2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yaa ölee her gördüğümüsü alınca ütülnicekler zibille oluyoo.senin kızıma aldığın ciciyi ütülerken aklıma geldin falla hemen anaam dedim kızımın ilk hediyelerinden biri diye kendi kendime sevindirik oldum

ay bende ütüledim ama yarısınıdaha yerleştiricem de

ben hepsini bitirdim göya ama daha anane ve teyzelerdekileri gelince yıkayıp ütülediğimin 3 katı olucak daha iş çoookkkk:44::44: zaten mobilyamısda gelmedi daha

taa oralardan orduya ne ısın vardı?:):)neyın kacamagıydı

benim bi ex vardi (2yil beraberdik) ordulu cok israr eti gel dedi bendee deli gibi aileme biseyler uydurup gittim ama cookkkk pismanim esim böyle bisey yaptigimi duysa benden sogur, anneminde sanki icine dogmusdu günde kac defa beni ariyip herseferinde nerdesin sen diyordu ben korkuyorum, ama o 5 gün bitkmek bilmedi nekadar korkuyordum 5 günde 5 kilo verdim sükür bisey olmadan geldim evime. ordu cok güzel bi yer ordulu cocukda iyidi ama benim esim kadar degil iiyikide onunlan olmadi bence herzaman ailenin lafini dinliceksin ozmn yanlis yapmasin bende ailemi dinledim orduluyu istemediler allahima binlerca defa sükür ediyorum bisey olmadan evime geldim aklima geldikce utaniyorum kendimden:26:

genclıkte yapılıo canm ole kacamaklar bende okurken kocamın yanına kacıodumm hep ama sendekı ıyı cesaret taa buralara...

açlar 3'e cıktı varmı arttırannn

kız yazma buraya nolur nolmaz halka acık paylasım sayfası koocan gormustur nıckını gırıp baksa uye olmasına bıle gerk yok okuması ıcın

slm kızlar nasılsınız biz bugün kızımla temizlik yaptık çook yorulduk... biraz geçmiş yaptım ama bitiremedim herkes birbirini eklemiş bizi de ekleyin kızımla:) babamız yeni geldi yavaştan kaçıorz hepinize ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…