2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlaaar bugun dr ablamıza gittik, bize iiicee baktı. Oğlum 1830 gr olmuş 42 cm de boyu var, gülümsüyordu. Etli etli dudakları var yerim ben onu. 37.haftaya kadar çalışabilir raporumuzu da aldık. Çok şükür... Doğum fiyatlarını araştırmaya başladım buarada. ben epiduralli normal doğum istiyorum 5600 tl dediler özel bi hastanede. özel sigortam bunun 3000'ini karşılıyor ama yine de çok pahalı. dr umda çok iyi ama napıcam bilmiyorum.... çok para...:26::26:

slm...napacaksın iyiliğiniz için alışacaksınız

sanki altın iğnelerle makaslarla aletlerle doğum yaptıracaklarnedir bu fiyatlar ya

ben aldım kız sunny baby
teşekkür ederim kızlar bambu beşik düşündüm yatak odasına ama çocuk azcık ele avuca gelsin onda yatamıcak düşcek Allah korusun oyun parkını baya kullanır nasıl olsa fuzuli alıncak aslında 2 tane beşik olcak evde çokmu tutarsız davrandım ben ya ((

sinem hala anlattıklarının şokundayım zaten sokağa çıkamıcaz artık korkudan (((

bende şoktayım kurup kurup duruyorum ya orda olsaydım ya yanım da ela oylay dı allahım sen koru

canım odanın beşiğini kur yatak odana ikinci yi alma

:))))) ben boyle adamın ruyalarına gırerımPP ama gobegeeeeemle:)
ay ewet ya ben melteme yorum yapmadım maşallahhh gerçekten taş gibi olmuş :))
tas ama şişkooooooooooooooooo

kızlae geçmişi okuyup anca geldim aklımda kalanlara yazayım
sinem cnm allah seni bebişlerini hepimizi korusun artık hiç bi yerde güvende değiliz maalesef
ben de 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum pazartesi kontrolüm ver çalışabilir raporu alcam
tabiki çalışmak zor oluyo ama evde oturmanın da bazen pek ii olmayacağını düşünüyorum
çünkü ben alıştım çalışmaya çocuklarla haşırneşir olmaya onlara bişeyler anlatmaya
yani evde oturursam dinlenirim ama aynı zamanda çok sıkılırım çünkü nerdeyse seneye
eylüle kadar hep evde olcaz zaten hem de hareket etmiş oluyoruz
bebişimin kıyafetlerini henüz yıkamadım ama ben zaten deterjanlarla yıkamayı
düşünmüyorum zaten onlar kirli değil ki sadece tozu gitsin die bi yumuşatıcılı suya batırıp
durulamayı düşünüyorum hem şimdiden yıkarsak yine durduğu yerde tozlanmaz mı?
ben ev tipi anakucağı aldım sonuçta anneme gitcem kayınvalideme gitcem her yerde beşik bulmak
zor olacak hem evin içinde de mesela oturma odasında tv izlerken birileri geldiğinde sürekli yatak
odasında kalacak değil ki beşiği de bi yatak odası bi oturma odası taşıyamayacağımıza göre
en güzel pratik çözüm ev tipi anakucağı bence
ay çok konuştum aklıma geldiği kadar yazmaya çalıştım :)

anam herkes kocişine yemek yapmaya gitmiş
ay ben de gideyim niye benim kocamın başı kel mi
hayır gayet de saçlı offf saçmaladım yine ama arada ii geliyo:)
bu arada cicişlere en son aldığımız cicilerimizi ekledim akşam olunca renkleri
çok ii çıkmadı ama olsun en azından ne oldukları belli :) öptüm yine yemekten sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…