- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.561
Anaaaamm ne kolaymış deniyim bariii
Teyzoşlarıı önce oğluma kocaman maaşallah istiyorumm...
Eki Görüntüle 569680 Eki Görüntüle 569681 Eki Görüntüle 569682 Eki Görüntüle 569683 Eki Görüntüle 569684 Eki Görüntüle 569685 Eki Görüntüle 569686
ben hurmayı ısladım bilemmyarın yapıcamm
tv de yaptılar millet ballandıra ballandıra yediler çok guzel die
ayyy maaşallahhh bebişeeeenerde çekildi bu bizde çektirebilir miyiz ki:26::26::26::26::26:
seda senın sayende ıcımdekı bebış daha bı anlam kazandı yaaaa artık daha bır bırey olarak goruyorum onu can yaaaa karnımdaaakiii
sag0ln kızlar.sermet sagol rısklı gebelık uzmanı valla bnde bayıldm
ya oğlunu yiyesim geldi bu nasıl bi güzellik maşallaah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaah.ben ilk defa bu kadar net usg görüyorum bizimkiler neden böyle değil?
annemmmmmm yerim ben onu maşallah maşallah maşallah
nazar boncuklarını da koyalım sağ salim doğsun inşallah cnm herkese gülsün
nasılım ama die...
41 kere maslah ogluna nekadar net resimler ilk defa böyle net resimler gördüm, masllah coookkkk tatli allahim size bagislasin bebeginizi ins
maşallahh maşallah çok nett bak bak doyulmaz buna yaaa süper bir hatıra
sagolasn cnmmm,ıns opup kokladıgım gunlerıde gorurum.ama oglenden berı mestımm
ben çıkıyorum hayırlı geceler kızlar
gittiğimde doktoruma sorayım bende koskoca hastanede olmalı böle çeken ultrasonbebişin hele burnu ne şekerrr
valla akşam akşam ıcım acıldı bu guzel bebısın fotolarına bı an once dogsunlar opmek koklamak ıstıyorum ben yaaaaaaaaa
valla akşam akşam ıcım acıldı bu guzel bebısın fotolarına bı an once dogsunlar opmek koklamak ıstıyorum ben yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?