2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar arkadaşlar dün yazmıştım bebeğimin kilosunu başka bir doktor baya düşük söylemişti (1130) bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda o 1575 gr ve 41 cm olduğunu söyledi bir ohh dedim cevap yazan arkadaşlara sonsuz teşekkür dediğiniz gibi diğer cihaz hatalı ölçmüş.bebişimde hala önden gidiyor 10 gün kadar gayet iyiydi suyu hareketleri vs. çook şükür.darısı kontrole gideceklere hep iyi haberler getirelim inş...

haydi gözün aydıninş. benimde cuma kontrolum guzel haberler alırım
bende idrar yolları enf. çıktı doktor antibiyotik verdi bu hafta sonu bitti bakalım sonuç ne çıkacak:26:

haydi gözün aydıninş. benimde cuma kontrolum guzel haberler alırım
bende idrar yolları enf. çıktı doktor antibiyotik verdi bu hafta sonu bitti bakalım sonuç ne çıkacak:26:
geçmiş olsun.. diğer kaşıntı durumun ne oldu canım, bu enfeksiyonla mı alakalıydı acaba o da?

geçmiş olsun.. diğer kaşıntı durumun ne oldu canım, bu enfeksiyonla mı alakalıydı acaba o da?

valla şoklardayım aslında kaşıntı geçtidemek bundan mış şaşırdım kaldım vallahenuz kendime bile itiraf edemiyordum senin sayende ciddi ciddi inanıyorum artık aylardır işkence çektim ya birde akıntımda azaldıyinede çok sevinmek istemiyorum ne olur ne olmaz

baktım baktım baka baka kafayı yicez saten
bende tulumları dun markafonuden almasaydım kesın burdan alırdım gec gordum baya ucu burası

hadi gozun aydınnnnn

bugun oğluma cok guldum oğretmen turkce sınavını acıklamıs 96 almıs benımkı reddetmıs yanlış bakmıssınız en fazla 95 almam lazımdı dıye :) sınav kagıdını tekrar ıncekeyecekmıs oğretmen:)))

aman canım olmaz inş yeniden demekki ondanmış, yoksa o kadar fitile dayanmazdı heralde mantar, sevindim geçmesine :) çok gıcık bi durum gerçekten

benim ablamda çok kullandı onu senin dediğin gibi, hatta evi çok soğuktu bazen bebeği ona yatırıyodu öğlen uykularında fln üşümesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…