- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.441
sakin ol canım la havle çek bol bol inanılmaz işe yarıyor bir anın bir anını tutmuyor hamilelikte maalesef. sakin olmaya çalış bebişe yazıkoff bilmiyorum esin ya ama çok cnaım sıkkın çok gerginim tek tesellim onu görcek olmam zaten.Ne güzel sende yaşadın atlattın nst stresini.Peki çalışabilir raporu için sadece NST yettimi yoksa muayenede oldunmu canım sen?
aynı durumdan ben de şikayetçiyim canım tansiyona falan bakmıyorlar ama dr la değil o hastaneyle alakalı ben gökalp ten önce dilek e gidiyordum o da ölçmüyordu. sağlık ocağı yapıyor diye düşünüyorlar arkadaşıma öyle demişlerdi. sanırım ondan. kan, tansiyon , idrar onlara sağlık ocağında bakılıyor yaya adamdan bı sıkayetım yok aslında enerjısı falan cok ıyı , ama cok rahat ılk hamılelıgımde dr um tam tersıydı heralde o yuzden degısık gelıyor bu durum bana hıc tahlıl falan yapmıyor mesela tansıyonada bakmıyorbana 1 kere kan tahlılı yaptı oda seker yuklemesınde ama salıhte her ay kan ve ıdrar degerlerıme bakılırdı
amannn boşver canım ya kalmış şunun şurasında kaç güngünaydın kızlar nasılsınız bakalım anam ben bu aralar iyice saldım kendimi 8.30 açtığım iş yerini artık 9.30 açıyorum ay kalkamıyorum sağolsun kimsede niye geç geliyorsun demiyor gerçi son günlerim bu arada kızımın uyku düzeni yerine oturdu artık geceleri beni üzmüyor bana sarılıp uyuyor tabi bi eli göğüsümde inşallah oğlum da üzmez beni
aktarılmıyor sanırım yani biz 37 ye kadar rapor aldık. doğurduktan sonra 13 haftamız var artık ne zaman doğurduk doğurduk ben öyle biliyorumama ıyı tarafı 15 hafta bebege kalacak:)))
sakin ol canım la havle çek bol bol inanılmaz işe yarıyor bir anın bir anını tutmuyor hamilelikte maalesef. sakin olmaya çalış bebişe yazıkben çalışabilir raporunu bir önceki gittiğimde almıştım canım nst ye sokmadı sadece muayene edip verdi. çalışabilirsin bir sıkıntın yok dedi.
aynı durumdan ben de şikayetçiyim canım tansiyona falan bakmıyorlar ama dr la değil o hastaneyle alakalı ben gökalp ten önce dilek e gidiyordum o da ölçmüyordu. sağlık ocağı yapıyor diye düşünüyorlar arkadaşıma öyle demişlerdi. sanırım ondan. kan, tansiyon , idrar onlara sağlık ocağında bakılıyor ya
amannn boşver canım ya kalmış şunun şurasında kaç gün
aktarılmıyor sanırım yani biz 37 ye kadar rapor aldık. doğurduktan sonra 13 haftamız var artık ne zaman doğurduk doğurduk ben öyle biliyorum
yok canım yenı cıkan yasa ıle kullanılmayan ızınler dogum sonrasına aktarılabılıyor yanı sen 37 de cıktın 38 de dogurdun sadece 1 hafta dogum oncesı ıın kullanmıs oluyorsun kalan 15 hafta dogum sonrasına aktarılıyor ama akşam gorumceme sorayaım tekrar o bılgılendırır benısakin ol canım la havle çek bol bol inanılmaz işe yarıyor bir anın bir anını tutmuyor hamilelikte maalesef. sakin olmaya çalış bebişe yazıkben çalışabilir raporunu bir önceki gittiğimde almıştım canım nst ye sokmadı sadece muayene edip verdi. çalışabilirsin bir sıkıntın yok dedi.
aynı durumdan ben de şikayetçiyim canım tansiyona falan bakmıyorlar ama dr la değil o hastaneyle alakalı ben gökalp ten önce dilek e gidiyordum o da ölçmüyordu. sağlık ocağı yapıyor diye düşünüyorlar arkadaşıma öyle demişlerdi. sanırım ondan. kan, tansiyon , idrar onlara sağlık ocağında bakılıyor ya
aktarılmıyor sanırım yani biz 37 ye kadar rapor aldık. doğurduktan sonra 13 haftamız var artık ne zaman doğurduk doğurduk ben öyle biliyorum
yok canım yenı cıkan yasa ıle kullanılmayan ızınler dogum sonrasına aktarılabılıyor yanı sen 37 de cıktın 38 de dogurdun sadece 1 hafta dogum oncesı ıın kullanmıs oluyorsun kalan 15 hafta dogum sonrasına aktarılıyor ama akşam gorumceme sorayaım tekrar o bılgılendırır benı
ben de öyle yapıyorum kız bizim ela bebekken çok usluydu inşallah eymen de öyle olur bide erkek dayı ya çekermiş ya benim abim çok uysaldı gene öyle hatta küçükken evin erkeği ben kızı abim diohhhh hadı gozun aydın barı son 1 ay tadını cıkar uykunun:)
e peki 41 de doğurursam ne olacak ????? :26::26::26::26::26:
o zamanda bir hafta kafadan tatil yapmış oluyosun izninden azalmıyoo diye biliyorum
tamam kuzum Allah hayırlara çıkarsın inşallah( aktarılmıyor derken Esin banada açıkla şu durumu kafam basmıyo bizim 37.den sonra 3 haftamız kalıyor evde dinlenmek için tabi tamda 40 da doğurursak diyelim erken doğurduk ozaman nolcak ben bunu anlamıyorum işte
e peki 41 de doğurursam ne olacak ????? :26::26::26::26::26:
eltim 42 de doğrudu her ihtimali düşünmem lazımben de arkadalşarın dediği gibi biliyorum..e40 haftadan önceki doğumların izinleri aktarılıyor..
yaa esin naptın senn..biz 38-39 a sabırsızlanıyoruz..ilahi...
biz geldik nasılsınız kızlar bebişleriniz nasıl bakemmmm
bol bol tepiniyoruz içerde......
o tepinmeler bende de var. ama hala kafa, popo ayırt edemiyorum ben.bol bol tepiniyoruz içerde......
ben artık ayaklarını dızını ve poposunu ayırt edebılıyorum bası zaten asagıdao tepinmeler bende de var. ama hala kafa, popo ayırt edemiyorum ben.
o tepinmeler bende de var. ama hala kafa, popo ayırt edemiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?