2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bendede geceleri hat safad wc sendromu uyuyamıyorum gece ve bazen üşenip tutorumm ama bu sefer kasıklarıma vuruyor o yüzden bıraktım artık tutmayı

ya kızlar çatlak işi çok fena
bende senin gibi düşünüyorum genetik diye
çü
nkü hiçbirşey kullanmadan hiç çatlamayan olurken
dünyanın kremlerini kullanıp çatlayanları görüyoruz..
sadece bebe yagı kullandım her gün nerdeyse ama alttan dogru çatlamaya basladım..
şurda 1,5 ay kadar kalınca doguma artık sürsemde birşey yapmaz olayına hepten bıraktım
eşimde seninki gibi umursamıyo ama ben aynaya baktıkça üzülüyorum ((

bi doğuraydık Allahın izniyle
evet yaaaaaaaa az kaldı ama
ay ben gece hıc kalkmıyorum bu gece uyandım baktım benım kızanda cıt yok uyyor o da gerı uyudum :=)

eşim diyo o çatlaklar bebeğimizin hediyesi

kızlar ben oğlumu görmeye gidiyorum doktora yarın görüşürüz bakalım istirahatimi açacakmı doktorumuz neye karar verecek zaten bugün paso ameliyatta olcakmış 12.12.2012 münasebeti ile herkes doktora hücum etmiş arada beni alacak artık dualarınız bizimle olsun inş.herşey yolundadır öptüm sizleri

evetttttttttttttttt bende umursamıyorumm meleğime feda olsun diyorumm ne olacak sank, kızlarrr üzülme tatlım sende bak ve deki kendine bebeğim ve ben hayat bu hamileyim ne mutlu bişeee mucizemin eseri onlar

Merhaba kızlarrr ben genelde bu saatte girebiliyorum geçmişi okumaya çalışıyorum. Size bir sorum olacak benim kan pıhtılaşmam yüksek çıktı, yani pıhtılaşmama sorunu varmış, ama sınırın çok az üstünde, doktorum eğer böyle devam ederse tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerektiğini, taze kan gerebileceğini söyledi, bu konuda bilgisi olan varmı

canım inan uyumak işkence haline geldi, soluma yatmaya çalışıyorum, sol bacağım uyuşuk halde, bir donma bir yanma geliyor bacağıma, sürekli yüklenmekten, uykusuzluk daha da artacak diyorlarrr, sabahları işe kalkmak o kadar zorkii

daha once duymustum pıhtılaşma gec oldugunda asırı kan kaybı yada durduramama sorunu olabılıyor ama yuksek oldugunda bılmıyorum

bilmiyorumm bitanem keşke bilsemm cevap veriridim ama bu konuda bilgim yok tatlımm geçmiş olsun

benimde aklıma hep o geliyor canım yani 38 de falan doum yapınca yanacak iki haftaaa

slm kızlar umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir . geçmişi okumak için cebelleşirkene cvp yazamadan gidiyorum hep
bu gün tam tersini yapayım dedim hiççç okumadan direkt cvp yazdım:)))

torba yasada çıkan değişikliğe göre 37 den sonraki erken doğumlarada kalan haftalar doğum sonrasına aktarılabiliyor hatta 41. haftada doğum yapanlarada 1 hafta extradan izin veriliyor aklınızda bulunsun yönetmelikte okudum ama hangi siteydi hatırlamıyorum bulursam eklerim

selamlarrr...bugün kahvaltı rekorumu kırmış bulunmaktayım:))) her sabah zaten 6,30 da uyanıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum onunla gayet dolu dolu bir kahvaltı yapıyorum.. bugün de saat 9 da arkadaşım geldi kahvaltıya bir görseydiniz beniiii kendime oha diyorum sanki 2 saat önce ben yemedim sonra çarşıya çıktık eve geldim ama bittim ..sözde elektrik faturasını yatıracaktım bir baktım dünya kadar insan..beklemedim tabii hemen eve topuk :))) ve bugün tekrar öğrendimki bende enerji off line olmuş :)))

daha once duymustum pıhtılaşma gec oldugunda asırı kan kaybı yada durduramama sorunu olabılıyor ama yuksek oldugunda bılmıyorum

Taze kan gerekir dediğine göre sanırım benimkide pıhtılaşmama sorunu diye anladım, tekrarlayacak testi çıkacak sonuca göre karar verilecek teşekkür ederim canım cevabın için

selam kızlar nete pek fazla giremiyorum ben tekrardan memlekete geldim annemlere yerleştim allah izin verirse yılbaşındada eşim gelecek senelik izne ayrılacak inşallah şimdilik hamileliğim iyi gidiyor allaha şükür bı sıkıntı yok ama dün çok feci miğdem bulandı ve söylemesi ayıp diyare oldum karnım falansancıda ya ama şimdi geçti şükür sizdede miğde bulantısı karın ağrısı falan oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…