- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.841
kızlar rutın nst kontrollerıne baslayan var mı?
delüüüüüüüüü ne alakaaaaa:) valla benım cırkınlesmeye arkadaslarım varrr:)
ben ce bazı kadınlar gercekten cırkın hamılelıgı bahane edıyorlar
benımde 22 aralıık 24+4 olacagım o gun heralde o gun gırerım dıyorum bendebaşlamadı ya..ne zaman kiiii...tescilli olarak bugünden itibaren 32.haftayı doldurdum.çalışabilir raporunu aldım..21 aralıkta kontrol var..ee 35 haftalık olacam o zaman..girerim heralde nst.ye..
kızlar merhaba... dün randevu alıp x ray cihazı için rapor alayım dedim. randevu yoktu. ben de dr. u aradım dedim size söylememiştim eşim cezaevinde x ray den geçsem birşey olurmu yok dedi... yanlış biliniyor geçebilirsin.. ben de gittim. 5 te kalktım buz gibi havada gittik bursaya yol 2 saat sürdü. 9 da görüşe girdim. açıkgörüştü. eşimi tanımadım. mahkumları saldılar yanıma gelmiş bakınıyorum etrafıma :) saçını kazımış, kel olmuş:) bu ne hal dedim hapishane kaçkını g,ibi :) ne yapayım su yok bitleneyim mi... kestim ben de :) iyi olmuş boşver dedim. morali iyiyidi sadece konu benden oğlundan açılınca gözleri doluyor hemen... bana hep seninle olduğumuz seni üzdüğüm zamanları düşünüyorum burda dedi. pişman mı oluyorsun dedim. çooookk dedi. bir daha seni asla yalnız bırakmıcam asla üzmicem yapışık ikiz gibi sürekli yanında olucam dedi. iyi dedim ben de üzmicem dedim.. morali olabildiğince iyiidi. yasa dedim. ben yasayı beklemiyorum açığa gönderilince 1 haftaya çıkıcam zaten diyor. ya yok öyle birşey öyle ggöndermiyorlarmış açık cezaevinde 6 ay yatma şartı var yasayla kalkacak işte ancak öyle çıkarsın dedim. sen müdürden daha mı iyi biliyorsun burdaki arkadaşlar savcı gibi olmuş yata yata herkes öyle diyor dedi. ben inanmıyorum dedim. sen bilmiyorsun dedim. sen öyle san daha iyi dedi. offff.... çok özlemişim. açık görüş bitince zil çalıyor.. o kadar acı bir zil ki o.... o an içimden can çıktı sanki... onun da gözleri doldu... resmin cebimde kalmıştı gelirken gardiyan aldı çıkarken alıcam dedi. ne geziyor cebinde dedim. hiç çıkarmıyorum ki cebimden dedioğlumuza isim yok daha dedim. ya senin söylediklerin pek içime sinmedi dedim. o zaman kuzey olsun hem sen de istiyordun dedi. tamam dedim. bakalım değişmezse :) eve gelince de berbat bir haber karşıladı beni... yasa ocağa ertelenmiş. beyefendiler yorulmuş tatil yapıp sonra bütçeyi görüşeceklermiş... sonra yine tatil... ocakta görüşülecekmiş.. allah belalarını versin.. ümit ettirdiler olmadı. eşim yasaya ne bakıyon deyip duruyor ama o bilmiyor bence ... yalnız doğurucam bebğimi..
o bahsedıle cırkınleşme sıvılce degıl bende de var sıvılce boyle agzı burnu bı yana kayıyor hatunların ıfadelerı degısıyorslm güzel anneler napıosunuz
çok şükür bir haftayı daha bitirdik
oh hafta sonu oldu ama ben her gün sabah
kalktığımda haftasonu olsun yataktan hiç çıkmıcam diyorum
ama haftasonu olduğunda da sabahın köründe gözlerim açılıyo
sonra kapanmıyo sinir oluyorum hiç yatak keyf yapamıyorum
yarın kocişimle uzun zamandan sonra ilk defa bebiş için alışverişe gidecektik ama
hava çok yağmurlu inşallah yarın düzelir de biz de rahat rahat gezeriz.
kuşummmmm ama ben çok çirkinleştim bütün yüzümde sivilceler
çıktı her gören ne olmuş sana dedi ama ben bahane etmiyorum gerçektennnnn
yoksa ben gerçekten çirkinmiyimmmm
benımde 22 aralıık 24+4 olacagım o gun heralde o gun gırerım dıyorum bende
slm güzel anneler napıosunuz
çok şükür bir haftayı daha bitirdik
oh hafta sonu oldu ama ben her gün sabah
kalktığımda haftasonu olsun yataktan hiç çıkmıcam diyorum
ama haftasonu olduğunda da sabahın köründe gözlerim açılıyo
sonra kapanmıyo sinir oluyorum hiç yatak keyf yapamıyorum
yarın kocişimle uzun zamandan sonra ilk defa bebiş için alışverişe gidecektik ama
hava çok yağmurlu inşallah yarın düzelir de biz de rahat rahat gezeriz.
kuşummmmm ama ben çok çirkinleştim bütün yüzümde sivilceler
çıktı her gören ne olmuş sana dedi ama ben bahane etmiyorum gerçektennnnn..
yoksa ben gerçekten çirkinmiyimmmm
kızlar ocak annelrınde 4. dogumda gercekleşmıs 35+4 te!!!!!!!!
o bahsedıle cırkınleşme sıvılce degıl bende de var sıvılce boyle agzı burnu bı yana kayıyor hatunların ıfadelerı degısıyor
kızlar rutın nst kontrollerıne baslayan var mı?
nasıl yani 34+4 dicektim di mi..arka arkaya gidecez..hadi hayırlısı..
aynen canım..her cuma içim huzur mutlulukla doluyo..buna rağmen haftasonlarım hiç beklediğim gibi geçmiyo..
AYYYY şu erkek olan bayan kuaförlerine hastayım zatenohhh rahatladım şimdi :) ama ben bilmiyorum ağzım burnum kayıyo mu :)
benim kuaförüm dedi ki (kendisi erkektir) doğunca kendi sütünle yüzünü sil
dedi onun faydası olur dedi :) tabi ben daha fazla detaya inmedim
sen nerden biliyosun nasıl öğrendin gerçekten sonucunu gördünmü gibi sorular sormadım :)
ama merak da ettim gerçekten oluyormu bunu denicem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım.
ohhh rahatladım şimdi :) ama ben bilmiyorum ağzım burnum kayıyo mu :)
sen nerden biliyosun nasıl öğrendin gerçekten sonucunu gördünmü gibi sorular sormadım :)
ama merak da ettim gerçekten oluyormu bunu denicem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım.
evet canım 34+4 yanlış yazmısım :)nasıl yani 34+4 dicektim di mi..arka arkaya gidecez..hadi hayırlısı..
aynen canım..her cuma içim huzur mutlulukla doluyo..buna rağmen haftasonlarım hiç beklediğim gibi geçmiyo..
benıde benıdeeee okuyurum ama bende hala tık yok:) hazırlık yok yanıı:)ayy okudum ben de...bak yine bastılar bana..ama sağlıklı gelsinler de..ne yapalım yani..annem hep der:çocukla misafirin ne zaman geleceği belli olmazmış...
hadı yaaaa benımkıde 24 ten berı bas asagı duruyor bı bılse bosuna duruyo :)iyi akşamlar arkadaşlar
ben bu gün girmeye başladım meltem
bi sorun yok dedi doktor
2 hafta sonra tekrar son ayda haftada bir gidicekmişiz
bu arada oğlumun kafa hala yukarda
iki kilo olmuş sıpam
yüzünü yine göstermedi
evet dogum lekelerı ıcınde soyluyorlar onuohhh rahatladım şimdi :) ama ben bilmiyorum ağzım burnum kayıyo mu :)
evet canım 34+4 yanlış yazmısım :)
benıde benıdeeee okuyurum ama bende hala tık yok:) hazırlık yok yanıı:)
AYYYY şu erkek olan bayan kuaförlerine hastayım zatenbizden çok şey biliyolar. Adamlar hep kadın olmak istemiş de olamamışlar gibi, gerç, genellemeyeyeim bir kısmı öyle benimki de dahil
o ne yaa..ilk defa duyuyorum..denemekte fayda var...o kadar kimyasal şey sürüyoruz..kendi sütümüz doğalın da doğalı..yaparım walla..(ya o erkek olup bayan kuaförlüğü yapanların bilmediği yok ki..)
ruzgarın bıttı sayılır ama annesı usenıyor yıkayıp utulemeye bugun dogursam ne bır kulot sudeyen gecelık hıc bısey yok kaılcam amelıyat onlugu ıleeeaynennn..bu ne rahatlık..daha bebeğe bi çorap almadım..sağolsun annem burdayken pijama sabahlık aldı..bunu gören kaynanam da pijama sabahlık aldı(bu ne yaman çelişki)..o kadar..bazılarımız alışverişi tamamladı..yıkandı..paklandı..ütüledi..bekliyor walla..hayırlısı..sen de yaptın bişeyler...yine iyisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?