- Konu Sahibi papatya3459
-
kimisinde 7 şubat kimisinde 8deli kz senin bebişin doğum taerihini gremedim o yüzden ekleyemedim canım
peki kızlar çalşıyormuyuz ev hanımımıyız,nerde yaşıyoruz..birbirimiz tanıyalım.ben konyadayım.var mı aranızda konyada olan
benim de hep erkek geçiyor içimdencanım oğlumun adı beyazıt efe kızım olsun istiyorum ama oğlum olacakmış gibi geliyor bana
allahım sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez
sen ne hissediyorsun
kızlar sizler ne hissediyorsunuz kız mı erkek mi listeye onuda yazarbilirmiyiz
kimin hisleri kuvvetli biliriz olur mu kızlar
aa senin bir tane var yani allah bağışlasın canım sen tecrübelisin o zaman ne güzell
canım ben oturup bakmadım sen söyleyince aklıma geldi dr.un dün dediği şeyi aktardım size,
senin sat kaç birde ben bakayım bakalım merak ettim hangi sitelerde farklı çıkıyor ? gebelik org.dan bakıyorum bende
sankilim bi ikiz geliyo gibime geldi :)
canım 6 gebeliğin bebeğin var mı hiç peki kan pıhtılaşması falan mı var
buarada sayfalar hızlı ilerlemeye başlamış
günaydın kızlarr
merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse şubat annaesi olacağım. şuan 5 haftalık hamileyim... 2. bebeğimi bekliyorum. kızım zeynep sena'm 18aylık şuan.
aramıza hşgeldin canım..sağlıkla kucağına alırsın inşallah 2.bebeğini.tam larak tahmini dğum tarihini yazarsan senide ekleyebilirim canım
perihan her mesajımın altında görünmüyor .yanliş yere mi kopyaladım acabatakvimin güzel olmuş canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?