2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
geçmiş yapmaktan yazamıyorum bi türlü..
bu arada tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

kızlar şimdiden göğüs ucum parça parça olmuş benim yaa
emzirirken kesin sıkıntı yaşayacağım bu gidişle
göğüs pedi ,göğus koruyucu,göğüs kalkanı ne önerirsiniz????????
aventin göğüs kalkanını mı alsam acaba.
ihtiyacım olacak gibi böyle bişeye.siz ne dersiniz???
bu arada koruyucu krem kullanmayada başlayacağım.

Son düzenleme:

deminden beri bende düşünüorum hangi kremi kullansam diekardeşimin kullandığı lanomere kremi var sanırım ondan alıcam sitesinede baktım şimdi

Kod:
Bende hareket konusunda paranoya oldum gece sık sık uyanıyorum kipirdadigini hissetmeden uyuyamiyorum erken dogumada raziyim içerde tehlikede olacagna kuvezde güvende Dursun bu haftadan sonra kuvezde fazla kalmazmis

deminden beri bende düşünüorum hangi kremi kullansam diekardeşimin kullandığı lanomere kremi var sanırım ondan alıcam sitesinede baktım şimdi

canım görümcemden aldığım bi kerm vardı adını hatırlamıyorum onu kullancam ben
zaten çoğunun içinde de lanolin var sanırım.benim için koruyucu olarak ne kullanmam gerektiği.
çünkü öyle kremler etki edecek gibi değil.
en iyisi kendi sütünden bi damla göğüs ucuna damlatmakmış.
ama ben garanti olsun diye bişeyler almak ve emzirme işini sıkıntıya sokmamak istiyorum

meltem bu arada bebiş 40cm 1560gr olmuş can sıkıntısından onu yazmayı unutmuşum, evet canım birsürü şey söyledi de ben anlamadım tabi..
bu arada kaşıntıdan biraz kurtuldum gibi, pek sevinemedim ama yinede en azından o gitti, hindistan cevizi yağı sürdüm vücuduma kaşıntıyı anında kesti desem yalan olmaz, şu an kaşınmıyorum inş tekrar etmez.. bu arada bebek pişiklerine de çok iyi geliyormuş aklınızda bulunsun

maşallah onaaaa haftası ne ıdı canım ?
ınşallah gececek sıkıbtıların

Bende hareket konusunda paranoya oldum gece sık sık uyanıyorum kipirdadigini hissetmeden uyuyamiyorum erken dogumada raziyim içerde tehlikede olacagna kuvezde güvende Dursun bu haftadan sonra kuvezde fazla kalmazmis

ya arkadaşlar biraz sakin olun, abartmıyor musunuz sizce? ne demek içimde olacağına küvezde olsun, gerçekten ne söylediğinizin farkında değilsiniz bence. gebeliğin 40 hafta olmasının da elbette bi hikmeti var. eğer 32 hafta yetseydi inanın 32 hafta olurdu zaten gebelik. bebeğinizin karnınızda olduğu her gün onun daha güçlü bi bebek olmasını sağlayacak. şimdi bu söylediğiniz bencillik değil de nedir, çünkü bu bebeğinizin iyiliğini istemek değil. bu kadar kontrol delisi olmayın ne olur, herşeyi kontrol edemezsiniz. sürekli gözünüz üstünde olsa da engelleyemeyeceğiniz şeyler olacak. takdir Allah'tan, bebekleriniz size emanet. bunları duymak beni ürküttü, bence profesyonel destek almayı düşünün. yoksa doğum sonrasında da en ufak problemi bile büyük krizler halinde yaşamanız olası.

ben geldimmmmmmmmm........

valla hıc bı fıkrımın olmadıgı tek konu ve cok korktugum bır mevzu ılk dgumda cok kotu olmustum

ya bu iki kremi ben de çok duydum..ama derseniz ki bitkisel takılacam..bu konu ile alakalı kozmetikte kullanılan tahin yağını duydunuz mu..eğer evde varsa denemesi bedava..ufak bi tavsiye benden..

evet yaaa bende duydum onu baya ıse yarıyormus susam yagı temelı onun yaralarada surulur

keşke olsa evde oturur yerim ben pekmezle karıştırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…