- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.301
ben de 37. de ayrılıcamesin sen 37. haftada mı izne ayrılacaksın? zor olmuyor mu kız bu haftalarda çalışmak
güüüünaydınnnlarr
kızlar biçok kişi benim ağrılardan yaşıyormuş, normal olmasına çok sevindim çok içim rahatladı..esin bebeğine maşallah çok güzel büyümüş. öpüldünüzzzz
esin sen 37. haftada mı izne ayrılacaksın? zor olmuyor mu kız bu haftalarda çalışmak
ben de 37. de ayrılıcam
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri... biz de kızımla okula geldik ama hiç iş yapasımız yok şu 37. hafta gelse ya da doğum izni artsaa....
günaydın kızlar kız meltem dün beni çok etkilemişsin gece rüyam da seni gördüm rüyam da yolda görüyorum seni ama tanışmıyoruz üstünde dünkü giysiler içim den diyorum anam hatuna bak taş gibi hemde hamile
selam kızlar biz geldik kızımla nasılsınız
kızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm
kızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm
canım hoşgeldiniz :) ben hastaneye götüreceklerimi yıkadım ütüledim. yarın da 0-3 aylıkları yıkayıp ütüleyeceğim. hangi marka aldın makineyi?
ben daha hiç birşey yıkayıp ütülemedim ne güzel dimihaftaya yıkarım inş. avent elektirkli aldım canım biberonlarınıda avent aldım inş. bol sütlü olurumda doyar kızım
avent çok iyi bir marka, güle güle kullan canım benim :)) valla vakit var daha diye düşünüyoruz da yakında bizden de başlar doğuranlar :) o yüzden yıkayıp ütülemekte fayda var :)) hazır dursun işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?