- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.361
slm...napacaksın iyiliğiniz için alışacaksınızslm kızlar, ben geldim.. kaç gündür hiç bakamadım herkesler iyidir umarım. Ben rapor alıp ankaraya annemin yanına geldim yerleştim 2-3 ay burdayım kısmetse. Kocişimi de yolcu ettim bugün evimize döndü. 3 hafta sonra falan anca gelcek inşallah. Ben de bukadar süre sonra annemler de nası kalcam bakalım.İnsan kendi evine düzenine alışıyo.. ama mecburen bebişim için katlancamm..
Kızlaaar bugun dr ablamıza gittik, bize iiicee baktı. Oğlum 1830 gr olmuş 42 cm de boyu var, gülümsüyordu. Etli etli dudakları var yerim ben onu . 37.haftaya kadar çalışabilir raporumuzu da aldık. Çok şükür... Doğum fiyatlarını araştırmaya başladım buarada. ben epiduralli normal doğum istiyorum 5600 tl dediler özel bi hastanede. özel sigortam bunun 3000'ini karşılıyor ama yine de çok pahalı. dr umda çok iyi ama napıcam bilmiyorum.... çok para...:26::26:
cnm aventi ne kadara nerden aldın? tekli mi? ben de alıcam inş
internetten aldım kargo ücretiyler beraber 182 tl ye aldım hem pilli hem elektrikli hemde manuel olarak kullanabiliyorsun
Pil paketi: 1 adet
Biberon standı/pompa kapağı: 1 adetAnne sütü kabı (125ml): 1 adet
Elektronik Göğüs Pompası: 1
Ekstra yumuşak, Yenidoğan Akışlı Emzik: 1 adet
içinde bunlar var birde 30 lü göğüs pedi hediyeli
sinemciğimmm Rabbim onları kendi kurdukları tuzaklara düşürsün inş. inan böyle şeyleri duyunca beynime kan sıçrıyorrr sinir oluyorum
amin canım aynen ben de çok kötü oldum ağzımın dibi şans eseri yaşıyoruz
aynen öyle hükümet konağının orası dimi kız internetten baktımda cumartesi önünden geçtim oranın
internetten aldım kargo ücretiyler beraber 182 tl ye aldım hem pilli hem elektrikli hemde manuel olarak kullanabiliyorsun
Peki hangi siteden aldın?kaç günde geldi? ayyy benimde almam lazım fiyatı da iyiymiş
kızlar bi gittim işlere daldım gelemedim valla
evet canım 28 aralık son benim o zaman 37 haftalık oluyorum. zor tabi kolay değil ama benim tercihimdi evde olmak da bana zor gelirdi ben çalışmayı seviyorumsadece en büyük problemim uyku sabah 2 saat uyuyup işe gidebilecek olsam doğurana kadar çalışırdım heralde ama tabi ki zor çalış eve git yemek yap hafta sonu temizlik , ütü zor tabi
yok kuzum ben daha yıkamadım dedesi odasını bitirsin ben de o zaman yıkıcam iki iş olmasın bi kere yıkar ütüler yerleştiririm 2-3 haftaya tamam olurum inşallah
hoşgeldin canım. ben özel hastaneye gidiyorum ama sgk anlaşmalı. oradan aldığım raporu iş yerime verdim. bir sorun olmadı.
ben kraft aldım pr001 modelini canım, meltem ve gökçe chicco lulababy xl aldı onları biliyorum bi de
su konusunda sıkıntı yok günde 4 lt belki daha fazla içiyorum...kabızlık da yok çok şükür...hehe güzel lafmış cidden bi anda dünya insanın başına yıkılıyomuş gibi oluyo hayatımın geri kalanında hep totoyla mı uğraşcam şimdi diyosun..neyse napalım geçirmeye çalışcaz geçmezse de allah daha büyük dert vermesin diyip ağrıyan totomuzun üstüne oturcaz
esin kraft aldı ben,meltem bi de biri daha alcam diyodu onu bilmiorum noldu biz chicco lullaby xl aldık.şimdi okurken birini daha gördüm ama kimdi hatırlayamadım sunny baby ninkini almış bildiklerim bu kadar
teşekkür ederim kızlar bambu beşik düşündüm yatak odasına ama çocuk azcık ele avuca gelsin onda yatamıcak düşcek Allah korusun oyun parkını baya kullanır nasıl olsa fuzuli alıncak aslında 2 tane beşik olcak evde çokmu tutarsız davrandım ben yaben aldım kız sunny baby
bende şoktayım kurup kurup duruyorum ya orda olsaydım ya yanım da ela oylay dı allahım sen koruteşekkür ederim kızlar bambu beşik düşündüm yatak odasına ama çocuk azcık ele avuca gelsin onda yatamıcak düşcek Allah korusun oyun parkını baya kullanır nasıl olsa fuzuli alıncak aslında 2 tane beşik olcak evde çokmu tutarsız davrandım ben ya((
canım odanın beşiğini kur yatak odana
sinem hala anlattıklarının şokundayım zaten sokağa çıkamıcaz artık korkudan(((
teşekkür ederim kızlar bambu beşik düşündüm yatak odasına ama çocuk azcık ele avuca gelsin onda yatamıcak düşcek Allah korusun oyun parkını baya kullanır nasıl olsa fuzuli alıncak aslında 2 tane beşik olcak evde çokmu tutarsız davrandım ben ya((
(
Peki hangi siteden aldın?kaç günde geldi? ayyy benimde almam lazım fiyatı da iyiymiş
dün saat 16:00 gibi sipariş verdimmmmm bugün saat öğlen 12 gibi geldi kuzu webanne marketten sipariş ettim hemen al valla iyide almışımmmm
bende şoktayım kurup kurup duruyorum ya orda olsaydım ya yanım da ela oylay dı allahım sen koru
dün saat 16:00 gibi sipariş verdimmmmm bugün saat öğlen 12 gibi geldi kuzu webanne marketten sipariş ettim hemen al valla iyide almışımmmm
ben de zaten medela ya da avent düşünüyordum ama avent çok daha iyiymiş. super o zaman ben de hemen alayım gelsin sagolasın cnm
canım odanın beşiğini kur yatak odana ikinci yi alma
ben de zaten medela ya da avent düşünüyordum ama avent çok daha iyiymiş. super o zaman ben de hemen alayım gelsin sagolasın cnm
ben en iyisi avent diye biliyorum biberonlarınıda avent aldım zaten sen saol ne demek güle güle kullan şimdiden
:))))) ben boyle adamın ruyalarına gırerımgünaydın kızlar kız meltem dün beni çok etkilemişsin gece rüyam da seni gördüm rüyam da yolda görüyorum seni ama tanışmıyoruz üstünde dünkü giysiler içim den diyorum anam hatuna bak taş gibi hemde hamile
tas ama şişkoooooooooooooooooay ewet ya ben melteme yorum yapmadım maşallahhh gerçekten taş gibi olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?