- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.561
ben bugün ablamı gördümya kendim doğuruyorum sandım bi heyecan heyecan.. elim ayağım titredi... şaka maka 8 haftam kaldı uzak gibi geliyo ama günler çok çabuk geçiyo...aralığın yarısı bitti bileeee...
ben daha fazla dayanamıycam datıyorum iyi geceler
yalnız degılsın tatlım benım kardesımde senın ablandan farksız dogurmak uzereyım kapımı calan yok sagolsunlar ama ben soyledım gecen kızıp ta senın her ısıne kostum ben evlenırken dıye sen gelıp bı ısın ucundan tutmuyorsun dedım ben kendı evımın ısını yapamıyorum dedı daha da yasında yanı annemle aynı sokakta oturuyorlar o hamıle kalınca annem onun elını sıcak sudan soguk suya sokmaz ama
Aynen aynen meltemcim yaa. 6 sene boyunca her hafta gittim ben ya isini yaptim ya cocuguna baktim o rahat yapsin diye. O da anneme cok yakin oturuyo. Simdi bana verdigi cvp o kadar uzaga evlenmeseydin(!). Bi de senin gibi kucugum olsa daha kolay laf soylerim ama mubarek hamileligim onun yaptigi alinganliklari toparlamakla gecti aksine.sanki o hamile gibi gene ben onu pispisladim hep, yine ben ablalik yapiyom ona. Dun aksam agladim artik kocacim teselli etti.
kızlar ben bi link atıcam size ben bebek şekerlerimi kendim yapıcamm
bu linkden alıp başka bi linkde gördüğüme benzeticem
tahta ahşap sticerlardan yapıcam
valla ben soyledımde noldu sınuc degısmedı sagolsun gorumcem gelıp yapıyor ısımı gucumuAynen aynen meltemcim yaa. 6 sene boyunca her hafta gittim ben ya isini yaptim ya cocuguna baktim o rahat yapsin diye. O da anneme cok yakin oturuyo. Simdi bana verdigi cvp o kadar uzaga evlenmeseydin(!). Bi de senin gibi kucugum olsa daha kolay laf soylerim ama mubarek hamileligim onun yaptigi alinganliklari toparlamakla gecti aksine.sanki o hamile gibi gene ben onu pispisladim hep, yine ben ablalik yapiyom ona. Dun aksam agladim artik kocacim teselli etti.
Merhaba bende kendim bişeyler yapmayı cok istiyorum linkteki site cok Guzel belki fikir olur bende bir lik paylaşıcam oradaki ürünlere bayılıyorum
Rengim Design
valla kıymetını bıl bak benım annem kardesım burda ama yoklar!!!benim kardeşimle bende aynı şedeyim sağolsun üstüme titriyor benden heyecanlı yavrumm kardeş lik bu demek zatenn
valla kıymetını bıl bak benım annem kardesım burda ama yoklar!!!
oyle canım allahtan ıhtıyacım yok zaten:)doğru diyosunn bitanemmm çok şükür diyorumm her daim yanımdalar annemler memlekete olmasalar eminim gelirlerdi neyse kızlar olsun boşverinn inşallah bi gün yanlış davrandıklarını anlarlar
bu arada ben şu jiletlenmeyi unuttum gidiyimde hallediyim yarın doktora gidiyoruz malummoyle canım allahtan ıhtıyacım yok zaten:)
Ahşap Büyük Biberon şu tarz şeler var kızlar ve fiyatta uygunn
Teşekkür ederim berrakcım, 85 iyiymiş,eminim güzeldir. ah işte ben de bir gözümü karartıp karar versem eminönüne gitmeye, orada beni mutlu edecek şeyleri bulacağımdan eminim ama özellikle bu ay resmen kendimi zor taşımaya başladım. Eminönüne gitmem 1 saat alır, hava da soğuk,oralarda yorulup kalsam ne yaparım filan diyorum.hayırlı olsun oda takımınız
sabahlıkla geceliği ben havuzlu çarşıdan aldım 85 tl ye bayağıda iyiydi fiyatıbakırköydeki fiyatları bende bilmiorum:26:
canımm ben bulunduğum ildeki kopedandan aldımm çokda beğendim sabahlığıda var
ne danteclli şık bişey 59 liraydı lohusa gecelik diye satılıyor bide pijama takımı aldım oda alt üst
Bugun goze aldim tek basima eminonu yaptim kizlar. Pardon kizimla ikimiz.
Anlattiniz o kadar merak ediyodum. Kiyafet "eksigim" kalmadigi icin ordaki seyleri cok begensem de "fazlasini" almadim. Fiyat bile sormadim cezbolmiyim diye.
Kizima ic zibin 1 tane, 1 kulotlu corap. Bi de bebek cantasi aldim. Annemden olcak o insallah.
Bebek sekeri susu icin fln bi gezdim o sokagi. Yilbasi geliyo diye cogunluk kompsept noel baba ve kardan adamdi, dusunememisim. Ama kendim patik yapiyom ya evde onlari paketlemek icin kese ve kurdele aldim. Sabunlari bi dahaki ay siparis vercem.:26: bi iki sey daha aldim foto cekip atarim.
Gecelik konusmussunuz. Havuzluda cok dikkatli bakmadim aldigim icin ama gozume pek guzel gorunmediler cunku ben daha cicili bicili dantelli sik seyler seviyorum.belki icerlerde o tarz da vardir ama dedigim gibi girip bakmadim. Ben besiktastaki pijamacimdan dedigim tarzda aldim bi gecelik bi pijama. İkisi de 40 tl idi. Kadikoyde de subesi varmis. Netten de bakabilirsiniz. Marilyn adi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?