2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kız yazma buraya nolur nolmaz halka acık paylasım sayfası koocan gormustur nıckını gırıp baksa uye olmasına bıle gerk yok okuması ıcın

yok zan etmiyorum esim buraya girmesini bilmez bide nickimde bilmyior saten, ay allah korusun seytan isi beli olmaz ins görmez saten kac sayfa ilerledikden sonra bulmazi biraz zor ben bile arasam bulamam

neeeee
amaaaannn beee onu yeme bunu yemeee valla ağlayasım geliyoooo
allahtan çok yemedim dişimi acıtıyo kabuğu diye as bişii yedim

ben baktım heppbugun diyetisyen melek programında zayıflatan çikolata tarifi verdi onu aldım yapıcamistersen sana da veririm napayım çikolata yemiorum artıkarkadaş dior boşver ye artık sona geldin ama yiyemem ne olur ne olmaz demi

Çikolataaamııııı ver tabiiii..
ben geçen hafta kadın doğuma gittim bebek 1 hafta geriden geliyo göründü pek kilo almamış dedi doktor ben bi bozuldum açtım ağzımı dedim yeme diye diye kızım büyümüyo sizin yüzünüzden başlicam diyetinede doktorunada ve bi daha diyetisyene gitmemeye karar verdim acaaaip sinir oldum ben aç kızım aç noolcak böleee
analı kızlı aç gezer olduk

tok evin aç kedileri olduk ya bende pazartesi dr de idim bebeğin kilosu haftaya uygun çıktı ama dr demiştiki her halukarda kilo alır sen emrak etme diediyetten bahsetmiştim de
dur tarifi bulayım vereyim bu tarifi demet şener de yapıp hatta misafirlerine yediriyormuş

Papapa bizim hastanenin kursu yok,emin olmak için yarın sorabilirim.Bu arada TOBB daki ebemiz yarın onu aramamı istemiş,bakalım kurs ne zamanmış.SSVD yi Ümit Bey destekliyor ama hiç yaptırmış mı emin değilim."Unutulmaması gereken nokta SSVD denenip oradan acil sezaryene dönülen bir hastada enfeksiyon ve kanama riskinin planlı bir sezaryene oranla daha yüksek olduğudur." İşte bu yazı beni çok düşündürüyor.Şişme havuzu içine sıcağa yakın su doldurup sancıları onun içinde beklemek için aldım :)

Aybuke çok doğru bir tercih yapmışsın.Cam biberonlar anne sütünün kimyasal özelliğini bozduğundan polikarbon biberon tavsiye ederiz.Aventte policarbonda en başarılı markadır.Rahatlıkla da kaynatılır ama ömrü cam biberona nazaran daha kısadır.

20 adet kuru hurma (1 gece önceden suda beklet ki rondodan rahat geçsin)
1.5 su b. ceviz içi(kıvamını ayarlamak için artırabilirsin)
1 çay b. kakao(fazlada konabilir)
1 çay kaşığı vanilya
1 çay bardağı az yağlı süt

hepsini rondodan geçirrrrr bu kadarr

Anaaaamm ne kolaymış deniyim bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…