- Konu Sahibi papatya3459
-
Konu sabimiz atike sana tatilde bol dinlenmeler diliyorz isimleri belirtmemizi istemiştin esra ben :) 21 yaşındayım sanırım en genç anne adayı benim ve çok telaşlıyım sanırım ilk gebeliğimi beta hcgmın yukselmemesı nedenıyle kaybetmiştim tek dileğim hepimizin sağlıkla kucagımıza almamız....
inanırmısın acaip duygulandım, çok sevindim senin adına rabbim sana bağışlasın evladını , çünkü biliyorum azospermde bebek sahibi olmak çok zor, bir arkadasımada kök hücre dediler ama senin olmuş bak maşallah rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağına al inşallah,
ikizdir inşallah, beta lar nasıldı ?
10. gün 154
12. gün 297
14. gün 543
16 gün 1010
hiç belli olmaz tabi ama bana tek gibi geldi sen ne düşünüyorsun?
2013 ŞUBAT ANNELERİ
1-carmen..............1 şubat.
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
4-flame................4 şubat
5-şifacı.................5 şubat
6-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
7-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ
8-bay...................5 şubat
9-acıbiber .............6 şubat......
10-belfü..................7 şubat.......
11-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında
12-drKlub................7 şubat
13-tuze.................9 şubat
14-60gelsin............9 şubat......PERİHAN
15-astur................12 şubat
16-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
17-ahubenkendimi.....13 şubat
17-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)
18-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
19-cellyn...............???
şubtın 28ine kadar 30 u bulur gibi listemiz..herkese sağlıklı hamilelikler
başta ikiz gibi geldi bu değerlerle çok ikiz arkadaşım var ama bende tek diye düşünüyorum çünkü eşit artış oldu hayırlısı bakalım ben progeston iğnesi oluyorum artık kalçalarım çok kötü dayanamıyorum dün bütün gece ağladım oturamıyorum kalkamıyorum günlerim çok kötü geçiyo
bunun kapsülü yokmu? birde fitili var diye biliyorum iğne dahamı etkili?
ne zaman kadar sürecek bu iğneler
peki kızlar çalşıyormuyuz ev hanımımıyız,nerde yaşıyoruz..birbirimiz tanıyalım.ben konyadayım ve öğretmenim .var mı aranızda konyada olan
peki kızlar çalşıyormuyuz ev hanımımıyız,nerde yaşıyoruz..birbirimiz tanıyalım.ben konyadayım.var mı aranızda konyada olan
peki kızlar çalşıyormuyuz ev hanımımıyız,nerde yaşıyoruz..birbirimiz tanıyalım.ben konyadayım.var mı aranızda konyada olan
ayşecim gözlerim doldu okurken.. canım ne güzel ifade etmişsin herşeyi..öncelikle başın sağolsun arkadaşım.babana çok üzüldüm..bebişine de inan senin kadar sevindim.sağlıkla kucağına alırsın inşallah..büyüklerimiz çok kullanır'vardır bunda da bir hayır' sözünü.çok inanırım bu sözün gücüne.ve her zaman sabır edince görmüşümdür hayrını..babana olan evlatlık borcunu da yerine getrmişsin ne mutlu sana29 mayısta başka bir topicte bebeği olmayan bir arkadasa yazdığım mesajın kopyası
ayrıca sizi asla üzmek istemem böyle bir dönemde açıkcası kararsızda kaldım paylaşmakta, ama yaşadığımız şey bir mucize bunun farkında olarak hergün şükredek yaşayalım, o yüzden paylaşıyorum eğer isterseniz siledebilirim söylemeniz yeterli
böyle karamsarlığa kapılma rabbim herşeyin vaktini saatini ayarlamış merak etme, biz bilmiyoruz ama emin ol bunlar senin için hayırlı olandır,
bak ben geçen sene evlendim hemen bebek istedim dr.a gittim problem yok, 5 ay sonra hala gebe değildim ve kist bulundu bende artık öncedenmi vardı yenimi bilen yoktu, o hafta 6 farklı dr.a gittim kistimle alakalı hepsi başka birşey söyledi , o esnadada ben okula başladım bölüm değiştirmek için , örgün eğitimdi hergün sabahtan akşama kadar devam ediyordu, o ara klomenler çatlatma iğneleri birkaç ay geçti sonuç negatif,sonra 2 negatif aşılama, sonra babam rahatsızlandı , aldım bursaya getirdim fakültede tedavi ettirmek için teşhis edemediler, eğer ben istediğim zamanlarda gebe kalsaydım ne babamla ilgilenebilir ona koşturabilirdim ne okulumu bitirebilirdim ve hayatım boyunca bunların pişmanlığını yaşardım 23 martta babam römotoloji bölümünde 3 haftadır yatıyordu,sabah yanındaydım ameliyata giriyorum babacım çıkınca gelicem merak etme dedim gittim benimde o gün ameliyatım vardı kist ameliyatı, ben ameliyata girmek üzereyken babam komaya girmiş bana söylenmedi çıkınca öğrendim,benim gebe kalmama vesile olacak ameliyatımla babamın şuurunun birdaha açılmadığı komaya girdiği vakitler aynı vakit ,18 gün sonra kaybettik zaten, bunlar tesadüf olamaz, çünkü 9 nisanda babamı kaybettim çok yoğun 6 aylık bir dr. hastane macerasından sonra hastalığı bile teşhis edilemeden gitti, şimdi en azından vicdanım rahat ona karşı son evlatlık görevimide yaptım ve Allah o kadar büyük ki babamın 41. günü aynı zamanda okuldan mezun olduğum gün gebeliğimi öğrendim,Rabbim çok büyük merak etmeyin sizin için en hayırlı olanı verecektir inancınızı kaybetmeyin sadece inanın...
bizde tayin durumundan konyanın ilçesindeyiz canım öğretmeniz eşimle... bulunduğumuz ilçe ankaraya daha yakın randevumu da ankaradan aldım inş kuzum bebişimi görür, kalbini duyarız hem heyecanlı hem endişeliyim :44:
kuzum kalp atışlarını duymuşsun ne güzel inş biz de duyarız
haftaya cuma tam 6 haftalım olacağım inş duyabiliriz bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?