2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kimsecikler kalmadı... bende iki lafın belini kırarız diyordum...işlerime döniyim bari... kişisel bakım ve bebiş listesi hazırlama işlerim var....

kullanıcı kontrol paneline gir solda hesabım ın altında seçenekleri düzenle var ona gir...aşağılara doğru in çeşitli seçenekler bölümünde mesaj editörünü gelişmiş düzenleyici olarak işaretleyip kaydet ve çık bu kadar..zamanında ben de az çekmemiştim [/QUOTE]hoşgeldın benım akşamkı bacak agrım devam edıyor enerjım olursa eczaneden konustuugmuz ılacı alıcam ssvd ben ıstıyorum yapamama sebebım doulası ebesı doktoru 15 bını buluyor bırde ızmırde yapan 2 dr varmış 2sınınde bana uzaklıgı en az 1 saat rıske gırmekten korkarım dogum anında dr kontrolunde olmak ıstwerım rupturden dolayı korkarım yemedı yanı acıkcası
unıversıte hastanelerı de izmirde duymadım yapan n etembel bızım dr lar haaaaaaa zaten sezeryan pranları en fazla ızmırde

hoşgeldın benım akşamkı bacak agrım devam edıyor enerjım olursa eczaneden konustuugmuz ılacı alıcam ssvd ben ıstıyorum yapamama sebebım doulası ebesı doktoru 15 bını buluyor bırde ızmırde yapan 2 dr varmış 2sınınde bana uzaklıgı en az 1 saat rıske gırmekten korkarım dogum anında dr kontrolunde olmak ıstwerım rupturden dolayı korkarım yemedı yanı acıkcası
unıversıte hastanelerı de izmirde duymadım yapan n etembel bızım dr lar haaaaaaa zaten sezeryan pranları en fazla ızmırde [/QUOTE]

allah razı olsun meltem ya sonunda bende kavuştum şu işaretlere yaşasın

allah razı olsun meltem ya sonunda bende kavuştum şu işaretlere yaşasın [/QUOTE]
k.k kafayı yemıs ben degıl gokce yazmıstı duanda ona gtsın once sonra bana hadı doya doya kullan bol keseden

geçmiş olsun canım..ne güzel annen bakar sana..doğru bi karar vermişsin...

aynen bana da aynısını söylüyor..yok yüzüm çirkinleşmemiş de..yok karnım erkek gibi duruyormuş da..amaaan..boşver..tipik hamile geyikleri...

selam kızlar bugün konturolüm vardı kızımı gördüm geldim durumu gayet iyiymiş beim prensesimin
gözünaydın canım..inşallah sağlıkla bi de kucağımıza alsaydık...

PAPAPA geçmiş olsun sana da..iyi olmana çok sevindim..
bu arada ben de insüline başladım..sabahları 6 ünite şeklinde...göbeğimden hergün bi tane..popişten hafta bi tane...bacaktan günde bi tane iğne derken..su içmeye korkar oldum..süzgeç yanımda halt yemiş...

kızlar merhaba... dün randevu alıp x ray cihazı için rapor alayım dedim. randevu yoktu. ben de dr. u aradım dedim size söylememiştim eşim cezaevinde x ray den geçsem birşey olurmu yok dedi... yanlış biliniyor geçebilirsin.. ben de gittim. 5 te kalktım buz gibi havada gittik bursaya yol 2 saat sürdü. 9 da görüşe girdim. açıkgörüştü. eşimi tanımadım. mahkumları saldılar yanıma gelmiş bakınıyorum etrafıma :) saçını kazımış, kel olmuş:) bu ne hal dedim hapishane kaçkını g,ibi :) ne yapayım su yok bitleneyim mi... kestim ben de :) iyi olmuş boşver dedim. morali iyiyidi sadece konu benden oğlundan açılınca gözleri doluyor hemen... bana hep seninle olduğumuz seni üzdüğüm zamanları düşünüyorum burda dedi. pişman mı oluyorsun dedim. çooookk dedi. bir daha seni asla yalnız bırakmıcam asla üzmicem yapışık ikiz gibi sürekli yanında olucam dedi. iyi dedim ben de üzmicem dedim.. morali olabildiğince iyiidi. yasa dedim. ben yasayı beklemiyorum açığa gönderilince 1 haftaya çıkıcam zaten diyor. ya yok öyle birşey öyle ggöndermiyorlarmış açık cezaevinde 6 ay yatma şartı var yasayla kalkacak işte ancak öyle çıkarsın dedim. sen müdürden daha mı iyi biliyorsun burdaki arkadaşlar savcı gibi olmuş yata yata herkes öyle diyor dedi. ben inanmıyorum dedim. sen bilmiyorsun dedim. sen öyle san daha iyi dedi. offff.... çok özlemişim. açık görüş bitince zil çalıyor.. o kadar acı bir zil ki o.... o an içimden can çıktı sanki... onun da gözleri doldu... resmin cebimde kalmıştı gelirken gardiyan aldı çıkarken alıcam dedi. ne geziyor cebinde dedim. hiç çıkarmıyorum ki cebimden dedi oğlumuza isim yok daha dedim. ya senin söylediklerin pek içime sinmedi dedim. o zaman kuzey olsun hem sen de istiyordun dedi. tamam dedim. bakalım değişmezse :) eve gelince de berbat bir haber karşıladı beni... yasa ocağa ertelenmiş. beyefendiler yorulmuş tatil yapıp sonra bütçeyi görüşeceklermiş... sonra yine tatil... ocakta görüşülecekmiş.. allah belalarını versin.. ümit ettirdiler olmadı. eşim yasaya ne bakıyon deyip duruyor ama o bilmiyor bence ... yalnız doğurucam bebğimi..

allah razı olsun meltem ya sonunda bende kavuştum şu işaretlere yaşasın
k.k kafayı yemıs ben degıl gokce yazmıstı duanda ona gtsın once sonra bana hadı doya doya kullan bol keseden[/QUOTE]

artık kim dediyse sağolsun.kafyı yiyordum herkes aşağıda işaretler var diyodu ben körmüyüm niye bulamıyorum diyordum rahatladım artık

kullanıcı kontrol paneline gir solda hesabım ın altında seçenekleri düzenle var ona gir...aşağılara doğru in çeşitli seçenekler bölümünde mesaj editörünü gelişmiş düzenleyici olarak işaretleyip kaydet ve çık bu kadar..zamanında ben de az çekmemiştim [/QUOTE]

canım ya çok sağol, sonunda beni ve benim durumumdaki kişileri kurtardın, ilk smiley mi sana ithaf ediyorum çok güzel anlatmışsın, tebrik ediyorum

yaptın mı börekleri keki...ohh mis..nasıl ama..sabah yazdığın hala aklımda..bana yasak ya..işte algı da seçicilik..
kıyamam yaaaa keske yazmasaydım yaptım ama kek yetısmedı okula gelınce yıyecek ama sabah sabah sınır ettı benı o ayrı medıne fakırı nolcak kek yapayım mı sana dedım one ki dıyor neye benzıyorrrr, elımde kalacaktı:)))

hanımlar hepinizi seviyorum, ben hafta sonu evde pek girme fırsatı bulamıyorum vaktim olmuyor (malum bütün hafta çalışınca), hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın. iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…