2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsunnn sağlık sıhatle büyütsün yavruşunu canımm darısı bizlerin başına :) aminnn ya bende emin baya bi çikolata yedimm oyy ben çok tatlı yiyorum yaaaaaa

aminnnnnn darısı bize ablam kurtardı çok şükür...

ahh ahhh bende tatlı yemek istiyorum ama yiyemiyorum yaa çok canım istediğinde arada kaçamak bitter yiyorum

aynen körü körüne yapıyoz walla. dikkat et aman kesip bi yerini enfeksiyon falan olma. ayna ile idare etcez artık

güle güle kullanın tatlımm hayırlı olsunnn

aynen körü körüne yapıyoz walla. dikkat et aman kesip bi yerini enfeksiyon falan olma. ayna ile idare etcez artık

evet canımm yaaa kız bide dün dü sanırım ilk kez aynayla bakıyım dedim alttaki şeler ne kırmızı bişe var sanki bi baktım aynayla çatlamışımmm hayırlı olsunnnnnnn dedimm kendime

aminnnnnn darısı bize ablam kurtardı çok şükür...

ahh ahhh bende tatlı yemek istiyorum ama yiyemiyorum yaa çok canım istediğinde arada kaçamak bitter yiyorum

canımmm kusura bakma hatırlatmış oldumm bilmiyodum sana yasak olduğunu ama bence yememek en güzeli keşke banada yasak deseydi doktorum şekerin var yemicen deseydi hep kilo fazlallık olarak geri döndüler bana bitanemm

walla annem 2 hafta sonra geliyo nolur nolmaz. hem işlerde biraz yardımcı olur hem de doğumda destek kuvvet. ama 37 den sonra olsa da olur yani riskli bi gebelik yoksa benim fikrimce....

ne güzel anneciğinle hasrette giderirsinn :) benimde kayınvalidem 15 gün sonra gelicem size dedi annem gelemez uzakta bide dedeme bakıyor zatenn yeni taşındılar memlekete düzenleride tam oturmadı kıyamam anneme ben ama gelse çok güzel olur tabide çünkü daha geçen gittim görmeye onları ama nasıl özledim yine kayınvalidemi de çok severim bana kızı gibi davranıyor ne kadar ölede olsa annem kadar onun yanında rahat edemem ben şimdi geç kalkıyorum annem olsa bilirim rahat.a uyurumm annem herşeyimi bilir ama kayınvalidemde eminim uyurum diye kızmaz ama ben rahat edemem

canım valla sezeryan olacak benim doğum işte 7 şubatta olursa annem ile ablam 3-4 gün önce gelecekler o zamana kadar kocamla yalnızım,zaten 25 ocağa kadar okula gidecem öyle yani

sezeryanında güzelliği b doğum tarihin belli ne güzel daha biz konuşmadık doktorumla bakalım yarın konuşcaz artık aslında evet herşey yolunda gidiyorsa pekde gerek yok bir buçuk ay önceden gelmeye

canımmm kusura bakma hatırlatmış oldumm bilmiyodum sana yasak olduğunu ama bence yememek en güzeli keşke banada yasak deseydi doktorum şekerin var yemicen deseydi hep kilo fazlallık olarak geri döndüler bana bitanemm

yok canımm yaa hatırlatma değil benim canım hep istiyo sen bakma bana yasakya hep aklımda amann bende acısını doğurduktan sonra çıkarırım süt olur yavruma

kızlar bişe sorucam doğuma ne kadar kala yanınızda biri olucak size yardımcı olmak için

sezeryanında güzelliği b doğum tarihin belli ne güzel daha biz konuşmadık doktorumla bakalım yarın konuşcaz artık aslında evet herşey yolunda gidiyorsa pekde gerek yok bir buçuk ay önceden gelmeye

şükürler olsun şimdilik her şey yolunda allahım bozmasın,zaten annem gelince kırkımı çıkarmadan gitmeyecek ablamda bir hata kadar yardımcı olmak için gelecek çalışıyor.tatilde gelip döncek allahım hayırlısı ile göstersin o günleri.Birde benim dr epidural sezeryanı tavsiye ediyor herkese deneyimlide bu konuda bende sanırsam epidural olacağım arkadaşımda gördüm bebeğinin doğduğunu görüyor rahat rahat emziriyor sanki normal doğum yapmış gibi,biraz ağrısı oldu ama normal doğumda da nasılsa ağrı olacaktır yani azcık sabredecez artık:)

Aaaayyyy gozunuz aydin cnm Allah anali babali buyutsun insallah. En kisa zamanda da sekeri dengelenir insallah. Amiiiiiinnnnn.
kızlar bişe sorucam doğuma ne kadar kala yanınızda biri olucak size yardımcı olmak için
hic kimse gelmicek bana. Kimse lafini etmiyo. Simdiye kadar annem ve ablam birer kere geldi.anneme bisey diyemem yazik kadincagiza cok da uzakta ama ablama kirginim bu yuzden. o hamileyken hatta ben evlenene kadar her isine kostum yardim ettim elimden geldigince. Kardes de yapinca boyle vefasizlik uzuluyor insan. Halbuki is yeri evime o kadar yakin ki bi aksam ugrasa nolur ki? Cocuguna da geceli gunduzlu butun hafta annem bakiyo ustelik. Bi de dun bana dogumun ne zaman olucagini soruyo, 8 ay olmus daha haberi yok. cocugunun okulu tatile gircekmis de ondan soruyomus. Ben de once sandim bana yardima gelmek icin soruyo, meger annem gelirse cocuguna kim bakacak diyeymis. doguma giderken haber vermicem ona, kimseyi istemiyorum. Mahrum kalsin teyze oldum hazzindan.
yok canımm yaa hatırlatma değil benim canım hep istiyo sen bakma bana yasakya hep aklımda amann bende acısını doğurduktan sonra çıkarırım süt olur yavruma
Aynen yaa bi doguriyim koca bi cikolatali pasta asercem

aminnnn aminnnn canım ...
valla eşime diyorum her yerinden çikolatalar aksın fışkırsın hepsini tek başıma oturup yiyebilirim...:125:

canımmmm üzülme kızzzz ablana biraz kızdımm ama olsunn sen şimdi boşver bunları hem bak sağlıkla gelsinde kucaklarımıza meleklerimiz zaten kimseyi görmicek gözlerimiz

aynen tatlımm az kaldı zatenn doğumlarımıza :) az kaldı derken bile bi heyecan sardı oy oy oy

ben bugün ablamı gördümya kendim doğuruyorum sandım bi heyecan heyecan.. elim ayağım titredi... şaka maka 8 haftam kaldı uzak gibi geliyo ama günler çok çabuk geçiyo...aralığın yarısı bitti bileeee...

Bugun goze aldim tek basima eminonu yaptim kizlar. Pardon kizimla ikimiz.

Anlattiniz o kadar merak ediyodum. Kiyafet "eksigim" kalmadigi icin ordaki seyleri cok begensem de "fazlasini" almadim. Fiyat bile sormadim cezbolmiyim diye.

Kizima ic zibin 1 tane, 1 kulotlu corap. Bi de bebek cantasi aldim. Annemden olcak o insallah.

Bebek sekeri susu icin fln bi gezdim o sokagi. Yilbasi geliyo diye cogunluk kompsept noel baba ve kardan adamdi, dusunememisim. Ama kendim patik yapiyom ya evde onlari paketlemek icin kese ve kurdele aldim. Sabunlari bi dahaki ay siparis vercem.:26: bi iki sey daha aldim foto cekip atarim.

Gecelik konusmussunuz. Havuzluda cok dikkatli bakmadim aldigim icin ama gozume pek guzel gorunmediler cunku ben daha cicili bicili dantelli sik seyler seviyorum. belki icerlerde o tarz da vardir ama dedigim gibi girip bakmadim. Ben besiktastaki pijamacimdan dedigim tarzda aldim bi gecelik bi pijama. İkisi de 40 tl idi. Kadikoyde de subesi varmis. Netten de bakabilirsiniz. Marilyn adi.

yalnız degılsın tatlım benım kardesımde senın ablandan farksız dogurmak uzereyım kapımı calan yok sagolsunlar ama ben soyledım gecen kızıp ta senın her ısıne kostum ben evlenırken dıye sen gelıp bı ısın ucundan tutmuyorsun dedım ben kendı evımın ısını yapamıyorum dedı daha da yasında yanı annemle aynı sokakta oturuyorlar o hamıle kalınca annem onun elını sıcak sudan soguk suya sokmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…