- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.401
tabı battaneyıde sar mısssssss valla:)benim ablamda çok kullandı onu senin dediğin gibi, hatta evi çok soğuktu bazen bebeği ona yatırıyodu öğlen uykularında fln üşümesin diye
bide başıma şimdi bunu seçmek çıktı, senin araba aklıma yatıyo aslında bide nuna pepp hoşuma gidiyor napıcam bilmiyorumtabı battaneyıde sar mısssssss valla:)
bende nuna pepi begenmıstım ama aldıgımda kullanıslı gozukuyorbide başıma şimdi bunu seçmek çıktı, senin araba aklıma yatıyo aslında bide nuna pepp hoşuma gidiyor napıcam bilmiyorum
inş öyle olur canım yaa yoksa aldıklarımızı kullanamazsak boşuna kalabalık bide üstüne para ödeyerekbende nuna pepi begenmıstım ama aldıgımda kullanıslı gozukuyor
valla ben alısverıs faslını kapattım gıbı besıge yatak uykusetı alt acma ve pıjamalar kaldı acıl olarak ates olcerı enıste alacaktı sesı cıkmadıinş öyle olur canım yaa yoksa aldıklarımızı kullanamazsak boşuna kalabalık bide üstüne para ödeyerek
tanıdık biri yeni doğum yaptıoto koltuğunda hep bebek yanında mutfakta birde alt tarafı kavisli elleyince sallanıyor bebekde yatıyordu içinde bende öle yapıcam ama biizm setde port bebe de var onda yatar
bende oto koltuğu olan anakucagı almayı düşünüyorum
bikaç yer araştırmıştık.hepside özellikle maxi cosi diye bi markayı önerdiler.
fiyatı 350-400 arasında değişiyor.araba için en güvenli ve testleri yapılan bu dedi.
birde arkadaşımın ablası bi kaza geçirmişti.arabadaki 45 kişiye bişey olmadı sadece 2-3 aylık bebek öldü.
geçen tv de de 3 aylık bi bebek araba camından fırlamıştı.o yüzden araba için kesinlikle kaliteli bişey almak istiyorum.
ama normal zamanda 2 saatten fazla bekletmeyin.
arada hareket ettirin dediler.
forumda birisi daha diyordu bebeğin omurgası için iyi değilmiş diye, çok bırakmamak lazım sonuçta tam yatar şekilde olmayacaklar, araba için kesin lazım yaa öncelikle güvenlik için zatende hemde uzun yolda fln bebiş rezil olur kucakta, rahat rahat otursunlar inşbende oto koltuğu olan anakucagı almayı düşünüyorum
bikaç yer araştırmıştık.hepside özellikle maxi cosi diye bi markayı önerdiler.
fiyatı 350-400 arasında değişiyor.araba için en güvenli ve testleri yapılan bu dedi.
birde arkadaşımın ablası bi kaza geçirmişti.arabadaki 45 kişiye bişey olmadı sadece 2-3 aylık bebek öldü.
geçen tv de de 3 aylık bi bebek araba camından fırlamıştı.o yüzden araba için kesinlikle kaliteli bişey almak istiyorum.
ama normal zamanda 2 saatten fazla bekletmeyin.
arada hareket ettirin dediler.
ya zaten oto koltugu olmadan bebeklerı arabada tasımak yasak kucagınızda tasımak yasak yanı , haaa ne kadar uygulanıyor tartısılırforumda birisi daha diyordu bebeğin omurgası için iyi değilmiş diye, çok bırakmamak lazım sonuçta tam yatar şekilde olmayacaklar, araba için kesin lazım yaa öncelikle güvenlik için zatende hemde uzun yolda fln bebiş rezil olur kucakta, rahat rahat otursunlar inş
bide o var tabi, canım yaa insanlar kendi binecekleri arabaya verecek para buluyolar ama bunun gibi şeylere ne gerek var diyebiliyolar ne yazık kiya zaten oto koltugu olmadan bebeklerı arabada tasımak yasak kucagınızda tasımak yasak yanı , haaa ne kadar uygulanıyor tartısılır
bende hıc anlamam yanııı o ınsanlarıbide o var tabi, canım yaa insanlar kendi binecekleri arabaya verecek para buluyolar ama bunun gibi şeylere ne gerek var diyebiliyolar ne yazık ki
ne varsa sana soruyormuşum kızım araştırıyorsun yazıyorsun bu krem daha iyi diye tavsiye ediyorsun fena mı yani dikkate almak fikirlerininotumu aldım bakıcam o kreme bizim bir eczane var bakalım orada kaç liraymış:26:
bayağı bekledim dayanamadım saten moralim bozuktu yattım ama hep ağladımbazı sorunlar oldu ailevi :14
:))))) ben boyle adamın ruyalarına gırerımPP ama gobegeeeeemle:)
tas ama şişkooooooooooooooooo
günaydın herkeseee
gunaydın bacım nası gectı kontorl neler yaptı bıdahakı ne zaman?günaydın herkeseee
cok sagol tatlım yaaaa bak sabah sabah motıve oldum:)Günaydınn kızlar, bugün çok keyifsizim bi sebebide yok aslında belkide uykum var ama tek mutluluğum oğlumu görcem bugün Allah izin verirse geçen hafta onu hissetmemiştim 3 gün boyunca meğer çok öksürdüğüm için oda hareket etmemiş sadece kalp atışını duyup geri dönmüştüm bugün kontrolümüz var bakalım drmuz ne dicek istirahatimi açmamıda isteyebilir yada 37.ye kadar çalışabilir isticem onuda vereb,ilir nst ye bağlıcam fln demedi muayeneye göremi karar vercek bilmiyorum dr.lar bu durumlarda kendin,i riske atmıyorlarmış öle duydum hayırlısı bakalım.
Meltemcim hepimiz şişkoyuz şimdi ama hepimiz taş gibi değiliz oyüzden mutlu ol bitanemm
gunaydıngünaydınnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?