- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.541
hayırlı olsunnn sağlık sıhatle büyütsün yavruşunu canımm darısı bizlerin başına :) aminnn ya bende emin baya bi çikolata yedimm oyy ben çok tatlı yiyorum yaaaaaa
aaa canımm süper fikir bende öyle yaptırıyım o zaman gerçekten en zoru özel bölge hamilelikte lazımm kesinnnn çözümle kurtulmak en güzeli bacaklar neyse gene yapılır ama özle bölge görünmüyoki geçenlerde bi yaptım görmeden afedersiniz kan reva :18:
güle güle kullanın tatlımm hayırlı olsunnnSelam herkeslere,baktım şöyle bir herkes iyi.Ben de bugün oğluşum için magnetli bir şeker bir de kendime taç sipariş verdim ayy çok tatlılar.Şeker keçeden nazarlık,tacımda gene keçeden değişik bişey nette gördüm.bakalım nasıl gelecek çok mutlu oldum
aynen körü körüne yapıyoz walla. dikkat et aman kesip bi yerini enfeksiyon falan olma. ayna ile idare etcez artık
kızlar bişe sorucam doğuma ne kadar kala yanınızda biri olucak size yardımcı olmak için
aminnnnnn darısı bize ablam kurtardı çok şükür...
ahh ahhh bende tatlı yemek istiyorum ama yiyemiyorum yaaçok canım istediğinde arada kaçamak bitter yiyorum
walla annem 2 hafta sonra geliyo nolur nolmaz. hem işlerde biraz yardımcı olur hem de doğumda destek kuvvet. ama 37 den sonra olsa da olur yani riskli bi gebelik yoksa benim fikrimce....
canım valla sezeryan olacak benim doğum işte 7 şubatta olursa annem ile ablam 3-4 gün önce gelecekler o zamana kadar kocamla yalnızım,zaten 25 ocağa kadar okula gidecem öyle yani
canımmm kusura bakma hatırlatmış oldumm bilmiyodum sana yasak olduğunu ama bence yememek en güzeli keşke banada yasak deseydi doktorum şekerin var yemicen deseydi hep kilo fazlallık olarak geri döndüler bana bitanemm
aynen tatlımm az kaldı zatenn doğumlarımıza :) az kaldı derken bile bi heyecan sardı oy oy oyyok canımm yaa hatırlatma değil benim canım hep istiyo sen bakma banayasakya hep aklımda amann bende acısını doğurduktan sonra çıkarırım süt olur yavruma
kızlar bişe sorucam doğuma ne kadar kala yanınızda biri olucak size yardımcı olmak için
sezeryanında güzelliği b doğum tarihin belli ne güzel daha biz konuşmadık doktorumla bakalım yarın konuşcaz artıkaslında evet herşey yolunda gidiyorsa pekde gerek yok bir buçuk ay önceden gelmeye
Aaaayyyy gozunuz aydin cnmkızlar merabalar benim ablamda hamileydi ve daha 2 haftası vardı doğumuna bugün nstye girmiş ve bebişimizin kalbi çok hızlı atıyomuş. hemen doğuma alınması gerekmiş suni sancı ile doğarsa bebek yaşayamaz demiş apar topar sezeryana alındı şimdi çok şükür ikiside iyiler yalnız gebelik şekerimiz olduğundan bebeğin şekeri çok düşmüş anne karnındayken şeker bebeği dengede tutarmış şimdi ise küvezde şekerini dengeliyen serum veriyolar. bu arada 12.12.2012 de doğmuş oldu...
bide 3800 demiş doktor kilosuna bi doğdu 2980arada baya fark var demi bu ultrasyonlarada güven olmuyo...
Aynen yaa bi doguriyim koca bi cikolatali pasta asercemyok canımm yaa hatırlatma değil benim canım hep istiyo sen bakma banayasakya hep aklımda amann bende acısını doğurduktan sonra çıkarırım süt olur yavruma
Aaaayyyy gozunuz aydin cnmAllah anali babali buyutsun insallah. En kisa zamanda da sekeri dengelenir insallah. Amiiiiiinnnnn.
hic kimse gelmicek bana. Kimse lafini etmiyo. Simdiye kadar annem ve ablam birer kere geldi.anneme bisey diyemem yazik kadincagiza cok da uzakta ama ablama kirginim bu yuzden. o hamileyken hatta ben evlenene kadar her isine kostum yardim ettim elimden geldigince. Kardes de yapinca boyle vefasizlik uzuluyor insan. Halbuki is yeri evime o kadar yakin ki bi aksam ugrasa nolur ki? Cocuguna da geceli gunduzlu butun hafta annem bakiyo ustelik. Bi de dun bana dogumun ne zaman olucagini soruyo, 8 ay olmus daha haberi yok. cocugunun okulu tatile gircekmis de ondan soruyomus. Ben de once sandim bana yardima gelmek icin soruyo, meger annem gelirse cocuguna kim bakacak diyeymis. doguma giderken haber vermicem ona, kimseyi istemiyorum. Mahrum kalsin teyze oldum hazzindan.
Aynen yaa bi doguriyim koca bi cikolatali pasta asercem
Aaaayyyy gozunuz aydin cnmAllah anali babali buyutsun insallah. En kisa zamanda da sekeri dengelenir insallah. Amiiiiiinnnnn.
hic kimse gelmicek bana. Kimse lafini etmiyo. Simdiye kadar annem ve ablam birer kere geldi.anneme bisey diyemem yazik kadincagiza cok da uzakta ama ablama kirginim bu yuzden. o hamileyken hatta ben evlenene kadar her isine kostum yardim ettim elimden geldigince. Kardes de yapinca boyle vefasizlik uzuluyor insan. Halbuki is yeri evime o kadar yakin ki bi aksam ugrasa nolur ki? Cocuguna da geceli gunduzlu butun hafta annem bakiyo ustelik. Bi de dun bana dogumun ne zaman olucagini soruyo, 8 ay olmus daha haberi yok. cocugunun okulu tatile gircekmis de ondan soruyomus. Ben de once sandim bana yardima gelmek icin soruyo, meger annem gelirse cocuguna kim bakacak diyeymis. doguma giderken haber vermicem ona, kimseyi istemiyorum. Mahrum kalsin teyze oldum hazzindan.
aynen tatlımm az kaldı zatenn doğumlarımıza :) az kaldı derken bile bi heyecan sardı oy oy oy
yalnız degılsın tatlım benım kardesımde senın ablandan farksız dogurmak uzereyım kapımı calan yok sagolsunlar ama ben soyledım gecen kızıp ta senın her ısıne kostum ben evlenırken dıye sen gelıp bı ısın ucundan tutmuyorsun dedım ben kendı evımın ısını yapamıyorum dedı daha da yasında yanı annemle aynı sokakta oturuyorlar o hamıle kalınca annem onun elını sıcak sudan soguk suya sokmaz amaAaaayyyy gozunuz aydin cnmAllah anali babali buyutsun insallah. En kisa zamanda da sekeri dengelenir insallah. Amiiiiiinnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?