- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.861
aynı sayılırız canım..benim de 31+6...ay çok heyecan verici dimi...zaman daralıyor 31+5:)))
kızlar merhaba. ya benim 2 gündür karnım çok aşağıya inmiş vaziyette. bebek çok aşağıda duruyor var mı benim gibi olan. bi sürprizle karşılaşmayız umarım :S
o ne yaa..ilk defa duyuyorum..denemekte fayda var...o kadar kimyasal şey sürüyoruz..kendi sütümüz doğalın da doğalı..yaparım walla..(ya o erkek olup bayan kuaförlüğü yapanların bilmediği yok ki..)
ölüyorum resmeeen bu diş ağrısından yaa bıktım valla hamileliğimin başından beri diş çekiyorum nerdeyseeher ilacı da kullanamıyorum Allah ım eşimin yanımda olmaması ne kadar kötüüü ıh desem koşardık hastaneye
Selam kızlar,herkes iyi gibi görünüyor.Zaman daraldıkça heyecanlar artıyor:) bende geçen hafta dr gittim işte sezeryanla doğum yapacağım ama şu gün alırız diye bişey demiyor ben tahmin ediyorum 7 şubat olur heralde.ya herkesin böyle mi bilmiyorum ama nasıl hareketli oğluşum sağolsun tepe tepe bi hal oluyor,karnıma yaslandımıda bende onla uğraşıyorum azcık bastırınca karnıma hemen başka tarafa yaslanıyor:)))))genede nazar değmesin ama herkes diyor ki içerde böyle hareketliyse çok yaramaz olacak oğlun diye işim zor ozman
Canım o diş ağrısını ben de çekiyorum bilirim yeni yeni geçti o da birazcık nazar etmeyimdedr um bana dayanamzsan dişçiye gidebilirsin demişti ama tırsak olduğum için gitmedim,sen gitmeyi düşünmedin mi?hayırdır eşin nerede?
ölüyorum resmeeen bu diş ağrısından yaa bıktım valla hamileliğimin başından beri diş çekiyorum nerdeyseeher ilacı da kullanamıyorum Allah ım eşimin yanımda olmaması ne kadar kötüüü ıh desem koşardık hastaneye
bana da söylemedi..sadece ocağın sonu dedi..hayırlısı artık..düştük ellerine..bu arada bana da söylediler..içerde hareketli olan yaramaz olur diye..benim kız da kıpırdak walla..tırsıyorum ne yalan söyleyim..
ben Antalyadayım canım eşim İstanbulda annemlerın yanına geldım.. gittim 2 ay once augmentin verdi onu kullandım da geçmişti şimdi içsem mi içmesem mi kararsızım dişçiye gitmem kesin çekelim dicek eşim olmadan çektiremem nazımı ondan başkası çekmiyo da
selam bende nisan topiğindenim..malum diş sıkıntısı bendede var diye hemen yazmak istedim buraya..ben Antalyadayım canım eşim İstanbulda annemlerın yanına geldım.. gittim 2 ay once augmentin verdi onu kullandım da geçmişti şimdi içsem mi içmesem mi kararsızım dişçiye gitmem kesin çekelim dicek eşim olmadan çektiremem nazımı ondan başkası çekmiyo da
onlar karnına bakarak sölüolardır. bana da çok dediler oğlan mı doğuracaksın diye. göbeğin çıkmışsa göğüslerin şişmişse oğlan olurmuşslm kızlar hayırlı cumalar
size bişey sorcam benim kızım olcak ama beni her gören oğlunmu olcak diyo hani kız annenin güzelliğini alırmışya anne çirkinleşirmiş bende hiç bişey olmadı yüzümde çok şükür ama her gören oğlanmı diyo benimde aklıma takıldı acaba kızım benim güzelliğimi almadıya bana benzemicekmi ki yahalalarına mı benzicek k, en korktuğum şey
neyseki bugün dersim yok o yüzden okuldan uzak kaldım biraz daha unuttumayy evet ben de duydum şok oldum. feci bi öldürme şekli neyse hatırlatmiim sana da...
dinledim yaa saf gibi ben normalde çok soğuk kanlı bi insanım hiç etkilenmem yine öyle olacak sandım ama hamile olduğum için sanırım çok etkilendim, bir daha böyle bişey anlatan olursa dinlemem artık...off dinlemeseydin keşke canım yaaa insan etkilenir tabi etkilenmez mi hiç...
sebebi o muymuş bilmiyorum bilmekte istemiyorum artık adam hastaymış zaten tedavi görüyomuşben de az önce okudum canım ay insan nasıl etkileniyor bide balık yanmış o yüzden miş allahım sen hayırlı insanlan la karşılaştır
son anada bıle donebılıyormus bekle bırde nette arastır bunun teknıklerı var kasıklarına zıl baglamak gıbı mesela komık ama bebek sese yonelıyormus:)benimde daha yapıcak bi sürü işim var
yıkama ütüleme çanta hazırlama işi bekliyo hala
eksiklerin çoğu tamam ama beklemedeyiz henüz
inşallah vakitsiz gelmezler
gerçi hastanem evime çok yakın 5 dk ama olsun herşeyimiz hazır olsun
meltem benim oğlan dönermiki acaba
yaklaşık 1,5 2 ay önce kafayı çıkardı yukarı öyle bekliyo
korkma korkmabana da söylemedi..sadece ocağın sonu dedi..hayırlısı artık..düştük ellerine..bu arada bana da söylediler..içerde hareketli olan yaramaz olur diye..benim kız da kıpırdak walla..tırsıyorum ne yalan söyleyim..
ayynen canım benım oğlumda cıkacak gıbıydı karnım da bı dogdu sureklı uyuyan akıllı uslubi çocukbenim kızım çok hareketliydi karnımda hiç durmazdı..
doğduktan sonra öyle bişi olmadı maşallah:) yani hantal bir çocuk değil ama koltuk tepelerinde gezen, yaramaz diye tabir edilen bebelerden olmadı
maşallah bu cücüm de pk hareketli ama ablasına çeker inşallah:)
kızlar kızlar biz kayınvaldeme gidiyoruz akşam orda kalacağız
pazar günü ara karne vereceğiz o zaman dönerim artık.
öpüyoruz sizleri bizi özleyin emi:)
hoşgeldın benım akşamkı bacak agrım devam edıyor enerjım olursa eczaneden konustuugmuz ılacı alıcamkullanıcı kontrol paneline gir solda hesabım ın altında seçenekleri düzenle var ona gir...aşağılara doğru in çeşitli seçenekler bölümünde mesaj editörünü gelişmiş düzenleyici olarak işaretleyip kaydet ve çık bu kadar..zamanında ben de az çekmemiştim
hoşgeldın benım akşamkı bacak agrım devam edıyor enerjım olursa eczaneden konustuugmuz ılacı alıcamssvd ben ıstıyorum yapamama sebebım doulası ebesı doktoru 15 bını buluyor bırde ızmırde yapan 2 dr varmış 2sınınde bana uzaklıgı en az 1 saat rıske gırmekten korkarım dogum anında dr kontrolunde olmak ıstwerım rupturden dolayı korkarım yemedı yanı acıkcası
unıversıte hastanelerı de izmirde duymadım yapan n etembel bızım dr lar haaaaaaa zaten sezeryan pranları en fazla ızmırde
kullanıcı kontrol paneline gir solda hesabım ın altında seçenekleri düzenle var ona gir...aşağılara doğru in çeşitli seçenekler bölümünde mesaj editörünü gelişmiş düzenleyici olarak işaretleyip kaydet ve çık bu kadar..zamanında ben de az çekmemiştim
akşam olmuş yine nasıl yoruldum anlatamamama neyse ki hafta sonu geldi
sevtaporhan üzülme canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar daha rabbim büyük.
gökçeeee benim yerime de uyusana o kadar özledim ki uykuyu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?