- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.221
canımmmm yemek yapıyodum eşimde çaldı kapıyı çıkmam gerekti bence doktorun öyle dediyse emin ol yoktur bişe zaten onlarında uyumaya ihtiyacı var bitanem rahat ol sensaol cnm ya rahatlatiyorsun beni hareketlerin cok hafif oldugunu doktora söyledim o daha güclenir dedi bakalim artik haftaya sali günü gidecem hepsini soriyim
hee bide benim doktor bana 3 hafta önce 1100 gr demişti ama dün başka bir hastanede acile gittim ordaki doktor 1130 gr dedi 3 haftada 30 gr mı almışyoksa ultrasondan dolayı farklılık gösterirmi bukadar aklıma baya takıldı..fikri olan yardımcı olursa sevinirim..
aynen bende izledim doğumu ve banada iyi geldi bilmek :))selam kızlar forumda sorun vardı sanırım fazla ilerleyememişsiniz okuması kolay olduultrasona göre ve doktora gire değişebiliyormuş doğduğunda da çok alakasız bi kiloda olabiliyomuş mesela takılma bence canım 24. haftadan itibaren duymaya başlıyorlar yanlış hatırlamıyorsam
bi belgesel var national geographic in the womb ismi, benim çok hoşuma gitti evrimci takılıyor biraz ama ben oraları es geçerek izledimbirde alt yazısında sıkıntı vardı benim izlediğimde eşim tercüme etmek zorunda kaldı yarısını baya bi durdur başlat yapa yapa izledik alt yazısına dikkat ederek indirin ya da izleyin isterseniz biraz zor oluyor bu şekilde :) yinede çok güzeldi, bebeği anne karnında gösteriyor animasyon sanırım tamda anlayamadık gerçek gibiydi , doğum anını da gösteriyor eşim oraları izleyemedi, sende korkarsan izleme dedi ama ben izledim ve hiç korkmadım hatta görmek iyi bile geldi
herkes normal doğumdan korkar bende sezeryandan korkuyorumaynen bende izledim doğumu ve banada iyi geldi bilmek :))
herkes normal doğumdan korkar bende sezeryandan korkuyorum
tabi sezeryanın zararlarını okuya okuya da bu hale geldim biraz, inş bi sıkıntı çıkmazda normal şekilde doğururum Allahım amin.
canımmmm yemek yapıyodum eşimde çaldı kapıyı çıkmam gerekti bence doktorun öyle dediyse emin ol yoktur bişe zaten onlarında uyumaya ihtiyacı var bitanem rahat ol senhaftaya sorarsın hepsini inşallahh herşey yolundadır ve bence kesin yolunda yanlızca biz anneler biraz paniğiz sürekli hissetmek istiyoruz mesela ben yavrum hareket etmeyince alt karnıma pış pış diye hafisce vuruyorumm uyandırıyorumm onu halbuki yapmamma lazımm :)
haklisin valah cnm sürekli diyoruz oynasin hissedelim, bebegim iyi olsunda ben hic hissetmiyim, gecen sene 2.5 ayliken bebegim karnimda öldü kürtaj oldum bu ikinci hamileligim oyüzden korkularim biraz daha fazla, öyle bi huy edinmisim hayata bisey olsa doktora gitmem sadece ayda bir kontrolerim var ona gidiyorum onun disinda bu tür sorunlarim olsada gidemiyorum acile felan, allah korusun kötü bisey duyacam diye, neyse ya hersey allahdan nekadar korksakda bos allahim herseyin hayirlisini versin, hayirlisilan ins hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz allah kimseyi evladiyla sinamasin bence en zor sey budur dünyada
herkes normal doğumdan korkar bende sezeryandan korkuyorum
tabi sezeryanın zararlarını okuya okuya da bu hale geldim biraz, inş bi sıkıntı çıkmazda normal şekilde doğururum Allahım amin.
canımm benim aynı ben gibisinbende sezeryandan korkuyorum çünkü ilaç alerjilerimde var benimm aynen normal doğum un olumlu yanları çok fazla ama hayırlısı diyelim çünkü bi arkadaşım normal diye diretti apar topar son anda sezeryanlık oldu hayırlısı ama bende izledikçe o videoları korkmuyorumm :)
diretmeyelim tabide ama öyle olsun yaa çoook istiyorum bebeğim bütün herşeyi yaşasın istiyorum,
istediği zamanda tam olgunlaştığında ciğerleri hazırken gelsin
ben razıyım acısını çekmeye
inş normal doğururuz amin. :)
hadi afiyet olsunay ikna ettim sanırım gidiyoz çikolata almaya :) gelirim gene
kızlar aranızda hemoroid falan olan var mı? moralim çok bozuk yaa...makatımda söylemesi ayıp et gibi bişey oluşmuş kanamıyo ağrı da yok şimdilik ama hemoroid memesi dedikleri şey bu mu? ağladım ağlıycam sinirimden yaa google dan fotoğraf bakmaktan da midem bulandı perşembe randevum var ama o zamana kadar çatlarım ne olduğunu öğrenmem lazım söküp atasım var ordan sinir krizi geçiriyorum galiba
sorma canım aynı sorun bende de var.sinirlerim bozuldu benimde.aynen bendede oluşmuş o etten.
ve geçenlerde afedersin kanamada oldu.
sinirlerim bozuk.düzelmiyo bağırsaklarım.ilk aylarda oluyordu birde.
sabahaları marol falan yiyorum kayısıs yiyorum ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?