2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
UYKUSUZ HER GECEEE!! yahu kızlar uyumam lazım 2 ay sonra uyku muyku kalmıcak dedikçe daha da uykusuz kalıyorum. gerçi dün kitap okucam diye kaçırdım uykuyu...
yediklerim de hiç erimiyo sankiii yatamıyorum dönemiyorumm uffff çok bunalttı yaaa...

evet yaaa bende duydum onu baya ıse yarıyormus susam yagı temelı onun yaralarada surulur

evet canım temeli susam yağı..walla ben pek haz etmem böyle şeyleri..üşenirim almaya hazırlamaya falan..karnıma bile sıradan bi nemlendirciyi haftada iki ya sürdüm ya sürmedim..ama baktım tahin yağını söylediler evde de var deneyeceğim heralde...

tahin yağı dediğin bildiğimiz yenilen tahin mi?

aslında amac memeyı neölendırme ve dogru emzırme , ben sezeryandan dolayı emzırme seklını beceremedım oda yara olarak gerı dondu bana

keşke olsa evde oturur yerim ben pekmezle karıştırıp
alemsin..sende de şeker vardı dimi..(yanılmıyosam...)

hakketen canım ya..ben de öyleyim ama hep derler hamileliğin son ayları böyle olurmuş..anne de uykusuzluğa böyle böyle alışırmış...

evet evet..ben de gittim baktım..hakkaten kavanozun üstüne yağı çıkmış..o olsa gerek..

aslında amac memeyı neölendırme ve dogru emzırme , ben sezeryandan dolayı emzırme seklını beceremedım oda yara olarak gerı dondu bana
aa aaaa..ben emzirme şekliyle alakası olduğunu bilmiyodum..ama öyle yaralı göğüsü bi arkadaşta gördüm..çok fenaydı ya..içim parçalanmıştı..umarım yaşamayız..

kolaymış o zaman aklımızda bulunsun sağol canım, emzirme şekli çok önemliymiş kızlar, göğsümüzün kahverengi kısmını tamamen bebeğin ağzına vermek gerekiyomuş, eğer sadece ucunu emerse yara ihtimali artıyomuş

evet ustte kalan yag
emzırırrken kahverengı kısmın tamamını alacak bebek agzına

ya ben dayanamıyorum..yiyorum..napcaz böyle..zaten küçüklüğümden beri gece kalkıp yemek yeme alışkanlığım vardı..hamilelikte en az iki kere kalkar oldum..hepsi de tatlı için..
oy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dyrum fena valla ben wc yede kalkmıyorum gece oğluş acısını sabah cıkarıyor:)

ya ben dayanamıyorum..yiyorum..napcaz böyle..zaten küçüklüğümden beri gece kalkıp yemek yeme alışkanlığım vardı..hamilelikte en az iki kere kalkar oldum..hepsi de tatlı için..

tatlı yemiorum aylardırbugun dayanamadım bitter aldım yuzde 70 kakaolusunu

eşime diorum doğumu yapıp hastaneden çıktığım gun mutfaktaki masanın üstünü tüm tatlı çeşitleriyle donatacaksın çikolatalı pastasından tuttttt tahin helvasına kadar eşim aynen bölehepsini 1 gunde yemen şartmı bu arada masam çok buyuk

Son düzenleme:
oy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dyrum fena valla ben wc yede kalkmıyorum gece oğluş acısını sabah cıkarıyor:)

yaaa meltemcim..hamilelik öncesi gece yemeklerime doktor teşhisi:duygusal açlık..ama sonra ne oldu anlamadım..hamilelikte 2-3 kez kalkıyorum..yerken kendime geliyorum..yani kalkıp mutfağa gidip,elime ne zaman, ne alıyorum hatırlamıyorum..buna rağmen sabah deli gibi aç uyanıyorum..durum vahim anlayacağın..

:)) allahtan az kaldı

takdir ettim azmini walla..ne diyim..inanırmısın bugün öğlen eve geldim..yemeğimi yedim..üstüne adını söylemeyim bir porsiyon tatlı..sonra uyudum iki saat..kalkınca hemen bi porsiyon daha..yani bildiğin pastanelerdeki büyük porsiyonlar...ya hakim olamıyorum..yerken gözlerim falan kayıyo..parmaklarım arada gidecek ondan korkuyorum..hayır sen yazmışsın ya %70 kakaolu bitter falan diye..ona koptum zaten..

sanırım sende şker çıkmamış bende önceden öle yiyordumama bebeğe zarar korkusu kesti herşeyi bıçak gibibugun kiloma fazla dedi doktorum yeme diyor ne yiyorum ki dedim herşeyi kestiniz

sanırım sende şker çıkmamış bende önceden öle yiyordumama bebeğe zarar korkusu kesti herşeyi bıçak gibibugun kiloma fazla dedi doktorum yeme diyor ne yiyorum ki dedim herşeyi kestiniz

hamilelikte şeker çıktı güzelim..sabahları insülin vuruyorum..diyete rağmen düşmedi..doktor hormonların sebep olduğunu söyledi...yemek kısmına dikkat ediyorum..ama tatlı konusunda sıkıntıdayım..

evvet canım..çoğu gitti..heyecan dorukta..ben hala bazen inanamıyorum...olmayacağına o kadar inanmışım ki...rüya sanıyorum..

öyle bir süreçteyiz ki hamilelik hala böle devam edecek sanıyorum benbu akşam eşimede söledimciddi ciddi sona yaklaşıyoruz inş. dedim biz şimdi anne baba oluyoruz

Aslında bizim yaptığımız bir şey yok Rabbimin gucu kuvveti herşeybizler aracıyız o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…