- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.421
gunaydın neden keyıfsızsın bu kadar?günaydın herkese...güneşli ama soğuk bir gün..ve ben uykusuz geçen bi gecenin sabahında okuldayım..artık çalışmak istemiyorum..hep uykum var..dalgınım..yorgunum..anlayacağınız çekilir gibi değilim..
noldu sana bacım canın niye sıkıldı havalardan mı acep ? bak bebişi de görücen mutlu ol annesiiigünaydın canım sanada
gunaydın bacım nası gectı kontorl neler yaptı bıdahakı ne zaman?
cok sagol tatlım yaaaa bak sabah sabah motıve oldum:)gunaydın
günaydın kuzucuk havalardan havalardan. sıcak yataktan çıkmak zor geliyo vallagünaydın herkese...güneşli ama soğuk bir gün..ve ben uykusuz geçen bi gecenin sabahında okuldayım..artık çalışmak istemiyorum..hep uykum var..dalgınım..yorgunum..anlayacağınız çekilir gibi değilim..
günaydınnn.......
22 aralıknoldu sana bacım canın niye sıkıldı havalardan mı acep ? bak bebişi de görücen mutlu ol annesiii
nst çok kötüydü meltembenim oğlan sevmedi sanırım kendi kalp atışını duymayı sonrasında çok rahatsız oldum zaten dr da beğenmedi bi de gittik bi daha çekildik ama o iyi geçti. bi daha 27 aralıkta gidicem sanırım ondan sonra haftada 1 e düşeriz çünkü bu gittiğimde 21 ocak dedi gittikçe öne çekiyo hadi bakalım hayırlısı sen ne zaman gidiyosun 20 sinden sonraydı di mi ? yanlış mı hatırlıyorum :26:
günaydın kuzucuk havalardan havalardan. sıcak yataktan çıkmak zor geliyo valla
günaydın canım
nst çok kötüydü meltembenim oğlan sevmedi sanırım kendi kalp atışını duymayı sonrasında çok rahatsız oldum zaten dr da beğenmedi bi de gittik bi daha çekildik ama o iyi geçti. bi daha 27 aralıkta gidicem sanırım ondan sonra haftada 1 e düşeriz çünkü bu gittiğimde 21 ocak dedi gittikçe öne çekiyo hadi bakalım hayırlısı sen ne zaman gidiyosun 20 sinden sonraydı di mi ? yanlış mı hatırlıyorum :26:
ilk nst tecrüben sanırım kötü geçmiş..yazık size yaa..stres mi oldunuz acaba..neyseki ikincide problem olmamış..
sancı cıktımı? bıde extra usg ıstedımı detaylı?galiba stresten oldu canım çünkü ilk bağlamada çok hareket etmedi. bi de yanımda 37 haftalık bi gebe vardı bıdır bıdır yok göbeği çatlamış ama dr un verdiği kremi sürmüş ondanmış , yok hastanenin nst makinası iyi değilmiş , yok nst ye çok sık bağlanmak iyi değilmiş yok doğumda şöyle olcakmış yanındakiyle konuşuyodu bi dakka susmadı e ben de kulak misafiri oldum bi de bebiş oynamayınca iyice gerildi. çok şükür ikinci rahattı bi daha kötü geçmez umarım
22 aralıktam gunu yani:)))) sen gerı cektıgıne bakma salıhte sata gore 16 ekımdı ama 15 eylul 20 eylul falan cıkıyordu 15 ekımde dogdu zorla:) bebegın olcumlerı ıle ılgılı o sonucta sen zaten normal dogumu deneyeceksın sezeryan olsa kesın tarıh verırdı zaten
zaten genelde 38 den sonra dogarlar cok azı 338 oncesı dogarbuna sevindim yaa inşallah vaktinde doğarlar ben erken doğurmak istemiyorum izne çıktıgım zaman dinleneyim azcık şubat ayını görelim hayırlısıyla
22 aralıktam gunu yani:)))) sen gerı cektıgıne bakma salıhte sata gore 16 ekımdı ama 15 eylul 20 eylul falan cıkıyordu 15 ekımde dogdu zorla:) bebegın olcumlerı ıle ılgılı o sonucta sen zaten normal dogumu deneyeceksın sezeryan olsa kesın tarıh verırdı zaten
yok sancı falan bişey demedi gayet güzel bi problem yok dedi. usg falan da istemedi. bi sorun olsa söylerdi di misancı cıktımı? bıde extra usg ıstedımı detaylı?
soylerdı tabııı, ama doktorun rahatlıgı benı germeye basladı yaaaahayır haberlerle gel inşallah sona yaklaştıkça ben de tedirginlik artıyor. sağsalim bi doğalardı hayırlısıyla.
yaa sanki bana da şubatı görecekmiş gibi geliyor ama hayırlısı tabi
yok sancı falan bişey demedi gayet güzel bi problem yok dedi. usg falan da istemedi. bi sorun olsa söylerdi di mi
soylerdı tabııı, ama doktorun rahatlıgı benı germeye basladı yaaaa(
noldu sana bacım canın niye sıkıldı havalardan mı acep ? bak bebişi de görücen mutlu ol annesiii
günaydın kuzucuk havalardan havalardan. sıcak yataktan çıkmak zor geliyo valla
günaydın canım
ya adamdan bı sıkayetım yok aslında enerjısı falan cok ıyı , ama cok rahat ılk hamılelıgımde dr um tam tersıydı heralde o yuzden degısık gelıyor bu durum bana hıc tahlıl falan yapmıyor mesela tansıyonada bakmıyoryaa aslında baya bi iyi sanki bu durum yoksa ben daha çok gerilebilirdim. mesela gittiğimizde kazayı söyledik hareket ettiği için gelmedik size falan dedik. iyice baktı yok dedi bak eğer bişey olmuş olsa bu bebeğin eşi plesantadan ayrılırdı korkulacak bişey yok dedi. hatta ilk defa yüzünü çok detaylı görebildik paşanın. ben seviyorum adamı yaayani şimdilik
ama ıyı tarafı 15 hafta bebege kalacak:)))raporu 40.haftada doğum yapacakmışsın gibi veriyorlar..ama düşününce 37.haftada izne ayrılacağım..hooopp bir hafta sonra sezeryan..non stop yani...izin mizin hak getire..
ohhhh hadı gozun aydın barı son 1 ay tadını cıkar uykunun:)günaydın kızlar nasılsınız bakalım anam ben bu aralar iyice saldım kendimi 8.30 açtığım iş yerini artık 9.30 açıyorum ay kalkamıyorum sağolsun kimsede niye geç geliyorsun demiyor gerçi son günlerim bu arada kızımın uyku düzeni yerine oturdu artık geceleri beni üzmüyor bana sarılıp uyuyor tabi bi eli göğüsümde inşallah oğlum da üzmez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?