- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.021
noldu kızzzzzzzzzzzzzzzz??????? sende bana vermeltemmmmmmmmmmmmmmm akılll ferrrrrrrrrrrrrrrr
noldu kızzzzzzzzzzzzzzzz??????? sende bana ver
valla ben de mustela ıle lansınoh arasındayım bılemedımmustela göğüs ucu kremi nasıldır bugun doktorum ondan al dedi:26::26:
diğer tarafa değerler yazdım bir baksana:26::26::26:
valla ben de mustela ıle lansınoh arasındayım bılemedım
valla hıc bı fıkrımın olmadıgı tek konu ve cok korktugum bır mevzu ılk dgumda cok kotu olmustumkardeşim de lanomere kullandıçok memnundu onumu alsam die de düşünüorum:26::26:
geçmiş yapmaktan yazamıyorum bi türlü..
bu arada tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
kızlar şimdiden göğüs ucum parça parça olmuş benim yaa
emzirirken kesin sıkıntı yaşayacağım bu gidişle
göğüs pedi ,göğus koruyucu,göğüs kalkanı ne önerirsiniz????????
aventin göğüs kalkanını mı alsam acaba.
ihtiyacım olacak gibi böyle bişeye.siz ne dersiniz???
bu arada koruyucu krem kullanmayada başlayacağım.
Bende hareket konusunda paranoya oldum gece sık sık uyanıyorum kipirdadigini hissetmeden uyuyamiyorum erken dogumada raziyim içerde tehlikede olacagna kuvezde güvende Dursun bu haftadan sonra kuvezde fazla kalmazmisBenim de şimdilik sorun yok dedi doktorum ama haftaya bakıcaz daha da azalmış mı diye.. Bebeğin hareketlerini takip etme işi paranoyak yapıyor beni, sabahtan beri 3-4 kere çikolata yedim hareketlerini test etmek için, arada şeker komasına giricem hareketlerine bakıcam derken
deminden beri bende düşünüorum hangi kremi kullansam diekardeşimin kullandığı lanomere kremi var sanırım ondan alıcam sitesinede baktım şimdi
maşallah onaaaa haftası ne ıdı canım ?meltem bu arada bebiş 40cm 1560gr olmuş can sıkıntısından onu yazmayı unutmuşum, evet canım birsürü şey söyledi de ben anlamadım tabi..
bu arada kaşıntıdan biraz kurtuldum gibi, pek sevinemedim ama yinede en azından o gitti, hindistan cevizi yağı sürdüm vücuduma kaşıntıyı anında kesti desem yalan olmaz, şu an kaşınmıyorum inş tekrar etmez.. bu arada bebek pişiklerine de çok iyi geliyormuş aklınızda bulunsun
ay onu unuttum 30+5maşallah onaaaa haftası ne ıdı canım ?
ınşallah gececek sıkıbtıların
Bende hareket konusunda paranoya oldum gece sık sık uyanıyorum kipirdadigini hissetmeden uyuyamiyorum erken dogumada raziyim içerde tehlikede olacagna kuvezde güvende Dursun bu haftadan sonra kuvezde fazla kalmazmis
valla hıc bı fıkrımın olmadıgı tek konu ve cok korktugum bır mevzu ılk dgumda cok kotu olmustum
evet yaaa bende duydum onu baya ıse yarıyormus susam yagı temelı onun yaralarada surulurben geldimmmmmmmmm........
ya bu iki kremi ben de çok duydum..ama derseniz ki bitkisel takılacam..bu konu ile alakalı kozmetikte kullanılan tahin yağını duydunuz mu..eğer evde varsa denemesi bedava..ufak bi tavsiye benden..
ben geldimmmmmmmmm........
ya bu iki kremi ben de çok duydum..ama derseniz ki bitkisel takılacam..bu konu ile alakalı kozmetikte kullanılan tahin yağını duydunuz mu..eğer evde varsa denemesi bedava..ufak bi tavsiye benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?