- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.241
canım 1100gr üç hafta önce çokmuş...26-27. haftan oluyor...
ama hangi dr doğru söylüyor bilmem... yalnız kendi yeğenimden biliyorum.. dr 2 800 felan doğar demişti.. 3600 doğdu...yani şaşırabiliyorlar bence...önemli olan haftasına uyumlu olması....sakın kafana takma...
bebişlerin kilosu 200 gr +,- diye söleniyo, yani o kilolar kesin diill. merak etme. Bide aynı cihazla bakmak lazım, cihazların hassasiyetine göre de değişir..
bayram tatili için il dışına çıkmıştık dönüşümüzde gittiğimiz doktor 38 cm 1350 gr demişti
2-2.5 hafta sonra kendi doktoruma gittim boyunu sormayı unutmuştum ama kilosuna bir buçuk kilo demişti
bizde şaşırdık çok az kilo almış gibi gözüküyodu
2 hafta sonraki kontrolde yaklaşık 2 kiloydu boysa 41 cm
sanırım farklı cihazlar farklı ölçümleri çıkarıyo ve insanı yanıltıyo
hehehhe gobek degıl o bebek bebek:)slm kuzular napıyosunuz ben bi yandan geçmişi
okudum bi yandan o ses türkiyeyi izliyorum
meltemmmmmgöbişiine bayıldım çok güzel görünüyo :)
ay haftaya bugün kontrolüm var biran önce geçsin şu zaman
bebişim bugünlerde içimi oyuyo resmen derste bazen oturmak zordunda kalıyorum
elimi karnıma koyup sakinleşmesini bekliyorum :) yerim ben onun hareketlerini
canım kabız olmadıysan hemoroid olur mu ki? :44:kızlar aranızda hemoroid falan olan var mı? moralim çok bozuk yaa...makatımda söylemesi ayıp et gibi bişey oluşmuş kanamıyo ağrı da yok şimdilik ama hemoroid memesi dedikleri şey bu mu? ağladım ağlıycam sinirimden yaa google dan fotoğraf bakmaktan da midem bulandı perşembe randevum var ama o zamana kadar çatlarım ne olduğunu öğrenmem lazım söküp atasım var ordan sinir krizi geçiriyorum galiba
nasıl guzeller mı peki?tam erkek gobegı demı:)canım kabız olmadıysan hemoroid olur mu ki? :44:
baharat kızartma fln yeme bakalım doktora gidene kadar en azından, öyleyse de büyümez
meltem aldığın tulumların aynısından bende almıştım iki tanesinden
senin göbekte benimkine benziyor yastık koymuş gibi
çok az kaldı zannediyolar doğuma çok bilmiş hatunlarbenimki seninkinden azıcık daha büyük ama
korkma gecenşerde benımde oldu duzenlı olmadıkca acıl bı durum degıldırherkese merhaba kızlar bugun 2-3 saattr bı sancı gıbı bısıyım var yanı soyle anlatım tam agrı degılde hanı adetın yaklasr karnına bır uyusukluk gelır karnında bı baskı gıbı bısı olur bacaklarına falan vurur vucudun halsızlesır ya oyle bısı 33+1 gunlugum bugun gereksız yere kımseyı panıkletmekde ıstemyrum sızlerden de bole olan var mı
geçen gün bi arkadaşla karşılaştım kulaklarını çınlattık dedi, ne konuştunuz ki dedim, doğurdu mu acaba diye konuşmuşlarnasıl guzeller mı peki?tam erkek gobegı demı:)
benı dogurcak zannedıyorlar senı dusunemedım:)
bende artık kıyafet faslını kapadım 5 tulum 5 zıbın 4 alt 4 ust yeter heraldegeçen gün bi arkadaşla karşılaştım kulaklarını çınlattık dedi, ne konuştunuz ki dedim, doğurdu mu acaba diye konuşmuşlarevet erkek mi diye tahmin edenler oluyor, birde benim yüzümde hiç belirti yok eskisi gibi ayne ondan da erkek diyolar ne kadar doğru bilmiyorum artık..
evet canım güzeller kadifesi fln çok kaliteli yumuşacık
şimdilik yeter sanırım yaa, bide bebeklerin kilosu fln nasıl olacak bakalım fazla uzun vadeli bişey almaya gerek yok bence, netten sipariş ederiz bebişleri emzirirkenbende artık kıyafet faslını kapadım 5 tulum 5 zıbın 4 alt 4 ust yeter heralde
zaten tulumların hepsını 3/6 aldım yenıdogan bılerek almadım , dogunca zıbınlarını gıyer 1 kac hafta sonra da tulumlarışimdilik yeter sanırım yaa, bide bebeklerin kilosu fln nasıl olacak bakalım fazla uzun vadeli bişey almaya gerek yok bence, netten sipariş ederiz bebişleri emzirirkeninş.
ben bilemdim bi kaç tane yenidoğan almışım o kadar küçükler ki sanki bir hafta anca kullanır :44: artık yapacak bişey yok tecrübesizlik diyelim..zaten tulumların hepsını 3/6 aldım yenıdogan bılerek almadım , dogunca zıbınlarını gıyer 1 kac hafta sonra da tulumları
canım ben salıhte hem anakucagı hemde tasıma koltugu aldım ama anakucagını hıc kullanamadım bana koltuk daha pratık geldı ezelde tam tersını yasamıs gorecelı yanı bu durum bence dogduktan soraya bırak onu bırde o yagmur ormanları guzel ama desteksı oturana kadar kullanılır dıyor yan 5- 6 ay en fazla bılemedım benben bilemdim bi kaç tane yenidoğan almışım o kadar küçükler ki sanki bir hafta anca kullanır :44: artık yapacak bişey yok tecrübesizlik diyelim..
meltem bişe sorcam yaa diğer arkadaşlarda cevap verirse sevinirim, anakucağı var mı sende gerekli mi? ben şunu beğendim Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com fakat alsam mı almasam mı kararısızım. küçük beşik almadım ben şimdi biz içerde otururken yemek yerken vs bebek nerede yatacak salonda vs :44: her yere de bırakılmaz ki, o yüzden böyle zamanlarda yanımızda yatabileceği bişeyler istiyorum bu linkini verdiğim gibi bişey mi daha iyi olur yoksa fisher pricer ın yağmur ormanları gibi bdaha sonra oynayabileceği bişey mi? ya da her ikiside gereksiz mine diyon?
bide çocuğun ne seveceğini ne sevmeyeceğini şimdiden bilemeyiz kicanım ben salıhte hem anakucagı hemde tasıma koltugu aldım ama anakucagını hıc kullanamadım bana koltuk daha pratık geldı ezelde tam tersını yasamıs gorecelı yanı bu durum bence dogduktan soraya bırak onu bırde o yagmur ormanları guzel ama desteksı oturana kadar kullanılır dıyor yan 5- 6 ay en fazla bılemedım ben
bende çok şükür kanama yok kabızlık da çekmiyorum hiç niye böyle oldu anlamadım tiksindim kendimden resmen yaa acayip ağlıyasım var bi şekilde geçirmek istiyorum,istemiyorum orda kalmasını
ya canta olabılırde alt acma ya gerek yok sankı ben o musamba alt acmaları sevmıyorum kullantlardan ıstıyorum benbide çocuğun ne seveceğini ne sevmeyeceğini şimdiden bilemeyiz ki
doğunca deneyip sonra almak daha mantıklı sanki, yağmur ormanları öyleyse onuda almam yaa ben baya bi kullanır diye düşünmüştüm..
şimdi şunu aldım netten Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | MABABY | Mababy "Anne İmdat Çantası" böyle toparlayıcı şeyler çok hoşuma gidiyor
şunuda alasım var ama emin değilim Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | MABABY | Lüx Seyahat Altaçma Mavi sence işe yarar bişey mi?
kullan at varsa onlar daha iyi olur tembel işiya canta olabılırde alt acma ya gerek yok sankı ben o musamba alt acmaları sevmıyorum kullantlardan ıstıyorum ben
ebebekte boyle yazıyor bak alıntı yaptım
Doğumdan desteksiz oturana kadar kullanılabilir.
11,3 kg' a kadar kullanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?