2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

forumda birisi daha diyordu bebeğin omurgası için iyi değilmiş diye, çok bırakmamak lazım sonuçta tam yatar şekilde olmayacaklar, araba için kesin lazım yaa öncelikle güvenlik için zatende hemde uzun yolda fln bebiş rezil olur kucakta, rahat rahat otursunlar inş

Son düzenleme:
ya zaten oto koltugu olmadan bebeklerı arabada tasımak yasak kucagınızda tasımak yasak yanı , haaa ne kadar uygulanıyor tartısılır

ya zaten oto koltugu olmadan bebeklerı arabada tasımak yasak kucagınızda tasımak yasak yanı , haaa ne kadar uygulanıyor tartısılır
bide o var tabi, canım yaa insanlar kendi binecekleri arabaya verecek para buluyolar ama bunun gibi şeylere ne gerek var diyebiliyolar ne yazık ki

Oyyyy benim alingan hamis arkadasim yerim ben seni kiz Hic olur mu oyle sey ben saka yaptim kusum yaa dil cikarmisim orda bak. Tabi sorcaz birbirimize ben niye yaziyom buraya herkes gibi yardimci olmak icin elbette. nolur alinma tatlimmmmm ben de arkadasima darildim ablama bozuldum hic keyfim yok bugun

günaydın herkese geçmişi azıcık okudum herkes iyi cok şükür uuzn zamndır giremiyorum evde yatmaktan biryerlerim battıı geceleri uyuyamaz hale geldim havalşrda ısınınca hemen anneme koştum

:))))) ben boyle adamın ruyalarına gırerımPP ama gobegeeeeemle:)

tas ama şişkooooooooooooooooo

Günaydınn kızlar, bugün çok keyifsizim bi sebebide yok aslında belkide uykum var ama tek mutluluğum oğlumu görcem bugün Allah izin verirse geçen hafta onu hissetmemiştim 3 gün boyunca meğer çok öksürdüğüm için oda hareket etmemiş sadece kalp atışını duyup geri dönmüştüm bugün kontrolümüz var bakalım drmuz ne dicek istirahatimi açmamıda isteyebilir yada 37.ye kadar çalışabilir isticem onuda vereb,ilir nst ye bağlıcam fln demedi muayeneye göremi karar vercek bilmiyorum dr.lar bu durumlarda kendin,i riske atmıyorlarmış öle duydum hayırlısı bakalım.
Meltemcim hepimiz şişkoyuz şimdi ama hepimiz taş gibi değiliz oyüzden mutlu ol bitanemm

günaydın herkeseee
gunaydın bacım nası gectı kontorl neler yaptı bıdahakı ne zaman?

cok sagol tatlım yaaaa bak sabah sabah motıve oldum:)
günaydınnn.......
gunaydın

Son düzenleme:
günaydın herkese...güneşli ama soğuk bir gün..ve ben uykusuz geçen bi gecenin sabahında okuldayım..artık çalışmak istemiyorum..hep uykum var..dalgınım..yorgunum..anlayacağınız çekilir gibi değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…