2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sakin ol canım la havle çek bol bol inanılmaz işe yarıyor bir anın bir anını tutmuyor hamilelikte maalesef. sakin olmaya çalış bebişe yazık ben çalışabilir raporunu bir önceki gittiğimde almıştım canım nst ye sokmadı sadece muayene edip verdi. çalışabilirsin bir sıkıntın yok dedi.

aynı durumdan ben de şikayetçiyim canım tansiyona falan bakmıyorlar ama dr la değil o hastaneyle alakalı ben gökalp ten önce dilek e gidiyordum o da ölçmüyordu. sağlık ocağı yapıyor diye düşünüyorlar arkadaşıma öyle demişlerdi. sanırım ondan. kan, tansiyon , idrar onlara sağlık ocağında bakılıyor ya

amannn boşver canım ya kalmış şunun şurasında kaç gün

ama ıyı tarafı 15 hafta bebege kalacak:)))
aktarılmıyor sanırım yani biz 37 ye kadar rapor aldık. doğurduktan sonra 13 haftamız var artık ne zaman doğurduk doğurduk ben öyle biliyorum

tamam kuzum Allah hayırlara çıkarsın inşallah ( aktarılmıyor derken Esin banada açıkla şu durumu kafam basmıyo bizim 37.den sonra 3 haftamız kalıyor evde dinlenmek için tabi tamda 40 da doğurursak diyelim erken doğurduk ozaman nolcak ben bunu anlamıyorum işte

yok canım yenı cıkan yasa ıle kullanılmayan ızınler dogum sonrasına aktarılabılıyor yanı sen 37 de cıktın 38 de dogurdun sadece 1 hafta dogum oncesı ıın kullanmıs oluyorsun kalan 15 hafta dogum sonrasına aktarılıyor ama akşam gorumceme sorayaım tekrar o bılgılendırır benı
benım saglık ocagı yapmıyor testlerı oda hastane yapar dıye yapmıyor

evet arkadaşlar aynen meltemin dediği gibi :) artık aktarılabiliyor kullanılamayan izinler, hayırlı zamanlarda doğsunlar inşallahh

ohhhh hadı gozun aydın barı son 1 ay tadını cıkar uykunun:)
ben de öyle yapıyorum kız bizim ela bebekken çok usluydu inşallah eymen de öyle olur bide erkek dayı ya çekermiş ya benim abim çok uysaldı gene öyle hatta küçükken evin erkeği ben kızı abim di

amannn boşver canım ya kalmış şunun şurasında kaç gün

aynen canım ben de saldım çayıra mevlam kayıra

ben de arkadalşarın dediği gibi biliyorum..e40 haftadan önceki doğumların izinleri aktarılıyor..

e peki 41 de doğurursam ne olacak ????? :26::26::26::26::26:

yaa esin naptın senn..biz 38-39 a sabırsızlanıyoruz..ilahi...

kızlar merabalar gün içinde fırsat bulup çok giremiyorum. arada giriyorum geçmişe bi göz atıyım derken bi satır yazamadan çıkıyorum ama bugün zaman bulunca bebişimin cicilerinide cicişler topiğine ekledim sonunda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…