- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.061
hamilelikte şeker çıktı güzelim..sabahları insülin vuruyorum..diyete rağmen düşmedi..doktor hormonların sebep olduğunu söyledi...yemek kısmına dikkat ediyorum..ama tatlı konusunda sıkıntıdayım..
canım bu konuda azmıne hayranım 8.denemde tuttu degıl mı?
deneme derken?4 dışgebelik..3 düşük..bir negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi...evet ama sonuçta 8.gebelik..
ya yazarken bile bunları yaşayan benmiydim diyorum..kızım şimdiden unutturdu tüm çektiklerimi..
neyse az kaldı satenkardeşimin patronu bayan insilün kullandığı halde şeker beyaz un banamısın demiyormuş birde pastaneleri var açıp açıp tel sipariş ediyormuş kadın asla kısamam yemeden duramam diyormuş bugun doğum yaptı bebişi pespembe bide 4 kilo doğmuş kardeşim görmüş biraz annede sorun olmuş oksijen felan vermişler
ben hepsı tup bebek sanıyordum, allahın ıznıye kızını kucagına aldıgın an dıyeceksın hepsıne degmıs ve yasadıgın herseyı unutacaksın .......deneme derken?4 dışgebelik..3 düşük..bir negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi...evet ama sonuçta 8.gebelik..
ya yazarken bile bunları yaşayan benmiydim diyorum..kızım şimdiden unutturdu tüm çektiklerimi..
ben hepsı tup bebek sanıyordum, allahın ıznıye kızını kucagına aldıgın an dıyeceksın hepsıne degmıs ve yasadıgın herseyı unutacaksın .......
gogus kalkanı ıle emzırme rahat olmuyıor ancak yara oldugunda caresılıkten kullandım benselam kızlar yatmadan bir bakayım dedim geçmişe göğüs ucu yaralarından falan bahsetmişsiniz.bende annemden aldığım tüyoyu vereyim sizlere,göğüs ucuna doğumdan bir hafta önce karbonat sürmeye başlayacakmışınız bir hafta boyunca sulandırıp pamukla falan.Sonra eğer emzirirken yara olursa ayvanın çekirdeğini kaynatıp suyundan sürünce yara hemen geçiyormuş.bunlara ilaveten ben eşeğimi sağlam kazığa bağlama adına göğüs kalkanı almayı da düşünüyorum..
selam kızlar yatmadan bir bakayım dedim geçmişe göğüs ucu yaralarından falan bahsetmişsiniz.bende annemden aldığım tüyoyu vereyim sizlere,göğüs ucuna doğumdan bir hafta önce karbonat sürmeye başlayacakmışınız bir hafta boyunca sulandırıp pamukla falan.Sonra eğer emzirirken yara olursa ayvanın çekirdeğini kaynatıp suyundan sürünce yara hemen geçiyormuş.bunlara ilaveten ben eşeğimi sağlam kazığa bağlama adına göğüs kalkanı almayı da düşünüyorum..
npıonuzzzzz
sağol canım bu bilgi için de..yanlız şu karbonat neymiş arkadaş ya..işe yaramadığı yer yok..
ooo..hoşgeldiin canım..napalım..takılıyoruz..sohbet ediyoruz..sen nasılsın..ya bebiş...
hosbuldummm.2gundur kynvaldm bendydı temzlık yptı..ben braz fazla agılastım buarada:18:szler ne drumdasnzzz
oh oh güle güle oturun..biz de ağırlaştık güzelim..hareketler ağirlaştı..nefes alamıyoruz..bi yere sığmıyoruz..göbeklerimizi oraya buraya çarpıyoruz..yaaa.bir dokun bin ah işit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?