2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm zaten benim bebiş 10 gün kadar önden gidiyordu.ama şimdi haftasında dedi dünkü acil doktoru bilmiyorum aslında kafama takıldı baya gelişemedimi diye ama allahtan yarın kendi doktorumda kontrolüm var cevabın için çook teşekkürler...

bebişlerin kilosu 200 gr +,- diye söleniyo, yani o kilolar kesin diill. merak etme. Bide aynı cihazla bakmak lazım, cihazların hassasiyetine göre de değişir..

büyük ihtimalle cihazların farklı olmasından ama baya taktım kafaya...cevaplarınız biraz olsun sakinleştirdi bebi çok teşekkürler yarın kontrolum var inş. herşey yolundadır... iyi akşamlar hepinize...kendinize ve kuzularınıza iyi bakın

herkese merhaba kızlar bugun 2-3 saattr bı sancı gıbı bısıyım var yanı soyle anlatım tam agrı degılde hanı adetın yaklasr karnına bır uyusukluk gelır karnında bı baskı gıbı bısı olur bacaklarına falan vurur vucudun halsızlesır ya oyle bısı 33+1 gunlugum bugun gereksız yere kımseyı panıkletmekde ıstemyrum sızlerden de bole olan var mı

hehehhe gobek degıl o bebek bebek:)

birsyyyyyyyyyyyyyyy şu göğüs çatlağı kreminin markasını yazar mısın she felan demişsin bişey anlamadım geçmiş sayfalarda yazdım sana görmedin sanırım

canım kabız olmadıysan hemoroid olur mu ki? :44:
baharat kızartma fln yeme bakalım doktora gidene kadar en azından, öyleyse de büyümez

meltem
aldığın tulumların aynısından bende almıştım iki tanesinden
senin göbekte benimkine benziyor yastık koymuş gibi
çok az kaldı zannediyolar doğuma çok bilmiş hatunlar benimki seninkinden azıcık daha büyük ama

nasıl guzeller mı peki?tam erkek gobegı demı:)
benı dogurcak zannedıyorlar senı dusunemedım:)

korkma gecenşerde benımde oldu duzenlı olmadıkca acıl bı durum degıldır

nasıl guzeller mı peki?tam erkek gobegı demı:)
benı dogurcak zannedıyorlar senı dusunemedım:)
geçen gün bi arkadaşla karşılaştım kulaklarını çınlattık dedi, ne konuştunuz ki dedim, doğurdu mu acaba diye konuşmuşlar evet erkek mi diye tahmin edenler oluyor, birde benim yüzümde hiç belirti yok eskisi gibi ayne ondan da erkek diyolar ne kadar doğru bilmiyorum artık..
evet canım güzeller kadifesi fln çok kaliteli yumuşacık

Son düzenleme:
bende artık kıyafet faslını kapadım 5 tulum 5 zıbın 4 alt 4 ust yeter heralde

bende artık kıyafet faslını kapadım 5 tulum 5 zıbın 4 alt 4 ust yeter heralde
şimdilik yeter sanırım yaa, bide bebeklerin kilosu fln nasıl olacak bakalım fazla uzun vadeli bişey almaya gerek yok bence, netten sipariş ederiz bebişleri emzirirken inş.

şimdilik yeter sanırım yaa, bide bebeklerin kilosu fln nasıl olacak bakalım fazla uzun vadeli bişey almaya gerek yok bence, netten sipariş ederiz bebişleri emzirirken inş.
zaten tulumların hepsını 3/6 aldım yenıdogan bılerek almadım , dogunca zıbınlarını gıyer 1 kac hafta sonra da tulumları

zaten tulumların hepsını 3/6 aldım yenıdogan bılerek almadım , dogunca zıbınlarını gıyer 1 kac hafta sonra da tulumları
ben bilemdim bi kaç tane yenidoğan almışım o kadar küçükler ki sanki bir hafta anca kullanır :44: artık yapacak bişey yok tecrübesizlik diyelim..
meltem bişe sorcam yaa diğer arkadaşlarda cevap verirse sevinirim, anakucağı var mı sende gerekli mi? ben şunu beğendim Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com fakat alsam mı almasam mı kararısızım. küçük beşik almadım ben şimdi biz içerde otururken yemek yerken vs bebek nerede yatacak salonda vs :44: her yere de bırakılmaz ki, o yüzden böyle zamanlarda yanımızda yatabileceği bişeyler istiyorum bu linkini verdiğim gibi bişey mi daha iyi olur yoksa fisher pricer ın yağmur ormanları gibi bdaha sonra oynayabileceği bişey mi? ya da her ikiside gereksiz mi ne diyon?

ya da araç için alacağım anakucağını bu iş içinde kullanabilir miyim ? amma çok soru sordum
ya da bunlar boş tartışmalar çocuk doğunca mı belli olur o işler?

canım ben salıhte hem anakucagı hemde tasıma koltugu aldım ama anakucagını hıc kullanamadım bana koltuk daha pratık geldı ezelde tam tersını yasamıs gorecelı yanı bu durum bence dogduktan soraya bırak onu bırde o yagmur ormanları guzel ama desteksı oturana kadar kullanılır dıyor yan 5- 6 ay en fazla bılemedım ben

bide çocuğun ne seveceğini ne sevmeyeceğini şimdiden bilemeyiz ki
doğunca deneyip sonra almak daha mantıklı sanki, yağmur ormanları öyleyse onuda almam yaa ben baya bi kullanır diye düşünmüştüm..
şimdi şunu aldım netten Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | MABABY | Mababy "Anne İmdat Çantası" böyle toparlayıcı şeyler çok hoşuma gidiyor
şunuda alasım var ama emin değilim Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | MABABY | Lüx Seyahat Altaçma Mavi sence işe yarar bişey mi?

bende çok şükür kanama yok kabızlık da çekmiyorum hiç niye böyle oldu anlamadım tiksindim kendimden resmen yaa acayip ağlıyasım var bi şekilde geçirmek istiyorum,istemiyorum orda kalmasını

Canım bende de aynen senin gibi kabız olmadığım ve kanamam olmadığı halde altıncı ayda trombose hemoroid denen şeyi yaşadım. Genel cerrahi doktoruna gittim hemen, ilk söylediğim de senin dediklerin gibiydi" doktor bey ben kabız değilim ki, yani çok daha zorlandığım zamanlar oldu önceden hemoroid olmadım, ayrıca hiç kanamam olmadı" doktorum da kanaman olsaydi zaten hemoroid olmazdin dedi. Ben gecirdim, meme de kayboldu simdi. Ama cok agri cektim,3 gün rapor aldım hatta zonk zonk sızlıyordu üstüne bile oturunca. Normal dogum nasil yapicam ben bu durmda diye cok endise ettim ama gecti, iyiyim simdi.Nasıl gecırdim anlatayim.
1. Yanina 1,5 ltlik pet siseni al suyunu bitir mutlaka surekli ic.
2. Elma ye hergün aç karna.
3. Doktor bana agri kesici anestol pomad verdi, bi de kortos hemoroid kremi, onlari bol bol kullan. Doktor gunde 3 kez demis, salla, agrin oldukca kullan. Kabizligin varsa dupalac mushil suruptan bi olcek dolusu ic.hemoroidin ilk tedavisi asla kabiz olmamaktir, buna izin vermeyeceksin.
4. Bol bol uzan. Ayakta kalmak hemoroidi azdiriyor. Sakın yorulma. Benim o gun bi de misafirim gelmisti, mahvolmustum.
5. Her aksam sicak su banyosu yap. Legene koy otur diyorlar, bende legen yoktu, kuveti yarisina kada doldurup icinde oturdum 10-15 dk, ya da tam oraya dus basligi ile sicak su tut,inanilmaz rahatlatiyor.banyodan cktiginda sizinin azaldigin goreceksin.
6. Gece yatmadan once bi parca pamuga corekotu yagini dokup tam hemoroide denk gelecek sekilde totonun arasina sıkıştırıp yat,
7. Sunu sakin unutma, yalniz degilsin. Gebelik hemoroid olusmasi icin cok musait bir durum ve gebelerin yarisi bundan sikayetci. Yaniz olmadigimi bilmek bana iyi gelmisti.
bunlara dikkat edersen 3 gunde gecer canim, ben de yasadim cunku.

ya canta olabılırde alt acma ya gerek yok sankı ben o musamba alt acmaları sevmıyorum kullantlardan ıstıyorum ben
ebebekte boyle yazıyor bak alıntı yaptım
Doğumdan desteksiz oturana kadar kullanılabilir.

11,3 kg' a kadar kullanılır.

kullan at varsa onlar daha iyi olur tembel işi
o zaman yağmur ormanları da hakkını kaybetti bebek koltukların üstünde yatacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…