2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
almadım canım

ah kıyamam canım ya tahmın ettıgımı soylemıs dr
ama uzulme ben artık bu konunun uzmanı oldum, bılıyorsun yakın zamanda amelıyat olmustum
yapman gerekenler akaracıgerını ve safra kesenı yormamak asıtlı kafeınlı ıcekelrı cıkart hayatından
yumurta ozellıkle haslanmıs kızartma cıkolata
ozellıkle bulgur mercımek patlıcan kızartması bunlar safrayı cok zorkuyor ve karacıgerde fazla safra uretımıne sebeb oluyor
margarın tereyağ tuketımını mınımumda tut
ve yemekelrden sonra soda ıcmeye calışkı mıden daha cabuk erıtsın yedıklerını
amelıyata gelınce agrın olmadıgı ıcın dogumdan sonraya kalabılır
ınternetı de okuma ben neler okumustum sonu olume kadar gıden hıc alakası yok bosuna stres yapmısım bak sapasağlam karsındayım ki benım taslarım o kadar buyuk kş keseyı parcalayıp cıkarabıldı dr
eger ıllakı amelıyat olman gerekırse zaten safra amelıyatları yuzde 90 laporoskopık olarak yapılıyor kı bence 2 ay ıcın bununla ugrasmaz dr

kızlar yerime bayan elaman aldın dı yarın geliyor niye yarın geliyor anlamadım ama neyse yorucu bi hafta beni bekliyor işi öğreteceğim anam şaka maka derken işten çıkıyorum
hakkaten yorucu bi hafta olacak..sana kolay gelsin güzelim..

az kaldı canım..dayanacağız artık..benim de farklı boyutta paranoyalarım war..sağlıklı bi şekilde alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza..

meltem neredesin kız sen göremiyorum seni
burdayımmmmmm kendıme gecelık almaya ındım yaaaa hıc bısey begenemıyorum ben hıcbır benım tazım degıl ya cok kokos yada lohusa pıjaması benım begendıklerımde de fıyat yuksek suwende begenmıstım polar bı takım onu alıcam galıba

valla hıc stres yapma arkadas 34+4 te dogurdu kuveze gırmeden eve cıktılar yılbasını gorelım bı sıkıntı olmaz stres yapma bebegı beslemeye bak kılo alsınkı kuveze ıhtıyacı olmasın erken dogarsa

gene sende alma girişimi var ben de o da yok herşeyi işten çıkıncaya bıraktım ben de krem bi takım istiyorum bu sefer mevlüt erken yapacağım o zaman da kullanırım ela da bi takım almıştım bi doğum da giymiştim o da var bide normal bişey alırım çünkü çok lazım oluyor ben hastanede 3 takım değiştirmiştim mağlum olaylar dan dolayı

ufffffffff benım cok canımı sıkıyor gecelık ısı valla 2 takım kalıtelı bısey alıcam 2 takımda normal 25/30 liralıklardan alıcam hatta cok guzel polar altlar var begendım onlardan alıcam en cok alt kırlenıyor

canım benim ilk doğumda suyum çok az dı hatta 20 haftalarda söyleme ye başladı doktorum 38+2 kadar suyum yetti 38+2 doğum yaptım 3.330 gr doğdu bebeğim ben gebeliklerim de bebekler de böbrek büyümesi oluyor benim suyum ondan az oluyor

aynen canım bide gelen giden oluyor bende polar atları beğendim bizim burda çok var hemde ucuz 10 tl bende almayı düşünüyorum

canımm bilgim yok ama papapanında dediği gibi bebeklerimiz için riskli dönemleri çoğumuz atlattı çok şükür
ayyyy bu konuyu öğrenmem iyi olduu içimi rahatlattın bende yok olmaz diyodumm ama ya doğruysa diyodummm

maşallahhh bebeşine bitanem sağlıkla sıhatle gelsin hepimizin melekleri aminnnnnnnnnn :) bu arada benimde 20 şubat ve dün kontrolden geldim 1800 gr dı :)) kilodaş ve zamandaş olmuş meleklerimiz :)

selam herkese,şöyle bir yazdıklarınızı okudum suyun azalması falan acaba bizden yani az su içmemizden falan mı olur ki merak ettim.Bende bugün okuldan gelince karnıma bir baktım sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi hareketleri devam oğluşumun ama bi garibime gitti mideme dayanmıştı biraz aşağı indi acaba şekil değiştirdi de ondan mıki.onun dışında rahatım benim gecelik ve pijamamı annem aldı pijamamı gönderdi geceliğimi doğuma getirecek hastanede giycem görmedim bile zevkine çok güvendiğim için gerek duymuyorum:).alışverişlerimin de büyük olanlarını hallettim ufak tefekler kaldı onlarıda bu ay alacam hazırım artık oğluşuma gün sayıyorum:)

suyun azalması su içmekle ilgisi yok canım öyle olsa ben abartısız günde 5 lt su içiyorum

bugün bebeğim tekmeden ziyade daha durgun dalgalar yapıyor deniz dalgası :) bide yürüyüşten geldik eşimle sağ bacağım ağırdı ve sağ kasığımdaymış başı ondan mıki dedim

p.tesi kan testi yapıcak bakalım, doğru yaa internete bu konuda bakmamak lazım aslında bide hafta sonuna denk geldi iki gün bekle bekleyebilirsen eşim geldi onunla konuşunca biraz daha rahatladım, interneti yasaklasam mı sana fln diye kızdı biraz bide kaşıntısı olup tahlilleri temiz çıkanlarda oluyormuş inş öyle olur benimkide

hımmm ne bileyim bir arkadaşım bol bol su iç bebeğin suyu azalmasın demişti ondan sordum.

Su azalmasının bir sürü sebebi var, benim sızıntı olmuş.. su azaldığı zaman da bol bol su iç diyorlar ama biraz tartışmalı o konu, çoğu doktor alakası yok diyor ama su içmenin de bi zararı yok nasılsa içelim yine de biz bolca.

saolun kızlar

Aminnnnnnn tatlm.Benimde 21 şubat görünüo.İnşallah herşey yolunda gider de sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza.

aynen canım bide gelen giden oluyor bende polar atları beğendim bizim burda çok var hemde ucuz 10 tl bende almayı düşünüyorum
bende baktım bugun 10 tl ıdı 3 tane falan alayım dedım bende

bak ama soyledıgım gıdalara dıkkat et faydasını goreceksın yapcagı testler bugun sana bahsettıgım testler ast alt degerlerıne bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…