2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

valla doktorum kendisi hastalarıyla pek muhattap olmadığından tam olarak bilmiyorum, idrar tahlili sonuçları çıkınca öğleden sonra sekreteri arayıp ilaçların adını verdi, idrar enfeksiyonu benim hamileliğimin başından beri var, daha önce önemsememişti. İnternette bi de su azalınca bebek enfeksiyon kapmaya açık oluyormuş önlem amaçlı da doktorlar antibiyotik verebiliyormuş. Bakalım 1 hafta bol bol su içip dinlenicem umarım düzelir.

Kan ilacını kullanmadığım günden beri bebekte değil de ben de acayip halsizlik ve ani enerji düşüşleri yaşıyorum ya ilaçtan ya da tansiyonum düşüyor bilemiyorum ama son zamanlarda kendimi çok kötü hissediyorum

İnşallah benim de düzelir haftaya kadar canım.. Doktorum bi de yanındaki asistan doktora 45 cm, 2200 gr olmuş doğsa da sorun olmaz gibi bişiler dedi sessizce ama ben korkuyorum küvezden fln, ya da doğumdan korkuyorum bilemiyorum

Başka bi doktora daha gitme imkanın varsa git bence o kadar umursamaz biriyse. Benden de bi kere su gibi akıntı gelmişti, yakın bi hastaneye gitmiştim. İdrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıştı. 2 tane ilaç verdi kullanmaya başladıktan sonra daha kötü oldum kasıklarıma sancılar girdi, kendi doktoruma gittim tahlillere baktı hiç bişeyin yok bırak hemen ilacı dedi. Yani kimi doktor gerçekten luzumsuz yere de verebiliyor. Önlem için bu gibi durumlarda farklı doktorlara da görünmek daha sağlıklı bence

Evet her doktor ayrı bişi söylüyo anlamıyorum ben bunlar aynı okulu okumuyor mu, ya da tıb hala yoruma çok açık bazı konularda.. Riskli gebelik uzmanı araştırıyorum canım ben de içim rahatlasın diye..

geçmiş olsun canım inş. düşündüğün şeyler çıkmaz...

kızlar benim bugun kontrolum vardı çok şükür enfeksiyon kalmamışkaşıntıyıda söledim antibiyotiğin demek faydası olmuş dedi

bu arada bebişşşş dönmüşşşşş terstti benim bebekkkk:18::18::18:doğum içinde 39 haftalıkken alırız dedi bilmiorum artık son anda değişirmi tarih:26:

birde göğüs ucu çatlağı için krem sordum mustela al dedisizler neler aldınız napsam acaba bir an önce alıp sürmek istiyorum ki faydasını göreyim sonradan

canım inan hiç bilgim yok ama şimdiden kendini kurup üzme pazartesi netleşecek nasıl olsaa, belkide hiç bir sorun yok öyle düşün
inş yoktur nette de bir sürü şey yazıyor onlarda canımı sıktı okumasam daha iyiymiş, bebeğin ölme ihtimali var fln yazmışlar normalde çok pozitif biriyim ben çok zor takarım kafama, ama mevzu bebek olunca herşey değişiyormuş şimdiden anladım... benim gibi kaşınıp değerleri normal çıkanlarda oluyormuş inş bende onlardan olurum
geçmiş olsun canım inş. düşündüğün şeyler çıkmaz...
sağol canım inş çıkmaz.. sen atlatmışsın tamamen ne güzel darısı başıma..

Benimde suyum az 25 haftadan beri ama ciddi bı azalma değilmiş şimdilik, ılerde azalma ihtimali var azalırsa alacaklar bebeği hareketlerini takip ediyorum

Ben ocak annesi olucam ama Ara ara burayada bakiyorum herkeze melebaa kizlar..Icini ferah tut hamilelikte kasintilar oluyor ve buda safra kesesinden kaynaklaniyor evet..Ama ameliyat olma bende 4 aylikken ameliyat olmustum ama benim apandistim patlamisti mecburdum secenegim yoktu , hala bile dikislerim agrir cok zorlandim, ameliyat son secenek olmali senin icin SIk disini biraz isallah gerek kalmaz..

teşekkür ederim cevabın için,
benim için sorun değil sadece kaşıntı olsa sabrederim, bebeğe zarar verme ihtimali varmış o yüzden önemsiyorum, ameliyat zaten çok ağır vakalarda gerekiyomuş, bakalım sonuçlarım ne olacak ona göre hareket ederim artık... tabiki bu haldeyken ameliyat olmak eminim zordur.. geçmiş olsun sanada..

iyi akşamlar arkadaşlar
dün lohusalıkta yanlız kalınmaz deniyo diyo yazmıştım burda
bu gün hocaya sordum bu konuyu
kesinlikle öyle birşey yok dedi
tamamen pskolojik ve toplumun yanlış yönlendirmesi sonucu bilinç altına yerleşen düşüncelermiş
doğumdan sonra bol bol salavat oku hiç bişey olmaz dedi
bunları alanında bilgili birinden duymak benim içimi rahatlattı doğrusu

Kızlar herkese ii akşamlar. Kontrolüm vardı bugün bebişin gelişimi 2 hafta önde gidiyor. Zaten doktorda göbeğin hiç 30 haftalık gibi durmuyor daha büyük belli dedi. Ya okadar heyecanlandımki kıpkırmızıydm nie böyle oluyorum ben ya. Heyecandan boyunu sormayı unutmuşum kilosu 1800 olmuş. Başı biraz büyük babasına çekmiş dedim. Doktor gülme krizine girdi zaten siz kadınlarda kötü şeyleri hep erkeklerden bilirsiniz dio:))) Kulaklarımızda biraz kepçeymiş.(Yerim onun kulaklarını bennnn) Testislerimiz de torbaya inmiş. İşde benim kontrolümde böyle geçti...

uykum geldi gene benim ya yarımda annemler bana gelecekler bende öğlene kadar çalışıyorum ev dandini bu akşamdan temizliğimi yemeklerimi yapayım bari ne yapayım

hadi gözünaydın canım..

geçmiş olsun güzelim..inşallah bugün burada bunları boşuna konuşmuş oluruz..

senin de gözünaydın tatlım..benim bebişim de önden gidiyor..sorun değil..sağlıklı olsunlar da..dimi ama..

iyi akşamlar kuzulaarrrr iyi tatillerrrr

oy oy oyyy....tatilie de çıkarmış...esinci nihayet haftasonu geldi senin için..darısı yarın da çalışacaklara...

kızlar yerime bayan elaman aldın dı yarın geliyor niye yarın geliyor anlamadım ama neyse yorucu bi hafta beni bekliyor işi öğreteceğim anam şaka maka derken işten çıkıyorum

Benimde suyum az 25 haftadan beri ama ciddi bı azalma değilmiş şimdilik, ılerde azalma ihtimali var azalırsa alacaklar bebeği hareketlerini takip ediyorum

Benim de şimdilik sorun yok dedi doktorum ama haftaya bakıcaz daha da azalmış mı diye.. Bebeğin hareketlerini takip etme işi paranoyak yapıyor beni, sabahtan beri 3-4 kere çikolata yedim hareketlerini test etmek için, arada şeker komasına giricem hareketlerine bakıcam derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…