2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tatlim daha 11 aydir onlarla beraber yasiyorum.11 aydir her harakeltleri beni qicik ediyor,zaten 1 ay kaldim ve 10 aydir cikicam diyorum,daha yeni evliyim 11 aydir duyunum olmus.zaten qiciktim bide hamile olunca hepsi beni qicik ediyor.nefert ediyorum hepsinden.cok sukurki,esimde beni destekliyor,insallah agustos sonu cikicaz.evliliyimiz ikinci yilina ayri evde devam edelim.

canim inanirmisin,ne giysem nereye gitsem gelsem,hic 1 seye karismiyorlar,ev de is gormuyorum,saat 12ye kadar uyuyorum ve surekli derdim gecip tozmak,annem diyorki,cok iyi insanlar ayri eve cikma kiymetini bil,bak kayinvaliden hic 1 seyine karismiyor ve is yaptirmiyor.ya benim sikintimda o.neden ben evde yemek yapmiyorum ve neden esimle ayri yasayip alinacaklar listesini ben yazmiyorum,yani bicok sey.en iyisi agustosta cikmak.11 bunlarla kaldim artik yalnizlik istiyorum.bide kayinbabam bebek konusunfda titiz,baldizim bize arada bebisiyle geliyor,yemeyini ver sunu yap bunu yap,herdefa o kiz sinirlenip gidiyor,bide dusunsenize benim bebek dogsa ne olur.cildiririm bunlarin elinde.bebek dogmadan kacicam.

doktora geçen hafta pazartesi günü gittim 5 haftalıktı keseyi gördü. iki hafta sonra gel kal atışını duyalım dedi. şimdi dayanamıyorum hep aklıma kötü şeyler geliyor. eşim de kalp atışı daha duyulmadığı için yokmuş gibi davranıyor kırılıyorum. ağrım oluyor bulantım oluyor kimseye söyleyemiyorum sebebini. böyle gizli saklı çok zor oluyor

2.hamileliğim
bu sefer cok farklı duygular hissettim,ultrasonda kalp atışını gördüğümde gözlerimden sicim sicim yaşlar aktı
şuan daha bilinçliyim
her anının tadını cıkarmak ıstıyorum fakat tansıyon problemım var,bı cıkıyo bı ınıyo basım cok agrıyo bu nedenle,sureklı bır uyku halındeyım
ama yınede cok guzel bır duygu...

tahmını dogumu 09/02/2013

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ben henüz o güzelliğini yaşayamadım. ilk hamileliğim ve etrafımda o kadar çok boş gebelik ve düşük yaşayan var ki. ister istemez içimde hep korku var.

canımmmmmmmmmmm yaaa sende kendimi görüyorum sankii
neden böyle yapıyosun ben 2 yıl tedavi gördüm hep ağlıyodum olmicak diye
bi baktım hamileyimmm herkese söyledim herkes duydu eşinin böyle yapmaya hakkı yok seni üzüyo cnm benim hamileliğin tadını çıkar sen hamilesin işte canını neden bu kadar sıkıyosun yapma bunu kendine bebeğine zarar verirsin.. uykuya gelince ben kafayı yemek üzereydim
sonra gittim baktım gördüm ve geldim işte bu kadar.. bak kese bile görünmüş daha ne düşünüyosun :))) ben ultrason kağıdına bakar bakar düşünürdüm bu nokta benim bebeğimmi diye
sonra 2 hafta kadar bekledim hem kalp atışını duydum hemde resmini tekrar gördüm veee tam bi şekil almıştı böylee kafası gövdesi görünüyodu muthiş bişeydi..şimdi tümm korkularım geçti çok rahatım sende rahat ol bak pişman olursun bugunlerine

senin bebeğin başkaa onların has torunu olur cnm daha çok severler.. ve gerçekten anlattıgına göre çok rahat gibisin :))
ben bile öle değilim yanii ama rahatım evimi seviyorum.. sevmesem nolacakki günü gelene kadar burdayım.. kendini alıştır bence hem hamilesin bu kadar sıkıntı yapma gereksiz yanii görmemezlikten gel bak eşinde senden yanaymış daha ne olsun :))))
ama doğum yapmadan çıkacam dersen o snin bileceğin bişi rahatlıkta çok önemli bi yandan hayırlısı bakalım sende keyfine bak boşverrrr

kızlaar heralde bu 9 ay bitene kadar hep korku olucak içimizde cok zor.bide sizdede hep bir halsizlk uyuma istegi ve dısarı cıkamama var mı?markete gttim geldm yolda bi fena oldum bayılacak gibi oldum oda market cok yakın bize

kızlaar heralde bu 9 ay bitene kadar hep korku olucak içimizde cok zor.bide sizdede hep bir halsizlk uyuma istegi ve dısarı cıkamama var mı?markete gttim geldm yolda bi fena oldum bayılacak gibi oldum oda market cok yakın bize

2 haftadır evden çıktıgım yok inanın bendede zor geçiyor ama alışmak lazım 9 ay geçmez yoksa
halsizlik uykulu olma herkeste var canım kafana takma

ben doktor ailesinde buyumus 1 kizim.annem bizi cok giiydirmemis hep serin seyler giymisim ve yazin buz gibi evde ciplak dolasmisiz.buyuzden saglikliyiz.
ama esimi annesi yazda bile o kadar kalin giydirmiski,esim birazcik serinde uyuyunca hemen hasta oluyor,cunki,kayinvalidem oyle yetistirmis.
annem doktorya bebegi 40 gun disari cikarmamak sozunu dedim kayin valideme okadar gulduki,simdi annem izin verirmi,ya ben izin verirmiyim,bebegi 40 gun evde tutup havaya cikarmasinlar veya kizinin cocougu gibi yazda bile 2-3 elbise ust uste giydirsinler.2 gun once baldizim bizdeydi,bebek 11 aylik banyo yaptirdilar bu sicakta kapi pencereyi kapattilar bide ust uste elbiseler giydirdiler.su yazin sicaginda aman banyo yapmis hasta olur diye,
ya bebek okadar oynadiki,ter icindeydi zavalli bebek.iste bunlarin bebege bakma tarzi.ya benimkinide oyle yaparlarsa surekli kayinvalidem oyle olsun,yok ben boyle olsun diyememki,yillarca,ve yillarca esime kaynanam yemek yapacak diyilya.suan bunlari yazdikca bile sinirleniyorum.insallah kismet olsun bebek dogana kadar mutlaka bu evden gidicez.

2 haftadır evden çıktıgım yok inanın bendede zor geçiyor ama alışmak lazım 9 ay geçmez yoksa
halsizlik uykulu olma herkeste var canım kafana takma

bende 2 haftadr cıkmadım tatlm doktora giitgim anlar hariç.hemen tansiyonum düsüyo biraz yürüyünce.eşimde cok nazlısın diyo bi tek seni gördüm hamilelikte yürümeye bile hali olmayan diyoo neyapayım elimde degl.zaten ben gezmeyi cok severdm gezemedigiim içinde üzülüorum

canım herşey senin eşinde bitiyor. onu ince ince güzelce bilinçlendireceksin. ben öle yapmıştım. internetten bütün gün araştırma yapardım. bi güzel onların çıktısını alır akşam eve gelince okuturdum. kaynanam doğumda 13 gün kaldı yanımda. bikaç şeye karışmaya kalktı bana kalmadan eşim hemen müdahele etti. valla ben kızımı yaz kış demeden 2 yaşına kadar her akşam yıkadım uyutttum. millet görünce kriz geçiriyordu. ama 2 yaşına kadar kızım grip bile olmadı. eşim bunları gördükçe daha da bilinçlendi. 1 bebeğe 2 kişi bakar. anne ve baba. yoksa çocukta ileride kişilik bozukluğuna kadar yol açar her kafadan ses çıkmasına.

Allahım inşallah bana da nasip eder bunları yaşamayı.haklısın ama kontrol edemiyorum ki düşüncelerimi. hep ağlama hissi. kimseyle paylaşamıyorum. şu an sadece yalnız kalmak istiyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…