2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynısı bugün bende var bide ona ek başımda ağrıyor böle midem garip buruluyor gibi kendimi tuhaf hissediyorumm

baştan sona okudum daha 3 yıl öncesinden açılan bir başlık. yapıp memnun olan da var memnun olmayan da. ben denemem. bebeğe birşey olmasından korkarım.

yani dediğim gibi ne kadar doğru ve bilimsel bilmiyorum :44:sadece tecrübeli anneler var duydularmı diye paylaşmak istedim..

Yani canım o şekilde olmuyor, ama arada bir midem bulanıyor sonra hemen geçiyor, özellikle arabada çok kötü oluyorum, eskiden öyle olmazdım

canım ben ikisini de kullandım hiç işe yaramadı ah o ilk dönemler ağlaya ağlaya emziriyordum daha meme uçlarım yeni düzeldi ve gene başlayacak:18::18::18::18::18:

bende arkadaştan duydum
kullanmış ve çok faydasını görmüş
araştırdım bu 2 kremi duydum
yine denemekte fayda var
yoksa dediğin gibi olacagı varsa olacaktır

eltim 42 de doğrudu her ihtimali düşünmem lazım

amaaannn esin..naaapmış eltin ya...

walla canım hiç bi bilgim yok..ama çok geçmiş olsun..içini ferah tut..

ohh afiyet olsun yarasın bebişine..

hoşgeldin canım..şikayetlerin sebebi bence ya hamilelikten yada eşinden ayrıldığın içindir..şaka bi yana geçmiş olsun canım..

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim arkadasım geldı cay ıctık beraber oh mıssssssssssssssss:)

ohhhh misss de..kesin o çayın yanında bişeyler yemişsinizdir...

ben de bugün okuldan çıktım vurdum kendimi alışverişe..sanmayın ki bebişe..benim koca oğlana (eşim olur kendisi) yaptım..daha benle bebişe sıra gelmedi...ama çok yoruldum kızlarr yaa...acayip performans düşüklüğü gördüm kendimde..

selam güzel anneler. bugün doktora gittik 32. haftada çalışabilir raporumuzu aldık.yarın okula teslim edicem. kuzum 1700 gr olmuş maşallah tosuncuğuma. 5 hafta daha çalışacağım Allahın izniyle.

yemedım falla billa:))))))))))))))))

ben de bugün 32 haftalık dye aldım. şimdi merak ettiğim ne zaman izne ayrılıyorum ben hesap edemedim bilen biri hesaplayabilir imi 37 ye kadar...

ben de bugün 32 haftalık dye aldım. şimdi merak ettiğim ne zaman izne ayrılıyorum ben hesap edemedim bilen biri hesaplayabilir imi 37 ye kadar...

canım ocak ayının 18inin olduğu hafta tam çarşambadan hesaplarsak 16 ocakta ayrılabilirsin. ben cuma karneleri verip öyle ayrılıcam sanırım

raporda 35 gün daha çalışabilir yazıyo ya o yüzden dedim 32. hafta içinde olduğumuz için aldık ya. eğer o p.tesi 37. haftanın içinde oluyosan ayrılabilirsin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…