2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
anammm bıtmz bu gecmıs gozlerım acıdı okumaktan....kımseyede cvp yzamdm hepinze guzel dıleklernz ıcın cooooooook teskkr ederm benı cok mutlu ettınız yorumlrnzla ben şimdi çıkıorm çok uykum geldi yrnn gorsrzzzz...

günaydın hanımlar bişey soracağım bebeğime sallanan bebek karyolası alacağım içine ortapedik yatak mı yoksa yün yatak mı koymalıyım çevremdeki herkes yün diyor kafam karıştı brz ya

günaydın herkese geçmişe sadece şöööyyle bir göz attm sevtap eşini görmüş çok sevindim hayırlı olsun canımm maalesef meclis bize calısmıyor keşke yasa cıksa da hemence herşey yoluna girse dualarım seninle...
hatırlamadığım diğer okuduklarım için özür dilerim çok yazısıyorsunuz anam unutuyorum napıyım yaaa
hepinize iyi tatiller diliyorum. bu arada eşim avukatlara falan sormus da o 45 gün süresi var işi dedikoduymuş yokmus öyle bişey yaa 1975den beri bekleyen teklif ve tasarılar varmıs biz ümidimizi kestik bu yzden salı günü doktora gitcem 32.haftam calısabilir raporu almak için.yılbasında da dilekçe verip izne ayrılcam sonra da yaz tatiline kadar olan sürede ya heyet raporu ya da ücretsiz izin alcam.
şu asabiyim diyen arkadaşlara çok katılıyorum yaa bende de aynı sendrom var çok sinirleniyorum çocuklara artık ama kızıyorum bak deyince gülüyorlar öğretmenim melih napıyor kıpırdıyor mu iyi mi diyorlar :) salak salak gülüyorum allahtan sinirim cabucak geçiyor...

günaydın herkese bugün hava çok güzel
kocamla meleğimize alışverişe gitcezzzz :):):):)

günaydın hanımlar...bugününüz dünden güzel olur inşallah...bugün çalışan arkadaşlarımız var..onlara da kolay gele..gezmeye gideceklere iyi gezmeler..dinleneceklere iyi istirahatlar..kaynanası ile kahvaltı yapacaklara afiyet ola...ev işi yapacaklar siz de kendinizi çok yormayın..

günaydıııınnn kuzular ve anneleriiii gününüz güzel huzurlu sinirsiz geçsin ve tabi ki ağrısız antibiyotık kullanıyorum doktorumu aradım sordum sadece hamılelıkte augmentın kullanılıyor dedi.. keşke largopen kullanılsa o daha etkılıydıı.. ya çok garip bişey oldu ben diş ağrısından ağlıyordum gece alp de içerden aman Allah ım o nasıl tepki peşpeşe tekmeler elleriyle vurmalar sanki ağlama annem diyodu babası da yok çok kötü oldumm oğlumu ve eşimi çoook seviyorum ya ben

süpermiş yaaa

inşallah canım herkesin haftasonu güzel geçsin

geçmiş olsun berine diş ağrısı başa bela en kısa sürede atlatırsın inşallah

süpermiş yaaa

inşallah canım herkesin haftasonu güzel geçsin

geçmiş olsun berine diş ağrısı başa bela en kısa sürede atlatırsın inşallah

ayyy inşallah canım iltihap dağılsa çektiricem de iltihaplıyken çekmiyorlar

günaydın kızlar:.....
şimdi eşimi hatırladım yine ayakkabımın üzerinde 17 yazan etiketi görünce :) aşkım ayakkabım yok benim ayakkabım yok benim diyordum. o gün izinliydi evdeydi, ben de okuldan geldim kapıyı bir açtım. tüm ayakkabılarımı dizmiş, üzerine de tek tek sınıfımda kullandığım numaralı etiketleri yapıştırmış 1 2 3 4 diye :) çok güldüm... hayır terliklere bile yapıştırmıştı :) offf kocamı istiyorum ben yaaaa... zaman geçsin artık geçmiyor... biran yanından ayrılmak istemiyorum.... nefes alamıyorum... hiçbir şey yapasım gelmiyor....

canım benim kolay değil tabiki meclis de ocağa ertelemiş zaten ne zaman hayırlı bi iş için çalıştılar ki.. ama bebeğin var onu düşün Rabbim en kısa sürede sizi kavuştursun inşallah.. şimdi ben de eşimden ayrıyım annemlerdeyim ziyarete geldim ama 10 gün geçmek bilmedi iyi ki de boşanmamışım diyorum.. yuva ne kadar da önemli Allah ım hiçbirimizin başından eksik etmesin eşlerimizi..

hehehehehe benım o :)))) yaptım geldım bıleeee ama kayınvalıude kısmını degıl de gorumce kısmını sevıyorum ben hafta sonlarının yoksa tek basına cekılmez kayınvalıde beeeee allah beraber yasayanlara sabır versın valla.....

iyi haftasonları anneler ve bebekleri. bugunlerde gece cok acikmis bir sekilde uyaniyorum. birsey yemeden uyuyamiyorum. saat 4-5 gibi kalkip atistirip yatiyorum. bu nedir boyle ya. ogunlerim artti. artik doguma nasil giderim bilmiyorum. kocaman birsey olacam sanirim. kizim hic doymak bilmiyor :)

bende de aynı sorun baş gösterdi :) hem de yeniden ben ilk aylarda da böyleydim çok kilo alıyordum bu yüzden gecen ay hiç kilo almamıstım üstelik seviniyordum 20kiloyla kapatır doğum yaparım die inşallah cok kilo almam ama cok acıkıyoruuumm bi de uyku düzenim bozuldu bu hafta benm hergün öğlen uyurdum bu zamana kadar şimdi uyuyamıyorum gece de saat 3.5-4 gibi bi uyanıyorum saat 5e kadar dönüyorum sonra uyuyunca da teli duymuyorum 6da zor uyanıyorum

Merhaba kizlarrr.
Oncelikle bir tavsiye.. seker sorunu olan arkadaslar bol bol tarcin kullanin...
Tarcin kan sekerini duzenliyor
Ben aksamlari sicak sutun icine tarcin koyuyorum oyle iciyorum
Ben cok hastayim
3 gundur de 0 uykuyla ayaktayim
Ne ben Ne bebek uyuyamiyoruz...
Surekli oksuruyorum.. Hem soguk alginligindan hem de migde sorunlarim yuzunden bogazim yandiginda da kronik oksuruk yapiyor..
Ben oksurdkce karnim kasiliyor ve bebek tekme ustune tekme atiyor..
karin kaslarim agliyor ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…