- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.501
selam kızlar nete pek fazla giremiyorum ben tekrardan memlekete geldim annemlere yerleştim allah izin verirse yılbaşındada eşim gelecek senelik izne ayrılacak inşallah şimdilik hamileliğim iyi gidiyor allaha şükür bı sıkıntı yok ama dün çok feci miğdem bulandı ve söylemesi ayıp diyare oldum karnım falansancıda ya ama şimdi geçti şükür sizdede miğde bulantısı karın ağrısı falan oluyor mu
baştan sona okudum daha 3 yıl öncesinden açılan bir başlık. yapıp memnun olan da var memnun olmayan da. ben denemem. bebeğe birşey olmasından korkarım.selamm hanımlarne kadar doğru bilmiyorum bunu buldum paylaşıyım dedim:44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
baştan sona okudum daha 3 yıl öncesinden açılan bir başlık. yapıp memnun olan da var memnun olmayan da. ben denemem. bebeğe birşey olmasından korkarım.
selam kızlar nete pek fazla giremiyorum ben tekrardan memlekete geldim annemlere yerleştim allah izin verirse yılbaşındada eşim gelecek senelik izne ayrılacak inşallah şimdilik hamileliğim iyi gidiyor allaha şükür bı sıkıntı yok ama dün çok feci miğdem bulandı ve söylemesi ayıp diyare oldum karnım falansancıda ya ama şimdi geçti şükür sizdede miğde bulantısı karın ağrısı falan oluyor mu
kızlar gögüs ucu kremi lansonish mi lanolin mi tavsiye edersiniz. ?
canım ben ikisini de kullandım hiç işe yaramadı ah o ilk dönemler ağlaya ağlaya emziriyordum daha meme uçlarım yeni düzeldi ve gene başlayacak:18::18::18::18::18:
kızlar gögüs ucu kremi lansonish mi lanolin mi tavsiye edersiniz. ?
eltim 42 de doğrudu her ihtimali düşünmem lazım
walla canım hiç bi bilgim yok..ama çok geçmiş olsun..içini ferah tut..Merhaba kızlarrr ben genelde bu saatte girebiliyorum geçmişi okumaya çalışıyorum. Size bir sorum olacak benim kan pıhtılaşmam yüksek çıktı, yani pıhtılaşmama sorunu varmış, ama sınırın çok az üstünde, doktorum eğer böyle devam ederse tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerektiğini, taze kan gerebileceğini söyledi, bu konuda bilgisi olan varmı
selamlarrr...bugün kahvaltı rekorumu kırmış bulunmaktayım:))) her sabah zaten 6,30 da uyanıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum onunla gayet dolu dolu bir kahvaltı yapıyorum.. bugün de saat 9 da arkadaşım geldi kahvaltıya bir görseydiniz beniiii kendime oha diyorum sanki 2 saat önce ben yemedimsonra çarşıya çıktık eve geldim ama bittim ..sözde elektrik faturasını yatıracaktım bir baktım dünya kadar insan..beklemedim tabii hemen eve topuk :))) ve bugün tekrar öğrendimki bende enerji off line olmuş :)))
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim arkadasım geldı cay ıctık beraber oh mıssssssssssssssss:)
yemedım falla billa:))))))))))))))))amaaannn esin..naaapmış eltin ya...
walla canım hiç bi bilgim yok..ama çok geçmiş olsun..içini ferah tut..
ohh afiyet olsun yarasın bebişine..
hoşgeldin canım..şikayetlerin sebebi bence ya hamilelikten yada eşinden ayrıldığın içindir..şaka bi yana geçmiş olsun canım..
ohhhh misss de..kesin o çayın yanında bişeyler yemişsinizdir...
ben de bugün okuldan çıktım vurdum kendimi alışverişe..sanmayın ki bebişe..benim koca oğlana (eşim olur kendisi) yaptım..daha benle bebişe sıra gelmedi...ama çok yoruldum kızlarr yaa...acayip performans düşüklüğü gördüm kendimde..
ben de bugün 32 haftalık dye aldım. şimdi merak ettiğim ne zaman izne ayrılıyorum ben hesap edemedim bilen biri hesaplayabilir imi 37 ye kadar...
canım ocak ayının 18inin olduğu hafta tam çarşambadan hesaplarsak 16 ocakta ayrılabilirsin. ben cuma karneleri verip öyle ayrılıcam sanırım
benim tosunum daha mı tosun ne dün 1877 gr çıktı yaaa... çok mu şişko bir de boyu hangisi fl mi fl 57.4 mm diyor ac 281.7 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?