- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.881
Günaydın, hepiniz için mutlu musmutlu bi gün olsun. Dün akşam kasık ve bel ağrıma dayanamadım. doktorumu aradım hastaneye yönlendirdi. tamam dedim mustafa ayhan geliyo bu sefer. o kadar ağrım vardı. saat 4 gibi sol kasığıma şiddetli bi ağrı girdi, sonra diğer kasığıma, sonra da belime vurdu ağrı. hastaneye gittik, ultrasona bakıldı, tabii hastaneye gidince kasılmalarım geçti. rahim açıklığına uzunluğuna bakıldı bi problem görmedi nöbetçi doktor. ama ağrılarım devam ediyodu ara ara. nst ye bağladılar 20 dakika falan. Doğum sancısı olmadığını öğrendim. ağrılarım geçşin diye 2 şişe serum ve fitil verdiler. hastanede uyuyup kalmışım. gece 23 gibi çıktık hastaneden. Daha anlatamadığım şeyler var burada, canım çok sıkkın.
canım çok geçmiş olsun. İnşallah bebeklerimiz vaktinde gelir.
papapa geçmiş olsun canım inşallah vakitli gelsin kuzularımız
ben de bu aralar pek sevinçliyim kızlar daha önce de demiştim pek hissetmiyorum kızımı diye ama artık baya baya hissediyorum dün öyle bi hareket yaptı ki beni korkuttu zilli
akşam da baya bi dalgalandı karnımda yerinde durmuyo çok şükür öyle güzelmiş ki yeminle bi ara korkmuştum hiç hissedemeden doğurcam diye
canım gözün aydın. daha kuvvetli bi şekilde hissedersen ileride inşallah.
slm kızlar bikaç gündür yoktum, hastalıktan sonra da telaştan fırsat bulup giremedim. herkes iyidir umarım. Ufak çapta bir sindirim sistemi enfeksiyonu atlatıp 3-4 günümü çok afedersiniz tuvalette geçirip, uykusuz geceler ve 2 kilo kayıptan sonra şükür şimdi düzeldim ve kendi kendime bakamayacağımı düşüğnerek anneciğimin yanına gitmeye kara verdim. Bugün itibariyle rapor aldım 2 hafta sonrada kısmetse doğum iznimi maalasef 32. hafta itibariyle kullanmak üzere Ankara'ya gidiyorum. Gitmeye de dün kara verdim.^Biraz telaşlıyım o yüzden kıyamet kadar işim var. Hadi bana kolay gelsin herkesi öptümmm....
çok geçmiş olsun. izni kullanmaya karar vermekle iyi yapmışsın.aslında hepimiz ayrılmalıyız şu anda gelişimleri için dinlenmeye ihtiyacımız var. ama biz doğumdan sonrayı düşünüyoruz.
slm kızlar hayırlı cumalar
size bişey sorcam benim kızım olcak ama beni her gören oğlunmu olcak diyo hani kız annenin güzelliğini alırmışya anne çirkinleşirmiş bende hiç bişey olmadı yüzümde çok şükür ama her gören oğlanmı diyo benimde aklıma takıldı acaba kızım benim güzelliğimi almadıya bana benzemicekmi ki yahalalarına mı benzicek k, en korktuğum şey
aynı şeyi banada söylüyorlar. bazı anneler çok etkileniyor gerçekten yüzü lekeleniyor,sivilceleniyor bazılarıda hamileyim diye kendini salıyor.
kızlar merhaba... dün randevu alıp x ray cihazı için rapor alayım dedim. randevu yoktu. ben de dr. u aradım dedim size söylememiştim eşim cezaevinde x ray den geçsem birşey olurmu yok dedi... yanlış biliniyor geçebilirsin.. ben de gittim. 5 te kalktım buz gibi havada gittik bursaya yol 2 saat sürdü. 9 da görüşe girdim. açıkgörüştü. eşimi tanımadım. mahkumları saldılar yanıma gelmiş bakınıyorum etrafıma :) saçını kazımış, kel olmuş:) bu ne hal dedim hapishane kaçkını g,ibi :) ne yapayım su yok bitleneyim mi... kestim ben de :) iyi olmuş boşver dedim. morali iyiyidi sadece konu benden oğlundan açılınca gözleri doluyor hemen... bana hep seninle olduğumuz seni üzdüğüm zamanları düşünüyorum burda dedi. pişman mı oluyorsun dedim. çooookk dedi. bir daha seni asla yalnız bırakmıcam asla üzmicem yapışık ikiz gibi sürekli yanında olucam dedi. iyi dedim ben de üzmicem dedim.. morali olabildiğince iyiidi. yasa dedim. ben yasayı beklemiyorum açığa gönderilince 1 haftaya çıkıcam zaten diyor. ya yok öyle birşey öyle ggöndermiyorlarmış açık cezaevinde 6 ay yatma şartı var yasayla kalkacak işte ancak öyle çıkarsın dedim. sen müdürden daha mı iyi biliyorsun burdaki arkadaşlar savcı gibi olmuş yata yata herkes öyle diyor dedi. ben inanmıyorum dedim. sen bilmiyorsun dedim. sen öyle san daha iyi dedi. offff.... çok özlemişim. açık görüş bitince zil çalıyor.. o kadar acı bir zil ki o.... o an içimden can çıktı sanki... onun da gözleri doldu... resmin cebimde kalmıştı gelirken gardiyan aldı çıkarken alıcam dedi. ne geziyor cebinde dedim. hiç çıkarmıyorum ki cebimden dedioğlumuza isim yok daha dedim. ya senin söylediklerin pek içime sinmedi dedim. o zaman kuzey olsun hem sen de istiyordun dedi. tamam dedim. bakalım değişmezse :) eve gelince de berbat bir haber karşıladı beni... yasa ocağa ertelenmiş. beyefendiler yorulmuş tatil yapıp sonra bütçeyi görüşeceklermiş... sonra yine tatil... ocakta görüşülecekmiş.. allah belalarını versin.. ümit ettirdiler olmadı. eşim yasaya ne bakıyon deyip duruyor ama o bilmiyor bence ... yalnız doğurucam bebğimi..
canım herşeyin hayırlısı. Allah kavuşulamayacak ayrılıklar göstermesin. babanız en kısa süredeyanınızda olur inş.
ohhh rahatladım şimdi :) ama ben bilmiyorum ağzım burnum kayıyo mu :)
benim kuaförüm dedi ki (kendisi erkektir) doğunca kendi sütünle yüzünü sil
dedi onun faydası olur dedi :) tabi ben daha fazla detaya inmedim
sen nerden biliyosun nasıl öğrendin gerçekten sonucunu gördünmü gibi sorular sormadım :)
ama merak da ettim gerçekten oluyormu bunu denicem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım.
bende doğum teriyle yüzün silinince işe yaradığını duymuştum.
cnm hiç sorma hafta içi hep eve geldiğimde akşam olduğundan
herşeyimi hafta sonuna bırakıyorum bu kez temizlikti alışverişdi
kendi ihtiyaçlarımdı derken bütün hafta sonum yorgunlukla geçiyo
dinlenemeden tekrar pazartesi oluyo
evett ya hep aynı tempo. bende hafta sonu dinlenmek istiyorum. ama yarın kızımızın odası boyanacak. sinir olduğum annem kayınvaldem iki görümcem bi eltim var hiç birinin yararı yok eşimle halledecem işleri muhtamalen
Valla canım antibiyotikte ne bileyim dr na sor iç olmazsa ama ben senin yerinde olsam annemi alır giderim kurtulurum o dişten o da nazını çeker nasılsa:)
ah o diş ağrısını bende çekiyorum. 1.5 ay önce doktora gittim geçici bi dolgu yaptı ağrıyınca gel dedi ama ben gitmek istemiyorum ne yapacam bilmiyorum.
bugünün komik olayı velim diyorki sömestrda doğum yapıp ikinci dönem döneceksiniz dimi