- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.921
Merhaba kizlarrr.
Oncelikle bir tavsiye.. seker sorunu olan arkadaslar bol bol tarcin kullanin...
Tarcin kan sekerini duzenliyor
Ben aksamlari sicak sutun icine tarcin koyuyorum oyle iciyorum
Ben cok hastayim
3 gundur de 0 uykuyla ayaktayim
Ne ben Ne bebek uyuyamiyoruz...
Surekli oksuruyorum.. Hem soguk alginligindan hem de migde sorunlarim yuzunden bogazim yandiginda da kronik oksuruk yapiyor..
Ben oksurdkce karnim kasiliyor ve bebek tekme ustune tekme atiyor..
karin kaslarim agliyor ......
hadı gozun aydın guzel gunlerde kullansınnnn e alış artık ne kaldı surda:)kizlaaaarrsuan bebis odamiz monte oluyor... ay inanicam galiba bebisimin gelcegineee
sen burda mıydın kız :) görmedim, ne güzel her hafta şu kahvaltı işini yapıyosunuz herhalde, güzelmiş sevdimhadı gozun aydın guzel gunlerde kullansınnnn e alış artık ne kaldı surda:)
hımm ev kaloriferli çok da sıcak hatta fazla sıcak bunaltıcı derecede..canım evın kalorıferlımı ? eger degılse banyoda yenı daogan bebebgı yıkamak zor olabılır bırde yenı doganı musluk dus altında da yıkamayı becereneyebılırız sahsı fıkrım bormal kuvetlerden yana
bu arada uye oldugum bır grupta catı muayenesı ıle ılgılı kadın dogum uzmanı bayan bır dr un cevabını alıntı yaptım sıze" Her muayene enfeksiyon riski de taşır. Ayrıca anlamsız yere neden biri vajinamın içine elini soksun Bu benim kişisel fikrim."
12 yıldırı evlıyım hıc sasma her cumartesı ve pazar :)sen burda mıydın kız :) görmedim, ne güzel her hafta şu kahvaltı işini yapıyosunuz herhalde, güzelmiş sevdim
haklısın canım benım aldıgım kuvett te bıraz pahalı ama yer acısından mantıklı katlayıp kaldırma ımkanın var eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Summer Infant Fold Away Bath Katlanr Kvet Mavihımm ev kaloriferli çok da sıcak hatta fazla sıcak bunaltıcı derecede..
suyuda dışarıdan dökerim diye düşünmüştüm kovadan fln.. ama etrafa taşacak gb duruyo sular, benim evim çok küçük tabak çanak alırken bile önce nereye koyacağımı düşünüp sonra alıyorumkalabalığı da hiç sevmem ondan hoşuma gitmişti
attaaaaaaa cantası mı bayıldım:) hadi fotolarını da atslm kuzular biz geldik bi sürü cici aldık kızıma bugün
bugünlük aldıklarımı aşağı yazıyorum daha sonra gerek olursa bunlara
eklemeler yapcam bi kaç eşyamız kaldı biberon emzik gibi ufak tefek
eşyalar kaldı ay bebişim için alışveriş yapmak ne kadar güzel :)
eşyalar avucumun içinde kayboldu sanki allahım sağ salim
giydiği günleri de göstersin inşallah
2 iç zıbın
2 dış zıbın
1 hastane çıkışı 10lu set
2 eldiven
3 çorap
3 patikli alt
3 çıtçıtlı badi uzun kollu
1 alt açma takım
1 küvet
1küvet filesi
1 başlıklı banyo havlusu
1 taraf fırça seti
1 tırnak makası
40lı göğüs pedi
1 emzirme sütyeni
1 lohusa pijama takımı
3 lohusa tacı
2 kundak
1 nivea atta çantası
selam kızlaar yine durgun buralar kimsecikler yok :) neyse gelince bi bakıverin şunlara
iki tane farklı küvet buldum sizce kullanışlı olur mu?
biri şu PUJ Bebek Küveti - e-bebek.com (yer kaplamama açısından çok hoşuma gitti bu)
biride şu Pilsan Bebek Banyo Küveti (bunuda kullanım süresi daha uzun gibi geldi)
slm kuzular biz geldik bi sürü cici aldık kızıma bugün
2 iç zıbın
2 dış zıbın
2 eldiven
3 çorap
3 patikli alt
1 alt açma takım
1 küvet
1küvet filesi
1 başlıklı banyo havlusu
1 taraf fırça seti
1 tırnak makası
40lı göğüs pedi
1 emzirme sütyeni
1 lohusa pijama takımı
3 lohusa tacı
2 kundak
1 nivea atta çantası
canım fırca tarak kesınlıkle kullanılıyor yenıdoganların kafasında konak olusuyor setın ıcındekı tarak canını acıtmadan temızlıyor fırcası da o mınık tuylerı cok guzel sekıllendırıyor:)birincide yikamak zor gibi ama tecrubem de olmadigi icin kullanisli olur mu bilemiyorum. ikinci kuvet de nasil kullanilacak. bebek kaymaz mi onda:26: kuvetler kisa bir sure kullanildigi icin alip almamak konusunda kararsizim ben. anneme bi sorucam. ilk zamanlar kuvet omadan yikamak zor olmazsa almiycam. evde kalabaligi sevmiyorum. o yuzden gereksiz seyleri eve hic sokmamaya calisiyirum
ZUZUMM ALDIKLARINIZI GULE GULE KULLANIN
BEN DAHA TAMAMLAYAMADIM. BU FIRCA TARAK SETI KULLANILIYO MU:26: GEREK YOKSA ALMIYCAM DA
KIZLAR BI DE BU GULUCUKLER VAR YA, BUNLAR NORMALDE HAREKETLI AMA TELEFONDA SABIT IFADELER OLARAK GORUNUYO. BEN DE GENELDE TELEFONDAN YAZIYORUM. BU GULUCUKLERDEN UYGUN OLANI KULLANIYORUM. SONRA BILGISAYARDAN BI BAKIYORUM. YAZDIGIMLA ALAKASIZ BI IFADENUYO
slm kuzular biz geldik bi sürü cici aldık kızıma bugün
2 iç zıbın
2 dış zıbın
2 eldiven
3 çorap
3 patikli alt
1 alt açma takım
1 küvet
1küvet filesi
1 başlıklı banyo havlusu
1 taraf fırça seti
1 tırnak makası
40lı göğüs pedi
1 emzirme sütyeni
1 lohusa pijama takımı
3 lohusa tacı
2 kundak
1 nivea atta çantası
Hadi bakalim bebisleriniz gule gule kullansin kizlarkizlaaaarrsuan bebis odamiz monte oluyor... ay inanicam galiba bebisimin gelcegineee
slm kızlar uzun zamandır giremiooorumm hastaydım faranjit oldummm( neyseki geçti şimdi ben bişey sormak istiorum size 2 gündür karın ağrım var benim bide bebeişim sanki biraz aşagıya düştü.. böyle bişey yaşayan varmıı?? tedirgin olmaya başladımmm (
slm kızlar uzun zamandır giremiooorumm hastaydım faranjit oldummm( neyseki geçti şimdi ben bişey sormak istiorum size 2 gündür karın ağrım var benim bide bebeişim sanki biraz aşagıya düştü.. böyle bişey yaşayan varmıı?? tedirgin olmaya başladımmm (
herkese hayırlı akşamlar topik hafta sonu bomboşcanım valla aynı şeyi bende yaşıyorum kasık ağrım oluyo bazen belime vuruyo dr. arasam normal diyecek bende tedirginim üstelik ha deyince dr gidemeyecek yerdeyim bu durumu yaşayan dr giden varsa aydınlatsın lütfen :44:
bi de göbüşün aşagıya düşmüş falan dediler bugünn korktumm valla bizim kız erken gelecek galiba diee((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?