- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.381
kızlar az once nette gezerken bu sıteyı gordum fıyatlar pıyasanın baya altında bı bakın derım,
https://www.n-bebek.com/
iyi akşamlar arkadaşlar dün yazmıştım bebeğimin kilosunu başka bir doktor baya düşük söylemişti (1130) bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda o 1575 gr ve 41 cm olduğunu söyledi bir ohh dedim cevap yazan arkadaşlara sonsuz teşekkür dediğiniz gibi diğer cihaz hatalı ölçmüş.bebişimde hala önden gidiyor 10 gün kadar gayet iyiydi suyu hareketleri vs. çook şükür.darısı kontrole gideceklere hep iyi haberler getirelim inş...
inş. herşey istediğin gibi olur keyifle dönersin evine...haydi gözün aydıninş. benimde cuma kontrolum guzel haberler alırım
bende idrar yolları enf. çıktı doktor antibiyotik verdi bu hafta sonu bitti bakalım sonuç ne çıkacak:26:
meltem bişe sorcam yaa diğer arkadaşlarda cevap verirse sevinirim, anakucağı var mı sende gerekli mi? ben şunu beğendim Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com fakat alsam mı almasam mı kararısızım. küçük beşik almadım ben şimdi biz içerde otururken
cnm ben aynısından alıcam Amerikada falan kullananlar çok memnun kalmışlar. Salonda mutfakta hep gozumun onunda olsun ıstıorum bır de 20 kg kadar tasıyormus ben hala kararsısızım kızlar yaa bazı bebekler anakucağında yatmıyomuş bile :44: almak sorun değilde kullanılmayan bişeyinde hamallığını yapmak gerekecek evimde küçük, bebiş sevmezse eğer öylece yer işgal edeceki sanırım doğum yaptıktan sonra alıcam ben ana kucağını.kızlae geçmişi okuyup anca geldim aklımda kalanlara yazayım
sinem cnm allah seni bebişlerini hepimizi korusun artık hiç bi yerde güvende değiliz maalesef
ben de 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum pazartesi kontrolüm ver çalışabilir raporu alcam
tabiki çalışmak zor oluyo ama evde oturmanın da bazen pek ii olmayacağını düşünüyorum
çünkü ben alıştım çalışmaya çocuklarla haşırneşir olmaya onlara bişeyler anlatmaya
yani evde oturursam dinlenirim ama aynı zamanda çok sıkılırım çünkü nerdeyse seneye
eylüle kadar hep evde olcaz zaten hem de hareket etmiş oluyoruz
bebişimin kıyafetlerini henüz yıkamadım ama ben zaten deterjanlarla yıkamayı
düşünmüyorum zaten onlar kirli değil ki sadece tozu gitsin die bi yumuşatıcılı suya batırıp
durulamayı düşünüyorum hem şimdiden yıkarsak yine durduğu yerde tozlanmaz mı?
ben ev tipi anakucağı aldım sonuçta anneme gitcem kayınvalideme gitcem her yerde beşik bulmak
zor olacak hem evin içinde de mesela oturma odasında tv izlerken birileri geldiğinde sürekli yatak
odasında kalacak değil ki beşiği de bi yatak odası bi oturma odası taşıyamayacağımıza göre
en güzel pratik çözüm ev tipi anakucağı bence
ay çok konuştum aklıma geldiği kadar yazmaya çalıştım :)
ZUZUM bende aynı fikirdeyim, çalışmak şu an için çok zor gelmiyor zaten inş böyle devam eder, ayrılayım mı diye düşündükçe evde naparım patlarım sıkıntıdan diye vazgeçiyorum hemen, en iyisi sonuna kadar çalışmak hemde dediğin gibi hareket etmiş oluyoruz evde olsak bütün gün oturucazkendimizi dinlemeye başlıcaz hiç gerek yok
geçmiş olsun.. diğer kaşıntı durumun ne oldu canım, bu enfeksiyonla mı alakalıydı acaba o da?haydi gözün aydıninş. benimde cuma kontrolum guzel haberler alırım
bende idrar yolları enf. çıktı doktor antibiyotik verdi bu hafta sonu bitti bakalım sonuç ne çıkacak:26:
ben hala kararsısızım kızlar yaa bazı bebekler anakucağında yatmıyomuş bile :44: almak sorun değilde kullanılmayan bişeyinde hamallığını yapmak gerekecek evimde küçük, bebiş sevmezse eğer öylece yer işgal edeceki sanırım doğum yaptıktan sonra alıcam ben ana kucağını.
ZUZUM bende aynı fikirdeyim, çalışmak şu an için çok zor gelmiyor zaten inş böyle devam eder, ayrılayım mı diye düşündükçe evde naparım patlarım sıkıntıdan diye vazgeçiyorum hemen, en iyisi sonuna kadar çalışmak hemde dediğin gibi hareket etmiş oluyoruz evde olsak bütün gün oturucazkendimizi dinlemeye başlıcaz hiç gerek yok
bende başka şehirde doğum yapmasaydım 37 ye kadar çalışıyım diyodum ama mecburen erken gelip oturuyorumm.. gerçi burda da kendime yapıcak iş buldumda çok ağırlaşmadan halletcem. Meşgulüm yani sizin anlıycanız yoksa vakit geçmez hakkaten..
geçmiş olsun.. diğer kaşıntı durumun ne oldu canım, bu enfeksiyonla mı alakalıydı acaba o da?
bende tulumları dun markafonuden almasaydım kesın burdan alırdım gec gordum baya ucu burasıbaktım baktımbaka baka kafayı yicez saten
hadi gozun aydınnnnniyi akşamlar arkadaşlar dün yazmıştım bebeğimin kilosunu başka bir doktor baya düşük söylemişti (1130) bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda o 1575 gr ve 41 cm olduğunu söyledi bir ohh dedim cevap yazan arkadaşlara sonsuz teşekkür dediğiniz gibi diğer cihaz hatalı ölçmüş.bebişimde hala önden gidiyor 10 gün kadar gayet iyiydi suyu hareketleri vs. çook şükür.darısı kontrole gideceklere hep iyi haberler getirelim inş...
aman canım olmaz inş yeniden demekki ondanmış, yoksa o kadar fitile dayanmazdı heralde mantar, sevindim geçmesine :) çok gıcık bi durum gerçektenvalla şoklardayım aslında kaşıntı geçtidemek bundan mış şaşırdım kaldım valla henuz kendime bile itiraf edemiyordum senin sayende ciddi ciddi inanıyorum artık aylardır işkence çektim ya birde akıntımda azaldı yinede çok sevinmek istemiyorum ne olur ne olmaz
ben hala kararsısızım kızlar yaa bazı bebekler anakucağında yatmıyomuş bile :44: almak sorun değilde kullanılmayan bişeyinde hamallığını yapmak gerekecek evimde küçük, bebiş sevmezse eğer öylece yer işgal edeceki sanırım doğum yaptıktan sonra alıcam ben ana kucağını.
cnm benim gördüğüm minik çocuğu olan herkes anakucağı kullandı
hiç duymadım bebek anakucağında yatmıyomuş die ama sen öle düşünüyosan
bekle alma tabi ama bana göre çok gerekli diyorum ya hep yatak odasında kalacak
değilki bu çocuk ben de oturup tv izlemek isticem bi yandan anakucağında sallarım
bi yandan dizi izlerim ya da yemek için hazırlık yaparım :)
bi tek sabahları uyanırken zor geliyo özellikle yağmurlu günlerde
o da geceleri artık çok uyanıyorum tam sabaha karşı uyuyorum derken
bu kez alarm çalıyo zorla sıcak yatağımdan kalkıyorum, ama bi elimi yüzümü
yıkayıp kahvaltı edip giyinip biraz da süslendimmi kendime geliyorum
her gün farklı inaNLrı görmek muhabbet etmek çocuklara bişeyler öğretmek çok ii geliyo
bana, çok yorulursam arada 2-3 günlük rapor alıp dinlenirim diyorum
zaten şunun şurasında 1 ay kaldı sonra 37 haftam doluyo.
canım bende hiç yatmama ihtimalini düşünmemiştim ama beğendiğim modeli araştırırken yorumlarda alıp hiç kullanamadık bebek yatmadı diyenler vardı ondan aslında vazgeçtim ben, sadece bi model için değil anakucağıyla ilgili böyle bi sorun var yani fisher pricer ın yağmur ormanlarına baktım onun yorumlarında da yazıyo çok beğenip aldık ama bebek 5 dk durmadı diye :44: meltemde salihe aldım hiç kullanmadım dedi kararsız kaldım bende, araba içinde anakucağı alıcaz mecbur belki onu kullanırım diye beklemedeyim şu andacnm benim gördüğüm minik çocuğu olan herkes anakucağı kullandı
değilki bu çocuk ben de oturup tv izlemek isticem bi yandan anakucağında sallarım
her gün farklı inaNLrı görmek muhabbet etmek çocuklara bişeyler öğretmek çok ii geliyo
okul konusunda bende gece uyuyamayınca çok zor kalkıyorum ya da çok geç yatarsam, onun dışında sıkıntım yok çok şükür, en iyisi sonuna kadar işe gidip bebeklerimizi daha fazla büyütüp başkalarına teslim etmek.. bundan sonra da rahatsızlanmayızda devam ederiz inş ikimizde
aman canım olmaz inş yeniden demekki ondanmış, yoksa o kadar fitile dayanmazdı heralde mantar, sevindim geçmesine :) çok gıcık bi durum gerçekten
canım bende hiç yatmama ihtimalini düşünmemiştim ama beğendiğim modeli araştırırken yorumlarda alıp hiç kullanamadık bebek yatmadı diyenler vardı ondan aslında vazgeçtim ben, sadece bi model için değil anakucağıyla ilgili böyle bi sorun var yani fisher pricer ın yağmur ormanlarına baktım onun yorumlarında da yazıyo çok beğenip aldık ama bebek 5 dk durmadı diye :44: meltemde salihe aldım hiç kullanmadım dedi kararsız kaldım bende, araba içinde anakucağı alıcaz mecbur belki onu kullanırım diye beklemedeyim şu anda
okul konusunda bende gece uyuyamayınca çok zor kalkıyorum ya da çok geç yatarsam, onun dışında sıkıntım yok çok şükür, en iyisi sonuna kadar işe gidip bebeklerimizi daha fazla büyütüp başkalarına teslim etmek.. bundan sonra da rahatsızlanmayızda devam ederiz inş ikimizde
evet kızlar ben malesef alıp kullanamayan kısıma gırıyorum , ama koltugude bır o k adar cok kullandım koltuk sapını arkaya dogru cevırıp tam oturma poısyonuna getırıp mama sandelyesı gıbı kullanıyordum yemek yedırıkencnm benim gördüğüm minik çocuğu olan herkes anakucağı kullandı
evet kızlar ben malesef alıp kullanamayan kısıma gırıyorum , ama koltugude bır o k adar cok kullandım koltuk sapını arkaya dogru cevırıp tam oturma poısyonuna getırıp mama sandelyesı gıbı kullanıyordum yemek yedırıken
tanıdık biri yeni doğum yaptıoto koltuğunda hep bebek yanında mutfakta birde alt tarafı kavisli elleyince sallanıyor bebekde yatıyordu içinde bende öle yapıcam ama biizm setde port bebe de var onda yatar
benim ablamda çok kullandı onu senin dediğin gibi, hatta evi çok soğuktu bazen bebeği ona yatırıyodu öğlen uykularında fln üşümesin diyeevet kızlar ben malesef alıp kullanamayan kısıma gırıyorum , ama koltugude bır o k adar cok kullandım koltuk sapını arkaya dogru cevırıp tam oturma poısyonuna getırıp mama sandelyesı gıbı kullanıyordum yemek yedırıken
bende bende her yere tasıyordum mutfak tezgahına koyup onunla konsurken yemek yapıyordum:)tanıdık biri yeni doğum yaptıoto koltuğunda hep bebek yanında mutfakta birde alt tarafı kavisli elleyince sallanıyor bebekde yatıyordu içinde bende öle yapıcam ama biizm setde port bebe de var onda yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?