- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.901
http://m.ak.fbcdn.net/video.ak/cfs-..._=1354965420_625080f5eefbe526551525c7ee72831c
Kizlar unnadonun yeni reklam filmi. Gulerken agladim
günaydın hanımlar...bugününüz dünden güzel olur inşallah...bugün çalışan arkadaşlarımız var..onlara da kolay gele..gezmeye gideceklere iyi gezmeler..dinleneceklere iyi istirahatlar..kaynanası ile kahvaltı yapacaklara afiyet ola...ev işi yapacaklar siz de kendinizi çok yormayın..
günaydıııınnn kuzular ve anneleriiii gününüz güzel huzurlu sinirsiz geçsin ve tabi ki ağrısızantibiyotık kullanıyorum doktorumu aradım sordum sadece hamılelıkte augmentın kullanılıyor dedi.. keşke largopen kullanılsa o daha etkılıydıı.. ya çok garip bişey oldu ben diş ağrısından ağlıyordum gece alp de içerden aman Allah ım o nasıl tepki peşpeşe tekmeler elleriyle vurmalar sanki ağlama annem diyodu babası da yok çok kötü oldumm oğlumu ve eşimi çoook seviyorum ya ben
süpermiş yaaa
inşallah canım herkesin haftasonu güzel geçsin
geçmiş olsun berine diş ağrısı başa bela en kısa sürede atlatırsın inşallah
günaydın kızlar:.....
şimdi eşimi hatırladım yine ayakkabımın üzerinde 17 yazan etiketi görünce :) aşkım ayakkabım yok benim ayakkabım yok benim diyordum. o gün izinliydi evdeydi, ben de okuldan geldim kapıyı bir açtım. tüm ayakkabılarımı dizmiş, üzerine de tek tek sınıfımda kullandığım numaralı etiketleri yapıştırmış 1 2 3 4 diye :) çok güldüm... hayır terliklere bile yapıştırmıştı :) offf kocamı istiyorum ben yaaaa... zaman geçsin artık geçmiyor... biran yanından ayrılmak istemiyorum.... nefes alamıyorum... hiçbir şey yapasım gelmiyor....
hehehehehe benım o :)))) yaptım geldım bıleeee ama kayınvalıude kısmını degıl de gorumce kısmını sevıyorum ben hafta sonlarının yoksa tek basına cekılmez kayınvalıde beeeee allah beraber yasayanlara sabır versın valla.....günaydın hanımlar...bugününüz dünden güzel olur inşallah...bugün çalışan arkadaşlarımız var..onlara da kolay gele..gezmeye gideceklere iyi gezmeler..dinleneceklere iyi istirahatlar..kaynanası ile kahvaltı yapacaklara afiyet ola...ev işi yapacaklar siz de kendinizi çok yormayın..
ayyy inşallah canım iltihap dağılsa çektiricem de iltihaplıyken çekmiyorlar
iyi haftasonları anneler ve bebekleri. bugunlerde gece cok acikmis bir sekilde uyaniyorum. birsey yemeden uyuyamiyorum. saat 4-5 gibi kalkip atistirip yatiyorum. bu nedir boyle ya. ogunlerim artti. artik doguma nasil giderim bilmiyorum. kocaman birsey olacam sanirim. kizim hic doymak bilmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?