2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ay canım inşallah öyle olur yaa...dediklerini harfiyen uygulıycam işe yararsa doğurana kadar dua ederim sana içim rahatladı biraz da olsa..sanki hiç geçmeyecek gibi geliyodu yaa demek ki geçebiliyomuş..yarın hemen uygulamaya başlıyorum

günaydın kızlar.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım. ben çok fena grip oldum
bugün iki buçukta kontrolümüz var bakalım dr umuz ne dicek bu duruma

günaydın kızlar ve minik baylar bayanlar.. diş sorununu az olsa da atlattım ama gribe yakalandım çok fenayıım :2: herkes hasta galibaa Allah ım acil şifalar versin Alp yine hareketsiz

cok gecmis olsun kizlar :2: umarim ennkisa zamanda iyilesirsiniz. Allah sifa ve kolaylik versin. Oksuruge zencefil cok iyi geliyo sahsen. Bebege de hic bir zarari yokmus. Yaptiginiz caylara katabilirsiniz yumusatiyor bogazi. Ben sirf zencefil limon iciyorum hatta.

bunlar çok güzelmiş ya, bayıldım! ama çok pahalılar.
Evet yaa cok pahali ben de alamiyorum o yuzden. AYSEYLULe soyliyelim de bebelerine yaptirtsin okulda bizim icin.
Masallah sana da ruzgara da hani kislik sortlarim olmuyo diyodun bak olmuslar ne guzel
Yoncamelimmmm gokcemmmmm gecmistir umarim agrilariniz?

Yoncamel onu buraya yazdiktan sonra face girdim. O arkadas bebeginin fotosunu koymus ama sadece govde, kafa yok. Bir iki kisi de yuzunu gormek istiyoruz demis. Ben de takildim o cok gizli bebek olmaz dedim gulucuk yaptim fln. Bu hemen cvp yazdi; senin hormonlarin tavan yapmis heralde ne dedigini bilmiyosun. ben de dedim seninkiler de henuz dusmemis anlasilan. Dengesize bak! gecenin 2sinde aglatti beni. ondan sonra basladim ozelden mesaj yazmaya. Aynen senin dedigin gibi boyle boyle. Sen soyleydin ven bisey diyomuydum, naptim sana, ne bu trip, dune kadar sen de hamileydin en cok senin beni anlaman anlayis gostermen gerekir, sen beni ortalik yerde rencide ediyosun, lohusaligina vermistim ama ben de hala hamileyim unutuyosun vs vs dedim. Cvp yazmamis galiba. İyi yapmis. Yazdiysa da gormek istemiyorum. Dunden beri acmadim facei. Uff! saol cnm yaa, valla siz de olmasaniz kimse kimsenin halini umursamiyo anlamiyo. Halbuki iste bunlardan bazilari bizim gectigimiz yollardan gecmis oluyo ya ona ragmen yapiyolar sinir oluyorum!
Kızlarrr ben hala park yatağın içine yatak almadım viskolar çok ince gibi geliyor, ortopedik uygun değil diyorlar. Siz ne yaptınızzzzz
Yazacaktim ama snrdan gormussun. Bize besikle birlikte verdiler. Tam ortopedik degil, yari sert boyle normal dosek yani.

kullan at varsa onlar daha iyi olur tembel işi
o zaman yağmur ormanları da hakkını kaybetti bebek koltukların üstünde yatacak bu gidişle
ben ılk once oto koltugunu kullanıcam olmasa bakarım sonra ama cokda gerek gormedım yaa ser yere battanıye mıs gıbı debelensın eskı usul:)

yok be o yazın gıydıgım hamıle sortu onunda bacaklaır bıle dar gelmeye basladııııı

]birsyyyyyyyyyyyyyyy[/B] şu göğüs çatlağı kreminin markasını yazar mısın she felan demişsin bişey anlamadım geçmiş sayfalarda yazdım sana görmedin sanırım[/QUOTE]

selammm
kızlar ya bişey sorucam: son günlerde bebek sert hareketler yapıo, nerelere dayanıyosa oralara aşırı ağrı veriyo, sanki iç organlarımı eziyo gibi. kasıklarımda değil de göbek deliğimin oralarda hareket ediyo, ağrıtıyo...bu tarz ağrı hissedenler var mı. durumu iyi mi diye düşünmekten kafayı yicem ,bir cevap pls

]birsyyyyyyyyyyyyyyy[/B] şu göğüs çatlağı kreminin markasını yazar mısın she felan demişsin bişey anlamadım geçmiş sayfalarda yazdım sana görmedin sanırım
[/QUOTE]

berrakcım sanırım adı şöyle birşeydi: earth mama&angel baby shea yağlı göğüs ucu kremi

Canım benim, o kadar iyi anliyorum ki seni, cunku ben de yasadim aynisini, bana da hic gecmeyecek gibi geldi. Yaşama sevincimi yitirdim resmen o dönem, aynı anda cigerlerime inen oksuruk de vardi ve grip de olmuştum ama totomun ağrısından onları düşünmüyordum bile. Hatta umut sarıkaya'nın bi karikatürü varmış sanırım, diyormuş ki, " dötüyle derdi olanın dünyayla işi olmaz":)) Hakikaten öyle, dünyanın en büyük sıkıntısı ne para ne pul, bildigın hemoroidimdi :) kalıcı olmasından çok korktum. Bi de benim gebeligin 6. Ayinda oldu, erken diye korktum, ya da daha ileri aylarda daha kotulesir kesin diye dusundum. Canim hemen basla su icmeye, su cok onemli. Bi de bu ara asure yapiliyor ya, bol bol ye. Aşure içindeki nohut, buğday vs ile çok süper tuvalete çıkarıyor seni temin ederim. Et yemeye bikaç gün ara ver, boyle ıspanak, balık, salata, çorba filan takıl. Ve su su su diyorum, baska bisey demiyorum, inan bana geciyor, seninki de gececek.

oto koltuğunun içine dolgulu yeni doğan minderine gerek varmı meltem:26::26:bizim setten öle bişey çıkmadı lazımmı ki
ben battanıe sererek kullandın hep bence gerek yok

ben ben ben korkma yerı dar gelıyor ve her hareketını sert hıssedıyorsun

Dr artik iki haftada bir cagiricam demisti. Bugun ilk defa iki hafta arayla gittik. Simdi de her hafta cagirmaya basladi.:44:

Ben de sekeri olanlardanim. Nasi gittigini sordu degerlerimin. Kacamak yaptigimda cikiyor dedim. Ooooooyyyle bir kizdi kiiiiii. sen bi de saglikci olucaksin nasi yaparsin kendini tutman lazim yalvaririm yapma boyle bak bebek iri bebek sinyalleri veriyo hele senin daha da dikkat etmen gerekir(baska bi genetik hast daha var) seker yuzunden ani bebek kayiplari yasaniyo vs vs. O bakislar ve laflardan sonra cikolata diye catlasam da ih ih... yeter ki bebisime bisiy olmasin.

Bi de bizde kan uyusmazligi var. İndirekt coombs testi yapmisti gecen negatif cikti cok sukur. Rogam ignesi yaptirtti simdi de. Dogumdan sonra bi daha yapilcak. Ama her hafta kontrolune cok erken cagirmaya basladi ve her defasinda nst yapip suyuma bakicakmis, hem de bu igneyi de erken yaptirtti. umarim erken dogum dusunmuyodur. Beni paniklememek icin solemez dr oyle bi huyu var. Hayirlisi olsun. Tek istedigim kizim saglikli olsun. Canimin ici o benim.

Bu sefer foto vermedi tabi sanirim ceza olarak. ama cok ozluyom onu gormeyi. Hep opuyorum fotolarini sap sup.

Kilosu 2080 boyu 45 olmus. yahu ben dogdugumda 48 cmmisim. Kizim benim insallah hayirlidir iyidir sagliklidir bu degerler.

benimkide çok fena özellikle geceleri o kadar hareketli ki uyku uyuyamıyorum
hareketleride çok şiddetli hissediliyo ,bariz canımı yakıyo sıpam
sağlıklı olsunlarda katlanırız

ben battanıe sererek kullandın hep bence gerek yok

ben ben ben korkma yerı dar gelıyor ve her hareketını sert hıssedıyorsun
eşimde gerek yok diyortamam o zaman boşuna almayalım

kız bir cevap vercen ayyy ayyyyykan uyuşmazlığı eşimle bende de var iğne felan yapılmadı bize:26::26::26:

maşallah bebişine.herşey yolundadır merak etme..
ben rogam iğnemi amniyosentez yaptırmıştım ondan sonra vurulmuştum.şmdi işte doğumu bekletio doktor bebeğin kan grubuna göre hareket edicekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…