- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.341
kizlar ben aktif bronsit olmusum((((
Doktora gittim dun.....
5 uykusuz gecem
saat sabahin 5den beri internetteyim
ben de 37. de ayrılıcam
kızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm
Merhaba güzel anneler bende rapor alacağım 30. Haftada gitmek gerekiyor değilmi..ayrıca benim kuzum baya bi hareketli bol bol tepik atıyor
ne varsa sana soruyormuşum kızım araştırıyorsun yazıyorsun bu krem daha iyi diye tavsiye ediyorsun fena mı yani dikkate almak fikirleriniBence dogru olani yapmissin. Bosver kizarsa buz koysun.hareketlerine de takilma bence. Ablam da ben de hic hareket etmezmisiz. Annem der ki sen dogumdan bi gece once iki tekme attin da erkeksin sandik. bebege gore degisir yani.
Cnm bu bahsettikleriniz nedir? Vodoomii de 5 cm kalinligi fln demis. Ne ki o? Ben de boyle dolgulu alez ariyorum yatagina. Oyle bisey mi acaba?
Ben de cihaza gore degistigi kanisindayim. Ama cikti veriyo ya dr +- 300 gr yaziyo.
Oluyo oluyo merak etme. Geciyosa problem yok onemli olan belden karna dogru sanci girmemesi.
Ay yavrucum kusura bakmaaaa ben gecmis yapana kadar seni catlatmisim burda gene haberim yok. Kiz sen de memisle ilgili ne varsa bana soruyongogus pedi de boyle olmustu. desica yetismis imdadina dogru soylemis hatun hafiza super.:) gerci cicis topigine de yazmistim anam daha kolay bulurdun. earth mama&angel baby markasi. Orcan.com muydu neydi ithalatcisinin web sitesi. Aldim elime kullanmaya basladim ya 2 gunde %70 azaldi vallahi. Cok memnun kaldim. Parmagin ucuylan dokunmak yetiyo ustelik. Melteme bi ebe lansinoh icin 1,5 ayda biter demis yanlis hatirlamiyosam. O 15 tl mi? Bu da 30 civari. En az yarim sene gider hatta 1.
Aynisindan bende de var.:) aciyo oralar bazen o kadar guclu ki. Heleki boyle bu saatlerde bi hareketli kafa goz giriyo mubaregim.:) 3e kadar nobet bi daha. Sonra da hic dalamiyom uykuya, anca sabaha karsi.
bayağı bekledim dayanamadım saten moralim bozuktu yattım ama hep ağladımRogam ignesini Kanamam fln olursa diye istedi benim dr onlem amacli yani.
Kiz ben krem cvbini yazana kadar yattin uyudun di mi?ozur dilerim yetisemedimmm.
ben yıkadım yerleştirdim odamız yok şimdilik dedemizin odasındaki çekmecelere el koydukkızlar kıyafetleri falan yıkadınızmı ne yaptınız ne zaman yıkayacaksınız ? ayyyyy söylemeyi unuttum dün süt sağma makinası aldımmmm
evet canım nts ye bağlayıp öyle rapor hazırlıyorlarama bana ilk önce ayın 18 inde gel nts bağlanacaksın dedi bende tamam dedim sonra ne zaman raporu yazacağız dedim o gün geldiğinde onuda yazarız dedi anlamadım valla neyse
raporu 32. haftada veriyorlar 30 erkenMerhaba güzel anneler bende rapor alacağım 30. Haftada gitmek gerekiyor değilmi..ayrıca benim kuzum baya bi hareketli bol bol tepik atıyor
ne varsa sana soruyormuşum kızım araştırıyorsun yazıyorsun bu krem daha iyi diye tavsiye ediyorsun fena mı yani dikkate almak fikirlerininotumu aldım bakıcam o kreme bizim bir eczane var bakalım orada kaç liraymış:26:
Bayağı bekledim dayanamadım saten moralim bozuktu yattım ama hep ağladımbazı sorunlar oldu ailevi
Ben yıkadım yerleştirdim odamız yok şimdilik dedemizin odasındaki çekmecelere el koydukbaharda oda bizim olacak inş..
Evet canım nts ye bağlayıp öyle rapor hazırlıyorlarve 15 gunde bir çağırıyorlar artık
Raporu 32. Haftada veriyorlar 30 erkenbazen ultrasona göre değişiyor haftası o yuzden en son gittiğinde doktoruna hesaplattır 32.hafta ne zaman oluyor sana tarih versin daha iyi olur benimki öyle yaptı daha sağlam oldu
berrak ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ancak duyduğuma göre çalıştığım haftaları doğumdan sonraya aktarmak için rapor almak gerekirmiş yani onu 32.haftadamı almam gerekir
canım ya ockadarını bilmiorum ben:26::26:
Canım benim, o kadar iyi anliyorum ki seni, cunku ben de yasadim aynisini, bana da hic gecmeyecek gibi geldi. Yaşama sevincimi yitirdim resmen o dönem, aynı anda cigerlerime inen oksuruk de vardi ve grip de olmuştum ama totomun ağrısından onları düşünmüyordum bile. Hatta umut sarıkaya'nın bi karikatürü varmış sanırım, diyormuş ki, " dötüyle derdi olanın dünyayla işi olmaz":)) Hakikaten öyle, dünyanın en büyük sıkıntısı ne para ne pul, bildigın hemoroidimdi :) kalıcı olmasından çok korktum. Bi de benim gebeligin 6. Ayinda oldu, erken diye korktum, ya da daha ileri aylarda daha kotulesir kesin diye dusundum. Canim hemen basla su icmeye, su cok onemli. Bi de bu ara asure yapiliyor ya, bol bol ye. Aşure içindeki nohut, buğday vs ile çok süper tuvalete çıkarıyor seni temin ederim. Et yemeye bikaç gün ara ver, boyle ıspanak, balık, salata, çorba filan takıl. Ve su su su diyorum, baska bisey demiyorum, inan bana geciyor, seninki de gececek.
kızlar oyun parkında en çok hangisi tercih edildi çoğunluğa göre bende tercihimi yapayım artık odayı aldık ama odasında yatmıcak bisüre illaki yatak odasında yatacak banada bi yardım ediverin hele
berrak ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ancak duyduğuma göre çalıştığım haftaları doğumdan sonraya aktarmak için rapor almak gerekirmiş yani onu 32.haftadamı almam gerekir
meltem bişe sorcam yaa diğer arkadaşlarda cevap verirse sevinirim, anakucağı var mı sende gerekli mi? ben şunu beğendim Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com fakat alsam mı almasam mı kararısızım. küçük beşik almadım ben şimdi biz içerde otururken
cnm ben aynısından alıcam Amerikada falan kullananlar çok memnun kalmışlar. Salonda mutfakta hep gozumun onunda olsun ıstıorum bır de 20 kg kadar tasıyormus
tamam tatlım yakında kontrolüm var doktora sorayım ...
benim işlerim çok yoğun çok sık bakamıyorum sizekızlarrrrrrr ne bu sessizlik yawwww hadi ama biraz canlanın
kızlar bulunduğum böylede polis şehit oldu siren sesleri içimi parçalandı offf ya ne zaman bitecek bu terör
selammm
kızlar ya bişey sorucam: son günlerde bebek sert hareketler yapıo, nerelere dayanıyosa oralara aşırı ağrı veriyo, sanki iç organlarımı eziyo gibi. kasıklarımda değil de göbek deliğimin oralarda hareket ediyo, ağrıtıyo...bu tarz ağrı hissedenler var mı. durumu iyi mi diye düşünmekten kafayı yicem ,bir cevap pls
allah ım fırsat vermesin inşallah tez zamanda ettiklerinin bin katını bulsunlar
cnm aventi ne kadara nerden aldın? tekli mi? ben de alıcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?