ayrılmayın bırazdan seda oğlusunun fotolarını atacak ben ılk defa boyle bır usg fotosu gordum !!!! 8d falan heralde:)Aayyy iyiki görmedimgörsem kesin canım isterdi
mısır patlattım ve onu yedim yağsız tatsız ve de tuzsuz:44:
ben baktım heppbugun diyetisyen melek programında zayıflatan çikolata tarifi verdi onu aldım yapıcam istersen sana da veririm napayım çikolata yemiorum artık arkadaş dior boşver ye artık sona geldin ama yiyemem ne olur ne olmaz demi
kızlarrrr sakın bı yere ayrılmayın bırazdan seda oğlusunun fotolarını atacak ben ılk defa boyle bır usg fotosu gordum !!!! 8d falan heralde:)
yarın arkadaşa gitcem orda toplanıcazikramlardan nasıl yemeden durcam bilemiorum
Çikolataaamıııııver tabiiii..
ben geçen hafta kadın doğuma gittim bebek 1 hafta geriden geliyo göründü pek kilo almamış dedi doktor ben bi bozuldumaçtım ağzımı dedim yeme diye diye kızım büyümüyo sizin yüzünüzden başlicam diyetinede doktorunada ve bi daha diyetisyene gitmemeye karar verdim acaaaip sinir oldum ben aç kızım aç noolcak böleee
analı kızlı aç gezer olduk
Papapa bizim hastanenin kursu yok,emin olmak için yarın sorabilirim.Bu arada TOBB daki ebemiz yarın onu aramamı istemiş,bakalım kurs ne zamanmış.SSVD yi Ümit Bey destekliyor ama hiç yaptırmış mı emin değilim."Unutulmaması gereken nokta SSVD denenip oradan acil sezaryene dönülen bir hastada enfeksiyon ve kanama riskinin planlı bir sezaryene oranla daha yüksek olduğudur." İşte bu yazı beni çok düşündürüyor.Şişme havuzu içine sıcağa yakın su doldurup sancıları onun içinde beklemek için aldım :)tuze şişme havuzu neden aldın? merak ettim, bi de sana şeyi sorucam bizim hastanenin kursu eğitimi falan var mı? yarın muayene olduktan sonra buraya yaz da merak ettim SSVD için doktor ne düşünüyor. Bana tamam diyecekmiş gibi geliyor :))
okudum okudum geldim.
ben de burdayımm hepinize ii akşamlar...
yaaa biberon almıştım unnadodan cam diye aldım ama plastik miş. aventten aldım çok canım sıkıldı ya iade etsem burda mng kargo yok 1 hafta içinde nası iade etcem bilmiyom. sevmiyorum plastik hiçbişeyiiii
bekleyin derimmmmmmmmmm:) ben mest oldumhadiii yaaaaa
bekleyin derimmmmmmmmmm:) ben mest oldum
Teyzoşlarıı önce oğluma kocaman maaşallah istiyorumm...
Eki Görüntüle 569680 Eki Görüntüle 569681 Eki Görüntüle 569682 Eki Görüntüle 569683 Eki Görüntüle 569684 Eki Görüntüle 569685 Eki Görüntüle 569686
Eki Görüntüle 569680 Eki Görüntüle 569681 Eki Görüntüle 569682 Eki Görüntüle 569683 Eki Görüntüle 569684 Eki Görüntüle 569685 Eki Görüntüle 569686
ben zaten gordugum an asık oldum oğlusuna 41 kere maşallahhhhh ona allahım nasıl guzellıkler yaratıyorsun :)Teyzoşlarıı önce oğluma kocaman maaşallah istiyorumm...
20 adet kuru hurma (1 gece önceden suda beklet ki rondodan rahat geçsin)
1.5 su b. ceviz içi(kıvamını ayarlamak için artırabilirsin)
1 çay b. kakao(fazlada konabilir)
1 çay kaşığı vanilya
1 çay bardağı az yağlı süt
hepsini rondodan geçirrrrr bu kadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?