- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.981
Gunaydiiiiinnnnn... Ne uyumusum yaa hala sersemlik var. Uyku hic tutmuyo gece beni sonra da boyle oluyom.
canım bendede aynısı var bende öyleyimm gece zor uyuyorum sonra sabaha sızıyorummm
ne güzell bende sabah kuşu pazar pazar saat 6 dan beri uyanığım bide çalışan biriyim bulmuşum pazarı uyu işte dimi yooookkkkk o anneee saat 6 da kalkacak:) akşamları tv izlerken sızıyorum sabahları güneşle ayaktayım
kızlar çok heyecanlıyımm 13 aralıkta doktor kontrolum var
kızlar çok heyecanlıyımm 13 aralıkta doktor kontrolum var
ay ne güzelll :)) bende doktorumla bu hafta konuşucamm normal doğum sezeryan bakalım ne dicekk ama banada kesin dicekk çok kilo almışınn diye sana bir sır veriyimm kuzummm bende sen gibiyimmaz kalmışşş ha sabır:) biz dün gittik doğumuma girmesini istediğim doktorla tanıştık doğumu konuştuk ama çok kilo almışın bu ay sadece 1 kilo al dedi ki benim dün misafirlerim vardı evde bi ton hamur işi :) ben sadece dün bir kilo almışımdır30. haftadayım 17 kilo almışım ama hiç göstermiyorum:)
Yoncaa benimde ayın 11'inde var acaba nasıl erkek oğluşum merak ediyorum
ay ne güzelll :)) bende doktorumla bu hafta konuşucamm normal doğum sezeryan bakalım ne dicekk ama banada kesin dicekk çok kilo almışınn diye sana bir sır veriyimm kuzummm bende sen gibiyimm30.haftamda ve 14 kilo en son almışımmmmm DD bakalım bu bir haftada 92 görmüşümdür
oleyyyyyy görücezzz meleklerimiziii :))) süperrrrrrrr bende yaaa merak ediyorum kaç kilo nasıll diye ya inşallahh hepimizi için herşey yolundaır aminnnbide doktora dicem her gören eşimin tarafında aşağıda dönmüş diyor göbeğim resmen topp ya futbol topum ben,im o D
banada sadee top gibi bi karnım varmış gibi geliyor:) yüzümden hiç belli olmuyor kilo aldığım ama toto da az değil hanii ben görmüyorum diye yok sayamam:) doktorum normal doğum yanlısı olduğunu söyledi bende dayanamazsam epidural istediğimi söyledim tamam dedi bakalım Allahh cümlemize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
kızlar birde bebişin kıyafetlerini yıkarken battaniyelerini de yıkıyor musunuz kadifesidir peluşudur bozulurlar diye korkuyorum ama temiz mis gibi olsunlarda istiyorum napsak ki:44:
slm cnm aynı şikayet bende de var 2 gündür. ağrım artınca bugün gittik doktora. bebiş zaten daha dönmemişti bizim pozisyon hala aynı. doktor aşağıya düşmesini de sen öyle hissediyorsun hiç bir sıkıntı olmaz dedi. hatta nst ye girdim ama hiçbir sorun yok kanama yada su var mı dedi öyle bir şikayetim yok. bir problem olmazmış içini ferah tut.
kızlar birde bebişin kıyafetlerini yıkarken battaniyelerini de yıkıyor musunuz kadifesidir peluşudur bozulurlar diye korkuyorum ama temiz mis gibi olsunlarda istiyorum napsak ki:44:
valla buyuyen yataklarda ortopedık yataklar kullanıslı oluyor bende onu kullanmıstımgünaydın hanımlar dün sormuştum ama kimse cvp vermemiş belki bugün cvp alabilirm deneyimli annelerden
elıme gectı ve ben cok begendım ınsallah gozuktugu kadar da kullanıslı olur bızım ıcınmeltem daha önce de sormuştum daha elime geçmedi demştin gelmiştir herhalde wollex bebek arabası ??? nasuıl memnun musun kullanışlı gözüküyor mu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?