2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ayy aynen öle kuzum bugün ölü gibiyim ben ya ((

tatlımm ara ara bende öyleyim dün hele sürekli uzandım uyuyup kaldıktan sonra eşim geldi akşam kalk diyor kalkmak istemiyorumm bide nası derler hamilelik ruh hali değişik durum canım bişe istemiyor gibiydi bugün gene biraz daha az o his ,bende sendenim yani kuzummmmm bide baş ağrısı geliyor bu aralar gözüme gözüme vuruyor dünyayla bağlantı sıfır o zamann

Ahh canım yaa okurken ben bile tedirgin oldum geçmiş olsun merak etmeee bebeğine birşey olmamıştır. Bende birgün kurbağayı yılan zannettimm ama kendimden geçtim bağırırken o kadar korkmuştum kii

ohh ohh aldıklarınız süper güle güle giyin iyi günler de; benimde var lizözler de kokoşş eve gelince giymeyi düşünüyorumm

ben gelinlik giymedim. bu da ilk bebeğim o yüzden hiç acımıyorum. incili taç 40 tl , pijama ,lizöz 200 tl, diğer gecelik 130 tl. terliklerim 45 tl, gelin gibi olucam...

güle güle giyyyyy canımmm hepsi çok güzell iyi etmişsinn içinde kalmasınn hiç bişey

iyi öğlenler kızlarr..beni de gece uyuyamayanlar listesine yazın ayy... dön babam dön içime daral geldi,ağlayasım geliyor bir taraftan,yattıkça kafamda kötü kötü şeyler dolaşıyor,sonra kalktım eşimin pantolonunu ,gömleğini ütüledim..saat oldu 2,30 ben banyo dolabını siliyorum sonra yoruldumda yattım ama yinede saat 4 de gelirken anca uyumuşum bugünde tabii uyanmam 12,30 :26üzenim bozuldu artık böyle devam eder..

uzun kollu badi almaya giden anne, badi dışında her şeyi almış bulunmaktadır an itibariyle fotoğrafları çekip hem buraya hem cicişlere atıyorum şimdi sıcak sıcak :)

ya ben de akşamları gözümü açamıyorum..sonra sabah dörtlerde uyanıyorum..gündüz de uyurgezer gibiyim..bu nasıl bişey anlamadım..

kızlar forumun bu kısmı daha hızlı akıyor ama 2013 şubat annelerinin ve bebişlerinin cicileri diye bi başlık da var, bebişlerin cicilerini oraya toplayalım bence, daha derli toplu olur.
ya da neresi kolayınıza geliyorsa yaw, fark etmez, biz her halükarda bakıyoruz ve bunlara bakmak çok zevkli

oraya da attım canım ben fotoğrafları, ama üşengeç anneleriz işte :)) bi buraya giriyoruz ama cicişler de baya ilerlemiş 50 sayfa olmuş

kızlar,
kız annesi olacağımdan mıdır nedir, yüzüm gözüm sivilce doldu. ama böyle içi dolu sivilceler değil, isilik gibi, alerji gibi. özellikle şakaklarım, boynum mini mini sivilcelerle dolu. öncesinde de pek pürüzsüz bi cildim yoktu, eskiden akne sorunu yaşamıştım, izleri kalmıştı biraz. takmamaya çalışıyorum, geçer diyorum.
çatlağım var mı yok mu, onu bile bilmiyorum. malum artık göbeğin aşağısını asla göremiyoruz. çatlakları da pek takmamaya çalışıyorum, o da genetik neticede, olacağı varsa oluyor.
ama....amaaaaaaaaaaa....
ya bu göbek deliğinin hamilelikte uğradığı değişim nedir arkadaş? ne çirkin bişey oldu be, içi dışına çıkıyor vs. işte bunu takmadan edemiyorum. eskiden de fındık gibi değildi zaten göbeğim, doğum sonrası iflah olmaz diyorum. çok kötü bi görüntü bence. insanlar nasıl göbek estetiği yaptırmaya karar veriyor, şimdi anlayabiliyorum gerçekten.
sizin göbek deliklerinizle aranız nasıl?

benim eskiden göbek deliğim değil göbek çukurum vardı :)) baya içerdeydi şimdi olması gereken gibi oldu. inşallah benimki eskisi gibi olmaz doğurduktan sonra :) ve benim aşırı çatlağım var göbüşümde birazdan çekip koyarım

galiba uyuyacağım..sonra görüşürüz hanımlar..

aaa bu arada gökçeden haberi olan var mı...

hakikaten gökçe yok ortalarda bişey olmamış olsa bari ( sana iyi uykular tatlım :)

bu arada garnier bb krem aldım bugün, kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim :)) ten renginde krem müthiş bişey

kızlar şimdi doktordan geldim, kaşıntım var diye yazıp duruyodum görmüşsünüzdür, doktor safra kesesinden şüphelendi bugün sonuçlar çıkmaz p.tesi gel kan ver dedi, değerlere bakıp ona göre davranıcakmış eğer çok yüksekse ameliyat gerekebilir dedi :18: düşükse ilaç tedavisi yapacakmış... birde safra kesesinde taaş var mı diye bakıcak.
rahatlamak için şimdilik viksle vazelini karıştırıp sür dedi, bazen genetikte olabiliyormuş kaşıntı, hiç duyan oldu mu aranızda böyle bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…