2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aynen yaa...havalar daraltıyor sanırım ki ben böyle kapalı havayı çok severim...

ben de kapalı havayı hiç sevmiyorum, ev hiç ışık almıyo. dışarısı desen geceden beri yağmur dinmedi, eve kapanıp kaldım. neyse bakalım inşallah akşama kadar geçer de kocayı da bunaltmam evde :)

benim doktor da başta yakacaktı zaten daha...bilmiyorum ki benimki geçeli çok oldu tekrarlamadı da...bi sorun olacağını düşünmüyorum bakalım artık...

kızlar fotolar muhteşem maşallah hem meltem e hem cetaw a
biz de bugün rapor almaya gittik önce nst ye girdik güp güp güp çok değişik bişeymiş yaa bi artıyo bi azalıyo maşallah güzelmiş kalp atışları
sonra da ultrasona girdik 1 hafta önden gidiyomusuz maşallah ben de şubat görünümlü ocak annesi olabilirim
cuma öğleden sonra rapor hazır olcakmıs inşallah 37. haftaya kadar burdayım

benim doktor da başta yakacaktı zaten daha...bilmiyorum ki benimki geçeli çok oldu tekrarlamadı da...bi sorun olacağını düşünmüyorum bakalım artık...

artık siğil lafına sinir olmaya başladım. oğluşum sağlıkla gelsin de başka bi beklentim yok bu aralar :)

canım senin de zaten 4 şubat görünüyor doğum tarihi, muhtemelen ocakta pırtlatacağız :)

maşallah size hamıle olmanın da ayrı bı güzellıği var gerçekten

Kızlarrr ben hala park yatağın içine yatak almadım viskolar çok ince gibi geliyor, ortopedik uygun değil diyorlar. Siz ne yaptınızzzzz
okumussun ama yazıyım yıne de dedım:) annem yun yatak yapıcak bana..

cetaw senın karnın da benımki gıbı fazla buyumemış. 7 aylık deyınce şaşırıyorlar bana. 4-5 aylık zannettık dıyen bıle var senın bebiş kız mıydı. benım karnım da senınkı gıbı yayvan. kız gıbı duruyo dıyorlar. oğlan dıyorum. ona da sasırıyorlar.

ohoo kocayı bunaltmak ne demek 2 gündür bende sinir tavan yapmış durumda.. hep gerilim yaşatıyorum :)) hele pazar sabahını hiç anlatmayayım
bu sıralar çok sinirliyim..bebişim de etkilenecek ona üzülüyorum sıkıyorum kendimi :))

cetaw hic kilo almamissin cnm masallah hala citir duruosunnn
yok anacım benim iç karnım geniş göbüşüm çok fırlamadı ama totonun hali içler acısı 14 kg aldım bu arada

evet canım kız benimki tam yayvan bir göbek kimse banada inanmıyo nerde bu çocuk diyolar sevineyimmi bilemedim

ay göbüşini görünce çok sevindimm maşallahh benimki gibi :))) futbol topu gibi çevremdeki hamişler hep göğüs altından yan düzlemesine benimde sen gibi futbol topu gibi :))

kızlar..........................
çok mutluyummmmm eşim kapalıdaydı bursada... az önce aradı... gemlik açık cezaevine glmiş. 6 0 tl yol almışlar 2 tl si çıkmamış arkadaşı vermiş 5 tl kalan 3 tl ile beniaradı yarın para yatırıcam... konuşmak bile ne güzel allahım........ o kadar mutluyum ki çıkmış kadar sevindim.... çok mutluyummmm kabuşmayı danasip etsin rabbim

maşallah kızlar göbekler kocaman oldu artık

gözün aydın canım
inşallah kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz

canımm inşallahh o günleride görüceksinnn aminnnnnnn

ekledım canım senı ılk kez ekledık galıba ıncekı bılgılerını bulamadım
Ohh ne guzel olmussun..
sort giyebiliyorsun
Cumartesi gunu bizimkisine beni alisverise gotur elbise al dedim...
Yine dukkanlarda aglama krizine tutuldum..
Hicbiseyin icine giremiyorum...
ben yazın almıstım bu sortu hamıle sortu bana cok hızmet ettı sagolsun:)

sagol canımmm braları yıkılıyooooooooooo benım gobekten yıkılıyooooooo one cekıyo bıldıgın:)

ondan sonra da ben baslıyorum korkmaya erken mı dogcak neden asagıda dıye demesınler bana oyle seyler:)

ay göbüşini görünce çok sevindimm maşallahh benimki gibi :))) futbol topu gibi çevremdeki hamişler hep göğüs altından yan düzlemesine benimde sen gibi futbol topu gibi :))
menımkı basketball topuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…