2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

neyse az kaldı satenkardeşimin patronu bayan insilün kullandığı halde şeker beyaz un banamısın demiyormuş birde pastaneleri var açıp açıp tel sipariş ediyormuş kadın asla kısamam yemeden duramam diyormuşbugun doğum yaptı bebişi pespembe bide 4 kilo doğmuş kardeşim görmüş biraz annede sorun olmuş oksijen felan vermişler

işte o kadın benim....dicektim ama o bayan doğum yapmış bile..darısı başımıza güzelim..sağlıkla sıhhatle inşallah..

ben hepsı tup bebek sanıyordum, allahın ıznıye kızını kucagına aldıgın an dıyeceksın hepsıne degmıs ve yasadıgın herseyı unutacaksın .......

selam kızlar yatmadan bir bakayım dedim geçmişe göğüs ucu yaralarından falan bahsetmişsiniz.bende annemden aldığım tüyoyu vereyim sizlere,göğüs ucuna doğumdan bir hafta önce karbonat sürmeye başlayacakmışınız bir hafta boyunca sulandırıp pamukla falan.Sonra eğer emzirirken yara olursa ayvanın çekirdeğini kaynatıp suyundan sürünce yara hemen geçiyormuş.bunlara ilaveten ben eşeğimi sağlam kazığa bağlama adına göğüs kalkanı almayı da düşünüyorum..

gogus kalkanı ıle emzırme rahat olmuyıor ancak yara oldugunda caresılıkten kullandım ben

sağol canım bu bilgi için de..yanlız şu karbonat neymiş arkadaş ya..işe yaramadığı yer yok..

sağol canım bu bilgi için de..yanlız şu karbonat neymiş arkadaş ya..işe yaramadığı yer yok..

Hakkaten yani her bir şeylere yarıyor.Ben de annemden duyunca şaşırdım ablama uygulamışlar hiç dikkatimi çekmedi yaparkende söylerkende başa gelmeyince işte sallanmıyor demkki valla,meltemizmir göğüs kalkanıyla zor oluyor demiş emzirme allahım inşallah ihtiyaç duyurmasında mecbur kalırsamda arayıp duracağıma alayım elimin altında bulunsun diyorum.

hosbuldummm.2gundur kynvaldm bendydı temzlık yptı..ben braz fazla agılastım buarada:18:szler ne drumdasnzzz

oh oh güle güle oturun..biz de ağırlaştık güzelim..hareketler ağirlaştı..nefes alamıyoruz..bi yere sığmıyoruz..göbeklerimizi oraya buraya çarpıyoruz..yaaa.bir dokun bin ah işit..

oh oh güle güle oturun..biz de ağırlaştık güzelim..hareketler ağirlaştı..nefes alamıyoruz..bi yere sığmıyoruz..göbeklerimizi oraya buraya çarpıyoruz..yaaa.bir dokun bin ah işit..

bende saskınım her an dogrck gbi hissedyrm, belki tecrubesz oldgm içn yada gerckten belirti bunlar. Allah yardmcımız olsun (canm benm kociş geciyo bilgisayarn basına yarın telfi ederm kocaman opuldn..)

Oyy anam kimse kalmamis valla cuma aksami.

Giredim iki gundur herkes iyidir umarim. Pazar gunu teyzem ve kuzenim gelcek oturmaya. Enisteler cocuk fln da geliyo. Yarin biraz temizlik yaparim oyle gecer.

Bugun hastane cantasini yerlestirmeye basladim. sigmadi ayol tek cantaya. kocam buyuk bavulu kullan diyo. Gerci bebise aldigim atta cantasini da kullaninca yetecek gibi ama bi denicem bakalim.

ütülerin büyük kismi da bitti ama gunlerdir utu yapmaktan elim ödem olmus. bi de boynum omuzum fln tutulmus tabii.

Annemler yapacakti hesapta utuleri. Sen elleme biz 7 ay bitince gelir yapariz diyodu. 8 bitti.:) gelmeye hala niyeti yok. Ustelik ablam da isten cikmis dun. (Hic arayip soluyo mu bak bi de hayirsiz.) cocuguna kendi bakar artik dicem ama onlar 4 kisi bi cocuga anca bakiyolar. ben de bugun dayanamadim anneme "sizin 1 torununuz 1 kiziniz var zaten! Baska yok di mi?" dedim.

Neyse iste iki gundur boyle is yapmakla gecti gunum. Bayaa cabuk yorulmanin yanisira cok sık aciktim. 2 saatte bir aclik kan sekerime geri dondum resmen. sanirim is yapinca cok kalori yaktim.

Hadi optum hepinizi kokulu kokuluuuu

Berrakcim bu arada sayfa 3042de sana cvp yazmistim gorup gormedigini bilmiyom:26: seni ayrica gidindan optummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…