- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.981
ben yemeyi onume koyduktan sonra yemek bana bakiyor ben yemeye esimde surekli ye ,yemeye mecbursun,bak bebis ac kalicak falan diyor,e bende ona izah ettim bebis ac kalmaz o daha yaranma asamasinda bebis yemeye 16 haftadan sonra baslayacak ve o zamana mide bulantisi kalmiyicak,
neyse ya yemek onumda dua ediyorum ALLAHIM bana guc ver yemem icin. 1lokma yemek bana 1 kazan gibi geliyor.napiyim olmuyor,yemeklere nefret ediyorum.sadece yogurt meyve falanla idare ediyorum.
ya hepimiz oyleyiz.mide cok kotu kokular,yemekler mahv ediyor.her seyden tiksinme.biturlu gecmiyor,en aci olanida 1,5 daha bu durumda olucagimiz.insallah bu kotu seylerin karsiliginda bebisimi sag-saglim kucagimiza aliriz.
oh ne guzel.daha ultrasona gitme artik 11 haftada gidersen ense kalinligi ve cinsiyet icin.
ben hamile kalmadanda içiyodum cnm 3 ay önce başlamıştım yine günde 1 tane alıyordum
bunu her gebeye veriyolar bilmiyomusun ama ben 1 tane alıyorum sadece
bebeğin zeka gelişimi içinmiş içinde balık yağı vs. herşey var
evet ya burda paylasim cok guzel birileri bize yardim ediyor biz birilerine boyle boyle subat gelicek.
sen 8 haftadasin cinsiyet oyrenmene 3 haftan kaldi.bebisin bizimkinden buyuk kiz.
selam kızlar,
sizlere bir sorum olacaktı. gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı. batıma 2 gün var. hiç bir hamilelik belirtimde yok. Hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı merak ediyorum. aslında 4 test yaptım. ikisinde gölge gibi çıktı: ikisinden çıkmadı. akıntı bel ağrısı falan hiç yok.
evet daktorda öyle dedi.bir daha gidişimde ikili test yapıcaklar.oda 11.hafta oluyor işte.cinsiyeti bakalım öğrenebilcekmiyiz.
merhaba tatlim nerelerdeydin?bayaadır ben de yoktum. nası gidiyo hamişlik bakalım? benim gayet iyi. bulantılarım 10 gündür bitti gibi ama şimdi de reflüyle uğraşıyorum.onun dışında bebiş de ben de çok iyiyiz diye hissediyorum. ama çok fena göbişim çıktı. :) kilo almadığıma rağmen. içime çeksem de karnımın altı şişkin hep. memişlerim de bi büyümüş ki sormayın, koyu daireler bile genişlemiş, sığdıramıyorum sütyenlerime. bi de biri daha büyük. hamile sütyenleri varmış sporcu çamaşırı gibi, onlardan almaya başla diyenler var, katılıyo musunuz???...
en iyisi elma suyu.ben gecen defa her sabah 6 da kalkip ac karina elma suyu icerdim.3 ay bunu yaptim.doktor bebege bakinca bana suyun cok temiz ve seffaf dedi,bide suyum bolmus.bende 3 aydir elma suyu ictim dedi oda evet cok dogru yapmissin dedi.kızlaaaarrrr nolur bol bol su içiiinnn!... kesenin içindeki sıvı sürekli yenileniyo, kan hacminiz de giderek artıcak, çok fazla suya ihtiyacınız var! içemiyorum diyince üzülüyorum, nolur beni ve bebişimi üzmeyin! geçicek o bulantılarınız az kaldı. su da bulandırıyo biliyorum ama içine bi dilim limon atıp öyle içebilirsiniz, belki sizde de işe yarar...
merhaba tatlim nerelerdeydin?
senin bu yazdiklarin benim gecen hamileliyimde 12 haftadan sonra baslamisti sen biraz erkencisin galiba karin cikmis gogusler buyumus.nolucak boyle.artik 2 hafta sonra 11 haftada cinsiyetide ogrenirsin ne guzel.karin cikmaya basladiysa o zaman basla bebe yagi kullanmaya,ben 12 haftadan sonra baslamistim,ama bu ikinci hamilelikte karin erken cikarmis 10 haftada baslarim artik.kalcalara karnima goguslerime suruyordum her aksam uyurken.baslamadiysan hemen basla yaglanmaya.
evet catlak icin benim baldizim karnina ve kalcalarina surmustu catlak falan olmadi,ama goguslerine yapmadigi icin asagisinda catlaklar var.meraba SLADI. yoğun çalışıyorum.. valla 4. aylık hamileyim sanki gerçekten.erken merken doğmasın benimki?
bebe yağı çatlak oluşmasın diye mi cnm?
merhaba tatlim nerelerdeydin?
senin bu yazdiklarin benim gecen hamileliyimde 12 haftadan sonra baslamisti sen biraz erkencisin galiba karin cikmis gogusler buyumus.nolucak boyle.artik 2 hafta sonra 11 haftada cinsiyetide ogrenirsin ne guzel.karin cikmaya basladiysa o zaman basla bebe yagi kullanmaya,ben 12 haftadan sonra baslamistim,ama bu ikinci hamilelikte karin erken cikarmis 10 haftada baslarim artik.kalcalara karnima goguslerime suruyordum her aksam uyurken.baslamadiysan hemen basla yaglanmaya.
catlak icin karnin sisen yerine goguslere ve kalcalara.tabi 12 haftadan sonra .cnm bebeyağı çatlamayı mı engelliyo ben de var ama ben banyodan sonraları normal cildim için kullanyodum siz ne için kullanıyosunuz?
aykiz baldizimi sorupta ne yapican kiz.Sladicim baldızin kim kusura bakma tatlım merak ettim:-|
aykiz baldizimi sorupta ne yapican kiz.
aykiz baldizimi sorupta ne yapican kiz.
canım görümcen olmuyor mu kocanın kızkardeşi
ya ben kocamin kiz kardesine baldiz baldiz diyorum.oylede dilim alismis.bkız bayanların baldızı olur mu
ya görümcendir ya da eltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?