2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
park beşiğinide aldım uyku setinide aldım yatağınıda aldım hemen hemen alacaklarım bitti gibi geceliklerimi pijamalarımıda aldım yıkanacaklar işte yatağını sıvı geçirmez çıkarılabilir alezli pamuk yatak aldım sunny baby nin park beşiğide sunny baby

ben bu cumartesi gittim 32+4 tü, nst ye gerek duymadılar. ama 2 hafta sonra gittiğimde bağlayacaklarmış 34+4 te yani.

canım taşıma koltuğu ana kucağı vs. ben sadece arabada kullanacağım. çünkü bebeklerin omurga gelişimi için belli bir süre düz yatmaları gerekiyormuş. ben doğumdan sonra bakacağım, ihtiyacım olursa ev tipi ana kucağı alacağım. taşıma koltuğunu (araba için olanı) chicco nun living serisinden aldım, bebek arabası da living.

benim bütün alacaklarım bitti ama bugün dayanamadım yine gittim unnadodan patikli alt badi falan da aldım :)) park yatak almadım ben, direkt mobilya aldım. pijamalar gecelikler tamam, donları unutmayın

geçmişi okuyup günaydın diyene kadar öğlen oldu walla..nasılsınız hanımlar...herşey yolundadır umarım..bebek hareketlerinden bahsediliyo..ama gördüğüm kadarıyla korkulacak bişi yok..hayırlısıyla sağlıklı bi doğursaydık....

ohh güle güle yatsın kuzucuğun içinde

ama bana ilk önce ayın 18 inde gel nts bağlanacaksın dedi bende tamam dedim sonra ne zaman raporu yazacağız dedim o gün geldiğinde onuda yazarız dedi anlamadım valla neyse

canım ben dün gittim hastaneye rapor için önce nst ye bağlandım sonra da gittim ultrasona girdim değerler iyi çıkınca form doldurdu doktor sonra iki doktora daha girdim dahiliye ve genel cerrahi di sanırım onlar da onay verince raporu teslim ettim cuma günü cıkacakmıs sonra da alıp işyerine vericem

Merhaba güzel anneler bende rapor alacağım 30. Haftada gitmek gerekiyor değilmi..ayrıca benim kuzum baya bi hareketli bol bol tepik atıyor

kızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm

ben daha hiç yıkamadım canım çocuk odasıyla cebelleşiyorum odayı boşaltmaya çalışıyorum bi görsen çarşamba pazarı gibi oda elimize ne geçerse kiler gibi oraya atmışız ebeveyn banyosu vardı bizim küçük b,şey onun içine raf yaptırdım onun içine sığdırmaya çalışıyorum odadan çıkanları inşallah başarıcam önümüzdeki hafta odamız gelicek oda gelince yıkayıp yerleştiricem odasına inşallah

mrb kızlar epeydir yazamadım cok fazla takip de edemiyorum malum iş güç eve gelip yemek çay filan derken uyku saati geliyo annemlerde burda zaten biraz hoşbeş hooop yatağa kaçıyorum. cok yoruluyorum sürekli uyuma isteğim var. bel ağrıları arttı bebişin tepikleriyle bende de arasıra cok şiddetli olmayan ağrılar oluyo. kızıyorum yeter du bakim yat uyu dinlen diyorum duruyo sıpa anlıyo gibi hehehe
bende doğum iznini sonraya sarkıtmak isteyenlerdenim ama hava şartları ve son aydaki durum da belirleyici olacak tabi. artık wc yi kullanırken bile zorlanıyorum cok iri bi göbeğim de yok ama taş gibi sert oluyo bazen. izin için raporu illaki devlet hast.denmi almak lazım özeldeki uzmanlarınki kabul oluyo mu? özelde çalışanlar için soruyorum özellikle

umarım herkes iyidir neler kaynattınız cok da merak ediyorum ilk fırsatta beşyüz den fazla sayfa da olsa tek tek okucam

kızlar oyun parkında en çok hangisi tercih edildi çoğunluğa göre bende tercihimi yapayım artık odayı aldık ama odasında yatmıcak bisüre illaki yatak odasında yatacak banada bi yardım ediverin hele

Gözün aydın canımm inşallah kavuşacağınız günlerde gelecek

evet haklısın benım karın boşlugu mesafem uzunmus salıhte de drum oyle demıstı turk standartlarına gore uun bulmustu bebegın ırı olmasında bununda bır etken oldugunu soylemıstı

Meltem'cim evet ben kilo ve hafta konusunda ilk defa yazdım, daha önceleri doktora gittimde fırsatım olmamşıtı, sonrada unuttum bu defa hemen yazayım dedim. Benim doktorumda bana şu açıkamayı yaptı: bazı kadınlar ayva göbek bazı kadınlar elma göbek olurmuş :) Herkez göbeğini kontrol etsinnnn yani kasıklara doğru daralma varsa ayva, genişleme varsa elma göbekmiş. Benimki ayva göbekmiş doğum biraz zor olabilirmiş, ama yapılacak çatı muayenesi ile netleşecekmiş

Canım bildiğim kadarı ile sana cevap vereyim, yani bebeğin hareketleri ile ilgili bende çok fazla hissetmiyorum, yani plesantam falanda öndce değil öyle birşey demedi doktorum, ama inan o kadar az hissediyorum ki böyle tekme falan zatenn hayall hareket ettiği zamanlar anlayamadığım bile oluyor, böyle sürtünme gibi,bende kafama çok takıyorum bunu ama demekki böyle olacaklar, doktoruma söyledim sorun değil dedi.

Evet canım hemen takmamak lazım, ben doktoruma hareketlerini hissetmedim ve sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlemek için dedim. Herşeyin kötüsünü düşünerek paranoyak olma dedi :) ama elimde olsaaa

kızlar bi gittim işlere daldım gelemedim valla
esin sen 37. haftada mı izne ayrılacaksın? zor olmuyor mu kız bu haftalarda çalışmak
evet canım 28 aralık son benim o zaman 37 haftalık oluyorum. zor tabi kolay değil ama benim tercihimdi evde olmak da bana zor gelirdi ben çalışmayı seviyorum sadece en büyük problemim uyku sabah 2 saat uyuyup işe gidebilecek olsam doğurana kadar çalışırdım heralde ama tabi ki zor çalış eve git yemek yap hafta sonu temizlik , ütü zor tabi

kızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm
yok kuzum ben daha yıkamadım dedesi odasını bitirsin ben de o zaman yıkıcam iki iş olmasın bi kere yıkar ütüler yerleştiririm 2-3 haftaya tamam olurum inşallah

hoşgeldin canım. ben özel hastaneye gidiyorum ama sgk anlaşmalı. oradan aldığım raporu iş yerime verdim. bir sorun olmadı.

kızlar oyun parkında en çok hangisi tercih edildi çoğunluğa göre bende tercihimi yapayım artık odayı aldık ama odasında yatmıcak bisüre illaki yatak odasında yatacak banada bi yardım ediverin hele

ben kraft aldım pr001 modelini canım, meltem ve gökçe chicco lulababy xl aldı onları biliyorum bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…