2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya oğlunu yiyesim geldi bu nasıl bi güzellik maşallaah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaah.ben ilk defa bu kadar net usg görüyorum bizimkiler neden böyle değil?

seda senın sayende ıcımdekı bebış daha bı anlam kazandı yaaaa artık daha bır bırey olarak goruyorum onu can yaaaa karnımdaaakiii

ben hurmayı ısladım bilemmyarın yapıcamm

tv de yaptılar millet ballandıra ballandıra yediler çok guzel die

hurmam yok olaydıı iyiydii yarın alırım artık vee hemeeeeen denerim.ya şu tw de balllandıra ballandıra yiyolar ya hepsinin ağzının ortasına vurasım geliyo

seda senın sayende ıcımdekı bebış daha bı anlam kazandı yaaaa artık daha bır bırey olarak goruyorum onu can yaaaa karnımdaaakiii

melteeeem çok haklıymışsın bayıldım resmen eşime bile gösterdim diyorum şunun tatlılığına baaak..ya kesinlikle daha bi anlam kazandı artık bi an önce kucağımıza alalım hayırlısıyla kuzularımızı

ya oğlunu yiyesim geldi bu nasıl bi güzellik maşallaah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaah.ben ilk defa bu kadar net usg görüyorum bizimkiler neden böyle değil?

sagolasn cnmmm,ıns opup kokladıgım gunlerıde gorurum.ama oglenden berı mestımm

sagolasn cnmmm,ıns opup kokladıgım gunlerıde gorurum.ama oglenden berı mestımm

Sedacıım ben bile mest oldum sen ne durumdasın tahmin edebiliyorum..hayırlısıyla alıcaksın kucağına güzelim öpüp koklicaksın ya o resimlerden sonra içimdeki bebeğin ne kadar mucize bi varlık olduğunu bi kere daha farkettim

valla akşam akşam ıcım acıldı bu guzel bebısın fotolarına bı an once dogsunlar opmek koklamak ıstıyorum ben yaaaaaaaaa

gidip meyva hazırliyim bende saat daha geç olmadan kızım vitaminlensin..hepinize iyi geceler bebişlerinizi görün rüyanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…