- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.941
bebişimin cicilerin hepsi annanesinde orda doğacak bebişim o yüzden ben koyamıyorum resimlerikızlarrrr ya arada bebişlerin cicileri,kaç kilo aldık ,bebişlerin boy kilosu gibi yan
topicere bakıyorum ama hiç ilerleme olmuyor.
sanırım kimse onlara takılmıyor benden başka.
yeni cicileri falan paylaşın da görelim lütfen
birde kaç kilodasınız ben 28+6 dayım ama malesef 13 kilo aldım şimdiden
herkese selaaammm.. kaç gündür giremedim geçmiş yapiyim dedim ama çooookk çene çalınmış yapamadıııımm
zaten o çok bilmiş eş dost yokmu hepsi jinekolog mubarekzaten ilk hamileliğimiz korkuyoruz bide üstüne tuz biber oluyolar kötü düşünmeyelim herşeyin hayırlısı olsun
kızlarrrr ya arada bebişlerin cicileri,kaç kilo aldık ,bebişlerin boy kilosu gibi yan
bebişimin cicilerin hepsi annanesinde orda doğacak bebişim o yüzden ben koyamıyorum resimlerisizinkilere bakıp fikir alıyorum ben 29+1 en son 1 hafta önce 13 kg almıştım dr. kilo konusunda hiçbişey demedi heralde iyi gidiyorum
selammbende oku oku bitiremiyom valla
canım dr bana diyet verdi.dikkat et dedi ama ben hiç ama hiç uygulayamadım.
12 yıldırı evlıyım hıc sasma her cumartesı ve pazar :)
haklısın canım benım aldıgım kuvett te bıraz pahalı ama yer acısından mantıklı katlayıp kaldırma ımkanın var eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Summer Infant Fold Away Bath Katlanr Kvet Mavi
attaaaaaaa cantası mı bayıldım:) hadi fotolarını da at
kızlar bugun eczacımızla konustum hem komsumuz hem eczacımız
lansınoh gogus kremını bosuna sımdıden surmeye baslama dogurana kadar bosuna 1 tup bıtırırsın dedı , 1 hafta oncesınde baslamak yeterlı olur dedı
bu arada yenı anane oldu 6 aylık ve 3 yasında torunları var emzık kutusu aldım emzık alıp almadıgımı sordu nuk aldım dedım kesınlık avent emzık al bırebır anne memesı seklınde dedı yon olayı yokmus nasıl verırsen emebılıyor dedı
Hadi bakalim bebisleriniz gule gule kullansin kizlarzuzum bunlari bir gunde nasil hallettin? Ben 3 tane lohusa taci sececem derken kocam sıkıntıdan beklemekten bayilir
Karin agrisindan bahseden biri oldu. Bence bebislerin agirligindandir agri. Benim bebegim de bazen kafa asagi dondugunde agirligini oramda hissediyorum. Yer degistirmesine bagli merak etmeeeeee
kızlarrrr ya arada bebişlerin cicileri,kaç kilo aldık ,bebişlerin boy kilosu gibi yan
evet cnm eşim de çok beğendi ismini içinde alt açma minderi
pişik kremi, şampuanı, bebe yağı, ıslak mendili, sabunu flan var koca bi
çantanın içinde birlikte satılıyo. yarın gündüz olsun hepsini tek tek çekip
koycam cicişler topiğine :)
cnm bazıları bepanthen krem de kullanılabilir demişti
ben o yüzden kararsız kaldım göğüsucu kremimi alsam yoksa bepanthen mi alsam?
saol cnm zaten öğlene doğru çıktık eve geldiğimizde
akşam olmuştu bi kaç mağaza gezdik sonra bi tane bi kaç
katlı bebek mağazasına girdik orda herşey vardı tek tek
dokunarak aldım bi tek güzel bi gecelik bulamadım
kompedan flan vardı gecelik için oraya bakayım dedim
ya hep incecik gecelikler sırf onun için almadım, ayrıca
benim eşimde bi süre sonra bana bişeyler oluyor demeye
başladı zaten
ben yarın koycam inşallah bugün aldıklarımı cnm,
ben 31+2yim 8-9 kilo arasında aldım ama çok
üzülüyorum bazıları diyo ya 3 kilo aldım 5 kilo aldım
die çok kıskanıyorum
ne zaman ben gelsem kimsecikler yazmıyor.. geçmişi okuyamadığım için geçmişin sohbetine giremiyorum...sohbetin için e dalıp günü yakalayayım diyorum.. kimsecikler olmuyor....bebişimle yalnızım....
slm kuzular biz geldik bi sürü cici aldık kızıma bugün
bugünlük aldıklarımı aşağı yazıyorum daha sonra gerek olursa bunlara
eklemeler yapcam bi kaç eşyamız kaldı biberon emzik gibi ufak tefek
eşyalar kaldı ay bebişim için alışveriş yapmak ne kadar güzel :)
eşyalar avucumun içinde kayboldu sanki allahım sağ salim
giydiği günleri de göstersin inşallah
2 iç zıbın
2 dış zıbın
1 hastane çıkışı 10lu set
2 eldiven
3 çorap
3 patikli alt
3 çıtçıtlı badi uzun kollu
1 alt açma takım
1 küvet
1küvet filesi
1 başlıklı banyo havlusu
1 taraf fırça seti
1 tırnak makası
40lı göğüs pedi
1 emzirme sütyeni
1 lohusa pijama takımı
3 lohusa tacı
2 kundak
1 nivea atta çantası
zuzum ben 8-9 kilo alanları bile duyunca kıskanıyorum ama 3-5 kiloda az bence
defnelma bende sabahtan beri bakıyorum kimsecikler yok sen kaç kilo aldı bu arada??
banada her goren soyluyor ve ben kotu etkılenıyorum bu durumdan olmayan sancılarım baslıyor psıkolojıkbi de göbüşün aşagıya düşmüş falan dediler bugünn korktumm valla bizim kız erken gelecek galiba diee((
annelerın kılo topıgınınbılmıyorum ama bebıslerı tuttugumuz lıste cok guzel ılerlıyor duzenlı olarak annelrer verıyor bılgılerını sagolsunlarkızlarrrr ya arada bebişlerin cicileri,kaç kilo aldık ,bebişlerin boy kilosu gibi yan
ben yardımcı olurum sana pcye attınmı resımlerı?bende aldıklarımın fotusunu eklemek isterim ama nasıl ekleniyo hiç fikrim yok
ben yardımcı olurum sana pcye attınmı resımlerı?
sen ıyımıssın yaaaa 65 olsan nolcakkı zaten zayıfsınkızlar 31+3 üm 10 kılo aldım 50.5 ıle basladım 60.5 oldum. hedefım en fazla 63 ama bakalım hayırlısı. sporumu yapıyorum kolay verırım ıns
ohhhhhhhhh bende gecen sene ıstıkrarlı bı sekılde spor salonuna gıdıyordum bebekten sonra da ıstıyorummmOy anam hava guzelcene diye az gezelim dedik kocisle sahilde oturduk. Acik hava carpmis beni galiba. Erken donduk yemegimizi yedik hemen. Zor dayandim 8de uyuyiverdim.kocam da gelmis 2 saat sonra daha uyucak misin cok sıkıldım diyo yahu bi aksam erken yatayim dedim yatirtmadi gene sabahi etcem simdi kizimla. Yrn da kayincoya kiz istemeye gitcez artik orda uyurum heralde ztn sıkıntıdan.
Ben 8 kilo aldim. Bunun 2si kizim, 2si plesanta, 3ü rahim, 1 litre de su desen tamamdir...geriye 1 kilo hakkim kaliyo. Saka maka bana taaaa 17. Haftada diyet basladilar. 24ten sonra iyice dikkat etmeye basladim. Patates kizartmasi yemeyeli aylar oldu laa. Ama vucudumda selulit kalmadi, kollarim inceldi, sadece gobegim var. dun de olctum her yerimi merak ettim. Popisim icin gecen sene kavitasyona gitmeye basladigimda kacsa o su anda da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?