2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri... biz de kızımla okula geldik ama hiç iş yapasımız yok şu 37. hafta gelse ya da doğum izni artsaa....

ne bileyim çok zor ya ben çalışıyor olsaydım herhalde akşama yamulurdum evle ilgilenemezdim ben ev işlerini bile erteliyorum hep hareket edemiyorum valla çok zor allah yardımcınız olsun

günaydın kızlar dün dopplere gitmiştim ya ben onu renkli sanmıştım kızımı renkli görücem diye ne hevesle gitmiştim bi gittik normal ultrason sinir oldum biraz ölçüm yapıldı sadece kızımı bile görmedik ama kızım çok iyimiş maşallah 2 günde 40 gr almış 1400 olmuş kızım doktorda süper dedi
bide ben sol tarafıma yatınca sancı oluyodu söyledim yatamıyorum diye oda ozaman sağına yat dedi bişey olmazmı dedim kanı temizlenmesi gerekmiş dedim yok dedi nası rahat ediyosan öyle yat dedi bu goktorları anlamak çok zor :111::111:

güüüünaydınnnlarr
kızlar biçok kişi benim ağrılardan yaşıyormuş, normal olmasına çok sevindim çok içim rahatladı..esin bebeğine maşallah çok güzel büyümüş. öpüldünüzzzz

komşum hoşgeldin :) bebişler büyüyor canım benim bazen hareket ettiğinde acıdığından suratımın şekli bile değişiyor :)

esin sen 37. haftada mı izne ayrılacaksın? zor olmuyor mu kız bu haftalarda çalışmak

ben de 37. de ayrılıcam

günaydın kızlar ve tatlı bebişleri... biz de kızımla okula geldik ama hiç iş yapasımız yok şu 37. hafta gelse ya da doğum izni artsaa....

günaydın kızlar bende 37ye kadar çalışmayı düşünenlerdenim, yarın doktorumuza gidiyoruz umarım herşey yolundadır ona göre raporumu ertelicem 37 ye kdr.

günaydın kızlar kız meltem dün beni çok etkilemişsin gece rüyam da seni gördüm rüyam da yolda görüyorum seni ama tanışmıyoruz üstünde dünkü giysiler içim den diyorum anam hatuna bak taş gibi hemde hamile

ay ewet ya ben melteme yorum yapmadım maşallahhh gerçekten taş gibi olmuş :))

kızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm

güle güle kulan canım ben daha yıkamadım zaten sürekli bebek kıyafetleri yıkıyorum şaka bi yana benim bu ay son ya işten çıkınca yavaş yavaş başlarım zaten herşey hazır fazla yorulmayacağım

canım hoşgeldiniz :) ben hastaneye götüreceklerimi yıkadım ütüledim. yarın da 0-3 aylıkları yıkayıp ütüleyeceğim. hangi marka aldın makineyi?

ben daha hiç birşey yıkayıp ütülemedim ne güzel dimi haftaya yıkarım inş. avent elektirkli aldım canım biberonlarınıda avent aldım inş. bol sütlü olurumda doyar kızım

ben daha hiç birşey yıkayıp ütülemedim ne güzel dimi haftaya yıkarım inş. avent elektirkli aldım canım biberonlarınıda avent aldım inş. bol sütlü olurumda doyar kızım

avent çok iyi bir marka, güle güle kullan canım benim :)) valla vakit var daha diye düşünüyoruz da yakında bizden de başlar doğuranlar :) o yüzden yıkayıp ütülemekte fayda var :)) hazır dursun işte :))

teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. aynen başlar bizdende doğuranlar kızlar bu arada ben cumartesi doktora gittim ya ayın 8 iydi 18 inde tekrar çağırdı nts ye bağlayacakmış sizide çağırdımı

slm hanımlar ana kucağı aldınız mı ne aldınız yada ne almayı düşünüyorsunuz ben taşıma koltuğu düşünmüştüüm ama çok ağır taşıyamazsın dediler vazgeçtim şimdi ev tipi almayı düşünüyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz

aldım canım ben oto koltuğu aldım baby 2 go markası işte bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…