- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.181
göbüşlerinizi yesinler :) maaşallah diyelim :) ben bugün sıkıntılıyım ya havadan mıdır nedir.. içim daralıyo, hiçbir şey yapasım yok. uyumak bile istemiyorum, o derece sıkıldım
aynen yaa...havalar daraltıyor sanırımki ben böyle kapalı havayı çok severim...
canım oğluşum turp gibi maşallah, ben de eşim de doktorumuz da genetik olduğunu düşünüyoruz zaten :) benim bu siğiller ilk 2 yıl önce çıkmıştı, aldara kremle geçmişti. 3 aylık hamileyken de tekrarladı 7-8 tane vardı, o zaman yaktırmıştım. Şimdi yine tekrarladı. doktor doğum yakın olduğu için yakmak istemiyor. bitkisel bi tablet verdi bağışıklık güçlendirici. onu kullanıyorum. 37. haftada çatı muayenesi yapacakmış, o zaman bakacakmış siğillere. geçerse normal doğum diyor ama bu kez ben de emin olamıyorum. 3 kere tekrarladı sonuçta demek ki mikrobu atamıyor vücudum. hiç riske girmeyip sezaryen mi olsam diyorum. sonuçta sezaryende bi tek ben ağrı çekeceğim ama siğil mikrobu bulaşırsa oğlumun o halini görmek istemiyorum. sanırım sezaryen yaptıracağım hiç riske girmeyip.
benim doktor da başta yakacaktı zaten daha...bilmiyorum ki benimki geçeli çok oldu tekrarlamadı da...bi sorun olacağını düşünmüyorum bakalım artık...
kızlar fotolar muhteşem maşallah hem meltem e hem cetaw a
biz de bugün rapor almaya gittik önce nst ye girdik güp güp güp çok değişik bişeymiş yaa bi artıyo bi azalıyo maşallah güzelmiş kalp atışları
sonra da ultrasona girdik 1 hafta önden gidiyomusuz maşallah ben de şubat görünümlü ocak annesi olabilirim
cuma öğleden sonra rapor hazır olcakmıs inşallah 37. haftaya kadar burdayım
okumussun ama yazıyım yıne de dedım:) annem yun yatak yapıcak bana..Kızlarrr ben hala park yatağın içine yatak almadım viskolar çok ince gibi geliyor, ortopedik uygun değil diyorlar. Siz ne yaptınızzzzz
canım senin de zaten 4 şubat görünüyor doğum tarihi, muhtemelen ocakta pırtlatacağız :)
evet sat a göre 4 şubat bugün kağıtta yazan 26 ocaktı
ben de kapalı havayı hiç sevmiyorum, ev hiç ışık almıyo. dışarısı desen geceden beri yağmur dinmedi, eve kapanıp kaldım. neyse bakalım inşallah akşama kadar geçer de kocayı da bunaltmam evde :)
Canim saglik sorunun yoksa ve acilma da yoksa hic korkma
Ben bir de polonya ya gidecegim ucakla yarin...
Doktor hic bir sorun olmaz dedi...
Ozaman senin 2 saatlik seyahatin kesin sorun cikarmaz :)
yok anacım benim iç karnım geniş göbüşüm çok fırlamadıcetaw hic kilo almamissin cnm masallah hala citir duruosunnn
maşallah sizehamıle olmanın da ayrı bı güzellıği var gerçekten
okumussun ama yazıyım yıne de dedım:) annem yun yatak yapıcak bana..
cetaw senın karnın da benımki gıbı fazla buyumemış. 7 aylık deyınce şaşırıyorlar bana. 4-5 aylık zannettık dıyen bıle varsenın bebiş kız mıydı. benım karnım da senınkı gıbı yayvan. kız gıbı duruyo dıyorlar. oğlan dıyorum. ona da sasırıyorlar.
herkese selammmm aşka geldim bende çektim göbüşümü
Eki Görüntüle 572961 Eki Görüntüle 572962 Eki Görüntüle 572963
kızlar..........................
çok mutluyummmmm eşim kapalıdaydı bursada... az önce aradı... gemlik açık cezaevine glmiş. 6 0 tl yol almışlar 2 tl si çıkmamış arkadaşı vermiş 5 tl kalan 3 tl ile beniaradı yarın para yatırıcam... konuşmak bile ne güzel allahım........ o kadar mutluyum ki çıkmış kadar sevindim.... çok mutluyummmm kabuşmayı danasip etsin rabbim
kızlar..........................
çok mutluyummmmm eşim kapalıdaydı bursada... az önce aradı... gemlik açık cezaevine glmiş. 6 0 tl yol almışlar 2 tl si çıkmamış arkadaşı vermiş 5 tl kalan 3 tl ile beniaradı yarın para yatırıcam... konuşmak bile ne güzel allahım........ o kadar mutluyum ki çıkmış kadar sevindim.... çok mutluyummmm kabuşmayı danasip etsin rabbim
ekledım canım senı ılk kez ekledık galıba ıncekı bılgılerını bulamadımMerhaba kızlar geçmişi okuyarak geliyorummm sona doğruuu kontrolüm vardı bebişim 32+1 haftada 1922 kilo olmuş. Şekerim biraz yüksek çıktı yani sınır 110 benimki 115 çıktı tatlıyı yasakladı, birde kan pıhtılaşması ile ilgili sınır yüksek çıktı. 15 gün sonra testleri tekrarlayacak. Meltem'cm beni de eklersen kilosunu listeye sevinirim
ben yazın almıstım bu sortu hamıle sortu bana cok hızmet ettı sagolsun:)Ohh ne guzel olmussun..
sort giyebiliyorsun
Cumartesi gunu bizimkisine beni alisverise gotur elbise al dedim...
Yine dukkanlarda aglama krizine tutuldum..
Hicbiseyin icine giremiyorum...
sagol canımmm braları yıkılıyooooooooooo benım gobekten yıkılıyooooooo one cekıyo bıldıgın:)güle güle kullanın gökçecim..bu arada gözünaydın..ne mutlu sana annenler geliyo..yorulunca olab bel ağrısını ben de çok çekiyorum..hatta cinsiyetimiz belli değilken de ağynı ağrıyı yaşıyodum..aa kızın olacak diyolardı..doğru çıktı walla..
güzelim şu doğumu yapayımm..şekerim normale dönsün(gebelik şekeri olduğunu düşünüyorum)hiiiiçç rejim düşünmüyorum..doya doya yicem walla..ama spordan vazgeçmem işte..
geçmiş olsun canım..doktordan iyi haberlerini bekliyoruz..
merhaba canım..evet uzun zamandır yoksun..topik sahibi olarak özletiyosun kendini..
meltemmmm...yıkılıyosun...harikasın..
ondan sonra da ben baslıyorum korkmaya erken mı dogcak neden asagıda dıye demesınler bana oyle seyler:)aaa siyatik hiç aklıma gelmemiştiiii demek ondanmış...bu hareketi pilateste yaptırdılar bize kramplar için heralde diye düşünmüştüm bu işe de yarıyosa hemen uyguluyorum sağol canım
gözün aydın canım zaten ben senin bebişinide hiç bi sorun olacağını sanmıyorum genetik bişeydir bak doğsun görürsün turp gibi çıkacak...benim de yeni hamile kaldığımda siğil çıkmıştı malum olan solüsyonu kullandım geçti ama normal yaptırır mı doktorum bilmiyorum...o zaman bunu kullan geçerse sorun yok geçmezse yakarız ancak öyle normal doğum yapabilirsin demişti..
güle güle kullan canım çok tatlılarmış tulum yok deme artık bak bir sürü almışsın
maşallah kız göbiş baya büyümüşhani göbeğin aşağıda falan diyolardı gayet normal bence benimki de bunun aynısının az küçüğü...allahım bu insanlar çok gıcık yaa aşağıda falan değil göbeğin tam olması gerektiği yerde...
sağol canım...benimki bu hafta başladı allahtan başından beri olsaydı sıyırırdım heralde...birsynin dediği hareketi yapayım da en azından azalsın bıktım yaa
menımkı basketball topuuuuay göbüşini görünce çok sevindimm maşallahh benimki gibi :))) futbol topu gibi çevremdeki hamişler hep göğüs altından yan düzlemesine benimde sen gibi futbol topu gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?