2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
teşekkürler canım :)) üzerlerinde çekip koymak da nasip olur inşallah :)

aminnnn inşallahhhh

çok geçmiş olsun hayır haberlerle gelirsin inşallah bişey çıkmaz

zeysima geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz kaşınmak çok zor bilirim.benim bir problemim var yemek yiyemiyorum bir kaç gündür mide bulantısından. kahvaltıda yiyorum biraz sonra da ara ara meyve. Çok kötüyüm ya yemeklerden midem bulanıyor yemediğim için de başım dönüyor midem bulanıyor ellerim titriyor. Ve cayır cayır yanıyor midem of

canım ya sanırım mothercare her ayın ortasındaki günler- 14-15-16 sında bayağı indirime giriyor. belki o yüzden uygundur fiyatı. bu bahsettiğin krem ne için, ben henüz göğüs çatlaklarını önleyen krem almadım da. o işe mi yarıyor. ben de alayım ona göre. ayrıca dudaklarım da felaket durumda gerçekten, bu soğuk günlerde ne sürsem fayda etmiyor gibi.

bebek emerken çatlatıyormuş ya ucunu, onun için bu krem. bebek emerken de silinmesi gerekmezmiş hatta bebeğin ağzındaki pamukçuklara da iyi gelirmiş. doktorum doğuma 2 hafta kala sür göğüs uçlarına dedi, krem çok yoğun ve çok güzel yumuşatıyor. ben kuruyan neresi varsa sürüyorum çok iyi geliyor. hatta eşimin dirseklerine bile sürüyorum. nerdeyse kabuk gibi olan dirsekleri yumuşacık oldu şimdi :) dudaklarıma da sürüyorum sen de kullanabilirsin çok iyi geliyor. bu krem mothercare de sürekli bu fiyata canım, geçen hafta da annemle gitmiştim yine aynı fiyattı ama almamıştım

sağol canım yaa inş çıkmaz doktoruna söyleseydin bi belki ilaç fln verir miden için

canım bişey yiyemiyorsan mutlaka kalsiyum vitamin falan takviyeleri al. ben de hastayken canım hiç istemedi yemek yemek bir hafta sonra doktora gittiğimizde bebeğin kilosu geriden geliyordu. o yüzden de şimdi ne olursa olsun ilaçları takviyeleri hiç aksatmam, yeterli beslenemediğimi düşündüğüm zaman da vitamin alıyorum.

çok sağol canım ben de ilk fırsatta yolumu mothercare e düşürüp alıcam bi krem. en büyük korkularımdan biri o zaten. emzirmeyi çok merak ediyorum, ama yaralar bunu eziyete dönüştürebiliyor kimi annelerde. inşallah hiç yara olmaz.

kızlar bu arada size bişey sorucam. ben kızımın şampuanlarını, kremlerini,nemlendiricilerini ıslak mendillerini filan avondan aldım. bu yeni bi seri ve hem göz, hem cilt hem de çocuk doktorları tarafından onaylı olduğu söyleniyor. ambalajları da pek şirin. pek kokulu ürünler de değiller, bunu da parfüm katkısı olmadığı şeklinde yorumladım ama aranızda bu ürünlerden alan ya da çevresinde kullananlar var mı? bi şans vereyim dedim bu yeni seriye.

Bende bebeğin gelişememesinden korkuyorum vitamini kullanıyorum kan ve demir ilacını kesti doktor gerek yok dedi . Bebeğim çırpınıp duruyo ben açken kıyamam ya of

ben yara olma ihtimaline karşı silikon göğüs kalkanı aldım aventin, bi arkadaşım tavsiye etmişti. inşallah olmaz ama yara olacak olursa bu aklında olsun. avon ürünlerinin de sağlıksız olduğunu okumuştum bi makalede ama bilmiyorum fikrim yok

Kızlarr,

topikte en erken ben doğurucam galiba korkuyorum geçen hafta çok akıntım oldu, suyum mu geldi acaba diye düşündüm ama doktora da gitmedim, bugün kontrolümde doktorum suyun azalmış dedi, 2 tane ağır antibiyorik verdi, haftaya tekrar suya bakalım dedi.. Vakit buldukça okumaya çalışıyorum ama şubat annelerinde suyunda azalma olan görmemiştim sanırım, var mı böyle bi sorun yaşayan ya da bilgisi olan?

canım inan hiç bilgim yok ama şimdiden kendini kurup üzme pazartesi netleşecek nasıl olsaa, belkide hiç bir sorun yok öyle düşün

Kokusunun çok olmaması senin de dediğin nedenden avantaj olabilir fakat ben avon kendime de kullanmam pek güvenmiyorum ve kaliteli bulmuyorum . Ama yine de denemek gerek zamanla en iyisini bebeğimizin cildine uygun olanı bulacağız

Bende bebeğin gelişememesinden korkuyorum vitamini kullanıyorum kan ve demir ilacını kesti doktor gerek yok dedi . Bebeğim çırpınıp duruyo ben açken kıyamam ya of

canım ben ilaç kullanmaya kesinlikle karşıyım, hatta doğumda ağrı kesici ya da serum bile istemedim, doktorumla pazarlık ettim :)) kan değerlerim iyi çıktı testte. bigün doktor sordu ilaçların ne durumda diye ben de kullanmıyorum ki dedim :) o da hiçbir şey kullanmasan bile kan ilacını mutlaka almaya çalış dedi. kan ilacını aldığım günler daha bi hareketli oğlum, almadığım günler daha durgun. o yüzden de o günden beri hep kullandım.

bizim topikte var mı bilmiyorum ama bi yerde okumuştum suyu azalmış birinin, doktoru bol bol su iç demiş ve 1 hafta sonra eski haline dönmüştü. inşallah zamanını bekler ama riskli zamanlar geçti artık 33 haftalık olmuş bebişin, 6 aylık doğanlar bile yaşıyor tatlım :)

Canım ben avon temsilcisiyim ama ben kesinlikle kullanmam. Çünkü serisi yeni çıktı ve avonun ürünleri bazılarında alerji yapabiliyor. Ben güvenemem açıkçası, şampuanı nemlendiricisi sebamed ve bübchen ıslak mendillerini de ilk aylarda unibaby yeni doğan al. doğum yapan bütün tanıdıklarım bunları tavsıye edıyor.

kızlar benim akşama misafirim var, azıcık totoşumu kaldırıp iş yapmam gerekiyor tam da topiğin en aktif olduğu zaman hem de cuma yani ben 2 gün giremicem

Canım eltimin de aynı şikayeti olmuştu, günde en az 3 lt su içti çok şükür normale döndü. Suyu ihmal etme düzelir Allah ın izniyle merak etme. Antibiyotikleri ne için verdi, su için değildir herhalde enfeksiyon mu vardı?

sağol canım, temsilci olarak senin söylediklerin ayrıca dikkate değer benim için. tamam, dediğin markalardan edinirim. bunları da biraz daha büyüyünce ya da ara ara kullanırım olmazsa. teşekkürler tavsiyelerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…