2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ben bi link atıcam size ben bebek şekerlerimi kendim yapıcamm
bu linkden alıp başka bi linkde gördüğüme benzeticem
tahta ahşap sticerlardan yapıcam

Aynen aynen meltemcim yaa. 6 sene boyunca her hafta gittim ben ya isini yaptim ya cocuguna baktim o rahat yapsin diye. O da anneme cok yakin oturuyo. Simdi bana verdigi cvp o kadar uzaga evlenmeseydin(!). Bi de senin gibi kucugum olsa daha kolay laf soylerim ama mubarek hamileligim onun yaptigi alinganliklari toparlamakla gecti aksine. sanki o hamile gibi gene ben onu pispisladim hep, yine ben ablalik yapiyom ona. Dun aksam agladim artik kocacim teselli etti.

ayy tatlım baya bi ağır konuşmuş kardeşin büyük ayıp etmiş

kızlar ben bi link atıcam size ben bebek şekerlerimi kendim yapıcamm
bu linkden alıp başka bi linkde gördüğüme benzeticem
tahta ahşap sticerlardan yapıcam

Merhaba bende kendim bişeyler yapmayı cok istiyorum linkteki site cok Guzel belki fikir olur bende bir lik paylaşıcam oradaki ürünlere bayılıyorum
Rengim Design

valla ben soyledımde noldu sınuc degısmedı sagolsun gorumcem gelıp yapıyor ısımı gucumu

Merhaba bende kendim bişeyler yapmayı cok istiyorum linkteki site cok Guzel belki fikir olur bende bir lik paylaşıcam oradaki ürünlere bayılıyorum
Rengim Design

canımm ay çok tatlılarmışş :) bayıldım ve yapılabilir şeyler keçe satılıyodu çiçek malzemeleri stesinde ordan alıp gökkuşağı modeli yapılabilir :)

hayırlı olsun oda takımınız
sabahlıkla geceliği ben havuzlu çarşıdan aldım 85 tl ye bayağıda iyiydi fiyatı bakırköydeki fiyatları bende bilmiorum:26:
Teşekkür ederim berrakcım, 85 iyiymiş,eminim güzeldir. ah işte ben de bir gözümü karartıp karar versem eminönüne gitmeye, orada beni mutlu edecek şeyleri bulacağımdan eminim ama özellikle bu ay resmen kendimi zor taşımaya başladım. Eminönüne gitmem 1 saat alır, hava da soğuk,oralarda yorulup kalsam ne yaparım filan diyorum.

canımm ben bulunduğum ildeki kopedandan aldımm çokda beğendim sabahlığıda var

ne danteclli şık bişey 59 liraydı lohusa gecelik diye satılıyor bide pijama takımı aldım oda alt üst

Sagol canim,ben de yarin burdaki bakirkoydeki kompedana bakayim, belki ben de burada benzer fiyatlarda istedigim gibi bisey bulabilirim. Hem ppek nakit de kalmadi, orada kredi karti da kullanabilirim, iyi olur.

Birsy valla helal olsun, tek basina eminonu yapmak bana cok cesur gorundu. Aldiklarini gule gule kullan insallah. Sen yazinca fark ettim, benim de hala anne cantam yok, sen aldiginin fotografini cekip paylasir misin benimle? Piyasada gorduklerim ya cok guzel ve pahali, ya da cok ucuz ve kalitesiz, ortasini bulamadim. Bebek sekerinde noel temasi da cok garip olmus,neyse. Bahsettigin magazanin hem besiktas hem kadikoy subesi bana uzak,ben bahcelievlerdeyim. Bakalim, bakirkoyde aradiklarimi bulacagimi umuyorum.yine de haber verdigin icin cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…