2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet vajinalda herşey görünüyor ,bakalım bizimki nasıl bakacak belki benimki de duyulur bellimi olur
aynen yaa bitmiyor bir türlü ama ne yapalım ,yalnız 8.haftadan sonra düşük riski çok çok azalıyormuş ,biraz daha rahat oluruz artık inş. ozamandan sonra

şimdi sen tam olarak kaçıncı haftadasın? benim dr.umda dün söyledi kalp atışı görüldükten sonra düşük riski % 5 imiş,

benimki 10 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım patolojide bir şey çıkmadı bozulmuş gebelik çıktı
1, ve 3, sü böyle oldu 2. si doğdu allaha şükür
kan pıhtılaşmam yok
rabbim hayırla ve sağlıkla kucağımıza lamayı ve analı babalı büyütmeyi naip etsin
hepimizee isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın

şimdi sen tam olarak kaçıncı haftadasın? benim dr.umda dün söyledi kalp atışı görüldükten sonra düşük riski % 5 imiş,

yok yaa ben netten araştırdım 8.haftaya kadar risk var ,8.haftadan sonra o bahsettiğin oradan düşük oluyor araştır istersen.
ben şuan tam 4 +4 çıkıyor birinde birinde 4+6 çıkıyor hangisi doğru bilemiyorum valla

aa senin bir tane var yani allah bağışlasın canım sen tecrübelisin o zaman ne güzell

canım ben oturup bakmadım sen söyleyince aklıma geldi dr.un dün dediği şeyi aktardım size,
senin sat kaç birde ben bakayım bakalım merak ettim hangi sitelerde farklı çıkıyor ? gebelik org.dan bakıyorum bende

ben tecrübeliyim ayşeciğim
17,5 aylık bir oğlum var 3. sü kalsaydı agustos 23 de doğum yapacaktım
kısmet artık allahım bu meleğimi kucağıma almayı nasip eder
benim ve hepimizin inş.
bazı sitelerde 1gün falan oynuyor

Merhaba beni unuttunuz 4 şubat muhtemel doğum tarihim

selam kızlar benim sat 5 hazirandı. bu sabah idrar testi yaptım ve pozitif cıktı. aslında 1 haftadır hissediyordum zaten. 14 haziranda ilk kontrolüme gidicem inşallah. beni de aranıza alırsanız sevinirim. dogum tarihi:13 şubat görünüyor.

allağ size bağışlasın yavrunuzu, ismi ne çok merak ettim, şimdi kızmı istiyorsunuz, bir oğlan bir kız güzel olur hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallahh

Merhaba beni unuttunuz 4 şubat muhtemel doğum tarihim

canım hayırlı olsun sat kaç 30 nisanmı?

benim adım da zübeyde 31 yaşındayım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilk hamileliğim istanbul da yaşıyorum

memnun oldum arkadasım, kaç embriyo koydular

bendede çikolata kisti vardı, iki aşılama yaptırdım olmadı, ameliyat oldum aldırdım çük şükür kendiliğinden geldi bebeğim ama olmasaydı bende sonbahara yada kışa tüpe başlamaktı niyetim, kaçıncı tüp denemen oldu bu,

canım oğlumun adı beyazıt efe kızım olsun istiyorum ama oğlum olacakmış gibi geliyor bana
allahım sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez
sen ne hissediyorsun
kızlar sizler ne hissediyorsunuz kız mı erkek mi listeye onuda yazarbilirmiyiz
kimin hisleri kuvvetli biliriz olur mu kızlar

canım adıyla yaşasın inşallah
benim için hiç farketmez kız erkek ilk çocuk neticede,
çok kuvvetli hislerimde yok bu konuda ama erkek geliyo banada

canım 3. tüp bebek tedavimde yaradanım nasip etti keseyi ve kalbi görmeyi de nasip etsin sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin inş benim bebeğim bi mucize oldu 2 denemeden sonra denemeyin artık kök hücreyi bekleyin dediler aşim azosperm hastası 2-3 tane çok kötü sperm çıkışları oluyordu allahım dualrımızı kabul etti bu gunleri de gördük 2 embiriyo transfer edildi tatlım haftaya gidince tek mi çift mi göreceğiz bakalım

inanırmısın acaip duygulandım, çok sevindim senin adına rabbim sana bağışlasın evladını , çünkü biliyorum azospermde bebek sahibi olmak çok zor, bir arkadasımada kök hücre dediler ama senin olmuş bak maşallah rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağına al inşallah,
ikizdir inşallah, beta lar nasıldı ?

benim içinde fark etmiyo kız erkek sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da sadece hamile olduğumu bilenler arasında 3 kişi kız geliyo dedi bakalım göreceğiz

[/QUOTE]

listeye beni de ekleyin lütfenn 13 şubat

benim içinde fark etmiyo kız erkek sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da sadece hamile olduğumu bilenler arasında 3 kişi kız geliyo dedi bakalım göreceğiz

ablamın 2 oğlu var özellikle kız diye dua ediyor, abimde kız istiyor, arkadaşlarımda bölünmüş durumdalar kız diyende var erkek diyende var, eşim erkek istiyo banada farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…