2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba. ya benim 2 gündür karnım çok aşağıya inmiş vaziyette. bebek çok aşağıda duruyor var mı benim gibi olan. bi sürprizle karşılaşmayız umarım :S

kızlar merhaba. ya benim 2 gündür karnım çok aşağıya inmiş vaziyette. bebek çok aşağıda duruyor var mı benim gibi olan. bi sürprizle karşılaşmayız umarım :S

benim de aşağıya inmiş...hergün beni görenler öyle diyo..ben de öyle hisssediyorum..normal bişey sanırsam..sancı olmadığı sürece..bilemem yine de ama bi sorun olsaydı doktor bana geçen hafta söylerdi..

o ne yaa..ilk defa duyuyorum..denemekte fayda var...o kadar kimyasal şey sürüyoruz..kendi sütümüz doğalın da doğalı..yaparım walla..(ya o erkek olup bayan kuaförlüğü yapanların bilmediği yok ki..)

Selam arkadaşlar,lafa göbeğinden dalmış gibi olacam ama benim üçüzü olan arkadaşımda aynısını dedi yüzünde lekeler olursa sütünle sil geçer dedi o öyle yapmış yüzü pürüzsüz valla:)

Selam kızlar,herkes iyi gibi görünüyor.Zaman daraldıkça heyecanlar artıyor:) bende geçen hafta dr gittim işte sezeryanla doğum yapacağım ama şu gün alırız diye bişey demiyor ben tahmin ediyorum 7 şubat olur heralde.ya herkesin böyle mi bilmiyorum ama nasıl hareketli oğluşum sağolsun tepe tepe bi hal oluyor,karnıma yaslandımıda bende onla uğraşıyorum azcık bastırınca karnıma hemen başka tarafa yaslanıyor:))))) genede nazar değmesin ama herkes diyor ki içerde böyle hareketliyse çok yaramaz olacak oğlun diye işim zor ozman

ölüyorum resmeeen bu diş ağrısından yaa bıktım valla hamileliğimin başından beri diş çekiyorum nerdeysee her ilacı da kullanamıyorum Allah ım eşimin yanımda olmaması ne kadar kötüüü ıh desem koşardık hastaneye

Canım o diş ağrısını ben de çekiyorum bilirim yeni yeni geçti o da birazcık nazar etmeyimde dr um bana dayanamzsan dişçiye gidebilirsin demişti ama tırsak olduğum için gitmedim,sen gitmeyi düşünmedin mi?hayırdır eşin nerede?

bana da söylemedi..sadece ocağın sonu dedi..hayırlısı artık..düştük ellerine..bu arada bana da söylediler..içerde hareketli olan yaramaz olur diye..benim kız da kıpırdak walla..tırsıyorum ne yalan söyleyim..

ben Antalyadayım canım eşim İstanbulda annemlerın yanına geldım.. gittim 2 ay once augmentin verdi onu kullandım da geçmişti şimdi içsem mi içmesem mi kararsızım dişçiye gitmem kesin çekelim dicek eşim olmadan çektiremem nazımı ondan başkası çekmiyo da

ya sorma bir de benim eşim küçükken çok yaramazmış ilkokula giden bir kaynım var yaramaz yanında hafif kalır.Eğer benim ki daha beter çıkarsa ayvayı yedğimin resmidir

benim abimde cok hareket edermis annemin karninda 23 yasinda suan abim, annem halen söyliyor 23 yildir senden cekiyorum annemin karnina girdikden beri hep ayni tempoda,

Valla canım antibiyotikte ne bileyim dr na sor iç olmazsa ama ben senin yerinde olsam annemi alır giderim kurtulurum o dişten o da nazını çeker nasılsa:)

selam bende nisan topiğindenim..malum diş sıkıntısı bendede var diye hemen yazmak istedim buraya..
ben sistit oldugumda kadın doğum doktorum bu hapı vermişti..antibiyotikte sadece bu ilacı kullanabiliyoruz sanırım..
ben dişçiye bu akşam gidicem..bunun acısıyla doğuma kadr durmayı düşünemiyorum..p.tesi gelince burda olursan doktorun uyguladıgı işlemi sana anlatabilirim..
çok geçmiş olsun..

o zaman hazırlıklı olalım bayanlar..gerçek bu demek ki...enerji depolayalım..sinirlerimizi aldıralım..meleklerimiz için ne gerekiyosa yapalım..

benim kızım çok hareketliydi karnımda hiç durmazdı..
doğduktan sonra öyle bişi olmadı maşallah:) yani hantal bir çocuk değil ama koltuk tepelerinde gezen, yaramaz diye tabir edilen bebelerden olmadı
maşallah bu cücüm de pk hareketli ama ablasına çeker inşallah:)

kızlar kızlar biz kayınvaldeme gidiyoruz akşam orda kalacağız
pazar günü ara karne vereceğiz o zaman dönerim artık.
öpüyoruz sizleri bizi özleyin emi:)

slm kızlar geçmiş okudum geldim dişi ağrıyanlara çokkkk geçmiş olsun ben hamile değilken dayanamıordum...
onlar karnına bakarak sölüolardır. bana da çok dediler oğlan mı doğuracaksın diye. göbeğin çıkmışsa göğüslerin şişmişse oğlan olurmuş

selam kızlaar geçmiş yaptım geldim herkes iyi sanırım...
dün içinde bulunduğum psikolojiyi attım üstümden biraz temizlik fln yaptım kafam dağılsın diye..
insanlar hamileler yanında ne konuşmaları gerektiğini önceden düşünseler keşke..
ayy evet ben de duydum şok oldum. feci bi öldürme şekli neyse hatırlatmiim sana da...
neyseki bugün dersim yok o yüzden okuldan uzak kaldım biraz daha unuttum
off dinlemeseydin keşke canım yaaa insan etkilenir tabi etkilenmez mi hiç...
dinledim yaa saf gibi ben normalde çok soğuk kanlı bi insanım hiç etkilenmem yine öyle olacak sandım ama hamile olduğum için sanırım çok etkilendim, bir daha böyle bişey anlatan olursa dinlemem artık...
ben de az önce okudum canım ay insan nasıl etkileniyor bide balık yanmış o yüzden miş allahım sen hayırlı insanlan la karşılaştır
sebebi o muymuş bilmiyorum bilmekte istemiyorum artık adam hastaymış zaten tedavi görüyomuş

Son düzenleme:
son anada bıle donebılıyormus bekle bırde nette arastır bunun teknıklerı var kasıklarına zıl baglamak gıbı mesela komık ama bebek sese yonelıyormus:)

korkma korkma
ayynen canım benım oğlumda cıkacak gıbıydı karnım da bı dogdu sureklı uyuyan akıllı uslubi çocuk
bu arada mesajını aldım bacım :)

hoşgeldın benım akşamkı bacak agrım devam edıyor enerjım olursa eczaneden konustuugmuz ılacı alıcam ssvd ben ıstıyorum yapamama sebebım doulası ebesı doktoru 15 bını buluyor bırde ızmırde yapan 2 dr varmış 2sınınde bana uzaklıgı en az 1 saat rıske gırmekten korkarım dogum anında dr kontrolunde olmak ıstwerım rupturden dolayı korkarım yemedı yanı acıkcası
unıversıte hastanelerı de izmirde duymadım yapan n etembel bızım dr lar haaaaaaa zaten sezeryan pranları en fazla ızmırde [/QUOTE]

tüh yaa insanın istediği güzel olan herşey pahalı zaten keşke herkesin yararlanabileceği gibi olsa...

allah razı olsun meltem ya sonunda bende kavuştum şu işaretlere yaşasın [/QUOTE]

ben yazdım onu ben

canım ya çok sağol, sonunda beni ve benim durumumdaki kişileri kurtardın, ilk smiley mi sana ithaf ediyorum çok güzel anlatmışsın, tebrik ediyorum [/QUOTE]

sağol şekerim ne demek çiçekleri odama gönderebilirsiniz

tamam canım yarınki uykumu sana ithaf ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…