- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.461
kızlar göğüs ucunuza krem sürmeye başladınız mı ?
maş. maş. ne güzel işte :) daha ne istiyorsunuz kız
32. haftada göğüs ucunuza kremi sürmeye başlayın diyorlar benim siparişler gelse hemen başlayacağım nasip olursa kız benimki dönmemiş poposu aşağıda kafasını bir dikiyor kaburgama aman Allahım
kızlar benim karın çatlaklarım başlamış alttann
ben daha göğsüme bişey sürmedim. bizim oğlanda baş aşağı duruyo ben sadece poposunu , başını ve ellerini hissediyorum daha ayağı çok anlamıyorum. doğurdum doğuracam artık ne zaman ayırt edeceksem
Beşiktaş Yavru Kartal Baby buda oğluşuma teyzesinden hediye :)
krem sür kuzu bol bol sürmüyormusun ama birazda genetik miş diyorlar
anammmm maş. kız o kadarını hissediyorsun daha ne olsun anam benimki dönmemiş daha kafa yukarıdaymış inş. dönerde normal doğururummmm
çok güzelmiş yavrun içinde mışıl mışıl uyusun:118:
aminnn canımm aminn Rabbimm tüm bebeişlerimize cicişleri ile sağlık sıhatle büyümeyi nasip etsin aminnnbu arada babamız beşiktaşlı da ay nası mutlu oldu benim bile böle uyku setim olmadı diyor
eeeeeeee her şey bebişler için
yok tatlım yaa kardeşim aldı kayısı yağı kremler uyuşuk ben sürmedimve bi yerde okudum genetikse sürsende faydası yok diye sonra saldım çayıra ama ben onları çatlak sanmamıştım ayna tutunca anladım çatlamışımm eşime dedim helal olsun oğlumuza salla diyor hahaha çatır çatır açtlıyorumm
aynen kuzumm herşeyimizden kısıp onlara feda olsun diyoruzz ayy zamanında gelsinlerde ısıralımm bize yasladıkları poplarını tekme attıkları ayaklarını
doktor şu şu kremleri kullan vs. diye anlatıyodu eşim kulak kesildi ne o ne olacak o kremler dedi doktorda çatlak olmaması için deyince amaaan ne olacakmış boşver sen sürme gerek yok çatlasın diyo doktorun ifadesi aynen...
ay bende wc kavgası yapıyorum ev halkı ıle :)o tepinmeler bazen canımı acıtıyor ama tatlı acıtmalar...
ayyy kızlar bide çok feci wc sorunum var oğlum anne cişim var dediği anda resmen bitiyorum annem ne olur önce ben giriyim diyorum çocuğum bekliyo yoksa Allah muhafaza durum kötü ..pisikolojikmidir nedir yavv
ay bende wc kavgası yapıyorum ev halkı ıle :)
bende her sabah oğlusun servıs saatı wc deyım otomatıge bagladı meret:)canım benim sorunum biraz karışık yani aklıma geldiği an sıkışmama gerek yok alarmlar çalıyor...biri wc nin w sini desin bittim yavrumda çaresiz bekliyo beni yoksa oğlumun çişini yaptırırken ben yapacam dün akşamda eşim portakal istedi kendimi wcye güç bela attım ne oldu sen ne için gittiydin diyo aslında portakal yıkama evresini tamamlayacaktım ama su sesi buna engel oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?