2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bebişimin cicilerin hepsi annanesinde orda doğacak bebişim o yüzden ben koyamıyorum resimleri sizinkilere bakıp fikir alıyorum ben 29+1 en son 1 hafta önce 13 kg almıştım dr. kilo konusunda hiçbişey demedi heralde iyi gidiyorum

herkese selaaammm.. kaç gündür giremedim geçmiş yapiyim dedim ama çooookk çene çalınmış yapamadıııımm

selamm bende oku oku bitiremiyom valla

Bu ara herkes alışverişe ara verdi sanırım kimse foto yüklemez oldu ben 31+1 deyim ve 7 kilo almışım ama kendimi çok zor taşıyorum artık doğuma kadar napıcam acaba

canım dr bana diyet verdi.dikkat et dedi ama ben hiç ama hiç uygulayamadım.

canım dr bana diyet verdi.dikkat et dedi ama ben hiç ama hiç uygulayamadım.

amannn şekere dikkat ediyorum gerisi boş veriyorumm napıyım kaç kere hamile kalırki insan veririz ALLAHIN izniyle hele bi doğsun yumurcaklar bu arada aynaya bakamıyorum bu benmiyim diye eşimide müthiş kıskanmaya başladım bu yüzden

Son düzenleme:
bugün çok ,iş başardım.. bebişimin eksiklerini giderdim..deli gibi para harcadım...ciciler aldım..bir tek beşik ve yatakları kaldı.. yani 1000tl lik bir masrafı daha var bebişimin..batırdı beni bu velet....dr randevum vardı...bebişim 1880 gr olmuş.boyu 42 cm felan dedi dr. ama 2 hafta ilerden gidiyormuş.. şeker yüklemesini tekrar edeceğiz.. bakalım kaç çıkacak...? insallah şekerden değil de...gelişimindendir.... bu kilo sizce normal mi?

evet cnm eşim de çok beğendi ismini içinde alt açma minderi
pişik kremi, şampuanı, bebe yağı, ıslak mendili, sabunu flan var koca bi
çantanın içinde birlikte satılıyo. yarın gündüz olsun hepsini tek tek çekip
koycam cicişler topiğine :)

cnm bazıları bepanthen krem de kullanılabilir demişti
ben o yüzden kararsız kaldım göğüsucu kremimi alsam yoksa bepanthen mi alsam?

saol cnm zaten öğlene doğru çıktık eve geldiğimizde
akşam olmuştu bi kaç mağaza gezdik sonra bi tane bi kaç
katlı bebek mağazasına girdik orda herşey vardı tek tek
dokunarak aldım bi tek güzel bi gecelik bulamadım
kompedan flan vardı gecelik için oraya bakayım dedim
ya hep incecik gecelikler sırf onun için almadım, ayrıca
benim eşimde bi süre sonra bana bişeyler oluyor demeye
başladı zaten

ben yarın koycam inşallah bugün aldıklarımı cnm,
ben 31+2yim 8-9 kilo arasında aldım ama çok
üzülüyorum bazıları diyo ya 3 kilo aldım 5 kilo aldım
die çok kıskanıyorum

ne zaman ben gelsem kimsecikler yazmıyor.. geçmişi okuyamadığım için geçmişin sohbetine giremiyorum...sohbetin için e dalıp günü yakalayayım diyorum.. kimsecikler olmuyor....bebişimle yalnızım....

ne zaman ben gelsem kimsecikler yazmıyor.. geçmişi okuyamadığım için geçmişin sohbetine giremiyorum...sohbetin için e dalıp günü yakalayayım diyorum.. kimsecikler olmuyor....bebişimle yalnızım....

zuzum ben 8-9 kilo alanları bile duyunca kıskanıyorum ama 3-5 kiloda az bence

defnelma bende sabahtan beri bakıyorum kimsecikler yok sen kaç kilo aldı bu arada??

slm kızlar nasılsınız. topik bugün baya durgun herkes gezmecede herhalde

hayırlı olsun güle güle kullanın kuzunla...

zuzum ben 8-9 kilo alanları bile duyunca kıskanıyorum ama 3-5 kiloda az bence

defnelma bende sabahtan beri bakıyorum kimsecikler yok sen kaç kilo aldı bu arada??

cnm ama etrafım diyo daha 2 ayın var son aylarda
daha çok alırsın dikkat et diyo moralimi bozuyolar
görünüş olarak da çok şişmedim ama cnm sıkıldı iyice
bide doktorum laf sölüyo her ay çok alma çok alma diye
uyarıyo sanki 20 kilo almışım gibi hissettiriyo bana
hafta sonları durgun oluyo cnm pazartesiden sonra da bi anda
patlama yaşanıyo topikte

bi de göbüşün aşagıya düşmüş falan dediler bugünn korktumm valla bizim kız erken gelecek galiba diee((
banada her goren soyluyor ve ben kotu etkılenıyorum bu durumdan olmayan sancılarım baslıyor psıkolojık

annelerın kılo topıgınınbılmıyorum ama bebıslerı tuttugumuz lıste cok guzel ılerlıyor duzenlı olarak annelrer verıyor bılgılerını sagolsunlar

kızlar 31+3 üm 10 kılo aldım 50.5 ıle basladım 60.5 oldum. hedefım en fazla 63 ama bakalım hayırlısı. sporumu yapıyorum kolay verırım ıns

Oy anam hava guzelcene diye az gezelim dedik kocisle sahilde oturduk. Acik hava carpmis beni galiba. Erken donduk yemegimizi yedik hemen. Zor dayandim 8de uyuyiverdim. kocam da gelmis 2 saat sonra daha uyucak misin cok sıkıldım diyo yahu bi aksam erken yatayim dedim yatirtmadi gene sabahi etcem simdi kizimla. Yrn da kayincoya kiz istemeye gitcez artik orda uyurum heralde ztn sıkıntıdan.

Ben 8 kilo aldim. Bunun 2si kizim, 2si plesanta, 3ü rahim, 1 litre de su desen tamamdir... geriye 1 kilo hakkim kaliyo. Saka maka bana taaaa 17. Haftada diyet basladilar. 24ten sonra iyice dikkat etmeye basladim. Patates kizartmasi yemeyeli aylar oldu laa. Ama vucudumda selulit kalmadi, kollarim inceldi, sadece gobegim var. dun de olctum her yerimi merak ettim. Popisim icin gecen sene kavitasyona gitmeye basladigimda kacsa o su anda da.

aşagıda eklentı ekleye bas cıkan pencerede sag ustte dosya ekle var yenı acılan pencerde dosyaları sec e bas resımlerı sec upload fıles tusuna bas içeri ekle ve bitir de
yalnız resımlerın mb si buyuk olursa yuklemez o zaman fotograf makınenın pıksel ayarını dusurup tekrar cek

kızlar 31+3 üm 10 kılo aldım 50.5 ıle basladım 60.5 oldum. hedefım en fazla 63 ama bakalım hayırlısı. sporumu yapıyorum kolay verırım ıns
sen ıyımıssın yaaaa 65 olsan nolcakkı zaten zayıfsın
ohhhhhhhhh bende gecen sene ıstıkrarlı bı sekılde spor salonuna gıdıyordum bebekten sonra da ıstıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…