- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.961
aşagıda eklentı ekleye bas cıkan pencerede sag ustte dosya ekle var yenı acılan pencerde dosyaları sec e bas resımlerı sec upload fıles tusuna bas içeri ekle ve bitir de
yalnız resımlerın mb si buyuk olursa yuklemez o zaman fotograf makınenın pıksel ayarını dusurup tekrar cek
slm kızlar uzun zamandır giremiooorumm hastaydım faranjit oldummm( neyseki geçti şimdi ben bişey sormak istiorum size 2 gündür karın ağrım var benim bide bebeişim sanki biraz aşagıya düştü.. böyle bişey yaşayan varmıı?? tedirgin olmaya başladımmm (
sen ıyımıssın yaaaa 65 olsan nolcakkı zaten zayıfsın
ohhhhhhhhh bende gecen sene ıstıkrarlı bı sekılde spor salonuna gıdıyordum bebekten sonra da ıstıyorummm
ınşallah yaaaa ben tombık olmak ıstemıyorummmmmm dun dolap yerlestırırken kışlık sortlarım gectı elıme ıcım buruldu aglıcaktımGideriz kuzum gideriz..aslinda bebislerin boklari pesinde kosarken veririz de zaten. Hele sen artik iki cocukla 3 ayda tig gibi cikarsin alimallah
sen ıyımıssın yaaaa 65 olsan nolcakkı zaten zayıfsın
Meltemcim boyum 1.56epey minyonum yani. bana kilo yakışmıyor. direk osmanlı hatunu oluyorum döt bi yerde baş bi yerde
O da bisey mi ben disari ciktigimda kot giymis kizlarin dötlerine bakarken buluyorum kendimi.ınşallah yaaaa ben tombık olmak ıstemıyorummmmmm dun dolap yerlestırırken kışlık sortlarım gectı elıme ıcım buruldu aglıcaktım((
işte lohusa taacıımm:) canım arkadaşım yapmışş:)
cok tesekkurler. uyku seti almistim. nevresim ariyordum. sonunda buldum. leylekli bir nevresim takimi var onu begendim. aliyorummmmm.kızlar nevresim yakımları indirime girmiş görmeyen yada ilgilenen olur belki
uyku seti ve nevresim takımı her ikisinide almak gerekiyo heralde
http://www.trendyol.com/Cotton-Box-Oranj-Nevresim-Takimi-100000055636/UrunDetay/12126/1949569
günaydın hanımlar bişey soracağım bebeğime sallanan bebek karyolası alacağım içine ortapedik yatak mı yoksa yün yatak mı koymalıyım çevremdeki herkes yün diyor kafam karıştı brz ya
canım evın kalorıferlımı ? eger degılse banyoda yenı daogan bebebgı yıkamak zor olabılır bırde yenı doganı musluk dus altında da yıkamayı becereneyebılırız sahsı fıkrım bormal kuvetlerden yana
bu arada uye oldugum bır grupta catı muayenesı ıle ılgılı kadın dogum uzmanı bayan bır dr un cevabını alıntı yaptım sıze" Her muayene enfeksiyon riski de taşır. Ayrıca anlamsız yere neden biri vajinamın içine elini soksun Bu benim kişisel fikrim."
kızlar bugun eczacımızla konustum hem komsumuz hem eczacımız
lansınoh gogus kremını bosuna sımdıden surmeye baslama dogurana kadar bosuna 1 tup bıtırırsın dedı , 1 hafta oncesınde baslamak yeterlı olur dedı
bu arada yenı anane oldu 6 aylık ve 3 yasında torunları var emzık kutusu aldım emzık alıp almadıgımı sordu nuk aldım dedım kesınlık avent emzık al bırebır anne memesı seklınde dedı yon olayı yokmus nasıl verırsen emebılıyor dedı
kızlarrrr ya arada bebişlerin cicileri,kaç kilo aldık ,bebişlerin boy kilosu gibi yan
topicere bakıyorum ama hiç ilerleme olmuyor.
sanırım kimse onlara takılmıyor benden başka.
yeni cicileri falan paylaşın da görelim lütfen
birde kaç kilodasınız ben 28+6 dayım ama malesef 13 kilo aldım şimdiden
ınşallah yaaaa ben tombık olmak ıstemıyorummmmmm dun dolap yerlestırırken kışlık sortlarım gectı elıme ıcım buruldu aglıcaktım((
günaydın hanımlar dün sormuştum ama kimse cvp vermemiş belki bugün cvp alabilirm deneyimli annelerden
bebeğim hareket etmiyoorAllah ım çıldırıcaam
hicbir fikrim yok. o yuzden çevap vermedim arkadasim.günaydın hanımlar dün sormuştum ama kimse cvp vermemiş belki bugün cvp alabilirm deneyimli annelerden
bebeğim hareket etmiyoorAllah ım çıldırıcaam
Gunaydiiiiinnnnn... Ne uyumusum yaa hala sersemlik var. Uyku hic tutmuyo gece beni sonra da boyle oluyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?