- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.201
ekledım canım senı ılk kez ekledık galıba ıncekı bılgılerını bulamadım
ben yazın almıstım bu sortu hamıle sortu bana cok hızmet ettı sagolsun:)
sagol canımmm braları yıkılıyooooooooooo benım gobekten yıkılıyooooooo one cekıyo bıldıgın:)
ondan sonra da ben baslıyorum korkmaya erken mı dogcak neden asagıda dıye demesınler bana oyle seyler:)
menımkı basketball topuuuu
evet haklısın benım karın boşlugu mesafem uzunmus salıhte de drum oyle demıstı turk standartlarına gore uun bulmustu bebegın ırı olmasında bununda bır etken oldugunu soylemıstımeltemmcimm banada dediler aşağıda diye kötü niyetli demediler diktat et uzan diye bende o moda girdim bi gün rüyamda bişe gördüm sabaha uçukladım kapıyorum kulaklarımı artık onlara doktor aşağıda olsa derdi zaten bizlere bence hiçde aşağıda değiller maşallahh annnelerini düşünüp fazla sıkıştırmıyolar gösümüzü :) sonuçta bu olay göğüs ve alt kalça mesafe uzunluğunada bakıyor darsa yukarıda sıkıştırıyor genişse biz gibi yayılıyor anacımmm :)
evet haklısın benım karın boşlugu mesafem uzunmus salıhte de drum oyle demıstı turk standartlarına gore uun bulmustu bebegın ırı olmasında bununda bır etken oldugunu soylemıstı
iyi aksamlar herkese.
benim aklima takilan birsey var sizlen paylasmak istedim cuma aksami pide yaptik bende firini acdigim gibi buhar elime geldi cok kötü yandi sabaha kadar elim suyun icindeydi, cumartesi sabahi hastaneye gittim ellimi sardilar pazertesi ev doktoruna git dedi su toplamisdi hep bugün gitim ev doktoruna kadin bana diyor tetanoz asisi oldunmu hayir dedim 20 yasinda yapiliyormus, hamileyim dedim 29. haftada, dedi bisey olmaz yapabilirsin dedim yok benim kadin doktorum bana birsey demedi, hem tetatonoz asisi icin gec olmadimi sizden öyle duymusdum sanki, kadin mecbur yapacan dedi hastalik cikabilir elim yarali oldugu icin bende yok dedim dogumdan sonra yaparim korkdum, oda sinirlendi ben doktorum dedi kötü bisey olsa yapmam cika bilirsin dedi bana. ev doktorumu degistirecem dedim bidaha ona gitmicem, türkiyede cok duydum sizdende duydum yapyilior ama burda hic kimse hamileliginde o asiyi yapmadi kim olsa korkardi bence kadin doktoruma danismadan yapmak istemedim, acaba yanlismi yaptim dogrumu yapmadim bilemedim simdi
benım 29+4 te 1645 gr dı bı sonrakı 34+4 te bakalımaynenbenimkide iri gidiyor bakalım bu perşembe kaç kilo oldu tosunum
canımm bilemedimki benay Allahım ya çok geçmiş olsun bence ara kadın doğumcunu bi danış
benım 29+4 te 1645 gr dı bı sonrakı 34+4 te bakalım
cok saol cnm, kadin korkutu beni kötü bisey olmicaksa yapmak istemyiorum dogumdan sonra asimi olurum o sorun degil ama suan yapmak istemyiorum, haftaya gidecem kadina doktoruna ozmn soracam yap derse yaaparim. bide ben bebegimi hissetigimden beri cok hafif hareketleri ve 2 iki gündür hemen hemen yok hareketler, benim placenta ön tarafda ilk baslarda ondandir diye dedim ama bence hareketlerin siklasmasi gerekmiyormu artik ama ben halen ayni coookk haffif hissediyorum benim gibi olan varmi aranizda???
bide persembe ebe geldi bana kücük bi nst makinesi vardi göbegime dayadi kalp sezlerini duyamadik asaga getirdi arkadan kalp sezleri vardi ama kayda alamiyordu makine kadin dedi ya sirtini dönmüsdür yada uyuyordur, böyle durumlarda kalp atislari degisiyormuki acaba???
cok soru sordum ama ne yapiyim ya korkuyrorum :18::18::18:
şeker çıkınca gebelikte doktor rapor çıkartıp şeker ölçme aleti yazdı bende eczaneden aldımara ara ölçüyorum böyle
BEN e bebekten aldım cnm güzel begendim kumasını falan ama kalın istiyorsan ince gelebilir 5cm eni var onu hesaba kat
canımm bildiğim kadarıyla artar azalır demin hatta nst ye ocak annelerinde biri bağlanmış arada çok güçlü atıyomuş bazen daha zayıf ama ebe anlerdı bi sorun olsa tatlım demediğine göre yoktur ,hareketleri tatlımm bebeğe göre değişir eltimin mesela kayınvalidem diyordu pek oynamazmış o öyle dedi ama takip et hareketlerini soluna yat tatlı bişeler yiyip bir saat dinle ama belkide çom hareketli isen iş falan yapıyosanda hissetmeyebilirmişiz ama doktoruna mutlaka söyle bunları
saol cnm ya rahatlatiyorsun beni hareketlerin cok hafif oldugunu doktora söyledim o daha güclenir dedi bakalim artik haftaya sali günü gidecem hepsini soriyim
bizim tek takibimiz hareketleri olduğu için kafaya çok takıyoruz.. ama bebişlerimiz kafasına göre davranıp bazen hareket etmiyorlar.. canım şeker sorunun yoksa biraz şekerli bir şeyler ye.. hareketleri artıyor hemen...
hee bide benim doktor bana 3 hafta önce 1100 gr demişti ama dün başka bir hastanede acile gittim ordaki doktor 1130 gr dedi 3 haftada 30 gr mı almışyoksa ultrasondan dolayı farklılık gösterirmi bukadar aklıma baya takıldı..fikri olan yardımcı olursa sevinirim..
hee bide benim doktor bana 3 hafta önce 1100 gr demişti ama dün başka bir hastanede acile gittim ordaki doktor 1130 gr dedi 3 haftada 30 gr mı almışyoksa ultrasondan dolayı farklılık gösterirmi bukadar aklıma baya takıldı..fikri olan yardımcı olursa sevinirim..
ultrasona göre ve doktora gire değişebiliyormuş doğduğunda da çok alakasız bi kiloda olabiliyomuş mesela takılma bencehee bide benim doktor bana 3 hafta önce 1100 gr demişti ama dün başka bir hastanede acile gittim ordaki doktor 1130 gr dedi 3 haftada 30 gr mı almışyoksa ultrasondan dolayı farklılık gösterirmi bukadar aklıma baya takıldı..fikri olan yardımcı olursa sevinirim..
canım 24. haftadan itibaren duymaya başlıyorlar yanlış hatırlamıyorsamburda da hava berbat bu arada...sabah 6.30 civarı uyandım gök gürlüyodu çok fena ama sese değil kızçenin zıplamasına uyandımher gök gürlediğinde zıplamaya benzeyen bi irkilme hareketi yapıyodu o sesler kesilene kadar bi yarım saat falan devam etti sonra gök gürlemesi durunca o da durdu beraber uyuduk
çok ilginç geldi bana ama o sesi duyabiliyo mudur ki? hiç ihtimal vermezdim çok şaşırdım...acaba ben irkiliyorum da ona mı tepki veriyo o da dedim ama ben de irkilmedim ki hiç...demek ki duyuyo..o zaman kesin bizi de duyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?