- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.261
Canım bende de aynen senin gibi kabız olmadığım ve kanamam olmadığı halde altıncı ayda trombose hemoroid denen şeyi yaşadım. Genel cerrahi doktoruna gittim hemen, ilk söylediğim de senin dediklerin gibiydi" doktor bey ben kabız değilim ki, yani çok daha zorlandığım zamanlar oldu önceden hemoroid olmadım, ayrıca hiç kanamam olmadı" doktorum da kanaman olsaydi zaten hemoroid olmazdin dedi. Ben gecirdim, meme de kayboldu simdi. Ama cok agri cektim,3 gün rapor aldım hatta zonk zonk sızlıyordu üstüne bile oturunca. Normal dogum nasil yapicam ben bu durmda diye cok endise ettim ama gecti, iyiyim simdi.Nasıl gecırdim anlatayim.
1. Yanina 1,5 ltlik pet siseni al suyunu bitir mutlaka surekli ic.
2. Elma ye hergün aç karna.
3. Doktor bana agri kesici anestol pomad verdi, bi de kortos hemoroid kremi, onlari bol bol kullan. Doktor gunde 3 kez demis, salla, agrin oldukca kullan. Kabizligin varsa dupalac mushil suruptan bi olcek dolusu ic.hemoroidin ilk tedavisi asla kabiz olmamaktir, buna izin vermeyeceksin.
4. Bol bol uzan. Ayakta kalmak hemoroidi azdiriyor. Sakın yorulma. Benim o gun bi de misafirim gelmisti, mahvolmustum.
5. Her aksam sicak su banyosu yap. Legene koy otur diyorlar, bende legen yoktu, kuveti yarisina kada doldurup icinde oturdum 10-15 dk, ya da tam oraya dus basligi ile sicak su tut,inanilmaz rahatlatiyor.banyodan cktiginda sizinin azaldigin goreceksin.
6. Gece yatmadan once bi parca pamuga corekotu yagini dokup tam hemoroide denk gelecek sekilde totonun arasina sıkıştırıp yat,
7. Sunu sakin unutma, yalniz degilsin. Gebelik hemoroid olusmasi icin cok musait bir durum ve gebelerin yarisi bundan sikayetci. Yaniz olmadigimi bilmek bana iyi gelmisti.
bunlara dikkat edersen 3 gunde gecer canim, ben de yasadim cunku.
günaydın kızlar.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım. ben çok fena grip oldum
bugün iki buçukta kontrolümüz var bakalım dr umuz ne dicek bu duruma
günaydın kızlar ve minik baylar bayanlar.. diş sorununu az olsa da atlattım ama gribe yakalandım çok fenayıım :2: herkes hasta galibaa Allah ım acil şifalar versin Alp yine hareketsiz
cok gecmis olsun kizlar :2: umarim ennkisa zamanda iyilesirsiniz. Allah sifa ve kolaylik versin. Oksuruge zencefil cok iyi geliyo sahsen. Bebege de hic bir zarari yokmus. Yaptiginiz caylara katabilirsiniz yumusatiyor bogazi. Ben sirf zencefil limon iciyorum hatta.Gunaydin herkese...
Kizlar ben hic bukadar hastalanmamistim simdiye kadar
4 gecedir 1 saatlik bir uyku bile cekemedim...
Gece oksuruklerim hic gecmiyor
ilk gece her oksurusumde bebek tekmeliyordu ama pes etti artik sanirim o da haraketsiz..
Basim catliyor... bogazim hem bademcikten hem migdeden dolayi yaniyor.... halsizim ve dun butun gun fena sekilde burnum kanadi...
Hala kan geliyor ama cok az
dun bol bol akti...
Normalde yarin Polonya ya yola cikacaktik ama ben belki gitmeyecegim..
Bilet yanacak ama neyapayayim...
zaten bu halde ise geldim bugun(((
herkese gecmis olsun
Evet yaa cok pahali ben de alamiyorum o yuzden. AYSEYLULe soyliyelim de bebelerine yaptirtsin okulda bizim icin.bunlar çok güzelmiş ya, bayıldım!ama çok pahalılar.
Masallah sana da ruzgara da
Yoncamelimmmm gokcemmmmm gecmistir umarim agrilariniz?tatlımm aynenn öylee ay sen anlatırken sinir oldummm o arkadaşınada çok kızdımm bak tatlımm bence sende ara arkadaşına bir bir söle bunları sölemiyince anlamıyorlar benimde bi arkadaşım var oda gördüğünde haırsız gelmiyon falan diyodu bi gün bu bana diyince bi tepki gösterdim sen aramıyosun ben diyormuyum sana hayırsız düğünüme sade geldin onun dışında beni daha yeni anıyan arkadaşlarım yardıma geldi kaç senenlik sen gelmedin bide şurası yani artık bide aynı şehirde otruyoduk farklı şehirde oturuken nası vaktin varken şimdi yok vs vs dedim oda haklısı ben özürdilerim dedi senin gibi dost yok falan yani demem oki bitanemm söle ona bilsinnn hatırlat
birsyyy canımmmmm denicem o siyatik için hareketleri çok çok sağoll kuzummmmmmmmmmmmmm
bu arada hasta olan bütün arkadaşlarımmm geçmiş olsunnnn dikkat edin kendinize sıcak su limon pekmez yada bal koyun için ve bol c vitamini
Yazacaktim ama snrdan gormussun. Bize besikle birlikte verdiler. Tam ortopedik degil, yari sert boyle normal dosek yani.Kızlarrr ben hala park yatağın içine yatak almadım viskolar çok ince gibi geliyor, ortopedik uygun değil diyorlar. Siz ne yaptınızzzzz
ben ılk once oto koltugunu kullanıcam olmasa bakarım sonra ama cokda gerek gormedım yaa ser yere battanıye mıs gıbı debelensın eskı usul:)kullan at varsa onlar daha iyi olur tembel işi
o zaman yağmur ormanları da hakkını kaybettibebek koltukların üstünde yatacak bu gidişle
yok be o yazın gıydıgım hamıle sortu onunda bacaklaır bıle dar gelmeye basladıııııcok gecmis olsun kizlar :2: umarim ennkisa zamanda iyilesirsiniz. Allah sifa ve kolaylik versin. Oksuruge zencefil cok iyi geliyo sahsen. Bebege de hic bir zarari yokmus. Yaptiginiz caylara katabilirsiniz yumusatiyor bogazi. Ben sirf zencefil limon iciyorum hatta.
Evet yaa cok pahali ben de alamiyorum o yuzden. AYSEYLULe soyliyelim de bebelerine yaptirtsin okulda bizim icin.
Masallah sana da ruzgara dahani kislik sortlarim olmuyo diyodun bak olmuslar ne guzel
Yoncamelimmmm gokcemmmmm gecmistir umarim agrilariniz?
Yoncamel onu buraya yazdiktan sonra face girdim. O arkadas bebeginin fotosunu koymus ama sadece govde, kafa yok. Bir iki kisi de yuzunu gormek istiyoruz demis. Ben de takildim o cok gizli bebek olmaz dedim gulucuk yaptim fln. Bu hemen cvp yazdi; senin hormonlarin tavan yapmis heralde ne dedigini bilmiyosun.ben de dedim seninkiler de henuz dusmemis anlasilan. Dengesize bak! gecenin 2sinde aglatti beni. ondan sonra basladim ozelden mesaj yazmaya. Aynen senin dedigin gibi boyle boyle. Sen soyleydin ven bisey diyomuydum, naptim sana, ne bu trip, dune kadar sen de hamileydin en cok senin beni anlaman anlayis gostermen gerekir, sen beni ortalik yerde rencide ediyosun, lohusaligina vermistim ama ben de hala hamileyim unutuyosun vs vs dedim. Cvp yazmamis galiba. İyi yapmis. Yazdiysa da gormek istemiyorum. Dunden beri acmadim facei. Uff! saol cnm yaa, valla siz de olmasaniz kimse kimsenin halini umursamiyo anlamiyo. Halbuki iste bunlardan bazilari bizim gectigimiz yollardan gecmis oluyo ya ona ragmen yapiyolar sinir oluyorum!
Yazacaktim ama snrdan gormussun. Bize besikle birlikte verdiler. Tam ortopedik degil, yari sert boyle normal dosek yani.
ben ılk once oto koltugunu kullanıcam olmasa bakarım sonra ama cokda gerek gormedım yaa ser yere battanıye mıs gıbı debelensın eskı usul:)
[/QUOTE]]birsyyyyyyyyyyyyyyy[/B] şu göğüs çatlağı kreminin markasını yazar mısınshe felan demişsin bişey anlamadım geçmiş sayfalarda yazdım sana görmedin sanırım
eskiden anakucağı mı varmış teee :dben ılk once oto koltugunu kullanıcam olmasa bakarım sonra ama cokda gerek gormedım yaa ser yere battanıye mıs gıbı debelensın eskı usul:)
buda dursun aklımın bi köşesindeChicco I-Feel Ana Kucağı - e-bebek.com bak ben bunu da begendım bunu sure kısıtlaması yok galıba
ay canım inşallah öyle olur yaa...dediklerini harfiyen uygulıycam işe yararsa doğurana kadar dua ederim sanaiçim rahatladı biraz da olsa..sanki hiç geçmeyecek gibi geliyodu yaa demek ki geçebiliyomuş..yarın hemen uygulamaya başlıyorum
ben battanıe sererek kullandın hep bence gerek yokoto koltuğunun içine dolgulu yeni doğan minderine gerek varmı meltem:26::26:bizim setten öle bişey çıkmadı lazımmı ki
ben ben ben korkma yerı dar gelıyor ve her hareketını sert hıssedıyorsunselammm
kızlar ya bişey sorucam: son günlerde bebek sert hareketler yapıo, nerelere dayanıyosa oralara aşırı ağrı veriyo, sanki iç organlarımı eziyo gibi. kasıklarımda değil de göbek deliğimin oralarda hareket ediyo, ağrıtıyo...bu tarz ağrı hissedenler var mı. durumu iyi mi diye düşünmekten kafayı yicem ,bir cevap pls
oh be 1 kişiye bile oluyosa rahatlıcaktım, rahatladım. saol meltem ya.çünkü kontrole de daha çok var, kafayı sıyırırdım heralde..ben ben ben korkma yerı dar gelıyor ve her hareketını sert hıssedıyorsun
en guzelı tavana salıncak kurmak eskı usul:)))))))eskiden anakucağı mı varmış teee :d
bakalım yaa doğsunda öyle alalım bari kafam karıştı benimde buda dursun aklımın bi köşesinde
elimize de ipi bağlarız nette takılıp forumda yorum yazarken arada sallarız yeter işte daha neen guzelı tavana salıncak kurmak eskı usul:)))))))
selammm
kızlar ya bişey sorucam: son günlerde bebek sert hareketler yapıo, nerelere dayanıyosa oralara aşırı ağrı veriyo, sanki iç organlarımı eziyo gibi. kasıklarımda değil de göbek deliğimin oralarda hareket ediyo, ağrıtıyo...bu tarz ağrı hissedenler var mı. durumu iyi mi diye düşünmekten kafayı yicem ,bir cevap pls
eşimde gerek yok diyorben battanıe sererek kullandın hep bence gerek yok
ben ben ben korkma yerı dar gelıyor ve her hareketını sert hıssedıyorsun
Dr artik iki haftada bir cagiricam demisti. Bugun ilk defa iki hafta arayla gittik. Simdi de her hafta cagirmaya basladi.:44:
Ben de sekeri olanlardanim. Nasi gittigini sordu degerlerimin. Kacamak yaptigimda cikiyor dedim. Ooooooyyyle bir kizdi kiiiiii.sen bi de saglikci olucaksin nasi yaparsin kendini tutman lazim yalvaririm yapma boyle bak bebek iri bebek sinyalleri veriyo hele senin daha da dikkat etmen gerekir(baska bi genetik hast daha var) seker yuzunden ani bebek kayiplari yasaniyo vs vs. O bakislar ve laflardan sonra cikolata diye catlasam da ih ih... yeter ki bebisime bisiy olmasin.
Bi de bizde kan uyusmazligi var. İndirekt coombs testi yapmisti gecen negatif cikti cok sukur. Rogam ignesi yaptirtti simdi de. Dogumdan sonra bi daha yapilcak. Ama her hafta kontrolune cok erken cagirmaya basladi ve her defasinda nst yapip suyuma bakicakmis, hem de bu igneyi de erken yaptirtti.umarim erken dogum dusunmuyodur. Beni paniklememek icin solemez dr oyle bi huyu var. Hayirlisi olsun. Tek istedigim kizim saglikli olsun. Canimin ici o benim.
Bu sefer foto vermedi tabi sanirim ceza olarak.ama cok ozluyom onu gormeyi. Hep opuyorum fotolarini sap sup.
Kilosu 2080 boyu 45 olmus.yahu ben dogdugumda 48 cmmisim. Kizim benim insallah hayirlidir iyidir sagliklidir bu degerler.
elimize de ipi bağlarız nette takılıp forumda yorum yazarken arada sallarız yeter işte daha ne
maşallah bebişine.herşey yolundadır merak etme..Dr artik iki haftada bir cagiricam demisti. Bugun ilk defa iki hafta arayla gittik. Simdi de her hafta cagirmaya basladi.:44:
Ben de sekeri olanlardanim. Nasi gittigini sordu degerlerimin. Kacamak yaptigimda cikiyor dedim. Ooooooyyyle bir kizdi kiiiiii.sen bi de saglikci olucaksin nasi yaparsin kendini tutman lazim yalvaririm yapma boyle bak bebek iri bebek sinyalleri veriyo hele senin daha da dikkat etmen gerekir(baska bi genetik hast daha var) seker yuzunden ani bebek kayiplari yasaniyo vs vs. O bakislar ve laflardan sonra cikolata diye catlasam da ih ih... yeter ki bebisime bisiy olmasin.
Bi de bizde kan uyusmazligi var. İndirekt coombs testi yapmisti gecen negatif cikti cok sukur. Rogam ignesi yaptirtti simdi de. Dogumdan sonra bi daha yapilcak. Ama her hafta kontrolune cok erken cagirmaya basladi ve her defasinda nst yapip suyuma bakicakmis, hem de bu igneyi de erken yaptirtti.umarim erken dogum dusunmuyodur. Beni paniklememek icin solemez dr oyle bi huyu var. Hayirlisi olsun. Tek istedigim kizim saglikli olsun. Canimin ici o benim.
Bu sefer foto vermedi tabi sanirim ceza olarak.ama cok ozluyom onu gormeyi. Hep opuyorum fotolarini sap sup.
Kilosu 2080 boyu 45 olmus.yahu ben dogdugumda 48 cmmisim. Kizim benim insallah hayirlidir iyidir sagliklidir bu degerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?