2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
maşallah senin çirkin oğlunaaaa çok çirkin çok çirkin tü tü tüüü maşallah! bak bak doyma di mi? :)))

ya kızlar ben her ay böyle alıyorum fotolarını. nerdeyse çerçeveletcem. zaten hep gözümün önünde duruyo gelip gidip öpüyorum. hele son fotosunda öpücük yapıyo benim kızım demek ki şanslıyız drumuz güzel fotolar çekip veriyo bize sağolsun. ay bi yükleyebilsem.

sedacim ne kadar net gorunuyo bebisin haaarika ben de kocama diyorum 4 boyutlu cektirelim diye. dogunca gorucez zaten diyorabbim kucagimiza sagliklica almayi nasib etsin...

kocama da aksam fena bi korku yasattim balkonda camasir asiyordum. o da bugun anahtarini evde unutmus. zile basmis basmis, balkondan duymamisim balkondan iceri girdim zil caldi. ben tabi gayet normal actim kapiyi. kocamin elinde kart,kapiyi acmaya calismis. gozleri ve yuzu kipkirmizi cok fena azar yedim. acayip korkmus. bi sey oldu zannettim diyo...

sedacim ne kadar net gorunuyo bebisin haaarika ben de kocama diyorum 4 boyutlu cektirelim diye. dogunca gorucez zaten diyorabbim kucagimiza sagliklica almayi nasib etsin...kocama da aksam fena bi korku yasattim balkonda camasir asiyordum. o da bugun anahtarini evde unutmus. zile basmis basmis, balkondan duymamisim balkondan iceri girdim zil caldi. ben tabi gayet normal actim kapiyi. kocamin elinde kart,kapiyi acmaya calismis. gozleri ve yuzu kipkirmizi cok fena azar yedim. acayip korkmus. bi sey oldu zannettim diyo...

kızlar yemeklerden bahsetmişsiniz hep ama benimde
miniğim bende reflü yapmaya başladı bütün yemek borum boğazımdan mideme
kadar yanıyo o yüzden yemeği flan hiç düşünemiyorum çünkü ne yesem
sanki asit yapıyo acaba bu reflüme ne yapabilirim ki
en son doktora gitiiğimde henüz yoktu bende soramamıştım diğer kontolüme de
daha 12 gün var ne yapsam ki acaba sizin bi bilginiz var mı?

ben rennıe duo kullanıyorum canım

selamlar kızlar
bugün iyi haberle döndük doktordan
sıvı artışı azalmış şükür
inş 36. haftaları kadar görürüz

bende gaviscon şurup kullanıyorum ama son günlerde bi kaç saat sonra yeniden yanmaya başlıyo

ben rennıe duo kullanıyorum canım

rennie yi ben daha önce mide yanması içi kullanıyodum
ama tabletiydi o senin dediğin şurubu galiba
başka ne gibi doğal yolları varki cnm senin güzel
karışımların var :)

selamlar kızlar
bugün iyi haberle döndük doktordan
sıvı artışı azalmış şükür
inş 36. haftaları kadar görürüz

gözün aydın cnm inşallah
sağlıklı sıhhatli doğduklarını da görürüz hepsinin...

kelın ılacı olsa desemmmm:)))
ama sankı aklımda ayva kalmış mıde asıdını dengelıyır dıyeee dene ıstersn bı

bende gaviscon şurup kullanıyorum ama son günlerde bi kaç saat sonra yeniden yanmaya başlıyo

aslında doktora sorup öle kullanmam daha ii olacaktır
zaten kaç gündür sağlık ocağından da arayıp duruyolar kontole çağırıyolar
baktılar benden yüz bulamadılar bugün kocamı aramışlar :)
sağlık ocağına gidersem orda sorayım bari.

benımde bogazıma dızılıyor yerkenn

iki dilimden öteye geçemiyorum ya da
çok canım isterse yanımda da bi sürahi su
bi ayvadan yiyorum sonra bi bardak su içiyorum aşağı indirsin die

ben yatayım artık çocukların karşısında esneyen bi öğretmen
olmayayım hadi hepinizi öptüm miniklerinizi de ii geceler

maşallah bın kere maşallah ne tatlı yaaa ayy bayıldımm bız gıdınce uzaylıya benzer seyler goruoz burda resmen bebek varr:):):)

doktoruna solersen sana bır surup yazar canm

canım gaviscon dolaşıma katılmıyormuş yani sindirilmiyor fiziksel bi örtü oluşturarak engelliyormuş bende ona güvenerek kullanıyorum araştırdım :) yinede doktoruna sor tabiki sormadan alma ne olur ne olmaz
gavıscon mıde ceperını sarıyor ac karna denedınmı ?
aç alınca daha mı iyi oluyor yani meltem hiç denemedim :44: bide mide bulantısı çıktı başıma şimdi

Son düzenleme:

TOBB un kursuna ben de katılmak istiyorum canım, sorduğunda haber verir misin? Şişme havuz fikri iyiymiş ben de ağrım geldikçe duşa girerim diye düşünmüştüm :)) Her şeyin bir riski var canım, bakalım doktor ne diyecek, ona da sorarsın zaten artılarını eksilerini ve inşallah istediğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…