2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm canlar 16 saat otobus yolculugunnun ardından hala saglamım galıba ama otobuste mıde bulantısından öldüm su an da da var basladı bulantılarım yok dıye sevınıyordum.. doktora gıtsem keseyı gorurmuyum 4+6 olduk bugun canlar bı cevap yazın cıkmam gerek cunkı

ben 5 haftada görmüştüm. muhtemelen gözükür seninki de

pardoon 5+2 olmusuz ne bıcım anneyım yaw

slm güzel anneler
ben 4+4+4 seminerinden yeni geldim bence halinize şükredin
çünkü ben hem hamile hem de bu sıcakta yarım saat yol gidip geliyorum
ve sabah uyanamıyorum, sersem sersem dolaşıyorum.
zaten seminerde mıy mıy mıy anlatan biri olunca isyan edesim
geli içim daralıyo offf biran önce cuma günü gelseydi de biz de
tatile girseydik,
bu arada bu topiği çok seviyorum çünkü okudukça
yalnız olmadığımı hissediyorum, herkesin aynı şeyleri yaşaması
ve birbirini anlaması çok güzel :)

pardoon 5+2 olmusuz ne bıcım anneyım yaw

evet ya burda paylasim cok guzel birileri bize yardim ediyor biz birilerine boyle boyle subat gelicek.
sen 8 haftadasin cinsiyet oyrenmene 3 haftan kaldi.bebisin bizimkinden buyuk kiz.

offfff ağlicam yaaaa çok kötüyüm midem resmen ağzıma s.çtıı allahım bana yarım et sabır ver yarabbbim

kızlar bende doktora gittim bugün.mercimeğim büyümüş.1 buçuk santim olmuş.fasülye kadar olmuş dedi doktor.çok şükür herşey iyi.küçücük kolları bacakları belirginleşmiş.çok güzel bişe yaa

offfff ağlicam yaaaa çok kötüyüm midem resmen ağzıma s.çtıı allahım bana yarım et sabır ver yarabbbim
ya hepimiz oyleyiz.mide cok kotu kokular,yemekler mahv ediyor.her seyden tiksinme.biturlu gecmiyor,en aci olanida 1,5 daha bu durumda olucagimiz.insallah bu kotu seylerin karsiliginda bebisimi sag-saglim kucagimiza aliriz.

oh ne guzel.daha ultrasona gitme artik 11 haftada gidersen ense kalinligi ve cinsiyet icin.

selam kızlar,

sizlere bir sorum olacaktı. gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı. batıma 2 gün var. hiç bir hamilelik belirtimde yok. Hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı merak ediyorum. aslında 4 test yaptım. ikisinde gölge gibi çıktı: ikisinden çıkmadı. akıntı bel ağrısı falan hiç yok.

ben yemeyi onume koyduktan sonra yemek bana bakiyor ben yemeye esimde surekli ye ,yemeye mecbursun,bak bebis ac kalicak falan diyor,e bende ona izah ettim bebis ac kalmaz o daha yaranma asamasinda bebis yemeye 16 haftadan sonra baslayacak ve o zamana mide bulantisi kalmiyicak,
neyse ya yemek onumda dua ediyorum ALLAHIM bana guc ver yemem icin. 1lokma yemek bana 1 kazan gibi geliyor.napiyim olmuyor,yemeklere nefret ediyorum.sadece yogurt meyve falanla idare ediyorum.

selam canim 4 testi ayni gundemi yaptin?
yani tetse silik varsa hamilesin,cunki,benimde hic 1 belirtim yoktu,sadece asiri duygusallik vardi.adete 3 gun kala yaptim silik cikti.yani hamilelik olmazsa diyil silik tozu bile cikmaz ikinci cizginin.insallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…