- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.281
maşallah bebişine.herşey yolundadır merak etme..
ben rogam iğnemi amniyosentez yaptırmıştım ondan sonra vurulmuştum.şmdi işte doğumu bekletio doktor bebeğin kan grubuna göre hareket edicekmiş.
kız ben cevap verdim yaaaaaaaaaaaaaaaeşimde gerek yok diyortamam o zaman boşuna almayalım
kız bir cevap vercen ayyy ayyyyykan uyuşmazlığı eşimle bende de var iğne felan yapılmadı bize:26::26::26:
ahaha süper işte ne güzel yattığın yerden kullanırsıneşime bebeği sallarken elime bir tane tablet al die nete daha rahat girerim demiştimben öylesine demiştim almaz biliorum sen git al bu hafta sonu
kız ben cevap verdim yaaaaaaaaaaaaaaa
normalde son haftalarda yapılıyor bu iğne, ama ben amniyosentez yaptırdığım için benimki 24. haftalıkken falan yapılmıştı. onu da ben doktora hatırlatmasam haberi bile yoktu. ben hatırlatınca aa çok önemli yapalım iğneyi dedii..bize iğne felan yapılmadı neden yapmadılar acaba bişey olmaz demi:26:
normalde son haftalarda yapılıyor bu iğne, ama ben amniyosentez yaptırdığım için benimki 24. haftalıkken falan yapılmıştı. onu da ben doktora hatırlatmasam haberi bile yoktu. ben hatırlatınca aa çok önemli yapalım iğneyi dedii..
Bence dogru olani yapmissin. Bosver kizarsa buz koysun.iyi aksamlar herkese.
benim aklima takilan birsey var sizlen paylasmak istedim cuma aksami pide yaptik bende firini acdigim gibi buhar elime geldi cok kötü yandi sabaha kadar elim suyun icindeydi, cumartesi sabahi hastaneye gittim ellimi sardilar pazertesi ev doktoruna git dedi su toplamisdi hep bugün gitim ev doktoruna kadin bana diyor tetanoz asisi oldunmu hayir dedim 20 yasinda yapiliyormus, hamileyim dedim 29. haftada, dedi bisey olmaz yapabilirsin dedim yok benim kadin doktorum bana birsey demedi, hem tetatonoz asisi icin gec olmadimi sizden öyle duymusdum sanki, kadin mecbur yapacan dedi hastalik cikabilir elim yarali oldugu icin bende yok dedim dogumdan sonra yaparim korkdum, oda sinirlendi ben doktorum dedi kötü bisey olsa yapmam cika bilirsin dedi bana. ev doktorumu degistirecem dedim bidaha ona gitmicem, türkiyede cok duydum sizdende duydum yapyilior ama burda hic kimse hamileliginde o asiyi yapmadi kim olsa korkardi bence kadin doktoruma danismadan yapmak istemedim, acaba yanlismi yaptim dogrumu yapmadim bilemedim simdi
Cnm bu bahsettikleriniz nedir? Vodoomii de 5 cm kalinligi fln demis. Ne ki o? Ben de boyle dolgulu alez ariyorum yatagina. Oyle bisey mi acaba?bende aldım sünger olanlardan ama benimki kalın...35 tl ye aldım.. kemer altından... park yatağı aldığım yerden aldım.. birde oda takımı için yatsan ın jou jou sunu aldık ama iyi mi ettik bilmiyorum.. fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
Ben de cihaza gore degistigi kanisindayim. Ama cikti veriyo ya dr +- 300 gr yaziyo.hee bide benim doktor bana 3 hafta önce 1100 gr demişti ama dün başka bir hastanede acile gittim ordaki doktor 1130 gr dedi 3 haftada 30 gr mı almışyoksa ultrasondan dolayı farklılık gösterirmi bukadar aklıma baya takıldı..fikri olan yardımcı olursa sevinirim..
Oluyo oluyo merak etme. Geciyosa problem yok onemli olan belden karna dogru sanci girmemesi.herkese merhaba kızlar bugun 2-3 saattr bı sancı gıbı bısıyım var yanı soyle anlatım tam agrı degılde hanı adetın yaklasr karnına bır uyusukluk gelır karnında bı baskı gıbı bısı olur bacaklarına falan vurur vucudun halsızlesır ya oyle bısı 33+1 gunlugum bugun gereksız yere kımseyı panıkletmekde ıstemyrum sızlerden de bole olan var mı
Ay yavrucum kusura bakmaaaa ben gecmis yapana kadar seni catlatmisim burda gene haberim yok. Kiz sen de memisle ilgili ne varsa bana soruyonbirsyyyyyyyyyyyyyyy şu göğüs çatlağı kreminin markasını yazar mısınshe felan demişsin bişey anlamadım geçmiş sayfalarda yazdım sana görmedin sanırım
Aynisindan bende de var.:) aciyo oralar bazen o kadar guclu ki. Heleki boyle bu saatlerde bi hareketli kafa goz giriyo mubaregim.:) 3e kadar nobet bi daha. Sonra da hic dalamiyom uykuya, anca sabaha karsi.selammm
kızlar ya bişey sorucam: son günlerde bebek sert hareketler yapıo, nerelere dayanıyosa oralara aşırı ağrı veriyo, sanki iç organlarımı eziyo gibi. kasıklarımda değil de göbek deliğimin oralarda hareket ediyo, ağrıtıyo...bu tarz ağrı hissedenler var mı. durumu iyi mi diye düşünmekten kafayı yicem ,bir cevap pls
hee bide benim doktor bana 3 hafta önce 1100 gr demişti ama dün başka bir hastanede acile gittim ordaki doktor 1130 gr dedi 3 haftada 30 gr mı almışyoksa ultrasondan dolayı farklılık gösterirmi bukadar aklıma baya takıldı..fikri olan yardımcı olursa sevinirim..
kızlar aranızda hemoroid falan olan var mı? moralim çok bozuk yaa...makatımda söylemesi ayıp et gibi bişey oluşmuş kanamıyo ağrı da yok şimdilik ama hemoroid memesi dedikleri şey bu mu? ağladım ağlıycam sinirimden yaa google dan fotoğraf bakmaktan da midem bulandı perşembe randevum var ama o zamana kadar çatlarım ne olduğunu öğrenmem lazım söküp atasım var ordan sinir krizi geçiriyorum galiba
kızceler bılıorum suan uyuyosnzbzde kocısle fılm ızledk dha yenı yatcm bı ceee yapayım dedm pc arızalı pek gırmıorum ...bebısde bugnler cok hareketlı dgl braz endıselıym:26::26:normal mı kı ne dıosunuz:26: hmmm bıde crsamba gnu nst ye gırcem nasl bsey kı gren var mı bı anlatsın....hepınzeee tatlı ruyalarrrr
kizlar ben aktif bronsit olmusum((((
Doktora gittim dun.....
5 uykusuz gecem
saat sabahin 5den beri internetteyim
günaydın kızçeler:119:
günaydın canlar
biz geldik oğluşumla. dün doktor kontrolümüz vardı. 34. haftadayız 2250 olmuş paşam . boyu da 43 cm olmuş.
biz hem kahvaltı hem de geçmiş yapıp geliyoruz teyzoşları
günaydın canlar
biz geldik oğluşumla. dün doktor kontrolümüz vardı. 34. haftadayız 2250 olmuş paşam . boyu da 43 cm olmuş.
biz hem kahvaltı hem de geçmiş yapıp geliyoruz teyzoşları
canım okumuşsun ama tekrar yazayım annem bize pamuktan yatak yaptı. ben beğendim valla hazır park yataklarınki çok ince gelmişti banaKızlarrr ben hala park yatağın içine yatak almadım viskolar çok ince gibi geliyor, ortopedik uygun değil diyorlar. Siz ne yaptınızzzzz
hadi gözün aydın canım yanına geldiğini de okuruz inşallahkızlar..........................
çok mutluyummmmm eşim kapalıdaydı bursada... az önce aradı... gemlik açık cezaevine glmiş. 6 0 tl yol almışlar 2 tl si çıkmamış arkadaşı vermiş 5 tl kalan 3 tl ile beniaradı yarın para yatırıcam... konuşmak bile ne güzel allahım........ o kadar mutluyum ki çıkmış kadar sevindim.... çok mutluyummmm kabuşmayı danasip etsin rabbim
artık çok büyüdüler bence normal ben yaklaşık 2 haftadır aynı durumdayım koyduğu yeri göçertiyo sıpaselammm
kızlar ya bişey sorucam: son günlerde bebek sert hareketler yapıo, nerelere dayanıyosa oralara aşırı ağrı veriyo, sanki iç organlarımı eziyo gibi. kasıklarımda değil de göbek deliğimin oralarda hareket ediyo, ağrıtıyo...bu tarz ağrı hissedenler var mı. durumu iyi mi diye düşünmekten kafayı yicem ,bir cevap pls
kızceler bılıorum suan uyuyosnzbzde kocısle fılm ızledk dha yenı yatcm bı ceee yapayım dedm pc arızalı pek gırmıorum ...bebısde bugnler cok hareketlı dgl braz endıselıym:26::26:normal mı kı ne dıosunuz:26: hmmm bıde crsamba gnu nst ye gırcem nasl bsey kı gren var mı bı anlatsın....hepınzeee tatlı ruyalarrrr
geçmiş olsunkizlar ben aktif bronsit olmusum((((
Doktora gittim dun.....
5 uykusuz gecem
saat sabahin 5den beri internetteyim
saol kuzum valla sorma ne ara büyüdüler bi de bakıcaz konuşmaya başlamışlargünaydın :) maaşallah bebişine esin :)) kocaman oldu sıpalar :)
ayy böyle duydukça içimden ooooh beee diyorum hepsi sağlıklı sıhhatli gelişsin allahım. maaşallah esin kuzum, sana da bebişe de
hepimize maaşallah
ben çalışıyorummmmherkes uyuyor yine, topik duruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?