2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
maşallah bebişine.herşey yolundadır merak etme..
ben rogam iğnemi amniyosentez yaptırmıştım ondan sonra vurulmuştum.şmdi işte doğumu bekletio doktor bebeğin kan grubuna göre hareket edicekmiş.

bize iğne felan yapılmadı neden yapmadılar acaba bişey olmaz demi:26:

eşime bebeği sallarken elime bir tane tablet al die nete daha rahat girerim demiştimben öylesine demiştim almaz biliorum sen git al bu hafta sonu
ahaha süper işte ne güzel yattığın yerden kullanırsın
iyi geceler herkese bende kaçtımm dün gece kaşıntıdan uyuyamamıştım bakalım bizi bu gece hangi maceralar bekliyor

bize iğne felan yapılmadı neden yapmadılar acaba bişey olmaz demi:26:
normalde son haftalarda yapılıyor bu iğne, ama ben amniyosentez yaptırdığım için benimki 24. haftalıkken falan yapılmıştı. onu da ben doktora hatırlatmasam haberi bile yoktu. ben hatırlatınca aa çok önemli yapalım iğneyi dedii..

bebeğin kan grubuna göre yapılmıyor mu doğumdan sonra biliyorum

Bence dogru olani yapmissin. Bosver kizarsa buz koysun. hareketlerine de takilma bence. Ablam da ben de hic hareket etmezmisiz. Annem der ki sen dogumdan bi gece once iki tekme attin da erkeksin sandik. bebege gore degisir yani.
Cnm bu bahsettikleriniz nedir? Vodoomii de 5 cm kalinligi fln demis. Ne ki o? Ben de boyle dolgulu alez ariyorum yatagina. Oyle bisey mi acaba?
Ben de cihaza gore degistigi kanisindayim. Ama cikti veriyo ya dr +- 300 gr yaziyo.
Oluyo oluyo merak etme. Geciyosa problem yok onemli olan belden karna dogru sanci girmemesi.
birsyyyyyyyyyyyyyyy şu göğüs çatlağı kreminin markasını yazar mısın she felan demişsin bişey anlamadım geçmiş sayfalarda yazdım sana görmedin sanırım
Ay yavrucum kusura bakmaaaa ben gecmis yapana kadar seni catlatmisim burda gene haberim yok. Kiz sen de memisle ilgili ne varsa bana soruyon gogus pedi de boyle olmustu. desica yetismis imdadina dogru soylemis hatun hafiza super.:) gerci cicis topigine de yazmistim anam daha kolay bulurdun. earth mama&angel baby markasi. Orcan.com muydu neydi ithalatcisinin web sitesi. Aldim elime kullanmaya basladim ya 2 gunde %70 azaldi vallahi. Cok memnun kaldim. Parmagin ucuylan dokunmak yetiyo ustelik. Melteme bi ebe lansinoh icin 1,5 ayda biter demis yanlis hatirlamiyosam. O 15 tl mi? Bu da 30 civari. En az yarim sene gider hatta 1.
Aynisindan bende de var.:) aciyo oralar bazen o kadar guclu ki. Heleki boyle bu saatlerde bi hareketli kafa goz giriyo mubaregim.:) 3e kadar nobet bi daha. Sonra da hic dalamiyom uykuya, anca sabaha karsi.

Son düzenleme:
Rogam ignesini Kanamam fln olursa diye istedi benim dr onlem amacli yani.

Kiz ben krem cvbini yazana kadar yattin uyudun di mi? ozur dilerim yetisemedimmm.

kızceler bılıorum suan uyuyosnzbzde kocısle fılm ızledk dha yenı yatcm bı ceee yapayım dedm pc arızalı pek gırmıorum ...bebısde bugnler cok hareketlı dgl braz endıselıym:26::26:normal mı kı ne dıosunuz:26: hmmm bıde crsamba gnu nst ye gırcem nasl bsey kı gren var mı bı anlatsın....hepınzeee tatlı ruyalarrrr

canım o ölçümler bebeğin duruşuna göre, doktorun ölçümüne göre (eli kaysa, dikkat etmese milimetrik bile olsa haftalar farkediyor, Mesela benim femur uzunluğu 5 hafta geri ya, olması gerekenden 1 cm kısaymış. yani 1 cm = 5 hafta femur uzunluğunda) kilo farkediyor. çünkü alınan ölçümlerin birlikte değerlendirilmesiyle tahmini kilo ölçümü yapılıyor.

Ben ben ben :)) Hem hemoroid hem genital siğil. Ne kadar hastalık varsa buldum vallahi.

nst de 2 tane alıcı bağlıyorlar göbeğine, biri bebeğin kalp atışlarını diğeri senin kasılma ve sancılarını ölçüyor. Eline de bi tane buton veriyorlar, ağrı hissettikçe ya da bebek hareket ettikçe basıyorsun ona. 20-30 dakika yatıyorsun yatakta göbüş açık :)

kizlar ben aktif bronsit olmusum ((((
Doktora gittim dun.....
5 uykusuz gecem
saat sabahin 5den beri internetteyim

canım çok çok çok geçmiş olsun (

günaydın canlar
biz geldik oğluşumla. dün doktor kontrolümüz vardı. 34. haftadayız 2250 olmuş paşam . boyu da 43 cm olmuş.

biz hem kahvaltı hem de geçmiş yapıp geliyoruz teyzoşları

günaydın canlar
biz geldik oğluşumla. dün doktor kontrolümüz vardı. 34. haftadayız 2250 olmuş paşam . boyu da 43 cm olmuş.

biz hem kahvaltı hem de geçmiş yapıp geliyoruz teyzoşları

ayy böyle duydukça içimden ooooh beee diyorum hepsi sağlıklı sıhhatli gelişsin allahım. maaşallah esin kuzum, sana da bebişe de
hepimize maaşallah

Kızlarrr ben hala park yatağın içine yatak almadım viskolar çok ince gibi geliyor, ortopedik uygun değil diyorlar. Siz ne yaptınızzzzz
canım okumuşsun ama tekrar yazayım annem bize pamuktan yatak yaptı. ben beğendim valla hazır park yataklarınki çok ince gelmişti bana

hadi gözün aydın canım yanına geldiğini de okuruz inşallah

artık çok büyüdüler bence normal ben yaklaşık 2 haftadır aynı durumdayım koyduğu yeri göçertiyo sıpa

iyidir inşallah canım içini ferah tut. ben dün ilk defa girdim. iki kabloyla seni bi makineye bağlıyorlar. bi de eline bi düğme veriyorlar hareket ettikçe basıyorsun aynı zamanda da bebişin kalp atışlarını duyuyorsun ama bizim sıpa bu olayı sevmedi ben çıktıktan sonra çok rahatsız oldum başım ağrıdı , midem bulandı. zaten dr da bu olmamış dedi üstüne bi kere daha girmek zorunda kaldım. bundan sonra daha iyi geçer inşallah

kizlar ben aktif bronsit olmusum ((((
Doktora gittim dun.....
5 uykusuz gecem
saat sabahin 5den beri internetteyim
geçmiş olsun

günaydın :) maaşallah bebişine esin :)) kocaman oldu sıpalar :)
saol kuzum valla sorma ne ara büyüdüler bi de bakıcaz konuşmaya başlamışlar

ayy böyle duydukça içimden ooooh beee diyorum hepsi sağlıklı sıhhatli gelişsin allahım. maaşallah esin kuzum, sana da bebişe de
hepimize maaşallah

amin canım amin inşallah hepimiz sağlıklaaa

herkes uyuyor yine, topik duruldu
ben çalışıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…