2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar göğüs ucunuza krem sürmeye başladınız mı ?

kakao yağı ve kayısı yağı sürüyorum vücuduma, sağlık ocağındaki bayanda soğanı kes koy doğumda çatlamaz dedide ona şimdilik yanaşmadım ama bir topikte okumuştum doğumdan sonra çatlayan göğüse soğanı rendeleyip sürmüş ve biraz zaman sonra duş almış o şekilde devam ederek göğsü iyi olmuş denemekte fayda var ama doğumdan sonra gerekirse deniycem

maş. maş. ne güzel işte :) daha ne istiyorsunuz kız

o tepinmeler bazen canımı acıtıyor ama tatlı acıtmalar...

ayyy kızlar bide çok feci wc sorunum var oğlum anne cişim var dediği anda resmen bitiyorum annem ne olur önce ben giriyim diyorum çocuğum bekliyo yoksa Allah muhafaza durum kötü .. pisikolojikmidir nedir yavv

32. haftada göğüs ucunuza kremi sürmeye başlayın diyorlar benim siparişler gelse hemen başlayacağım nasip olursa kız benimki dönmemiş poposu aşağıda kafasını bir dikiyor kaburgama aman Allahım

ben daha göğsüme bişey sürmedim. bizim oğlanda baş aşağı duruyo ben sadece poposunu , başını ve ellerini hissediyorum daha ayağı çok anlamıyorum. doğurdum doğuracam artık ne zaman ayırt edeceksem

kızlar benim karın çatlaklarım başlamış alttann

krem sür kuzu bol bol sürmüyormusun ama birazda genetik miş diyorlar

anammmm maş. kız o kadarını hissediyorsun daha ne olsun anam benimki dönmemiş daha kafa yukarıdaymış inş. dönerde normal doğururummmm

yok tatlım yaa kardeşim aldı kayısı yağı kremler uyuşuk ben sürmedim ve bi yerde okudum genetikse sürsende faydası yok diye sonra saldım çayıra ama ben onları çatlak sanmamıştım ayna tutunca anladım çatlamışımm eşime dedim helal olsun oğlumuza salla diyor hahaha çatır çatır açtlıyorumm

doktor şu şu kremleri kullan vs. diye anlatıyodu eşim kulak kesildi ne o ne olacak o kremler dedi doktorda çatlak olmaması için deyince amaaan ne olacakmış boşver sen sürme gerek yok çatlasın diyo doktorun ifadesi aynen ...

hehehe DD ay çok güldümm helal kocişlerimize evat aşkı nelere kadir

ay bende wc kavgası yapıyorum ev halkı ıle :)

ay bende wc kavgası yapıyorum ev halkı ıle :)

canım benim sorunum biraz karışık yani aklıma geldiği an sıkışmama gerek yok alarmlar çalıyor... biri wc nin w sini desin bittim yavrumda çaresiz bekliyo beni yoksa oğlumun çişini yaptırırken ben yapacam dün akşamda eşim portakal istedi kendimi wcye güç bela attım ne oldu sen ne için gittiydin diyo aslında portakal yıkama evresini tamamlayacaktım ama su sesi buna engel oldu...

bende her sabah oğlusun servıs saatı wc deyım otomatıge bagladı meret:)

ben geceleri saat başı tuvaletteyim. gündüz o kadar olmuyor. ama gece uykumun en güzel yerinde çok sıkışmış gibi hissedip gidiyorum ama gittiğime değmiyor. uykumu böldüğüme mi yanayım gidip hiç birşey yapmadan döndüğüme mi yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…