2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım çok geçmiş olsun. İnşallah bebeklerimiz vaktinde gelir.

canım gözün aydın. daha kuvvetli bi şekilde hissedersen ileride inşallah.

çok geçmiş olsun. izni kullanmaya karar vermekle iyi yapmışsın.aslında hepimiz ayrılmalıyız şu anda gelişimleri için dinlenmeye ihtiyacımız var. ama biz doğumdan sonrayı düşünüyoruz.

aynı şeyi banada söylüyorlar. bazı anneler çok etkileniyor gerçekten yüzü lekeleniyor,sivilceleniyor bazılarıda hamileyim diye kendini salıyor.

canım herşeyin hayırlısı. Allah kavuşulamayacak ayrılıklar göstermesin. babanız en kısa süredeyanınızda olur inş.

bende doğum teriyle yüzün silinince işe yaradığını duymuştum.

evett ya hep aynı tempo. bende hafta sonu dinlenmek istiyorum. ama yarın kızımızın odası boyanacak. sinir olduğum annem kayınvaldem iki görümcem bi eltim var hiç birinin yararı yok eşimle halledecem işleri muhtamalen

Valla canım antibiyotikte ne bileyim dr na sor iç olmazsa ama ben senin yerinde olsam annemi alır giderim kurtulurum o dişten o da nazını çeker nasılsa:)

ah o diş ağrısını bende çekiyorum. 1.5 ay önce doktora gittim geçici bi dolgu yaptı ağrıyınca gel dedi ama ben gitmek istemiyorum ne yapacam bilmiyorum.

bugünün komik olayı velim diyorki sömestrda doğum yapıp ikinci dönem döneceksiniz dimi herkes kendi çocuğunu düşünüyor

kızlar ben bi gecelik iki pijama aldım ama gecelik ve pijamanın bi tanesi normal dolaşırken hep öle al dediler lohusa ürünleri bol oluyor sonraq kullanamazsın dediler ben yinede 1 pijama aldım öle ama aklımda soru işareti kaldı hepsinimi lohusa olarak alsaydım

merhabalar

geçmişi okumadım ama yukarda yazılanlara göre rahatsızlanan arkadaşlar olmuşgeçmiş olsun sizlere

nihayet bebişin kıyafetlerini yıkama ütüleme derken yerleştirdimhastane bavulunada yavaş yavaş elime geçtikce lazım olanları koymaya başladımbebişin hastane çıkışı artı 2 takımını daha koydumbol zıbın koydumpişik kremini koydum bu kadarcık

bu arada yarın pazara götürüyor eşim hemde çok buyuk pazara değerlendirmem lazım alacaklarımın listesini yapıorum
geçenlerde burda bebek şekeri yapma konusunda konuşmuştuk nikah şekerlerimi çıkardım saydım 40 a yakın varmış onların üstünde oynamalar yapıcam bebek şekerine döndürücembenim şekerlerde beyaz gul vardı eşim dursun pembe kurdelayla susle yeter diyor iş çıkarma kendine keçelerle uğraşma diyor olurmu sizce kızlar:26:ne dersinizbirde bademler vardı tabi onalrı atıcamiçine lavanta koyyup bağlayım diorumböle işte

bende lohusa geceliği sabahlığı aldım ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü tek gecelik de alsammı diorum hastanede takım mafolacakpijama da alsammı diorum c&a da gördüm pijama takımı pişmanım almadığımane yapsam bilmiorum ya :84:

oh ne güsel ben daha yıkamadım odası gelsin öle yıkarım diyorum. bebek şekeri içinde el becerisi gerekir. yaparım dersen zevkli olur bence

Pembe Bayan Lohusa Gecelik 02502K22079 A pilisi olanı beğendim benim geceliğime benziyor bence bu daha iyi düğmeside bayağı var daha kullanışlı

Berrakcimmmm nabiyon bacim? Bi sen bi ben mi variz?

Seni bulmusken hazir sorayim. Seker yuzunden eller ve ayaklarda kirmizi kasintili kucuk sivilceler gibi baslayan ve sonra gecmeyen yaralara donusen kuruluklar oluyomus sende var mi? Sanirim benim ellerimde var. Resmen dokusu degisti oralarin. Alerji saniyodum ama seker baslangicinda oldugunu duydum. Dra gostericem. Shea yaginin iyi geldigini duydum bi de. Bugun "earth mama & angel baby" marka shea yagli gogus ucu kremi aldim. Lanolinliler agir catlaklari tedavi etmiyomus herkes shea yagi diyo her yerde. Elime de surdum denemelik umarim duzelir.:26:

başka sayfalara bakıyordum sayfadan çıkmışımgeçmiş olsun canım bende öyle bişey olmadı sende hemen doktoruna sor bari ilerlemeden
bende daha almadım çatlaklar için almam lazım aslında demek lanolinler fayda etmiyormuş ha:26:

canım bence de kurdeleli olanın düğmesi daha fazla emzirirken rahat olur bunların hepsi sonra da kullanılır bence...

Hosgeldiniz meltem ve aybukeahmet

Oh ne guzel benim gorumcem anca guldu hic eline bile almadi bakmak icin, bi daha da bisey gostermedim. kiz sen sanslisin haa kaynanada kahvaltilar gorumcelerle gezmeler

Berrak sana yazdigimdan beri elim yumusadi var ya. sunu hic bi krem yapmamisti. Harbi mucizevi biseymis! lanolinler hafif catlaklara iyi geliyomus ama kotu olanlari iyilestirmeye yetmiyomus. Yeni dogum yapan ark da lanolinle basladi hemen ama sonra e vitaminine gecmis. Bu kremin icinde a, d, e, k vitaminleri ve shea yagi var. Tamamen organik. SLS denen onarici bi madde var kremlerde kullanilan, o yok bunda. SLS zararliymis bebislere bizim cocuk dru oyle demisti. Not almisim seminerde de. SLSli(sodyum lauryl sulfat) sampuan bebe yagi pisik kremi de kullanmayin, cildi kurutuyor ve hassasiyetini olumsuz etkileyip kizariklik isilik fln yapabiliyomusLanolinli kremleri silin mutlaka demisler. Shea olanlari silmeye gerek yokmus. Yani bebislerimiz guvenle emisebilirler. fiyati da mustelayla ayni kizlar. Her eczanede yok ama. Satis yerleri belli. Once web sitesinden bakmak gerekiyo nerde satildigina. Siddetle tavsiye ediyorum simdiden. 30 ml 1,5 sene yetiyo dediler. Gercekten parmagini degdirsen yetiyo.

heheheh yarın sabah yıne kayınvalıde kahvaltısı var

kızlarr tasarımcı bi arkadaşım var. lohusa tacı yapalım falan diye bahsedip bi kaç örnek bakmıştık. yapmış bileee bi kaç ekleme yapıcam beraber bakıp karar verip tamamlayalım dedi. çok mutlu oldum yaa. canım beniimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…