2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhabalarrrr...üstümdeki ağırlığı atamıyorum bir türlü bıraksalar koca gün yatarım hatta uyurum ( bune yahuu kızıyorum kendi kendime...dün bebişimin battaniyelerini yıkadım bugün kurudular..şimdide kıyafetlerini yıkayayım artık yarın ütülerim...kaplumbağa hızıyla iş yapmak buna deniyor herhal :))))

ne varsa sana soruyormuşum kızım araştırıyorsun yazıyorsun bu krem daha iyi diye tavsiye ediyorsun fena mı yani dikkate almak fikirlerininotumu aldım bakıcam o kreme bizim bir eczane var bakalım orada kaç liraymış:26:
Rogam ignesini Kanamam fln olursa diye istedi benim dr onlem amacli yani.

Kiz ben krem cvbini yazana kadar yattin uyudun di mi? ozur dilerim yetisemedimmm.
bayağı bekledim dayanamadım saten moralim bozuktu yattım ama hep ağladımbazı sorunlar oldu ailevi
kızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm
ben yıkadım yerleştirdim odamız yok şimdilik dedemizin odasındaki çekmecelere el koydukbaharda oda bizim olacak inş..
ama bana ilk önce ayın 18 inde gel nts bağlanacaksın dedi bende tamam dedim sonra ne zaman raporu yazacağız dedim o gün geldiğinde onuda yazarız dedi anlamadım valla neyse
evet canım nts ye bağlayıp öyle rapor hazırlıyorlarve 15 gunde bir çağırıyorlar artık
Merhaba güzel anneler bende rapor alacağım 30. Haftada gitmek gerekiyor değilmi..ayrıca benim kuzum baya bi hareketli bol bol tepik atıyor
raporu 32. haftada veriyorlar 30 erkenbazen ultrasona göre değişiyor haftası o yuzden en son gittiğinde doktoruna hesaplattır 32.hafta ne zaman oluyor sana tarih versin daha iyi olurbenimki öyle yaptı daha sağlam oldu

berrak ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ancak duyduğuma göre çalıştığım haftaları doğumdan sonraya aktarmak için rapor almak gerekirmiş yani onu 32.haftadamı almam gerekir

su konusunda sıkıntı yok günde 4 lt belki daha fazla içiyorum...kabızlık da yok çok şükür...hehe güzel lafmış cidden bi anda dünya insanın başına yıkılıyomuş gibi oluyo hayatımın geri kalanında hep totoyla mı uğraşcam şimdi diyosun..neyse napalım geçirmeye çalışcaz geçmezse de allah daha büyük dert vermesin diyip ağrıyan totomuzun üstüne oturcaz

kızlar oyun parkında en çok hangisi tercih edildi çoğunluğa göre bende tercihimi yapayım artık odayı aldık ama odasında yatmıcak bisüre illaki yatak odasında yatacak banada bi yardım ediverin hele

esin kraft aldı ben,meltem bi de biri daha alcam diyodu onu bilmiorum noldu biz chicco lullaby xl aldık.şimdi okurken birini daha gördüm ama kimdi hatırlayamadım sunny baby ninkini almış bildiklerim bu kadar

berrak ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ancak duyduğuma göre çalıştığım haftaları doğumdan sonraya aktarmak için rapor almak gerekirmiş yani onu 32.haftadamı almam gerekir

32. haftada doktora gidip (32+0 da gittim doktorum hesaplayıp tarih vermişti) 37. haftaya kadar çalışabilir diye rapor almak lazım sonra 37. haftada izini başlatcaklar sanırım tekrar rapor yazacak ozaman sonra da doğum olunca tekrardan izinli diye rapor yazacaklar

tamam tatlım yakında kontrolüm var doktora sorayım ...

31. haftandan sonra gidebilirsin 2-3 günün hesabını yapmıyorlar. ama 30 da da vermezler çok da erken gitme rapor için 31 + olunca yazıyorlar

kızlarrrrrrr ne bu sessizlik yawwww hadi ama biraz canlanın
benim işlerim çok yoğun çok sık bakamıyorum size

kızlar bulunduğum böylede polis şehit oldu siren sesleri içimi parçalandı offf ya ne zaman bitecek bu terör

Allah ım fırsat vermesin inşallah tez zamanda ettiklerinin bin katını bulsunlar

cnm bugun dr a aynı seyı soyledım bebek agırlasıyor cok normal dedı. hatta bazen ben de vajınama dogru baskı yapıyor cıkcak dısarı sanıyorum dedim. hiç biş olmaz bunlar normal dedi. hatta şuanda da solumdan solumdan vuruyor. napalım tek mutlu sağlıklı olsunda erkeğim

slm kızlar, ben geldim.. kaç gündür hiç bakamadım herkesler iyidir umarım. Ben rapor alıp ankaraya annemin yanına geldim yerleştim 2-3 ay burdayım kısmetse. Kocişimi de yolcu ettim bugün evimize döndü. 3 hafta sonra falan anca gelcek inşallah. Ben de bukadar süre sonra annemler de nası kalcam bakalım.İnsan kendi evine düzenine alışıyo.. ama mecburen bebişim için katlancamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…