- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.921
benim de 1-2 gündür pek yoktu korkmaya başlamıştım,, bu sabah acayip bi mide bulantısıyla uyandım.. istifra ettim 2 kez.. bazen oluyo bazen olmuyo demekki hergün olcak diye bi şart yok bence.... yeşil zeytin çok iyi geliyo bana.. çocuğum yeşil çıkıcak
kızlar bu arada bişey sorcam
ben yüz üstü yatmadan uyuyamıyorum hele de
sıcak günlerde, acaba bebişime bi zararı olur mu?
kizlar suan evde esimin anne babasi ve kaynim var,yani 5 kisiyiz.onlarla yasiyorum.benimle pek ugrasan beni kizdiran yok,yani 11 aydir bu evdeyim,hepsi bana karsi cok iyiler.
ama ben hepsine nefret ediyorum,hic birini sevmiyorum.ben tamam baska turlu bir ailede buyudum,bu ailenin kulturu haraketleri,davranislari,yani hic 1 seyleri benim ailem gibi diyil.sanki,dunyada hic 1 seyden haberi olmayan cahiller ailesi,iyiki esim bunlara benzememis.
ev icinde yaptiklari her 1 sey beni kizdiriyor.
mesela dun kayinvalidemin sacina fon cekiyorum,esi girmis odaya salak salak resmimizi cekiyor o kadar kizdimki,ya nevarki bunda cekicek?gecen hamisliktede boyle olmustum,simdide boyleyim.bogarim hepsini,esim beni tanidikca hep annemlere,bizim akrabalara gidip geldikce kendi ailesinin herkesden ne kadar farkli oldugunu hiss ediyor.esimin gozu acildi resmen artik oda ailesinin haraketlerini garipsiyor.
benim bebis dogdukta ben bu evde yasarsam artik tumarhaneden yazarim size...
INSALLAH BUDEFA hic bir sey olmaz ALLAH korur bebislerimii.
tatlim yalnis okumussun folik asit etkisi diyil,folik asit eksikligi.
korkma canim.folik asit eksikligi zamani bebekte boyle anomaliler olur.3 ay bitene kadar mutlaka kullan.
/.
tatlim folik asit sadece zeka gelisimi icin diyilki,3-4 haftada omurga sinirler kapaniyor,omurgada aciklik kalmamasi icin ve bir cok sey icin onemli.
ben hamile kalmadanda içiyodum cnm 3 ay önce başlamıştım yine günde 1 tane alıyordum
bunu her gebeye veriyolar bilmiyomusun ama ben 1 tane alıyorum sadece
bebeğin zeka gelişimi içinmiş içinde balık yağı vs. herşey var
selam kızlar.....yaa benim hiç bi hamilelik belirtim yok mide bulantısı, baş dönmesi, iştahsızlık vs. hiç bişey yok acaba bende bir anormallik mi var
1 ay lık sanırım bebişkom
tatlim evet sari ama ismi MAXIFOL.gunde 1tane 5mglik.
anladım sağol içim rahatladı ben folbiol kullanıyorum sarı bi kapsül değilmi ?
tatlm ilk kez gebe kaldıgım için cok bilinçsizim.bide bi yerde okumustum gebelikte bulantı kesilmesi tehlikeli diye kafamda kalmıs bu.bide ilaç içmeme ragmen bulanıordu şimdide ilaç içiyorum gerci ama bulanmıyor.zaten bulansa bi dert bulanmasa bir dert anlamadım ben bu işi
merhaba kızlar
allah nasip ederse bir sıkıntı olmazsa bende şubat ayında anne olcam
cumartesi günü dr gitttik 5 haftalık hamileyim kesemizi gördük şükürler olsun
biz 1.5 yıldır bekliyorduk bu anı bi şaşkınlık var üzerimde karmaşık duygular yaşadım sizlerde öyle oldunuzmu
inşallah burda hep beraber ilerleriz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
rabbim bebişlerimizi korusun ve isteyen herkese nasip etsin
ilaç içtiğin için bulanmıyodur belki,, belki de ilacın etkisi uzun sürüyo olabilir.. istersen bi doktora git gene ultrasonla bi gör bebeğini, rahatlatır belki doktor? ama bence bişey yoktur kötü düşünme öyle. iyi düşün iyi olsun :) sen mutlu bi hamilelik geçirirsen bebeğin de mutlu bi bebek olur güvensiz olmaz huzurlu olur.. :)
kizlar suan evde esimin anne babasi ve kaynim var,yani 5 kisiyiz.onlarla yasiyorum.benimle pek ugrasan beni kizdiran yok,yani 11 aydir bu evdeyim,hepsi bana karsi cok iyiler.
ama ben hepsine nefret ediyorum,hic birini sevmiyorum.ben tamam baska turlu bir ailede buyudum,bu ailenin kulturu haraketleri,davranislari,yani hic 1 seyleri benim ailem gibi diyil.sanki,dunyada hic 1 seyden haberi olmayan cahiller ailesi,iyiki esim bunlara benzememis.
ev icinde yaptiklari her 1 sey beni kizdiriyor.
mesela dun kayinvalidemin sacina fon cekiyorum,esi girmis odaya salak salak resmimizi cekiyor o kadar kizdimki,ya nevarki bunda cekicek?gecen hamisliktede boyle olmustum,simdide boyleyim.bogarim hepsini,esim beni tanidikca hep annemlere,bizim akrabalara gidip geldikce kendi ailesinin herkesden ne kadar farkli oldugunu hiss ediyor.esimin gozu acildi resmen artik oda ailesinin haraketlerini garipsiyor.
benim bebis dogdukta ben bu evde yasarsam artik tumarhaneden yazarim size...
Geceleri uyuyamıyorum artık ben ya :18: pazartesi kalp atışları için gidicem ama hep aklımda ya boş gebelikse korkusu var. acaba bu hafta başka bir doktora görünsem duyabilir miyiz kalp atışını?
tatlim evet sari ama ismi MAXIFOL.gunde 1tane 5mglik.
ben hamiş oldugumu öğrendiğim günden kalp atışınnnnnı duyana kadar uyku nedir bilmedim
gece bana kabus gibi olmuştu ama bir tüelü uyuyamıyodum napsam ne etsem kafayı yemek üzere idim sonra gittim 7 haftalıkken kalp atışını dinledik hiçbi sorun yok dedide öyle rahatladım sende kafana takma bilseydim bende takmazdım çünkü o geceler çok kötü geçti benim için
7 haftayı tam doldurmadım ama şimdi duyulur mu acaba? aklıma kötüyü getirmeyim diyorum ama elimde değil. sırf bu korkudan daha kimseye söylemedik bile hamile olduğumu sadece eşim biliyor. ailelere bile söylemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?