- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.981
Canım eltimin de aynı şikayeti olmuştu, günde en az 3 lt su içti çok şükür normale döndü. Suyu ihmal etme düzelir Allah ın izniyle merak etme. Antibiyotikleri ne için verdi, su için değildir herhalde enfeksiyon mu vardı?
canım ben ilaç kullanmaya kesinlikle karşıyım, hatta doğumda ağrı kesici ya da serum bile istemedim, doktorumla pazarlık ettim :)) kan değerlerim iyi çıktı testte. bigün doktor sordu ilaçların ne durumda diye ben de kullanmıyorum ki dedim :) o da hiçbir şey kullanmasan bile kan ilacını mutlaka almaya çalış dedi. kan ilacını aldığım günler daha bi hareketli oğlum, almadığım günler daha durgun. o yüzden de o günden beri hep kullandım.
bizim topikte var mı bilmiyorum ama bi yerde okumuştum suyu azalmış birinin, doktoru bol bol su iç demiş ve 1 hafta sonra eski haline dönmüştü. inşallah zamanını bekler ama riskli zamanlar geçti artık 33 haftalık olmuş bebişin, 6 aylık doğanlar bile yaşıyor tatlım :)
valla doktorum kendisi hastalarıyla pek muhattap olmadığından tam olarak bilmiyorum, idrar tahlili sonuçları çıkınca öğleden sonra sekreteri arayıp ilaçların adını verdi, idrar enfeksiyonu benim hamileliğimin başından beri var, daha önce önemsememişti. İnternette bi de su azalınca bebek enfeksiyon kapmaya açık oluyormuş önlem amaçlı da doktorlar antibiyotik verebiliyormuş. Bakalım 1 hafta bol bol su içip dinlenicem umarım düzelir.
Başka bi doktora daha gitme imkanın varsa git bence o kadar umursamaz biriyse. Benden de bi kere su gibi akıntı gelmişti, yakın bi hastaneye gitmiştim. İdrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıştı. 2 tane ilaç verdi kullanmaya başladıktan sonra daha kötü oldum kasıklarıma sancılar girdi, kendi doktoruma gittim tahlillere baktı hiç bişeyin yok bırak hemen ilacı dedi. Yani kimi doktor gerçekten luzumsuz yere de verebiliyor. Önlem için bu gibi durumlarda farklı doktorlara da görünmek daha sağlıklı bence
kızlar şimdi doktordan geldim, kaşıntım var diye yazıp duruyodum görmüşsünüzdür, doktor safra kesesinden şüphelendibugün sonuçlar çıkmaz p.tesi gel kan ver dedi, değerlere bakıp ona göre davranıcakmış eğer çok yüksekse ameliyat gerekebilir dedi :18: düşükse ilaç tedavisi yapacakmış... birde safra kesesinde taaş var mı diye bakıcak.
rahatlamak için şimdilik viksle vazelini karıştırıp sür dedi, bazen genetikte olabiliyormuş kaşıntı, hiç duyan oldu mu aranızda böyle bişey?
inş yoktur nette de bir sürü şey yazıyor onlarda canımı sıktı okumasam daha iyiymiş, bebeğin ölme ihtimali var fln yazmışlarcanım inan hiç bilgim yok ama şimdiden kendini kurup üzme pazartesi netleşecek nasıl olsaa, belkide hiç bir sorun yok öyle düşün
sağol canım inş çıkmaz.. sen atlatmışsın tamamen ne güzel darısı başıma..geçmiş olsun canım inş. düşündüğün şeyler çıkmaz...
Benimde suyum az 25 haftadan beri ama ciddi bı azalma değilmiş şimdilik, ılerde azalma ihtimali var azalırsa alacaklar bebeği hareketlerini takip ediyorumKızlarr,
topikte en erken ben doğurucam galiba korkuyorumgeçen hafta çok akıntım oldu, suyum mu geldi acaba diye düşündüm ama doktora da gitmedim, bugün kontrolümde doktorum suyun azalmış dedi, 2 tane ağır antibiyorik verdi, haftaya tekrar suya bakalım dedi.. Vakit buldukça okumaya çalışıyorum ama şubat annelerinde suyunda azalma olan görmemiştim sanırım, var mı böyle bi sorun yaşayan ya da bilgisi olan?
kızlar şimdi doktordan geldim, kaşıntım var diye yazıp duruyodum görmüşsünüzdür, doktor safra kesesinden şüphelendibugün sonuçlar çıkmaz p.tesi gel kan ver dedi, değerlere bakıp ona göre davranıcakmış eğer çok yüksekse ameliyat gerekebilir dedi :18: düşükse ilaç tedavisi yapacakmış... birde safra kesesinde taaş var mı diye bakıcak.
rahatlamak için şimdilik viksle vazelini karıştırıp sür dedi, bazen genetikte olabiliyormuş kaşıntı, hiç duyan oldu mu aranızda böyle bişey?
teşekkür ederim cevabın için,Ben ocak annesi olucam ama Ara ara burayada bakiyorum herkeze melebaa kizlar..Icini ferah tut hamilelikte kasintilar oluyor ve buda safra kesesinden kaynaklaniyor evet..Ama ameliyat olma bende 4 aylikken ameliyat olmustum ama benim apandistim patlamisti mecburdum secenegim yoktu , hala bile dikislerim agrir cok zorlandim, ameliyat son secenek olmali senin icin SIk disini biraz isallah gerek kalmaz..
kızlar benim bugun kontrolum vardı çok şükür enfeksiyon kalmamışkaşıntıyıda söledim antibiyotiğin demek faydası olmuş dedi
bu arada bebişşşş dönmüşşşşş terstti benim bebekkkk:18::18::18:doğum içinde 39 haftalıkken alırız dedi bilmiorum artık son anda değişirmi tarih:26:
birde göğüs ucu çatlağı için krem sordum mustela al dedisizler neler aldınız napsam acaba bir an önce alıp sürmek istiyorum ki faydasını göreyim sonradan
inş yoktur nette de bir sürü şey yazıyor onlarda canımı sıktı okumasam daha iyiymiş, bebeğin ölme ihtimali var fln yazmışlarnormalde çok pozitif biriyim ben çok zor takarım kafama, ama mevzu bebek olunca herşey değişiyormuş şimdiden anladım... benim gibi kaşınıp değerleri normal çıkanlarda oluyormuş inş bende onlardan olurum sağol canım inş çıkmaz.. sen atlatmışsın tamamen ne güzel darısı başıma..
Kızlar herkese ii akşamlar. Kontrolüm vardı bugün bebişin gelişimi 2 hafta önde gidiyor. Zaten doktorda göbeğin hiç 30 haftalık gibi durmuyor daha büyük belli dedi. Ya okadar heyecanlandımki kıpkırmızıydm nie böyle oluyorum ben ya. Heyecandan boyunu sormayı unutmuşum kilosu 1800 olmuş. Başı biraz büyük babasına çekmiş dedim. Doktor gülme krizine girdi zaten siz kadınlarda kötü şeyleri hep erkeklerden bilirsiniz dio:))) Kulaklarımızda biraz kepçeymiş.(Yerim onun kulaklarını bennnn) Testislerimiz de torbaya inmiş. İşde benim kontrolümde böyle geçti...
iyi akşamlar kuzulaarrrr iyi tatillerrrr
Benimde suyum az 25 haftadan beri ama ciddi bı azalma değilmiş şimdilik, ılerde azalma ihtimali var azalırsa alacaklar bebeği hareketlerini takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?