2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

tamamdır çok sağol
yarın atarım bende cicilerimizi

slm cnm aynı şikayet bende de var 2 gündür. ağrım artınca bugün gittik doktora. bebiş zaten daha dönmemişti bizim pozisyon hala aynı. doktor aşağıya düşmesini de sen öyle hissediyorsun hiç bir sıkıntı olmaz dedi. hatta nst ye girdim ama hiçbir sorun yok kanama yada su var mı dedi öyle bir şikayetim yok. bir problem olmazmış içini ferah tut.

sen ıyımıssın yaaaa 65 olsan nolcakkı zaten zayıfsın

ohhhhhhhhh bende gecen sene ıstıkrarlı bı sekılde spor salonuna gıdıyordum bebekten sonra da ıstıyorummm

Gideriz kuzum gideriz.. aslinda bebislerin boklari pesinde kosarken veririz de zaten. Hele sen artik iki cocukla 3 ayda tig gibi cikarsin alimallah

Gideriz kuzum gideriz.. aslinda bebislerin boklari pesinde kosarken veririz de zaten. Hele sen artik iki cocukla 3 ayda tig gibi cikarsin alimallah
ınşallah yaaaa ben tombık olmak ıstemıyorummmmmm dun dolap yerlestırırken kışlık sortlarım gectı elıme ıcım buruldu aglıcaktım((

işte lohusa taacıımm:) canım arkadaşım yapmışş:)

Eklentiler

• $155988_10151287264001797_473070533_n.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
ınşallah yaaaa ben tombık olmak ıstemıyorummmmmm dun dolap yerlestırırken kışlık sortlarım gectı elıme ıcım buruldu aglıcaktım((
O da bisey mi ben disari ciktigimda kot giymis kizlarin dötlerine bakarken buluyorum kendimi. bi avuc k.clari var kiskaniyoruuuummmmm.
işte lohusa taacıımm:) canım arkadaşım yapmışş:)

Cooooooooooooookkk guzelll. Millette ne arkadaslar var yahu. baby shower bile yapiyolar.

iyigeceleerrrrrrr

haftasonumuz çok hareketli geçiyor eve anca geldik
yarın da ara karne vereceğiz sonra da kuzumu tiyatroya götüreceğiz

gebeden 1-2 parça bişi aldım bugün
çok güzel şeyler var ama ne pahalı yahu 2-3 ay için almaya kıyamıyor insan
seçtim 1-2 parça ama resmen aklım da kaldı diğerlerinde elbiseler tunikler ceketler çok güzeldi hepsi dee....

güzel tunik nerelerden buluyosunuz hatunlar tayt üstü için? dümdüz tunik bile 100 liraydı valla ona da veremedim kusura bakmasınlar.
defactoda da var az bi bölüm 15 liraya falan badiler var ama çeşit çok yok. yine de haberiniz olsun

haydin iyigeceler
bilgilendirmelerimi yaptım kaçabilirim:)))

günaydın hanımlar bişey soracağım bebeğime sallanan bebek karyolası alacağım içine ortapedik yatak mı yoksa yün yatak mı koymalıyım çevremdeki herkes yün diyor kafam karıştı brz ya

günaydın hanımlar dün sormuştum ama kimse cvp vermemiş belki bugün cvp alabilirm deneyimli annelerden

bebeğim hareket etmiyoor Allah ım çıldırıcaam

aynen katılıyorum aslında ama napcaz o sancıyla elini sürme uzaktan bak da denmez ki

en güzeli nuk tu aslında ama avent çıkınca kullananlardan daha iyi olduğunu duydum ben de...nuk almıştım bi tane ama emerse avente geçicem

üzülme şekerim ben de 29. haftadayım 12 kilo aldım veririz yaa panik yok

oyy kıyamam sana seneye kışa giyersin kız üzülme

günaydın hanımlar dün sormuştum ama kimse cvp vermemiş belki bugün cvp alabilirm deneyimli annelerden

valla hiç bi bilgim yok ama taa kıbrısa yün yatak taşıyamayacağım için ortopedik alcam zaten park yataklara onlar konuluyomuş

ne zamandır hareket etmiyo? sadece bu sabah falansa önemli değil zaten kafalarına göre takılıyolar çünkü

günaydın kızlar dün çok güzel bebeğimin ve kendimin alışverişini yaptık dedesi ve babanesi sponsor oldu :) gecelik falanda aldımm çok hoştu beğendim de pijama vs şimdilik yeterli zaten gelenlerde getirir bişeler

canımm benim uyuyodur bak ama ben napıyorum sanada diyim al karnımı çok az pışpışlayıp amniyon sıvısında hafif dalga yaratıyorum çoğunluklada tepki alıyorum meleğimden ama öyle sürekli hareket de etmez bitanem ama sen soluna yat tatlı ye ve dinle meleğini bence gayet sağlıklı meleğin ama içinde şüphe varsa sağlık ocağına git hemen bakarla cihazlarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…