- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.321
teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. aynen başlar bizdende doğuranlar kızlar bu arada ben cumartesi doktora gittim ya ayın 8 iydi 18 inde tekrar çağırdı nts ye bağlayacakmış sizide çağırdımı
slm hanımlar ana kucağı aldınız mı ne aldınız yada ne almayı düşünüyorsunuz ben taşıma koltuğu düşünmüştüüm ama çok ağır taşıyamazsın dediler vazgeçtim şimdi ev tipi almayı düşünüyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz
park beşiğinide aldım uyku setinide aldım yatağınıda aldımhemen hemen alacaklarım bitti gibi geceliklerimi pijamalarımıda aldım yıkanacaklar işte yatağını sıvı geçirmez çıkarılabilir alezli pamuk yatak aldım sunny baby nin park beşiğide sunny baby
Bence dogru olani yapmissin. Bosver kizarsa buz koysun.hareketlerine de takilma bence. Ablam da ben de hic hareket etmezmisiz. Annem der ki sen dogumdan bi gece once iki tekme attin da erkeksin sandik. bebege gore degisir Bende fazla hareket etmesmisim acaba banami cekmis Bebegim
kız ben 32+0 olacağım işte o zaman bağlayacak beni nts ye raporunuda o zaman yazarım dedi
Bence dogru olani yapmissin. Bosver kizarsa buz koysun.hareketlerine de takilma bence. Ablam da ben de hic hareket etmezmisiz. Annem der ki sen dogumdan bi gece once iki tekme attin da erkeksin sandik. bebege gore degisir Bende fazla hareket etmesmisim acaba banami cekmis Bebegim
canım dikkat :)) benim kuzenim de günde 2 defa hareket etse teyzem şükrederdi :)) o derece hareket etmezdi, ama bir doğdu ortalığı inletti, çok tatlı sevimli :) huysuz asla değil ama çok hareketli. Peşinden koşarken yoruluyorlar :) seninki de öyle olacaksa
rapor yazmak için bağlayacak demek ki canım.
park beşiğinide aldım uyku setinide aldım yatağınıda aldımhemen hemen alacaklarım bitti gibi geceliklerimi pijamalarımıda aldım yıkanacaklar işte yatağını sıvı geçirmez çıkarılabilir alezli pamuk yatak aldım sunny baby nin park beşiğide sunny baby
ama bana ilk önce ayın 18 inde gel nts bağlanacaksın dedi bende tamam dedim sonra ne zaman raporu yazacağız dedim o gün geldiğinde onuda yazarız dedi anlamadım valla neyse
kızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm
Ay ins canim benimkide Öyle olur cok sevindimBence dogru olani yapmissin. Bosver kizarsa buz koysun.hareketlerine de takilma bence. Ablam da ben de hic hareket etmezmisiz. Annem der ki sen dogumdan bi gece once iki tekme attin da erkeksin sandik. bebege gore degisir
canım dikkat :)) benim kuzenim de günde 2 defa hareket etse teyzem şükrederdi :)) o derece hareket etmezdi, ama bir doğdu ortalığı inletti, çok tatlı sevimli :) huysuz asla değil ama çok hareketli. Peşinden koşarken yoruluyorlar :) seninki de öyle olacaksa
kızlar..........................
çok mutluyummmmm eşim kapalıdaydı bursada... az önce aradı... gemlik açık cezaevine glmiş. 6 0 tl yol almışlar 2 tl si çıkmamış arkadaşı vermiş 5 tl kalan 3 tl ile beniaradı yarın para yatırıcam... konuşmak bile ne güzel allahım........ o kadar mutluyum ki çıkmış kadar sevindim.... çok mutluyummmm kabuşmayı danasip etsin rabbim
evet haklısın benım karın boşlugu mesafem uzunmus salıhte de drum oyle demıstı turk standartlarına gore uun bulmustu bebegın ırı olmasında bununda bır etken oldugunu soylemıstı
cok saol cnm, kadin korkutu beni kötü bisey olmicaksa yapmak istemyiorum dogumdan sonra asimi olurum o sorun degil ama suan yapmak istemyiorum, haftaya gidecem kadina doktoruna ozmn soracam yap derse yaaparim. bide ben bebegimi hissetigimden beri cok hafif hareketleri ve 2 iki gündür hemen hemen yok hareketler, benim placenta ön tarafda ilk baslarda ondandir diye dedim ama bence hareketlerin siklasmasi gerekmiyormu artik ama ben halen ayni coookk haffif hissediyorum benim gibi olan varmi aranizda???
bide persembe ebe geldi bana kücük bi nst makinesi vardi göbegime dayadi kalp sezlerini duyamadik asaga getirdi arkadan kalp sezleri vardi ama kayda alamiyordu makine kadin dedi ya sirtini dönmüsdür yada uyuyordur, böyle durumlarda kalp atislari degisiyormuki acaba???
cok soru sordum ama ne yapiyim ya korkuyrorum :18::18::18:
slm herkese ...hareketleri yavaşladı diye üzülen arkadaşlar dün hissetmiyorum az hissediyorum falan derken eşimide evhamlandırdım ve acile gittik önce ultrasonla baktı doktor birsey yok normal hareketleri dedi. yetmedi beni nst ya başladılar ondada normal çıktı kalp atışları vs. doktor arada olur panik yapma ilk bebek olduğu için evhamlandın dedi oda yoruluyor arada dinleniyor dedi gönderdi beni. yani hemen stres yapmamak lazım aslında ama insan hep iyi olduğunu bilmek istiyor dimi
evet canım 28 aralık son benim o zaman 37 haftalık oluyorum. zor tabi kolay değil ama benim tercihimdi evde olmak da bana zor gelirdi ben çalışmayı seviyorumesin sen 37. haftada mı izne ayrılacaksın? zor olmuyor mu kız bu haftalarda çalışmak
yok kuzum ben daha yıkamadım dedesi odasını bitirsin ben de o zaman yıkıcam iki iş olmasın bi kere yıkar ütüler yerleştiririm 2-3 haftaya tamam olurum inşallahkızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm
mrb kızlar epeydir yazamadım cok fazla takip de edemiyorum malum iş güç eve gelip yemek çay filan derken uyku saati geliyo annemlerde burda zaten biraz hoşbeş hooop yatağa kaçıyorum. cok yoruluyorum sürekli uyuma isteğim var. bel ağrıları arttı bebişin tepikleriyle bende de arasıra cok şiddetli olmayan ağrılar oluyo. kızıyorum yeter du bakim yat uyu dinlen diyorum duruyo sıpa anlıyo gibi hehehe
bende doğum iznini sonraya sarkıtmak isteyenlerdenim ama hava şartları ve son aydaki durum da belirleyici olacak tabi. artık wc yi kullanırken bile zorlanıyorum cok iri bi göbeğim de yok ama taş gibi sert oluyo bazen. izin için raporu illaki devlet hast.denmi almak lazım özeldeki uzmanlarınki kabul oluyo mu? özelde çalışanlar için soruyorum özellikle
umarım herkes iyidir neler kaynattınız cok da merak ediyorum ilk fırsatta beşyüz den fazla sayfa da olsa tek tek okucam
kızlar oyun parkında en çok hangisi tercih edildi çoğunluğa göre bende tercihimi yapayım artık odayı aldık ama odasında yatmıcak bisüre illaki yatak odasında yatacak banada bi yardım ediverin hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?