- 18 Şubat 2011
- 247
- 14
- 98
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.521
benim tosunum daha mı tosun ne dün 1877 gr çıktı yaaa... çok mu şişko bir de boyu hangisi fl mi fl 57.4 mm diyor ac 281.7 mm
hayırlı olsun oda takımınızKızlar herkese selam inşallah keyifler yerindedir. Bugün büyük bir meseleyi daha hallettim. Demirkapıya gittik kızımın odası için,çok şükür aşağı yukarı istediğim fiyatta ve modelde birşey bulduk.daha güzellerini modoko'da gördüm ama burada fiyatlar oraya göre daha makul olunca aldığımız odada karar kıldık.yarısını benim babam yarısını eşimin anne babası karşılayacak.5 ocakta teslim dediler eve geldiğinde fotoğrafını çekip buraya yüklerim inşallah.
Şimdi tek ihtiyacım kaldı, hastanede giymek için pijama& gecelik.size sormak istedim, aranızda bakırköye giden,meydandaki kompedan,loya gibi mağazalara bakan oldu mu?aslında fena halde eminönüne gidesim var,hem bebek şekeri de bakmak istiyorum.ama o kadar yoruluyorum ki gözümde büyüyor. Aklıma bakırkoy geldi. Orada içli dışlı,sabahlıklı filan takımlar var mı,fiyatlar nasıl?giden oldu mu aranızda?
Kızlar herkese selam inşallah keyifler yerindedir. Bugün büyük bir meseleyi daha hallettim. Demirkapıya gittik kızımın odası için,çok şükür aşağı yukarı istediğim fiyatta ve modelde birşey bulduk.daha güzellerini modoko'da gördüm ama burada fiyatlar oraya göre daha makul olunca aldığımız odada karar kıldık.yarısını benim babam yarısını eşimin anne babası karşılayacak.5 ocakta teslim dediler eve geldiğinde fotoğrafını çekip buraya yüklerim inşallah.
Şimdi tek ihtiyacım kaldı, hastanede giymek için pijama& gecelik.size sormak istedim, aranızda bakırköye giden,meydandaki kompedan,loya gibi mağazalara bakan oldu mu?aslında fena halde eminönüne gidesim var,hem bebek şekeri de bakmak istiyorum.ama o kadar yoruluyorum ki gözümde büyüyor. Aklıma bakırkoy geldi. Orada içli dışlı,sabahlıklı filan takımlar var mı,fiyatlar nasıl?giden oldu mu aranızda?
kızlar merabalar benim ablamda hamileydi ve daha 2 haftası vardı doğumuna bugün nstye girmiş ve bebişimizin kalbi çok hızlı atıyomuş. hemen doğuma alınması gerekmiş suni sancı ile doğarsa bebek yaşayamaz demiş apar topar sezeryana alındı şimdi çok şükür ikiside iyiler yalnız gebelik şekerimiz olduğundan bebeğin şekeri çok düşmüş anne karnındayken şeker bebeği dengede tutarmış şimdi ise küvezde şekerini dengeliyen serum veriyolar. bu arada 12.12.2012 de doğmuş oldu...
bide 3800 demiş doktor kilosuna bi doğdu 2980arada baya fark var demi bu ultrasyonlarada güven olmuyo...
kızlar benimde yarın kontrolum var ama şu özel bölge temizliği beni bunalttı artık yaaa yetişemiyorum kişisel temizliğime artık traşlıyorum ama bi ara ağda yapıcam bacakları azmedicem özel bölgemide traşlıcamm
kızlar merabalar benim ablamda hamileydi ve daha 2 haftası vardı doğumuna bugün nstye girmiş ve bebişimizin kalbi çok hızlı atıyomuş. hemen doğuma alınması gerekmiş suni sancı ile doğarsa bebek yaşayamaz demiş apar topar sezeryana alındı şimdi çok şükür ikiside iyiler yalnız gebelik şekerimiz olduğundan bebeğin şekeri çok düşmüş anne karnındayken şeker bebeği dengede tutarmış şimdi ise küvezde şekerini dengeliyen serum veriyolar. bu arada 12.12.2012 de doğmuş oldu...
bide 3800 demiş doktor kilosuna bi doğdu 2980arada baya fark var demi bu ultrasyonlarada güven olmuyo...
walla sorma ben de farksızım. ama doğumdan sonra en kısa zamanda lazer.. kesin çözüm! bıktım walla sadece özel bölgeyi yaptırsam yeter, maddi olarak tümü kasar...
emzirirken zararı yok diye duydum ama araştırıcam. sizin bilginiz var mı??
hayırlı olsun bebişiniz.darısı başımıza sağlıkla inşallah. ultrasonda sapma çok oluyormuş hatta genelde daha düşük doğuyormuş. hep okuduklarım bu şekildeydi...
walla sorma ben de farksızım. ama doğumdan sonra en kısa zamanda lazer.. kesin çözüm! bıktım walla sadece özel bölgeyi yaptırsam yeter, maddi olarak tümü kasar...
emzirirken zararı yok diye duydum ama araştırıcam. sizin bilginiz var mı??
kızlar bişe sorucam doğuma ne kadar kala yanınızda biri olucak size yardımcı olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?