- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.481
bende her sabah oğlusun servıs saatı wc deyım otomatıge bagladı meret:)
doktor şu şu kremleri kullan vs. diye anlatıyodu eşim kulak kesildi ne o ne olacak o kremler dedi doktorda çatlak olmaması için deyince amaaan ne olacakmış boşver sen sürme gerek yok çatlasın diyo doktorun ifadesi aynen...
bendede geceleri hat safad wc sendromu uyuyamıyorum gece ve bazen üşenip tutorumm ama bu sefer kasıklarıma vuruyor o yüzden bıraktım artık tutmayı
ben geceleri saat başı tuvaletteyim. gündüz o kadar olmuyor. ama gece uykumun en güzel yerinde çok sıkışmış gibi hissedip gidiyorum ama gittiğime değmiyor. uykumu böldüğüme mi yanayım gidip hiç birşey yapmadan döndüğüme mi yanayım.
evet yaaaaaaaa az kaldı ama
bi doğuraydık Allahın izniyle
ya kızlar çatlak işi çok fena
bende senin gibi düşünüyorum genetik diye
çü
nkü hiçbirşey kullanmadan hiç çatlamayan olurken
dünyanın kremlerini kullanıp çatlayanları görüyoruz..
sadece bebe yagı kullandım her gün nerdeyse ama alttan dogru çatlamaya basladım..
şurda 1,5 ay kadar kalınca doguma artık sürsemde birşey yapmaz olayına hepten bıraktım
eşimde seninki gibi umursamıyo ama ben aynaya baktıkça üzülüyorum((
günaydın herkese...güneşli ama soğuk bir gün..ve ben uykusuz geçen bi gecenin sabahında okuldayım..artık çalışmak istemiyorum..hep uykum var..dalgınım..yorgunum..anlayacağınız çekilir gibi değilim..
daha once duymustum pıhtılaşma gec oldugunda asırı kan kaybı yada durduramama sorunu olabılıyor ama yuksek oldugunda bılmıyorumMerhaba kızlarrr ben genelde bu saatte girebiliyorum geçmişi okumaya çalışıyorum. Size bir sorum olacak benim kan pıhtılaşmam yüksek çıktı, yani pıhtılaşmama sorunu varmış, ama sınırın çok az üstünde, doktorum eğer böyle devam ederse tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerektiğini, taze kan gerebileceğini söyledi, bu konuda bilgisi olan varmı
raporu 40.haftada doğum yapacakmışsın gibi veriyorlar..ama düşününce 37.haftada izne ayrılacağım..hooopp bir hafta sonra sezeryan..non stop yani...izin mizin hak getire..
Merhaba kızlarrr ben genelde bu saatte girebiliyorum geçmişi okumaya çalışıyorum. Size bir sorum olacak benim kan pıhtılaşmam yüksek çıktı, yani pıhtılaşmama sorunu varmış, ama sınırın çok az üstünde, doktorum eğer böyle devam ederse tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerektiğini, taze kan gerebileceğini söyledi, bu konuda bilgisi olan varmı
kızlar göğüs ucunuza krem sürmeye başladınız mı ?
benimde aklıma hep o geliyor canım yani 38 de falan doum yapınca yanacak iki haftaaa
daha once duymustum pıhtılaşma gec oldugunda asırı kan kaybı yada durduramama sorunu olabılıyor ama yuksek oldugunda bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?