- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.001
almadım canımgördüm sabah ya alsam mı almasam mı karar veremedim olmaz sa biraz daha bekleyim bu arada butikten ilk defa sipariş verdim elaya bide eyme ne nevresim takımı aldım nasıl sen birsey aldın mı oradan cumartesi civil den almıştım kargom buğün geldi
kızlar şimdi doktordan geldim, kaşıntım var diye yazıp duruyodum görmüşsünüzdür, doktor safra kesesinden şüphelendibugün sonuçlar çıkmaz p.tesi gel kan ver dedi, değerlere bakıp ona göre davranıcakmış eğer çok yüksekse ameliyat gerekebilir dedi :18: düşükse ilaç tedavisi yapacakmış... birde safra kesesinde taaş var mı diye bakıcak.
rahatlamak için şimdilik viksle vazelini karıştırıp sür dedi, bazen genetikte olabiliyormuş kaşıntı, hiç duyan oldu mu aranızda böyle bişey?
hakkaten yorucu bi hafta olacak..sana kolay gelsin güzelim..kızlar yerime bayan elaman aldın dı yarın geliyor niye yarın geliyor anlamadım ama neyse yorucu bi hafta beni bekliyor işi öğreteceğim anam şaka maka derken işten çıkıyorum
az kaldı canım..dayanacağız artık..benim de farklı boyutta paranoyalarım war..sağlıklı bi şekilde alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza..Benim de şimdilik sorun yok dedi doktorum ama haftaya bakıcaz daha da azalmış mı diye.. Bebeğin hareketlerini takip etme işi paranoyak yapıyor beni, sabahtan beri 3-4 kere çikolata yedim hareketlerini test etmek için, arada şeker komasına giricem hareketlerine bakıcam derken
burdayımmmmmm kendıme gecelık almaya ındım yaaaa hıc bısey begenemıyorum ben hıcbır benım tazım degıl ya cok kokos yada lohusa pıjamasımeltem neredesin kız sen göremiyorum seni
valla hıc stres yapma arkadas 34+4 te dogurdu kuveze gırmeden eve cıktılar yılbasını gorelım bı sıkıntı olmaz stres yapma bebegı beslemeye bak kılo alsınkı kuveze ıhtıyacı olmasın erken dogarsaBenim de şimdilik sorun yok dedi doktorum ama haftaya bakıcaz daha da azalmış mı diye.. Bebeğin hareketlerini takip etme işi paranoyak yapıyor beni, sabahtan beri 3-4 kere çikolata yedim hareketlerini test etmek için, arada şeker komasına giricem hareketlerine bakıcam derken
burdayımmmmmm kendıme gecelık almaya ındım yaaaa hıc bısey begenemıyorum ben hıcbır benım tazım degıl ya cok kokos yada lohusa pıjamasıbenım begendıklerımde de fıyat yuksek suwende begenmıstım polar bı takım onu alıcam galıba
ufffffffff benım cok canımı sıkıyor gecelık ısı valla 2 takım kalıtelı bısey alıcam 2 takımda normal 25/30 liralıklardan alıcam hatta cok guzel polar altlar var begendım onlardan alıcam en cok alt kırlenıyorgene sende alma girişimi var ben de o da yok herşeyi işten çıkıncaya bıraktım ben de krem bi takım istiyorum bu sefer mevlüt erken yapacağım o zaman da kullanırım ela da bi takım almıştım bi doğum da giymiştim o da var bide normal bişey alırım çünkü çok lazım oluyor ben hastanede 3 takım değiştirmiştim mağlum olaylar dan dolayı
Kızlarr,
topikte en erken ben doğurucam galiba korkuyorumgeçen hafta çok akıntım oldu, suyum mu geldi acaba diye düşündüm ama doktora da gitmedim, bugün kontrolümde doktorum suyun azalmış dedi, 2 tane ağır antibiyorik verdi, haftaya tekrar suya bakalım dedi.. Vakit buldukça okumaya çalışıyorum ama şubat annelerinde suyunda azalma olan görmemiştim sanırım, var mı böyle bi sorun yaşayan ya da bilgisi olan?
ufffffffff benım cok canımı sıkıyor gecelık ısı valla 2 takım kalıtelı bısey alıcam 2 takımda normal 25/30 liralıklardan alıcam hatta cok guzel polar altlar var begendım onlardan alıcam en cok alt kırlenıyor
canımm bilgim yok ama papapanında dediği gibi bebeklerimiz için riskli dönemleri çoğumuz atlattı çok şükürKızlarr,
topikte en erken ben doğurucam galiba korkuyorumgeçen hafta çok akıntım oldu, suyum mu geldi acaba diye düşündüm ama doktora da gitmedim, bugün kontrolümde doktorum suyun azalmış dedi, 2 tane ağır antibiyorik verdi, haftaya tekrar suya bakalım dedi.. Vakit buldukça okumaya çalışıyorum ama şubat annelerinde suyunda azalma olan görmemiştim sanırım, var mı böyle bi sorun yaşayan ya da bilgisi olan?
ayyyy bu konuyu öğrenmem iyi olduu içimi rahatlattın bende yok olmaz diyodumm ama ya doğruysa diyodummmiyi akşamlar arkadaşlar
dün lohusalıkta yanlız kalınmaz deniyo diyo yazmıştım burda
bu gün hocaya sordum bu konuyu
kesinlikle öyle birşey yok dedi
tamamen pskolojik ve toplumun yanlış yönlendirmesi sonucu bilinç altına yerleşen düşüncelermiş
doğumdan sonra bol bol salavat oku hiç bişey olmaz dedi
bunları alanında bilgili birinden duymak benim içimi rahatlattı doğrusu
Kızlar herkese ii akşamlar. Kontrolüm vardı bugün bebişin gelişimi 2 hafta önde gidiyor. Zaten doktorda göbeğin hiç 30 haftalık gibi durmuyor daha büyük belli dedi. Ya okadar heyecanlandımki kıpkırmızıydm nie böyle oluyorum ben ya. Heyecandan boyunu sormayı unutmuşum kilosu 1800 olmuş. Başı biraz büyük babasına çekmiş dedim. Doktor gülme krizine girdi zaten siz kadınlarda kötü şeyleri hep erkeklerden bilirsiniz dio:))) Kulaklarımızda biraz kepçeymiş.(Yerim onun kulaklarını bennnn) Testislerimiz de torbaya inmiş. İşde benim kontrolümde böyle geçti...
selam herkese,şöyle bir yazdıklarınızı okudum suyun azalması falan acaba bizden yani az su içmemizden falan mı olur ki merak ettim.Bende bugün okuldan gelince karnıma bir baktım sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi hareketleri devam oğluşumun ama bi garibime gitti mideme dayanmıştı biraz aşağı indi acaba şekil değiştirdi de ondan mıki.onun dışında rahatım benim gecelik ve pijamamı annem aldı pijamamı gönderdi geceliğimi doğuma getirecek hastanede giycem görmedim bile zevkine çok güvendiğim için gerek duymuyorum:).alışverişlerimin de büyük olanlarını hallettim ufak tefekler kaldı onlarıda bu ay alacam hazırım artık oğluşuma gün sayıyorum:)
suyun azalması su içmekle ilgisi yok canım öyle olsa ben abartısız günde 5 lt su içiyorum
p.tesi kan testi yapıcak bakalım, doğru yaa internete bu konuda bakmamak lazım aslında bide hafta sonuna denk geldi iki gün bekle bekleyebilirsenalmadım canım
ah kıyamam canım ya tahmın ettıgımı soylemıs dr
ama uzulme ben artık bu konunun uzmanı oldum, bılıyorsun yakın zamanda amelıyat olmustum
yapman gerekenler akaracıgerını ve safra kesenı yormamak asıtlı kafeınlı ıcekelrı cıkart hayatından
yumurta ozellıkle haslanmıs kızartma cıkolata
ozellıkle bulgur mercımek patlıcan kızartması bunlar safrayı cok zorkuyor ve karacıgerde fazla safra uretımıne sebeb oluyor
margarın tereyağ tuketımını mınımumda tut
ve yemekelrden sonra soda ıcmeye calışkı mıden daha cabuk erıtsın yedıklerını
amelıyata gelınce agrın olmadıgı ıcın dogumdan sonraya kalabılır
ınternetı de okuma ben neler okumustum sonu olume kadar gıden hıc alakası yok bosuna stres yapmısım bak sapasağlam karsındayım ki benım taslarım o kadar buyuk kş keseyı parcalayıp cıkarabıldı dr
eger ıllakı amelıyat olman gerekırse zaten safra amelıyatları yuzde 90 laporoskopık olarak yapılıyor kı bence 2 ay ıcın bununla ugrasmaz dr
hımmm ne bileyim bir arkadaşım bol bol su iç bebeğin suyu azalmasın demişti ondan sordum.
teşekkür ederim canım inş dediğin gibi olur, ben boşuna duygusal davranmış olur kendime güler geçerim...geçmiş olsun güzelim..inşallah bugün burada bunları boşuna konuşmuş oluruz..
inş yoktur nette de bir sürü şey yazıyor onlarda canımı sıktı okumasam daha iyiymiş, bebeğin ölme ihtimali var fln yazmışlarnormalde çok pozitif biriyim ben çok zor takarım kafama, ama mevzu bebek olunca herşey değişiyormuş şimdiden anladım... benim gibi kaşınıp değerleri normal çıkanlarda oluyormuş inş bende onlardan olurum sağol canım inş çıkmaz.. sen atlatmışsın tamamen ne güzel darısı başıma..
hadi gözünaydın canım..
geçmiş olsun güzelim..inşallah bugün burada bunları boşuna konuşmuş oluruz..
senin de gözünaydın tatlım..benim bebişim de önden gidiyor..sorun değil..sağlıklı olsunlar da..dimi ama..
oy oy oyyy....tatilie de çıkarmış...esinci nihayet haftasonu geldi senin için..darısı yarın da çalışacaklara...
canımm bilgim yok ama papapanında dediği gibi bebeklerimiz için riskli dönemleri çoğumuz atlattı çok şükür
ayyyy bu konuyu öğrenmem iyi olduu içimi rahatlattın bende yok olmaz diyodumm ama ya doğruysa diyodummm
maşallahhh bebeşine bitanem sağlıkla sıhatle gelsin hepimizin melekleri aminnnnnnnnnn :) bu arada benimde 20 şubat ve dün kontrolden geldim 1800 gr dı :)) kilodaş ve zamandaş olmuş meleklerimiz :)
bende baktım bugun 10 tl ıdı 3 tane falan alayım dedım bendeaynen canım bide gelen giden oluyor bende polar atları beğendim bizim burda çok var hemde ucuz 10 tl bende almayı düşünüyorum
bak ama soyledıgım gıdalara dıkkat et faydasını goreceksın yapcagı testler bugun sana bahsettıgım testler ast alt degerlerıne bakacakp.tesi kan testi yapıcak bakalım, doğru yaa internete bu konuda bakmamak lazım aslında bide hafta sonuna denk geldi iki gün bekle bekleyebilirseneşim geldi onunla konuşunca biraz daha rahatladım, interneti yasaklasam mı sana fln diye kızdı biraz bide kaşıntısı olup tahlilleri temiz çıkanlarda oluyormuş inş öyle olur benimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?