- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.821
herkese merhabaaaa o kadar yorgun ve halsiz hissediyorum ki kendimi uykuma da yansıyo dün gece 1 de yattım bugün öğlen 1 de kalktım yaa1 haftadır falan bu böyle gidiyo napcam bilmiorum ha bire uyuyorum siz neler yapıosunuz bakalım?
papapa iyi olmuş bari doğum sancısı olduğunu öğrenmişsin bence biz tecrübesiz anneler en az bir defa doğuruyorum diye yanlışlıkla hastaneye gidicez hepimiz
meltemcim senin paylaştığın yazı da çok hoşmuş sen de ssvd istiyodun ama çok pahalı olduğu için mi yaptıramıyodun sanki öyle hatırladım...
QUOTE=kumpirella;27661265]kızlar bu arada hala mesajlarıma şu gülen, üzgün surat vs gibi ikonları ekleyemiyorum, kendimi çok beceriksiz hissediyorum. mesajı oluşturuken sayfanın aşağısındaki herşeyi okudum, bütün ayarlarım açık görünüyor ama neden ben hala bu işi becermiyorum dersiniz?
yetkileriniz kısmında bb kodu açık, gülümsemeler açık filan yazıyor. nerde yaw bu kafalar :)))
hoşgeldın benım akşamkı bacak agrım devam edıyor enerjım olursa eczaneden konustuugmuz ılacı alıcamkullanıcı kontrol paneline gir solda hesabım ın altında seçenekleri düzenle var ona gir...aşağılara doğru in çeşitli seçenekler bölümünde mesaj editörünü gelişmiş düzenleyici olarak işaretleyip kaydet ve çık bu kadar..zamanında ben de az çekmemiştim
hoşgeldın benım akşamkı bacak agrım devam edıyor enerjım olursa eczaneden konustuugmuz ılacı alıcamssvd ben ıstıyorum yapamama sebebım doulası ebesı doktoru 15 bını buluyor bırde ızmırde yapan 2 dr varmış 2sınınde bana uzaklıgı en az 1 saat rıske gırmekten korkarım dogum anında dr kontrolunde olmak ıstwerım rupturden dolayı korkarım yemedı yanı acıkcası
unıversıte hastanelerı de izmirde duymadım yapan n etembel bızım dr lar haaaaaaa zaten sezeryan pranları en fazla ızmırde
slm kızlar bikaç gündür yoktum, hastalıktan sonra da telaştan fırsat bulup giremedim. herkes iyidir umarım. Ufak çapta bir sindirim sistemi enfeksiyonu atlatıp 3-4 günümü çok afedersiniz tuvalette geçirip, uykusuz geceler ve 2 kilo kayıptan sonra şükür şimdi düzeldim ve kendi kendime bakamayacağımı düşüğnerek anneciğimin yanına gitmeye kara verdim. Bugün itibariyle rapor aldım 2 hafta sonrada kısmetse doğum iznimi maalasef 32. hafta itibariyle kullanmak üzere Ankara'ya gidiyorum. Gitmeye de dün kara verdim.^Biraz telaşlıyım o yüzden kıyamet kadar işim var. Hadi bana kolay gelsin herkesi öptümmm....
aynen bana da aynısını söylüyor..yok yüzüm çirkinleşmemiş de..yok karnım erkek gibi duruyormuş da..amaaan..boşver..tipik hamile geyikleri...slm kızlar hayırlı cumalar
size bişey sorcam benim kızım olcak ama beni her gören oğlunmu olcak diyo hani kız annenin güzelliğini alırmışya anne çirkinleşirmiş bende hiç bişey olmadı yüzümde çok şükür ama her gören oğlanmı diyo benimde aklıma takıldı acaba kızım benim güzelliğimi almadıya bana benzemicekmi ki yahalalarına mı benzicek k, en korktuğum şey
gözünaydın canım..inşallah sağlıkla bi de kucağımıza alsaydık...selam kızlar bugün konturolüm vardı kızımı gördüm geldim durumu gayet iyiymiş beim prensesimin
k.k kafayı yemıs ben degıl gokce yazmıstı duanda ona gtsın once sonra banaallah razı olsun meltem ya sonunda bende kavuştum şu işaretlere yaşasın
herkese merhabaaaa o kadar yorgun ve halsiz hissediyorum ki kendimi uykuma da yansıyo dün gece 1 de yattım bugün öğlen 1 de kalktım yaa1 haftadır falan bu böyle gidiyo napcam bilmiorum ha bire uyuyorum siz neler yapıosunuz bakalım?
papapa iyi olmuş bari doğum sancısı olduğunu öğrenmişsin bence biz tecrübesiz anneler en az bir defa doğuruyorum diye yanlışlıkla hastaneye gidicez hepimiz
meltemcim senin paylaştığın yazı da çok hoşmuş sen de ssvd istiyodun ama çok pahalı olduğu için mi yaptıramıyodun sanki öyle hatırladım...
QUOTE=kumpirella;27661265]kızlar bu arada hala mesajlarıma şu gülen, üzgün surat vs gibi ikonları ekleyemiyorum, kendimi çok beceriksiz hissediyorum. mesajı oluşturuken sayfanın aşağısındaki herşeyi okudum, bütün ayarlarım açık görünüyor ama neden ben hala bu işi becermiyorum dersiniz?